Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
billagorn έγραψε:Μέχρι τώρα πάντως το ματς βρωμάει ΠΑΟΚ-βαζέλα.
ΥΓ Ποτέ δε θα καταλάβω πώς μπορεί ΠΑΟΚτσης να υποστηρίζει Ρεάλ, και ειδικά φανατικά
Επισης.
Δεν αλλαζει κατι για την Λιβερπουλ. Γκολ ηθελε και πριν, γκολ θελει και τωρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
επαυξανω.... αν και κοκκινα η Λιβερπουλ, ειναι η μια και μοναδικη εξαιρεσηtheo-drama έγραψε:billagorn έγραψε:Μέχρι τώρα πάντως το ματς βρωμάει ΠΑΟΚ-βαζέλα.
ΥΓ Ποτέ δε θα καταλάβω πώς μπορεί ΠΑΟΚτσης να υποστηρίζει Ρεάλ, και ειδικά φανατικά
Επισης.
Τι σου ειναι ρε παιδι μου να χεις τερματοφυλακαρα.
Οι μεγαλες ομαδες ξεκινανε απο τον ασσο.
Μακαρι να μας κατσει και μας ενας
Οι μεγαλες ομαδες ξεκινανε απο τον ασσο.
Μακαρι να μας κατσει και μας ενας
επαυξανω.... αν και κοκκινα η Λιβερπουλ, ειναι η μια και μοναδικη εξαιρεσηtheo-drama έγραψε:billagorn έγραψε:Μέχρι τώρα πάντως το ματς βρωμάει ΠΑΟΚ-βαζέλα.
Επισης.
Εμ όταν παίζεις χωρίς σεντερ φορ αυτά παθαίνεις. Πασούλες έξω από την περιοχή και ούτε ένας παίκτης μέσα σε αυτή. Αιντε πάμε τώρα.
Αν η μπάλα πήγε στον Μπενζεμα απο τον φαμπινιο τότε δεν υπάρχει οφσάιντ αν πήγε από τον βαλβερδε ήταν οφσάιντ
Η λογική του οφσάιντ που δόθηκε μάλλον ήταν ότι ο Βαλβέρδε ξεκίνησε την πάσα όταν ήταν ο Μπενζεμά οφσάιντ οπότε το αν βρήκε μετά στο πόδι του παίκτη της Λίβερπουλ δεν είχε σημασία.
Για το πιθανό οφσάιντ στο γκολ της Ρεαλ (που φάνηκε οριακό με γυμνό μάτι) ακόμα περιμένουμε ριπλέι
Για το πιθανό οφσάιντ στο γκολ της Ρεαλ (που φάνηκε οριακό με γυμνό μάτι) ακόμα περιμένουμε ριπλέι
- kataramenos5
-
- Mr Ξερόλας 2019
Έτσι ακριβώς..toumba5 έγραψε:επαυξανω.... αν και κοκκινα η Λιβερπουλ, ειναι η μια και μοναδικη εξαιρεσηtheo-drama έγραψε:billagorn έγραψε:Μέχρι τώρα πάντως το ματς βρωμάει ΠΑΟΚ-βαζέλα.
Επισης.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ο ορισμός του δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.theo-drama έγραψε:23-9 τελικές Λιβερπουλ
3-1 η ρεαλ.