Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Geor1926 »

jibbie έγραψε:
joshua έγραψε:Υπεγραψε λενε ο νορβηγος και μαλιστα τετραετες !!!! συμβολαιο...Τι να πω ας ελπισουμε αυτοι που πρεπει και εχουν στη διαθεση τους πολλα περισσοτερα δεδομενα απο εμας τους απλους φιλαθλους να εχουν ανακαλυψει λαβρακι η μαλλον σολωμο αφου προκειται για Νορβηγο...
:lol:
:lol: :lol: :lol:

Ποιος σολωμός;Βολεψου με καμια σαρδέλα.Αν ειναι και ψητή,μούρλια!!!
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Doomlord4 έγραψε:
15_50 έγραψε:Ελάχιστοι εδώ μέσα είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα ΠΑΟΚ όσο είμαι εγώ.

#Doom
Αν δεν μπορείς να δώσεις έναν λόγο στον Κονσεϊσάο να θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις σε άνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου πάνω από την 12η θέση και την είσοδο της ομάδας στο κλαμπ του top20 της Ευρώπης.

Με πορδές αυγά δεν βάφονται.
Συμφωνώ με τελευταίο.
Για αυτό χρειαζόμαστε παικταράδες.

Και μεγάλο προπονητή.
Τελικά ο Λουτσέσκου,κάνει ή δεν κάνει για εμάς;

Αν πάρει όμως ο Λουτσέσκου ξανά το πρωτάθλημα που λες,θα σημαίνει πως δεν είναι "πορδή" έτσι δεν είναι;
Δεν μπορεί ο Λου να βάψει τα αυγά που θέλω;

Ο Κονσεϊσάο ΟΤΑΝ θα μπουμε στο τοπ-20 μπορεί και να το σκεφτεί
Υποθέτω πάντα πως κοιτάζει προς τα επάνω (τοπ-5 χώρες και όχι προς τα κάτω)

Με σχεδόνν αήττητο πρωτάθλημα,θα πάρει σίγουρα προτάσεις από ομάδες που είναι ήδη στο τοπ-20
Οι παικταραδες δεν έρχονται για τον ίδιο λόγο που δεν έρχεται αυτή την στιγμή και ο Κονσεϊσάο.

Ο Λουτσέσκου για την μπανανία καλός είναι.
Έξω από το μαντρί όμως, που το ποδόσφαιρο παίζεται σε τριπλάσια ταχύτητα από αυτό που παίζεται στην Ελλάδα, δεν μπορεί να κάνει πολλά, σχεδόν δεν μπορεί να το παρακολουθήσει.

Το πρωτάθλημα που θα πάρει, είναι αυτό της χώρας που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν 18ο στην Ευρώπη και πίσω ακόμα και από αυτό της Νορβηγίας.
Για μένα σιγά τα "προπονητικά" αυγά.

Για τον Κονσεϊσάο ισχύει ότι σου είπα και παραπάνω.
Αν δεν μπορείς να ψήσεις τον Κονσεϊσάο να έρθει στον ΠΑΟΚ, ξέχνα άπαξ δια παντός τα top 20 και τις λοιπές γραφικότητες.

Βέβαια, δεν έχει πολύ καιρό που ο ΠΑΟΚ συζητούσε με τον Βαλβέρδε...
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Πολύ βολική άποψη, οτι όσοι κανουν αρνητική κριτική, εχουν μίζερη ζωή και είναι κακομοιριδες που τρώνε ξύλο από την γυναίκα τους, και μπαίνουν εδω για να σηκώσουν κεφάλι.
Οτιδήποτε, αρκεί να μην γραφτεί τίποτα για τον προπονητή ( στο λαιβ με το χαρτί ο Σουρμε απαγόρεψε ρητά τα άσχημα σχόλια για τον Λουτσε), για τους πρωτεργάτες των μεταγραφών, και γενικά για όλους όσους διαχειριζονται λάθος τον πακτωλο χρημάτων του Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ποιος είναι ο πακτωλός χρημάτων που έχωσε ο Ιβαν φέτος και θέλατε πρωτάθλημα? Γιατί ο άλλος έβαλε τα διπλάσια
Έτσι που τα λέτε είναι λες κ το χάνουμε από τον Ιωνικο
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

