15. William Troost-Ekong
Re: 15. William Troost-Ekong
Μαζι με Σαματα θα έλεγα.
Χθες έκανε πολύ κακή εμφάνιση.
Δύσκολα να αλλάξουμε στόπερ μεσούσης της σεζόν, ειδικά βασικό, οπότε πιστεύω θα κάνουν υπομονή και θα τον κρίνουν στο τέλος της σεζόν.
Πάντως βάση βιογραφικού, δεν νομίζω να δυσκολευτεί να βρει ομάδα, ίσως βάλουμε και λεφτά στα ταμεία.
Δύσκολα να αλλάξουμε στόπερ μεσούσης της σεζόν, ειδικά βασικό, οπότε πιστεύω θα κάνουν υπομονή και θα τον κρίνουν στο τέλος της σεζόν.
Πάντως βάση βιογραφικού, δεν νομίζω να δυσκολευτεί να βρει ομάδα, ίσως βάλουμε και λεφτά στα ταμεία.
οι 2 μεγάλες γκέλες στις μεταγραφές έγιναν στο βασικό στόπερ και στο βασικό φορ
δυστυχώς 2 σημαντικότατες θέσεις
δυστυχώς 2 σημαντικότατες θέσεις
Δεν είναι δίκαιο να εξισώνουμε Εκόνγκ με Σαματα
Ο Σαματα μπορεί να μη σκοράρει αλλά παίζει σωστά και είναι συμμετοχικός. Δείχνει ποιότητα όταν έχει τη μπάλα και δε κάνει μαλακίες.
Ο Εκόνγκ είναι εκτός τόπου και χρόνου συνεχώς ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Ακόμα και πάνω του όταν έρχεται η μπάλα και δεν πιέζεται από κανέναν, κάνει είτε τσαφ είτε εντελώς λάθος απόκρουση πάνω σε αντίπαλο και αδύναμα.
Ο Σαματα μπορεί να μη σκοράρει αλλά παίζει σωστά και είναι συμμετοχικός. Δείχνει ποιότητα όταν έχει τη μπάλα και δε κάνει μαλακίες.
Ο Εκόνγκ είναι εκτός τόπου και χρόνου συνεχώς ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Ακόμα και πάνω του όταν έρχεται η μπάλα και δεν πιέζεται από κανέναν, κάνει είτε τσαφ είτε εντελώς λάθος απόκρουση πάνω σε αντίπαλο και αδύναμα.
- Μπαρκαρούτσος
Μόνο εγώ θεωρώ ότι είστε λίγο άδικοι μαζί του και θέλει χρόνο; Αυτά που δεν κόβει όλοι τα βλέπουμε, αυτά που κόβει τα βλέπουμε, ή τα θεωρούμε αυτονόητα;
Βρε και ο Εκονγκ καλός είναι, και ο Σαματα καλός είναι.
Αλλά για βασικούς παίκτες του εκατομμυρίου, δεν έχουν αποδόσει ούτε στο ελάχιστο αυτά που περιμέναμε. Γνώμη μου πάντα.
Δηλαδή οκ, από τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα περιμένεις και αστοχίες και λάθη, δίπλα στα σωστά. Γιατί είναι παίκτες που παίρνουν 200-300 χιλιάρικα. Από τον Ράφα δεν περιμένεις να κουβαλήσει την ομάδα με το 500αρι που παίρνει. Ούτε από τον Μουργκ.
Από Σαματα και Εκονγκ υπάρχουν απαιτήσεις για τον απλούστατο λογο πως αμοίβονται ακριβά και έχουν ρόλο βασικού.
Οπότε αν παίζει στο ίδιο επίπεδο με τον Μιχαηλίδη, τι να το κάνω;
Αλλά για βασικούς παίκτες του εκατομμυρίου, δεν έχουν αποδόσει ούτε στο ελάχιστο αυτά που περιμέναμε. Γνώμη μου πάντα.
Δηλαδή οκ, από τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα περιμένεις και αστοχίες και λάθη, δίπλα στα σωστά. Γιατί είναι παίκτες που παίρνουν 200-300 χιλιάρικα. Από τον Ράφα δεν περιμένεις να κουβαλήσει την ομάδα με το 500αρι που παίρνει. Ούτε από τον Μουργκ.
Από Σαματα και Εκονγκ υπάρχουν απαιτήσεις για τον απλούστατο λογο πως αμοίβονται ακριβά και έχουν ρόλο βασικού.
Όχι Μπαρκαρούτσε γιατί αυτά που κόβει πρέπει να είναι αυτονόητα για αυτόν
Αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι η φάση που παίρνει τη κίτρινη κάρτα που χάνει το παίκτη και κάνει κυριολεκτικά βουτιά για να τον κόψει
Αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι η φάση που παίρνει τη κίτρινη κάρτα που χάνει το παίκτη και κάνει κυριολεκτικά βουτιά για να τον κόψει
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μόνο εγώ θεωρώ ότι είστε λίγο άδικοι μαζί του και θέλει χρόνο; Αυτά που δεν κόβει όλοι τα βλέπουμε, αυτά που κόβει τα βλέπουμε, ή τα θεωρούμε αυτονόητα;
Γράψε έναν ακόμη.
