Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ενταξει επανηρθαμε στα κανονικα γιατι εδω και κανα δυωρο δεν αναγνωριζα το φορουμ με τους ενθουσιασμους τις χαρες και τα σχετικα...
Αν διαβάσετε σχολια στο twitter θα νομίζετε πως είστε στο φορουμ τ paokmania και διαβάζετε για τον μιτριτσα, μην πω Μουργκ.
Πραγματικά και να της μιλαει της μπαλας δεν μπορώ να πιστέψω πως ο μποτο που τον γνωρίζει θα τον εμπιστευτεί.
Ειδικά ο λουτσος Ουαρντα θα λέει κ θα κλαίει
Πραγματικά και να της μιλαει της μπαλας δεν μπορώ να πιστέψω πως ο μποτο που τον γνωρίζει θα τον εμπιστευτεί.
Ειδικά ο λουτσος Ουαρντα θα λέει κ θα κλαίει
-
Ζιφκοβιτς 1,69theo86 έγραψε:Mitrita 1.65
Dantas 1.70??
Stoch 1.69
Tayson nunes 1. 64
Soteldo 1.58
Λογικά έχουμε ρεκόρ.
Σε μιαμιση ωρα παντως παιζει η Tigres για την 2η αγωνιστικη του πρωταθληματος.
Ο Σοτελδο ειναι στην αποστολη. Δεν εχει βγει ενδεκαδα.
Ο Σοτελδο ειναι στην αποστολη. Δεν εχει βγει ενδεκαδα.
-
Ράφα 1,77DamoN έγραψε:Εγώ πιο πολύ θέλω να είναι αριστερο εξτρεμ μπας και πάει ο Κουαλιατα στο 10 . Βασικα πάντα είχα όνειρο η τριάδα πίσω από το φορ να ειναι 3 κοντοί γρήγοροι μπαλαντέρ που θα αλλάζουν θέσεις και ένα Σέντερ φορ που να ξέρει μπάλα και να κάνει τον πλει μέικερ.
Επίσης ο νταντας μπροστά από τα Σέντερ μπακ αν παίξει εκεί και μοιράζουμε την μπάλα γρήγορα τότε δεν ξέρω τι θέση θα βγούμε αλλά θα χορτάσει το μάτι μας μπάλα.
Τώρα όσον αφορά το ύψος ειδικά στην άμυνα είναι θέμα . Γιατί και τα μπακ μας είναι κοντά εκτός από Ράφα.
Τέλος πάντων επιτέλους λίγη αισιοδοξία πιο πολύ χαίρομαι για εσάς παρά για μένα.
Λυρατζης 1,78
Για να μας σταματήσουν οι αντίπαλοι, θα ξαπλώνουν μπρούμητα!theo86 έγραψε:Mitrita 1.65
Dantas 1.70??
Stoch 1.69
Tayson nunes 1. 64
Soteldo 1.58
Λογικά έχουμε ρεκόρ.
Τόσο κοντός είναι ο Ράφα; Τον είχα για πιο ψηλό από τα βιντεάκια .ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ράφα 1,77DamoN έγραψε:Εγώ πιο πολύ θέλω να είναι αριστερο εξτρεμ μπας και πάει ο Κουαλιατα στο 10 . Βασικα πάντα είχα όνειρο η τριάδα πίσω από το φορ να ειναι 3 κοντοί γρήγοροι μπαλαντέρ που θα αλλάζουν θέσεις και ένα Σέντερ φορ που να ξέρει μπάλα και να κάνει τον πλει μέικερ.
Επίσης ο νταντας μπροστά από τα Σέντερ μπακ αν παίξει εκεί και μοιράζουμε την μπάλα γρήγορα τότε δεν ξέρω τι θέση θα βγούμε αλλά θα χορτάσει το μάτι μας μπάλα.
