26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
- Amsterdamer_87
Re: 26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
Αν μεινει δανεικος εχει καλως..
Αλλιως ας παει οπου τον στειλει η ομαδα του..
Υπαρχουν πολλοι καλυτεροι..
Αλλιως ας παει οπου τον στειλει η ομαδα του..
Υπαρχουν πολλοι καλυτεροι..
- thomas Murg
Έχουμε καλή βιτρίνα με πιτσιρίκια για ντιλ με την Μπενφίκα. Εδώ θα μείνει ο Ντάντας και θα τα βρούμε αργότερα στη συμφωνία για....Ντέλια, Κούλιε κτλ. (και προς αποφυγήν παρεξήγησης εικασία είναι, καμία πληροφόρηση).
Και εγω ειμαι σιγουρος πως η Μπενφικα εχει βαλει στη κουβεντα τους μικρους μας.
Το μετροκολις έχει άλλη πληροφόρηση και λέει οτι η Μπενφικα συμφωνεί σε νέο δανεισμό αλλά αυτή τη φορά με υποχρεωτικό buy out.
Το 24 το πρωι ελεγε για δανεισμό με ενοίκιο
Μέχρι το καλοκαίρι μάλλον θα παιχτούν πολλά σενάρια ακόμα. Έχει πολύ δρόμο η υπόθεση
Το 24 το πρωι ελεγε για δανεισμό με ενοίκιο
Μέχρι το καλοκαίρι μάλλον θα παιχτούν πολλά σενάρια ακόμα. Έχει πολύ δρόμο η υπόθεση
Υποψιάζομαι ότι στην αντιπρόταση της Μπενφίκα εμπλέκονται οι Κω-Κου... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papwolf την Πέμ 23 Μαρ 2023, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Οπότε δύσκολα του Dantas.joshua έγραψε:Και εγω ειμαι σιγουρος πως η Μπενφικα εχει βαλει στη κουβεντα τους μικρους μας.
Το να μας έδινε η Μπενφικα 25 χαρτια + τον Νταντας για Ντελια+Κουλιε αλλά με τον όρο να μας αφησει τους δυο τελευταιους δανεικους για αλλον εναν χρονο ως το καλοκαιρι του 2024, θα μας χαλουσε;
Μια σκεψη εκανα, δεν σημαινει οτι αυτο θεωρω ως καλυτερο σεναριο.
Μια σκεψη εκανα, δεν σημαινει οτι αυτο θεωρω ως καλυτερο σεναριο.
26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
Ναι θα μας χαλουσε γιατι ο Ντελιας μονο θα φυγει 40 μυρια σε 3 χρονια : - )
-
Πανω κατω το ιδιο λετε κι οι 2 οποτε
στην (προ)οπτικη του Logistis εγω θα
ηθελα κι ενα 20% στη μεταπωληση!
στην (προ)οπτικη του Logistis εγω θα
ηθελα κι ενα 20% στη μεταπωληση!

aivas19 έγραψε:Ναι θα μας χαλουσε γιατι ο Ντελιας μονο θα φυγει 40 μυρια σε 3 χρονια : - )
Mακάρι μεν, ωστόσο δεν παίζει παίκτης ελληνικού πρωταθλήματος να πιάσει τόσα λεφτά στην αγορά.
Εκτός αν μπεί ομίλους ch l και κάνει χατ τρικ ή αν επι της ουσίας παίξει Ευρώπη και φτάσουμε κάνα τελικό με τον ίδιο να βγαίνει πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασιστ
Δε σημαίνει οτι συμφωνώ φυσικά να φύγει με ανταλλαγη και 25εκ , εκτός αν βάλουν και ένα 20-30% μεταπώλησης και άλλα 5 εκ στην εξίσωση. Θέλω οπωσδήποτε τον Ντέλια άλλο ένα χρόνο.
-
Για τον Νταντας δεν μπορώ να πω κάτι.ΑΛΛΑ για τα βλαστάρια της ακαδημίας που θα είναι και τα πρώτα όταν με το καλό πάρουν μεταγραφή να είστε σίγουροι ότι θα πουληθούν στην πιο δυνατή ποδοσφαιρική αξία.Γιατι;Αν δεν πουλήσεις στην αρχή σε σωστή αξία αυτο που δουλεύεις με επιμονή και υπομονή τόσα χρόνια θα κάψεις και όλους τους υπόλοιπους.ΥΣ Και προσωπικά δεν μπαίνω καν στην διαδικασία ανταλλαγής μεταγραφής +κάτι παραπάνω με παίκτες όπως είναι σήμερα ο Νταντας, βλέποντας τι έρχεται από πισω.
papwolf έγραψε:Υποψιάζομαι ότι στην αντιπρόταση της Μπενφίκα εμπλέκονται οι Κω-Κου...

Αυτός δήλωσε πως του αρέσει εδώ ο δε Ζαφείρης με τον ΡουιΚοστα τα πάνε <τέλεια> άρα θα βρεθεί τομή.
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ ότι ο οι Κουλιε και Ντέλιας θα κάνουν μεγαλύτερη καριέρα από τον Dantas.
- john4serres
Εγώ έτσι πως το βλέπω είναι ότι:
η Μπενφίκα ποντάρει σε μια καλή παρουσία του Ντάντας στο ευρωπαικό. Βασικός και αρχηγός!
Δεν είναι χαζοί οι Πορτογάλοι, ξέρουν ότι ο παίκτης έχει περιορισμένες δυνατότητες λόγω του σωματότυπου του.
Επίσης σαν ομάδα η Μπενφίκα πετάει φέτος και αυτό κάνει πιο δύσκολο την ενσωμάτωση του παίκτη στους Αετούς, το επίπεδο τους έχει ανέβει και κοιτάνε 4αδα CL.
Αν όμως μέχρι τον Ιούνιο δεν έχει ξεκαθαρίσει το ΠΑΟΚ-Ντάντας-Μπενφίκα , τότε με μια καλή παρουσία του παίκτη θα μπορέσουν να "δαγκώσουν" μια τρίτη ομάδα κοντά στα 10 εκατομμύρια. Είναι "μανούλα" σ αυτά.
η Μπενφίκα ποντάρει σε μια καλή παρουσία του Ντάντας στο ευρωπαικό. Βασικός και αρχηγός!
Δεν είναι χαζοί οι Πορτογάλοι, ξέρουν ότι ο παίκτης έχει περιορισμένες δυνατότητες λόγω του σωματότυπου του.
Επίσης σαν ομάδα η Μπενφίκα πετάει φέτος και αυτό κάνει πιο δύσκολο την ενσωμάτωση του παίκτη στους Αετούς, το επίπεδο τους έχει ανέβει και κοιτάνε 4αδα CL.
Αν όμως μέχρι τον Ιούνιο δεν έχει ξεκαθαρίσει το ΠΑΟΚ-Ντάντας-Μπενφίκα , τότε με μια καλή παρουσία του παίκτη θα μπορέσουν να "δαγκώσουν" μια τρίτη ομάδα κοντά στα 10 εκατομμύρια. Είναι "μανούλα" σ αυτά.