ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 26/8-21:00 OPEN
-
xrisitsapa
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 26/8-21:00 OPEN
Είμαι για να σκάσω. Έπρεπε να έχει τελειώσει ήδη η πρόκριση.
ΥΓ εμένα μου αρέσει ο Τέιλορ σήμερα. Έκανε αρκετές κινήσεις και δεν πήρε μπάλα σωστά.
ΥΓ εμένα μου αρέσει ο Τέιλορ σήμερα. Έκανε αρκετές κινήσεις και δεν πήρε μπάλα σωστά.
- buffalobill4
Καντουρι μπισε Σβαμπ τους έχουν ισοπεδωσει.
Από την άλλη ο κουρτιτς είναι μετριότατος ο ζιφκοβιτς ανύπαρκτος και ο τευλορ θέλω να μάθω τον λόγο που αποκτήθηκε. Γιατί αυτός για ποδοσφαιριστής δεν αποκτήθηκε.
Από το 25 μέχρι το 35 χάσαμε τον ελργ και λογικά εξερράγη ο λουτσεσκου. Κατά τα άλλα είναι εκτός έδρας παιχνίδι λουτσεσκου στην Τρίπολη.
Από την άλλη ο κουρτιτς είναι μετριότατος ο ζιφκοβιτς ανύπαρκτος και ο τευλορ θέλω να μάθω τον λόγο που αποκτήθηκε. Γιατί αυτός για ποδοσφαιριστής δεν αποκτήθηκε.
Από το 25 μέχρι το 35 χάσαμε τον ελργ και λογικά εξερράγη ο λουτσεσκου. Κατά τα άλλα είναι εκτός έδρας παιχνίδι λουτσεσκου στην Τρίπολη.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μέχρι τώρα με 2 ουίσκι, αυτούς που ξεχωρίζω, στο ημίχρονο, κατά σειρά προτεραιότητας, σε απόδοση ειναι
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
ΚΟΥΡΤΙΤΣ
Πάω καλά η δεν είμαι καλά.
Περιμένω το 2ο γκολ, για να ξεκινήσω το 3ο και τελευταίο.
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
ΚΟΥΡΤΙΤΣ
Πάω καλά η δεν είμαι καλά.
Περιμένω το 2ο γκολ, για να ξεκινήσω το 3ο και τελευταίο.
-
ariskatiforos
Μια χαρά μ φάνηκε ο τειλορ όλη η ομάδα θεωρώ παίζει πολύ σωστά στην καλή κυκλοφορία πραγματικά συμβάλει όλη η ομάδα …να δούμε κ τις αντοχές στο β
Είναι προφανές ότι κανείς από την ομάδα δεν εμπιστεύεται τον Τέιλορ.
Ο τύπος τρέχει άσκοπα, χωρίς λόγο, χάνει τα μαρκαρίσματα και έχει απενεργοποιήσει πλήρως τον Αντριγια.
Η ομάδα έτσι αναγκαστικά αναπτύσσεται από τον άξονα ή από αριστερά.
Το ότι ο Τέιλορ είναι χειρότερος του Ουαγκε αποτελεί επιτευγμα του μεταγραφικού σχεδιασμού.
Δεύτερο γκολ για να ηρεμήσουμε και να κλειδώσουμε την πρόκριση.
Ο τύπος τρέχει άσκοπα, χωρίς λόγο, χάνει τα μαρκαρίσματα και έχει απενεργοποιήσει πλήρως τον Αντριγια.
Η ομάδα έτσι αναγκαστικά αναπτύσσεται από τον άξονα ή από αριστερά.
Το ότι ο Τέιλορ είναι χειρότερος του Ουαγκε αποτελεί επιτευγμα του μεταγραφικού σχεδιασμού.
Δεύτερο γκολ για να ηρεμήσουμε και να κλειδώσουμε την πρόκριση.
Να βάλουμε ένα δεύτερο στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου να χαλαρώσουμε λίγο.
Πολύ καλή εμφάνιση, μπροστά βρίσκονται με κλειστά τα μάτια. Μοναδικές παραφωνιες Σβιντερφσκι, Βαρέλα και Τειλορ. Πιστεύω στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου θα το τελειώσουμε.
Υ.Γ. Δοκάρι γ@μιεσαι.
Στάλθηκε από το KOB2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υ.Γ. Δοκάρι γ@μιεσαι.
Στάλθηκε από το KOB2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Πέμ 26 Αύγ 2021, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Ναι, το φορουμ φταιει για τα δοκαρια. Χαλιά μαγικά ειμαστε?abc_o_ karpouzas έγραψε:Όποιος πιστεύει ότι τα δοκάρια δεν είναι ΚΑΙ αποτέλεσμα της μιρλας να σηκώσει το χέρι του
Χαλιά είμαστε θέλουμε ένισχηση
- northernlights
Καλύψαμε καλα τους χορούς αλλά δεν πρέπει να ξανά χαλαρώσουμε στην άμυνα
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- stravostomis
Σε ποιον θα το πουλήσουμε αυτό το κελεπουρι ρε μάγκες; Δεν βλέπεται το παλληκάρι. Κλέβει και λεπτά από τον Κούτσια. Τόσα χρόνια δεν έχουμε δει την παραμικρή βελτίωση.
-
paok düsseldorf
Ακριβως ετσι,συν οτι και ο ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ ειναι κακος,joshua έγραψε:EΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ με μεγαλη παραφωνια τον Σφιντερφσκι,τραγικοι μεσοαμυντικα.Πρεπει να αυτοκτονησουμε για να αποκλειστουμε αλλα θα μας βγαλουν τη ψυχη...
Τι γκαντεμια ειναι αυτη μωρε. Ο Σβιντερσκι ειναι εκτος αγωνα εντελως.
- kataramenos5
Αλλαξτε κωδικους.Μας χακαρανεDimg4 έγραψε:Απιστευτο το οτι ειμαστε μονο 0-1. Εξαιρετικο στησιμο απο Λουτσεσκου και μια κλαση πανω η ομαδα.
-
panpangr77