renegade έγραψε:
15_50 έγραψε:
renegade έγραψε:Τ φέρτε παιχταράδες για τον λαό.
Ποιόν λαό?
Αυτόν που σήμερα ήταν λιγότερος από ότι ήταν στην πρώτη προπόνηση του 2008.
Αλλά από γκρίνια και απαιτήσεις πρωταθλητής.
Έχουμε καταντήσει πλέον η κάποτε ωραιότερη εποχή του χρόνου, αυτή των μεταγραφών να είναι η εποχή που δεν θέλεις να ακούσεις και να διαβάσεις τίποτα για ΠΑΟΚ.
Κάνε ρε Ιβάν 100 εκατομμύρια μπάτζετ να αισθανθεί ο Μπάμπης καλύτερα...και ας μην δίνει αυτός για την ομάδα ούτε 10 ευρώ.
Ο άλλος ο καημένος ονειρεύεται κονσεϊσάο από την Πόρτο
Δες λίγο Ρεάλ - Σίτυ μπας και ξεγκαβοθείς ρε τσίμπλα και μην ασχολείσαι με το που θα δώσει ο κοσμάκης το 10ευρο του, που δεν το έχει για πέταμα.

Ηλίθιε που θα με πεις και καημένο.
Κάποιοι να ευχαριστείτε από τα βάθη της καρδιάς σας τον Τίμοθι Λι που σας έδωσε έναν κόσμο που μπορείτε να σηκώσετε λίγο κεφάλι και να μην είστε συνέχεια σκυφτοί
Κάνε πέρα ρε κακομοίρη και μην ασχολείσαι (πόσο μάλλον προκαλείς) άτομα που αποφεύγουν να ασχοληθούν μαζί σου. Σαχλαμάρα.
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Ακούω εδώ συνοπαδούς να λένε για έλλειψη ποιότητας. Τα τελευταια χρονια δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένα ματς να είμαστε πλήρεις και να χάσουμε από έλλειψη ποιότητας. Αυτό έχει γίνει μόνο με τραυματισμούς όπως ίγκι κ ολιβέιρα. όλες τις σφαλιάρες αναιξεραίτως τις φάγαμε από έλλειψη έντασης στο κέντρο και ταχυδύναμης. Ακόμα και τη χρονιά του double υπήρχαν ομάδες που έπαιζαν σε ματς μισή ταχύτητα πάνω απο μας. Και ακριβώς αυτό ισοσκελίζαμε με την μεγάλη ποιότητα που έιχαμε για Ελλάδα. Εάν η στόχευση είναι πάλι σε μεταγραφές αργών τεχνιτών και όχι ταχυδυναμικών παικτών στο κέντρο θα έχουμε πάλι τα ίδια. Εάν όμως πάμε στο μοντέλω ταχυδυναμικών παικτών θα πάρουμε πιο εύκολο πρωτάθλημα από το 19. Είναι απορίας άξιο πως κάποιοι δε βλέπουν το προφανές. Ας ελπίζουμε για μία χρονιά να το δουν αυτοί που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

15_50 έγραψε:Αν δεν μπορείς να ψήσεις τον Κονσεϊσάο να έρθει στον ΠΑΟΚ, ξέχνα άπαξ δια παντός τα top 20 και τις λοιπές γραφικότητες.