Τώρα όσον αφορά το ύψος ειδικά στην άμυνα είναι θέμα . Γιατί και τα μπακ μας είναι κοντά εκτός από Ράφα.
Τέλος πάντων επιτέλους λίγη αισιοδοξία πιο πολύ χαίρομαι για εσάς παρά για μένα.
Λυρατζης 1,78
Καλά του λύρα τ0 1.78 είναι σαν το δικό μου. Με παπούτσια

- theodorsalonika
- constadine
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν η διαρροή για το όνομα του Σοτέλδο είναι μοχλός πίεσης του Μπότο στη Φορτούνα για τον Νάρευ...
Μετά από πόσες τεκίλες έγραψαν οι Μεξικάνοι ότι εμείς δίνουμε 3 εκ. και η Sao Paulo ζητάει δανεισμό με ρήτρα;constadine έγραψε:Το sdna γράφει ότι δίνουμε 3 εκατ. για αγορά του παίκτη.
Εγώ μόνο ανταλλαγή με τον Ζαμπά θα τον έκανα.
Μπορεί να διαφωνούμε για τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά των παιχτών που έχουν έρθει, μπορεί να ανησυχούμε για το αν οι νεαροί μπορούν να γίνουν άργα ή γρήγορα γρανάζια της ομάδας αλλά νομίζω πως πίσω από τις μέχρι τώρα κινήσεις βλέπουμε ένα πλάνο, ένα σχέδιο, που μπορεί να μην βγει αμέσως ή και καθόλου αλλά βρε αδερφέ υπάρχει. Αυτό το όνομα δεν κουμπώνει πουθενά σε όλο αυτό.
Και κάτι αγωνιστικό. Μέσα στο 22 έχει παίξει 565 λεπτά σε 17 παιχνίδια, με 1 γκολ και 2 ασίστ. 13 φορές μπήκε ως αλλάγη και 4 ξεκίνησε βασικός με 1 γεμάτο ενενηντάλεπτο.
Χαλαρός στον πάγκο, κανονίζει βραδινη οντισιόν για twerking.
https://twitter.com/TigresOficial/statu ... 69/photo/2
Και κάτι αγωνιστικό. Μέσα στο 22 έχει παίξει 565 λεπτά σε 17 παιχνίδια, με 1 γκολ και 2 ασίστ. 13 φορές μπήκε ως αλλάγη και 4 ξεκίνησε βασικός με 1 γεμάτο ενενηντάλεπτο.
Χαλαρός στον πάγκο, κανονίζει βραδινη οντισιόν για twerking.
https://twitter.com/TigresOficial/statu ... 69/photo/2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ronnie την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλό βίντεο - αν το έχει ποστάρει κάποιος πολλές συγνώμες.
https://www.youtube.com/watch?v=VnA7RoDQYRw
Κοιτάζω επίσης το transfermarkt......οι Καναδοί τον πήραν 6Μ από τη Σάντος τον 4/21 και τον έδωσαν ελεύθερο στην Τίγκρες τον 1/22. Τι φάση;
Edit: ΟΚ είδα αυτό: Tigres added Yeferson Soteldo in exchange for Carlos Salcedo in a straight-up player swap deal. No fee was paid by either club.
https://www.youtube.com/watch?v=VnA7RoDQYRw
Κοιτάζω επίσης το transfermarkt......οι Καναδοί τον πήραν 6Μ από τη Σάντος τον 4/21 και τον έδωσαν ελεύθερο στην Τίγκρες τον 1/22. Τι φάση;
Edit: ΟΚ είδα αυτό: Tigres added Yeferson Soteldo in exchange for Carlos Salcedo in a straight-up player swap deal. No fee was paid by either club.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 01:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
Ρε παιδιά...
Διαγωνισμό κάνουμε..ποιος θα πει την μεγαλύτερη εξυπνάδα;
Διαγωνισμό κάνουμε..ποιος θα πει την μεγαλύτερη εξυπνάδα;