Σαν μονοπλευρα να τα λες. Με καλο σκαουτιγκ φερνεις Μπραντον Κουαλιατα Φιλιπε Σοαρες Καργα Νασμπεργκ Ραφα Σοαρες και δεν ανανεωνεις Κρεσπο; Επισης φερνεις Τσολακ Νιλσεν Περειρα Εσιτι Μουργκ. Δηλαδη αυτους πρεπει να τους χρεωθει ο Αμπελ; Και τον Καγκαβα ο Παμπλο; ΟΧΙ δεν πρεπει γιατι δεν ξερουμε τις αλλες επιλογές που απορριφθηκαν, πως απορριφθηκαν (Ιβαν) και το μπατζετ που υπηρχε. Παραδειγμα:Αν μου λες οτι ο Αμπελ ηθελε Παλινια (γνωστο) αλλα ηρθε ο Εσιτι ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ οπως λες σημαινει οτι διαλεξε τον Εσιτι αντι του Παλινια; Οχι δεν σημαινει αυτο ουτε μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον του Αμπελ. Παραδειγμα: Καγκαβα επι Παμπλο. Του προτειναν δηλαδη του Λουτσε τον Τειλορ και ειπε ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ και φερε μου αυτον; Αν ηταν ετσι γιατι δεν ηρθε ο Σοτελδο και ηρθε ο Κουαλιατα; Πες μου που διαφωνεις, γιατι θα ακουσουμε τα παντα εδω μεσα.Magpies4 έγραψε:Η ουσία είναι οτι ο Λουτσέσκου μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Η απόκτηση παικτών και ο μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να γίνουν με μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα (του ενός έτους).
Βασικά λέω οτι ο Μπότο και οι σκάουτς πρέπει να κάνουν τον σχεδιασμό, φυσικά μιλώντας στον προπονητή, αλλά νομίζω οτι τον πρώτο λόγο πρέπει να έχει ο Μπότο. Είναι ξεκάθαρο τί χρειάζεται η ομάδα. Θα ήθελα επιτέλους να δώ τον ΤΔ να στήνει την ομάδα και τον εκάστοτε προπονητή να την προπονεί, και ως κάποιο σημείο να προτείνει παίκτες.
Ο Λουτσέσκου ήθελε Ολιβέιρα, τον συγκεκριμένο. Οι σκάουτς έπρεπε να ξέρουν οτι ο Νέλσον είναι γυάλινος, εδώ οι αεχτσήδες κοροιδεύανε οταν ήρθε οτι σ αυτούς ήταν πολυτραυματίας. Μετά ήθελε Τζιοβίνκο, έφερε Κετζιότρα, Μιτρίτσα, Τέιλορ και καποιους άλλους απίθανους από ομάδες του μπαμπά του. Οσο και να θέλει κάποιους ο προπονητής, το πάνω χέρι, την τεχνογνωσία, τις λεπτομέρειες, τις έχουν οι σκάουτς. Πηγαίνεις και φέρνεις Κοτάρσκι, Νάρει, Αντρίγια, Αουγκούστο. Με καλό σκάουτιν φέρνεις παίκτες και δεν χρειάζεται να ᾽᾽τους ξέρει᾽᾽ ο προπονητής. Οταν ο προπονητής φύγει για καμιά αραπιά, θα σου μείνουν στην ομάδα και στον επόμενο να τους προπονήσει.
Razvan Lucescu III
Razvan Lucescu III
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 28 Μάιος 2023, 03:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Razvan Lucescu III
Ettien26 έγραψε:Μια μεταγραφή μπορεί να πετύχει ή όχι. Συντελούν πολλοί παράγοντες. Η απόκτηση όμως του Κετζιόρα σε τέτοια ηλικία, με αυτό το βιογραφικό και μάλιστα ως δανεικού είχε σωστή λογική ανεξάρτητα αν δεν πέτυχε. Δεν είναι δηλαδή ούτε Νασμπεργκ ούτε Κουαλιάτα.Λεμεσος4 έγραψε:Δεν μου λεν τιποτα τα νουμερα σου. Με ενδιαφερει τι κανει στον ΠΑΟΚ. Αυτος που μπηκε στο 88 στον Αστερα και μπαζαμε. Σε 5 λεπτα το 0-2 εγινε 2-2 ασχετως διαιτητικων λαθων.Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Δηλαδή ακριβούς αμυντικούς σε καλή ηλικία, 26 φορές διεθνείς, με 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα;
Παραδειγματα σαν αυτα που αναφερει ο Ετιεν ειναι ο Τσολακ (στα χαρτια κομπλε) ή ο Σποραρ. Τα λεμε απο τωρα γιατι θα σκασει ο Ιβαν κανα 3αρι για φορ με 20 γκολ την προηγουμενη σεζον και αν κανει χρονια σαν τους προαναφερόμενους θα λεμε τα ιδια
Re: Razvan Lucescu III
Αν φυγει ο γαυρος ειναι ετοιμος να τον υπογραψει, ο χοντρος θ παει για τρελο all in αν υπογραψει
Όντως επέλεξα τους καλούς του σκαουτιν και φυσικά θα έρθουν και παίκτες που δεν θα βγουν. Δηλαδή συμφωνώ σ᾽αυτά που γράφεις. ΑΛΛΑ θεωρώ οτι στην πρώτη θητεία Λουτσέσκου, τους παίκτες τους βρήκε εδώ και τότε δεν είχε αρμοδιότητα να φέρει παίκτες. Εδώ και 2 χρόνια όμως βλέπουμε πολλούς παίκτες που δεν είναι επιλογές σκαουτιν αλλά προπονητή. Οχι έναν και δύο (πχ Παλίνια που σωστά πρότεινε ο Αμπέλ, ενώ λανθασμένα όπως λες του φέρανε Εσίτι). Εμένα προσωπικά αυτό μου φαίνεται λάθος, δηλαδή θεωρώ ο προπονητής πρέπει να προπονεί και αρχισκάουτ με τον ΤΔ να φερνουν παίκτες. Φυσικά κάποιοι θα είναι και υποδείξεις προπονητή.aivas19 έγραψε:Magpies4 έγραψε:Η ουσία είναι οτι ο Λουτσέσκου μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Η απόκτηση παικτών και ο μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να γίνουν με μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα (του ενός έτους).