Τοπ-20 σε 1-2-4-5 χρόνια δεν μπορείς να πας.
Θέλει συνεχή παρουσία με σταθερή άνοδο κάθε χρόνο

Θέλει οπωσδήποτε την 1η παρουσία στο C.L για να μπορέσει να κάνει και την 2η και την 3η και την 10η
Ήθελε 2 έτοιμους φέτος τον Γενάρη,μήπως τα καταφέρναμε για κανέναν τελικό Κονφερενς
ΚΑι να αλλάξουμε λίγο την κασέτα

Δεν βάφτηκαν αυγά.....

Πάντως κρατάω το ότι το να μην θέλω την ομάδα μου στάσιμη αλλά σε 5-10-20 χρόνια να κάνει άλματα
είναι ΛΟΙΠΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ

Μακάρι ο ΠΑΟΚ να γίνει το απόλυτα σοβαρό και οργανωμένο κλαμπ,που θα προσελκύσει Κονσεϊσάους,που θα αψηφίσουν το άμπαλο του γενικού θέματος: Ελληνικό Ποδόσφαιρο,και θα θαμπωθούν από την τοπ-20 οργάνωση της ΠΑΕ

Ας αρχίσει (η ΠΑΕ) απ' τα εύκολα,όπως πότε και αν είναι αδιάφορο ένα Ευρωπαϊκό ματς και να ξέρω πέρα από την έκβασή του ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ πλευρικά,συνολικά,βαθμολογικά,οικονομικά,κληρωσιακά κτλ κτλ ετσέτερα,ετσέτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 04 Μάιος 2022, 23:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Ο Ιβαν εχει χώσει (ολα τα χρόνια, οχι φετος) πάρα πολλά μύρια και το επίπεδο της ομάδας οργανωτικά αγωνιστικα εξωαγωνιστικα θα έπρεπε να ειναι σε πολυ καλύτερο επίπεδο.
Τα συνεχόμενα λάθη πχ. Υπερκοστολογηση παικτων, αποκτηση ανικανων, επενδύσεις σε παίκτες λαχεία που ως συνήθως δεν αποδιδουν, ξεχασμένα δελτία, πρόληψη με δίχτυα, άνοιγμα πόρτας στην 4α, και και και
Και με καπάκι τον πόλεμο τώρα, οι απαιτήσεις απο τα ιδια στελέχη που τα καναν μαντάρα με πολλά μύρια, να τα βγαλουν πέρα με περιορισμένο μπάτζετ, από μενα προσωπικά είναι ελάχιστες, γιατί μετρήθηκαν και βρέθηκαν πολύ κοντοί.
Και φέτος η μεταγραφική θα είναι μια κόπια της περυσινής με ενα ερωτηματικό, αν θα αφησουν τον Μποτο να κανει την δουλειά του, και αν τον αφήσουν, αν την κανει σωστά.

Είναι σύνηθες το φαινόμενο κάποιοι εδω μέσα να καταλαβαίνουν οτι τους βολεύει νσ καταλάβουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

toumba5 έγραψε:Πολύ βολική άποψη, οτι όσοι κανουν αρνητική κριτική, εχουν μίζερη ζωή και είναι κακομοιριδες που τρώνε ξύλο από την γυναίκα τους, και μπαίνουν εδω για να σηκώσουν κεφάλι.
Οτιδήποτε, αρκεί να μην γραφτεί τίποτα για τον προπονητή ( στο λαιβ με το χαρτί ο Σουρμε απαγόρεψε ρητά τα άσχημα σχόλια για τον Λουτσε), για τους πρωτεργάτες των μεταγραφών, και γενικά για όλους όσους διαχειριζονται λάθος τον πακτωλο χρημάτων του Ιβάν.
Ποιο σχόλιο απαγόρευσα;;

Για πες μου σε παρακαλώ!

Γιατί καλό είναι να λες κάτι αλλά καλό είναι να λες και την αλήθεια!

Πες μου το σχόλιο!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Doomlord4 έγραψε:
15_50 έγραψε:Αν δεν μπορείς να ψήσεις τον Κονσεϊσάο να έρθει στον ΠΑΟΚ, ξέχνα άπαξ δια παντός τα top 20 και τις λοιπές γραφικότητες.