- figurehead4
Συν έναν.
Εγώ θα πω πως τον Βαρελα που έκανε τη μία μαλακία μετά την άλλη τον ανέστησε το χειροκρότημα της Τούμπας σε ένα χοντρό λάθος. Με αυτον τον κακομοίρη το μουρμουρισμα μεγαλώνει συνεχώς.
Σαφώς και δεν πάει καλά, σαφώς και είναι αγχωμένος.
Απο την άλλη σαφώς και οποιοσδήποτε παίχτης μας οφείλει να αντέξει τη μουρμούρα της Τούμπας.
Τώρα, με κεκλεισμένων τον βλεπω να ανασταινεται.
Εγώ θα πω πως τον Βαρελα που έκανε τη μία μαλακία μετά την άλλη τον ανέστησε το χειροκρότημα της Τούμπας σε ένα χοντρό λάθος. Με αυτον τον κακομοίρη το μουρμουρισμα μεγαλώνει συνεχώς.
Σαφώς και δεν πάει καλά, σαφώς και είναι αγχωμένος.
Απο την άλλη σαφώς και οποιοσδήποτε παίχτης μας οφείλει να αντέξει τη μουρμούρα της Τούμπας.
Τώρα, με κεκλεισμένων τον βλεπω να ανασταινεται.

Μάγκες ,γρήγορα ξεχνάτε ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς ,που ανέβηκαν τον γολγοθά των προκριματικών .
Που λέγαμε ότι κάνει καίριες επεμβάσεις εντός περιοχής .
Ήσυχα , βαρύ κορμί είναι , θα στρώσει .
Που λέγαμε ότι κάνει καίριες επεμβάσεις εντός περιοχής .
Ήσυχα , βαρύ κορμί είναι , θα στρώσει .
Νομίζω διαφωνώ σε όλα τα τελευταία σχόλια
Όχι δεν είμαστε άδικοι μαζί του
Όχι δεν είναι το κόστος του συμβολαίου που κρίνει την απόδοση ενος παίκτη, η ηλικία ίσως να είναι ναι. Αλλά όταν ένας του εκατομμυρίου με τέτοιο χτισμένο σώμα παίζει τόσο αδύναμα και ηλιθια, τότε είναι ακόμα χειρότερη η αίσθηση που αφήνει
Οχι ο Βαρελα δεν έκανε τόσο τραγικές και τόσο πολλές κακές εμφανίσεις. Έκανε κάποια λάθη εκ των οποίων μερικά πολύ άσχημα. Καμία σχέση με την εκτός τόπου και χρόνου παρουσία του Εκόνγκ ως τώρα.
ΒΕΒΑΙΩΣ μπορεί, πρέπει και ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να βελτιωθεί. Δε μπορεί με διεθνή εμπειρία να παίζει σαν άσχετος με το άθλημα παίκτης.
Όχι δεν είμαστε άδικοι μαζί του
Όχι δεν είναι το κόστος του συμβολαίου που κρίνει την απόδοση ενος παίκτη, η ηλικία ίσως να είναι ναι. Αλλά όταν ένας του εκατομμυρίου με τέτοιο χτισμένο σώμα παίζει τόσο αδύναμα και ηλιθια, τότε είναι ακόμα χειρότερη η αίσθηση που αφήνει
Οχι ο Βαρελα δεν έκανε τόσο τραγικές και τόσο πολλές κακές εμφανίσεις. Έκανε κάποια λάθη εκ των οποίων μερικά πολύ άσχημα. Καμία σχέση με την εκτός τόπου και χρόνου παρουσία του Εκόνγκ ως τώρα.
ΒΕΒΑΙΩΣ μπορεί, πρέπει και ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να βελτιωθεί. Δε μπορεί με διεθνή εμπειρία να παίζει σαν άσχετος με το άθλημα παίκτης.
Εμενα χτες με εκνευρισε πολυ οταν προς το τελος του παιχνιδιου παει για κεφαλια στον χωρο του κεντρου και παει τοσο χαλαρα που ο αλλος του παιρνει την κεφαλια και βρισκεται εκτος παιχνιδιου ξαφνικα. Δεν ειδα δηλαδη ψυχη να πηδηξει ωμο με ωμο με τον αλλο να τον σπρωξει. Agressive καθολου στα ελληνικα….sn0ufel4 έγραψε:Όχι Μπαρκαρούτσε γιατί αυτά που κόβει πρέπει να είναι αυτονόητα για αυτόν
-
- Επικοινωνία:
Ας ελπίσουμε πως θα βγάλουν μάτια στο Κοπα Άφρικα και θα βρεθεί ενδιαφερομενος ώστε να μην έχουμε χασουρα.Για τον Ekong έχω ακόμα κάποιες φρούδες ελπίδες ότι θα βρει τα πατήματα του.Ο άλλος.....Ανετα τον αντάλλαζα με τον κατά 10 χρόνια νεότερο του και 5 φορές φθηνότερο του Radulovic της Helsinki ο οποίος είναι κανονικό φορNapoli4 έγραψε:Μαζι με Σαματα θα έλεγα.
++++++++Napoli4 έγραψε:Βρε και ο Εκονγκ καλός είναι, και ο Σαματα καλός είναι.