Βασικά λέω οτι ο Μπότο και οι σκάουτς πρέπει να κάνουν τον σχεδιασμό, φυσικά μιλώντας στον προπονητή, αλλά νομίζω οτι τον πρώτο λόγο πρέπει να έχει ο Μπότο. Είναι ξεκάθαρο τί χρειάζεται η ομάδα. Θα ήθελα επιτέλους να δώ τον ΤΔ να στήνει την ομάδα και τον εκάστοτε προπονητή να την προπονεί, και ως κάποιο σημείο να προτείνει παίκτες.
Ο Λουτσέσκου ήθελε Ολιβέιρα, τον συγκεκριμένο. Οι σκάουτς έπρεπε να ξέρουν οτι ο Νέλσον είναι γυάλινος, εδώ οι αεχτσήδες κοροιδεύανε οταν ήρθε οτι σ αυτούς ήταν πολυτραυματίας. Μετά ήθελε Τζιοβίνκο, έφερε Κετζιότρα, Μιτρίτσα, Τέιλορ και καποιους άλλους απίθανους από ομάδες του μπαμπά του. Οσο και να θέλει κάποιους ο προπονητής, το πάνω χέρι, την τεχνογνωσία, τις λεπτομέρειες, τις έχουν οι σκάουτς. Πηγαίνεις και φέρνεις Κοτάρσκι, Νάρει, Αντρίγια, Αουγκούστο. Με καλό σκάουτιν φέρνεις παίκτες και δεν χρειάζεται να ᾽᾽τους ξέρει᾽᾽ ο προπονητής. Οταν ο προπονητής φύγει για καμιά αραπιά, θα σου μείνουν στην ομάδα και στον επόμενο να τους προπονήσει.
Σαν μονοπλευρα να τα λες. Με καλο σκαουτιγκ φερνεις Μπραντον Κουαλιατα Φιλιπε Σοαρες Καργα Νασμπεργκ Ραφα Σοαρες και δεν ανανεωνεις Κρεσπο; Επισης φερνεις Τσολακ Νιλσεν Περειρα Εσιτι Μουργκ. Δηλαδη αυτους πρεπει να τους χρεωθει ο Αμπελ; Και τον Καγκαβα ο Παμπλο; ΟΧΙ δεν πρεπει γιατι δεν ξερουμε τις αλλες επιλογές που απορριφθηκαν, πως απορριφθηκαν (Ιβαν) και το μπατζετ που υπηρχε. Παραδειγμα:Αν μου λες οτι ο Αμπελ ηθελε Παλινια (γνωστο) αλλα ηρθε ο Εσιτι ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ οπως λες σημαινει οτι διαλεξε τον Εσιτι αντι του Παλινια; Οχι δεν σημαινει αυτο ουτε μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον του Αμπελ. Παραδειγμα: Καγκαβα επι Παμπλο. Του προτειναν δηλαδη του Λουτσε τον Τειλορ και ειπε ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ και φερε μου αυτον; Αν ηταν ετσι γιατι δεν ηρθε ο Σοτελδο και ηρθε ο Κουαλιατα; Πες μου που διαφωνεις, γιατι θα ακουσουμε τα παντα εδω μεσα.
Αυτό που έκανε ο Μιχελ δηλαδή. Φυσικά οι αστοχίες έχουν να κάνουν με το μπάτζετ, την Γκοντσάρεβα, τις αργοπορείες και το εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Η ουσία αυτού που γραφω είναι οτι ο προπονητής Λουτσέσκου, εκτός και εάν τον ανανεώσουν οπότε και ακυρώνονται αυτά που γραφω, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου. Θα ήθελα ο σχεδιασμός να γίνει κυριώς από τον Μπότο και να πέσει το βάρος σε αυτόν (και οι ευθύνες), όχι στον Λουτσέσκου. Αν του φέρουν Κουαλιάτες και Εσίτι και τους δεχτεί, σίγουρα δεν θα φέρει ευθύνη.