Τοπ-20 σε 1-2-4-5 χρόνια δεν μπορείς να πας.
Θέλει συνεχή παρουσία με σταθερή άνοδο κάθε χρόνο

Θέλει οπωσδήποτε την 1η παρουσία στο C.L για να μπορέσει να κάνει και την 2η και την 3η και την 10η
Ήθελε 2 έτοιμους φέτος τον Γενάρη,μήπως τα καταφέρναμε για κανέναν τελικό Κονφερενς
ΚΑι να αλλάξουμε λίγο την κασέτα

Δεν βάφτηκαν αυγά.....

Πάντως κρατάω το ότι το να μην θέλω την ομάδα μου στάσιμη αλλά σε 5-10-20 χρόνια να κάνει άλματα
είναι ΛΟΙΠΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ
Τα ίδια πράγματα θέλουμε.
Εγώ πιστεύω ότι το ταβάνι του Λουτσέσκου είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και καμία πορεία "πυροτέχνημα" στην Ευρώπη.

Δεν πιστεύω ότι αυτός ο προπονητής έχει να δώσει πολλά παραπάνω από αυτά που έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει μέχρι σήμερα.

Κανένας παίκτης από αυτούς που δούλεψε, δεν είχε ανοδική πορεία στη καριέρα του. Κανένας παίκτης από αυτούς που δούλεψε, δεν ζητήθηκε (πλην Πριγιοβιτς) με χρήματα περισσότερα από αυτά που κόστισε στον ΠΑΟΚ.

Με την ίδια δυσκολία ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά για παίκτες το 2019 όπως έβγαινε και τις προηγούμενες χρονιές πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης ειμαι από αυτούς που πιστεύουν πως με Μπότο και Φερέιρα θα είχαμε πολύ καλύτερες προοπτικές από αυτές που θα έχουμε με δίδυμο Μπότο - Λουτσέσκου.

Καθρέφτης του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να είναι σταθερά η απόδοσή του στην Ευρώπη και όχι το ελληνικό πρωτάθλημα.
Το ελληνικό πρωτάθλημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως όχημα για την πορεία προς την Ευρώπη και για τον λόγο αυτό θέλω έναν προπονητή που να έχει τις ίδιες φιλοδοξίες.

ChL μπορέσουμε και με δύο ακόμα καλές χρονιές στο conference και κατάκτηση της 2ης θέσης στην Ελλάδα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gergeo4 έγραψε:ειναι ξεκαθαρο ποιοι πρεπει να φυγουν.Εγκλημα θα είναι αν δεν αποχωρησουν συγκεκριμένα βαρίδια
Και ειναι πολλοι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

15_50 έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
15_50 έγραψε:Ελάχιστοι εδώ μέσα είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα ΠΑΟΚ όσο είμαι εγώ.

#Doom
Αν δεν μπορείς να δώσεις έναν λόγο στον Κονσεϊσάο να θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις σε άνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου πάνω από την 12η θέση και την είσοδο της ομάδας στο κλαμπ του top20 της Ευρώπης.

Με πορδές αυγά δεν βάφονται.
Συμφωνώ με τελευταίο.
Για αυτό χρειαζόμαστε παικταράδες.

Και μεγάλο προπονητή.
Τελικά ο Λουτσέσκου,κάνει ή δεν κάνει για εμάς;

Αν πάρει όμως ο Λουτσέσκου ξανά το πρωτάθλημα που λες,θα σημαίνει πως δεν είναι "πορδή" έτσι δεν είναι;
Δεν μπορεί ο Λου να βάψει τα αυγά που θέλω;

Ο Κονσεϊσάο ΟΤΑΝ θα μπουμε στο τοπ-20 μπορεί και να το σκεφτεί
Υποθέτω πάντα πως κοιτάζει προς τα επάνω (τοπ-5 χώρες και όχι προς τα κάτω)

Με σχεδόνν αήττητο πρωτάθλημα,θα πάρει σίγουρα προτάσεις από ομάδες που είναι ήδη στο τοπ-20
Οι παικταραδες δεν έρχονται για τον ίδιο λόγο που δεν έρχεται αυτή την στιγμή και ο Κονσεϊσάο.