Το ιδια ισχύουν και για τις ανανεώσεις. Θα πρέπει να βαραίνουν και να αφορούν κυρίως τον Μπότο.
ΠΣ. Ο Μπράντον φέτος ήταν πολύ καλό value for money σαν μπακαπ. Άρα το σκάουτιν έκανε τη δουλειά του.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ...
Μια βολτα σημερα εδω Σερρες στην ποδοσφαιρικη πιατσα ακουσα τα εξης...
Παμπλο για προπονητης Πανσερραικου...
Δερμιτζακης για ΠΑΟΚ αν στραβωσει κατι με Λου...Αυτο μου φαινετε παρα μα παρα πολυ τραβηγμενο...εως αδυνατο
υ.γ Δεν ξερω αν προσφερει κατι στην κουβεντα αυτη η πληροφορια...και αν θεωρειται οτι μονο κακο θα κανει το σβηνουμε το ποστ εδω και τωρα.
Δερμιτζακης για ΠΑΟΚ αν στραβωσει κατι με Λου...Αυτο μου φαινετε παρα μα παρα πολυ τραβηγμενο...εως αδυνατο
υ.γ Δεν ξερω αν προσφερει κατι στην κουβεντα αυτη η πληροφορια...και αν θεωρειται οτι μονο κακο θα κανει το σβηνουμε το ποστ εδω και τωρα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πολύ πιο πιθανό να ευνοούν Δερμιτζάκη για ΠΑΟΚ β.
Για Γκαρσία και Σέρρες πάντως, το έχω ακούσει και εγώ
Για Γκαρσία και Σέρρες πάντως, το έχω ακούσει και εγώ
- Amsterdamer_87
Και σε κανενα εξαμηνο θα μπουκαρουν τα κλεφτρονια στο σπιτι του,για να τον φυγουνDimg4a έγραψε:Αν φυγει ο γαυρος ειναι ετοιμος να τον υπογραψει, ο χοντρος θ παει για τρελο all in αν υπογραψει

- Shivaspace
και θα επαιρνε μαζί του και το team ? δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βλέπαμε τον σβούρα να τινάζεται απο ερυθροθρόλευκα (ίχχχ και μονο που το γραφω) μπάκετ καθισματα? 

Είδες ο Ιβάν; Εκεί που θέλειrenegade έγραψε:Επειδή ο καθένας γράφει ότι του καπνίσει ( λες και δεν έχει ανακαλυφθεί ο γουγλης ακόμα ώστε να τσεκαρι και να μην εκτίθεται). Ο Πολωνός ήρθε τέλη Ιανουαρίου στην ομάδα ενώ βρισκόταν σε αρχικό στάδιο προετοιμασίας με την ομάδα του ( λίγες μέρες πριν είχαν παίξει το πρώτο φιλικό),ενώ στο πρώτο μισό ήταν βασικός. Άρα αυτά ,ότι ήρθε για να πάρει χρόνο συμμετοχής γιατί εκεί δεν τον βάζανε κτλ είναι τουλάχιστον τελείως άστοχα.
Όσο για το ματς με Κούλα που ήρθε ο Σάντος. Ήρθε κατά κύριο λόγο για να δει το αμυντικό του χαφ...τον σιμανσκι.
Υγ κάποτε τις ίδιες... γράφαμε για τον νομποα που ήρθε και επειδή δεν έπαιξε από την πρώτη μέρα τον λέγαμε τουρίστα.
Τον έδωσε ο Ιβάν στο Ροστόφ και τους πήρε από το χεράκι και τους πήγε στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ
Ε ρε τσίπουρα Στας Σέρραςpsykoman έγραψε:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ...
Άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τραμπα Πανσερραϊκού και ΠΑΟΚ β σε προπονητές....
Μας διαβάζουν;
Ωραία τα τσίπουρα στις Σέρρες...παραγωγή μας
Μας διαβάζουν;
Ωραία τα τσίπουρα στις Σέρρες...παραγωγή μας
- Μπαρκαρούτσος
Για τους Ρουμανομαθείς βιντεοφιλ η φρέσκια συνέντευξη Ρασβάν (έχει γραφτεί στον Ελληνικό τύπο το κομμάτι σχετικό με ΠΑΟΚ (δεν μπορώ βα κάνω εισαγωγή Youtube βίντεο από browser όπως παλιά):
https://www.youtube.com/watch?v=leuAPXap3Ek
https://www.youtube.com/watch?v=leuAPXap3Ek
Kourdos έγραψε:Για τους Ρουμανομαθείς βιντεοφιλ η φρέσκια συνέντευξη Ρασβάν (έχει γραφτεί στον Ελληνικό τύπο το κομμάτι σχετικό με ΠΑΟΚ
[youtube]leuAPXap3Ek[/youtube]