Ο Λουτσέσκου για την μπανανία καλός είναι.
Έξω από το μαντρί όμως, που το ποδόσφαιρο παίζεται σε τριπλάσια ταχύτητα από αυτό που παίζεται στην Ελλάδα, δεν μπορεί να κάνει πολλά, σχεδόν δεν μπορεί να το παρακολουθήσει.

Το πρωτάθλημα που θα πάρει, είναι αυτό της χώρας που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν 18ο στην Ευρώπη και πίσω ακόμα και από αυτό της Νορβηγίας.
Για μένα σιγά τα "προπονητικά" αυγά.

Για τον Κονσεϊσάο ισχύει ότι σου είπα και παραπάνω.
Αν δεν μπορείς να ψήσεις τον Κονσεϊσάο να έρθει στον ΠΑΟΚ, ξέχνα άπαξ δια παντός τα top 20 και τις λοιπές γραφικότητες.

Ναι είδαμε τα αποτελέσματα με μιντιλαντ γανδη και μαρσειγ..

Δεν μπορεί καθόλου!

Να ενημερώσουμε ότι τα μπάτζετ των ομάδων των 8 του κονφερενς ήταν αντι8των ομάδων του γιουροπα!

Εγώ δεν είδα κανέναν ΠΑΟΚ να έχει συνολικά στα 3 δίπλα ματς με μαρσειγ γανδη μιντιλαντ να παίζει τόσο πιο αργά, απλά σίγουρα θα μπορούσε καλύτερα με πιο σωστό ροστερ.

Εσύ ξέρουμε, το θέμα σου είναι ο λουτσεσκου.

Δεν πειράζει!

Αυτος φταίει για όλα!

Αυτή είναι και η αλήθεια νομίζω!

Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

sourmenetes έγραψε:
toumba5 έγραψε:Πολύ βολική άποψη, οτι όσοι κανουν αρνητική κριτική, εχουν μίζερη ζωή και είναι κακομοιριδες που τρώνε ξύλο από την γυναίκα τους, και μπαίνουν εδω για να σηκώσουν κεφάλι.
Ποιο σχόλιο απαγόρευσα;;

Για πες μου σε παρακαλώ!

Γιατί καλό είναι να λες κάτι αλλά καλό είναι να λες και την αλήθεια!

Πες μου το σχόλιο!

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1/5 21:00 Novasports Prime

από sourmenetes » Κυρ 01 Μάιος 2022, 21:06

stravostomis έγραψε:

sourmenetes έγραψε:

toumba5 έγραψε:απαγορευετε να γραφετε οτιδηποτε αφορα τις εμμονες του Λουτσε.

Ναι σβήνονται ολα

Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Το έγραψες ή όχι ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Σορρυ ρε μεγάλε αλλά πραγματικά μιλάς σοβαρά;;

Ρε παιδιά ήμαρτον στο να ψάχνετε τους κακούς Μοντ που σας απαγορευουν να μιλάτε κάνοντας κριτική στον λουτσεσκου ή σε οποιονδήποτε.

Πλάκα το έγραψα και ποιο ποστ έσβησα;;

Ακόμα και ο στραβοατομις που είπε για ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ και είπε δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε κάτι, παρέθεσε το σχόλιο και του είπα ότι για κάποιο λόγο σβήστηκε καταλαθως.

Σορρυ αλλά μη το γαμαμε εντελώς!

Ημαρτον!
Κανένα ποστ που να μιλάει ορθά δε σβήνεται όση κριτική και να γίνεται.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”