ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
Re: ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
Εδώ ο άλλος δεν είδε κάτι από τον Κουρτιτς στο πρώτο ημίχρονο (!!!) και σεις λέτε για τον Νέλσονα (ο οποίος είναι θετικοτατος).
Μην την ψάχνετε, κάποιοι φτιάχνονται με το κράξιμο τόσο πολύ που νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν ακομα και όταν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην την ψάχνετε, κάποιοι φτιάχνονται με το κράξιμο τόσο πολύ που νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν ακομα και όταν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.
Ο Ολιβειρα εχει αφησει τη θεση του και εχει τραβηχτει στα ακρα και για αυτο δεν φαινεται γιατι ο Ελ Καντουρι εχει επισης αφησει τη θεση του και εχει ερθει στον αξονα κατι που με αυτον τον αντιπαλο εχει νοημα αλλα μονο με αυτον.
-
Εγώ το λέω 12 Αυγούστου δεν χρειαζομαστε επιθετικό έχουμε και σβαροφσκι και Κουτσιαproedros έγραψε:Εγώ το λέω 12 Αυγούστου…Χρειαζόμαστε επιθετικό…
markos4 έγραψε:Δεν είναι κακος.trouman έγραψε:Ο Ολιβέιρα μια χαρά άνοιξε χώρους. Μέχρι κι εγώ ο αμπαλος το καταλαβαίνω. Κάτι πρέπει να πείτε όμως. Βάλτε να δείτε τις φάσεις.
Αλλά δεν είναι και παίχτης του εκατομμυρίου... Μην τρελαθούμε τελειως
Μήπως είναι νωρίς να το απαντήσουμε αυτό; Εγώ τουλάχιστον δεν έχω άποψη τόσο νωρίς. Για χίλιους λόγους.
- stravostomis
Μεγάλος παίκτης ο Κούρτιτς.
Πολύ εκνευριστική η εμμονή των παικτών μας να γυρνάνε τη μπάλα πίσω αλλά και η άρνηση των σέντερ μπακ να πάρουν μέτρα. 5-0 έπρεπε να είναι.
Πολύ εκνευριστική η εμμονή των παικτών μας να γυρνάνε τη μπάλα πίσω αλλά και η άρνηση των σέντερ μπακ να πάρουν μέτρα. 5-0 έπρεπε να είναι.
Βγάζουμε απίστευτη ποιότητα με Κουρτ, Ζίφκο, Σβάμπ, Ομάρ, Μπίσε.
Και ο Νέλσον μια χαρά δουλίτσα κάνει.
Και ο Νέλσον μια χαρά δουλίτσα κάνει.
-
Είναι η τροφή της ψυχής τους.JohnDag έγραψε:Εδώ ο άλλος δεν είδε κάτι από τον Κουρτιτς στο πρώτο ημίχρονο (!!!) και σεις λέτε για τον Νέλσονα (ο οποίος είναι θετικοτατος).
- sourmenetes
- Moderator
Αυτή είναι κριτική;;markos4 έγραψε:Δεν είναι κακος.trouman έγραψε:Ο Ολιβέιρα μια χαρά άνοιξε χώρους. Μέχρι κι εγώ ο αμπαλος το καταλαβαίνω. Κάτι πρέπει να πείτε όμως. Βάλτε να δείτε τις φάσεις.
Αλλά δεν είναι και παίχτης του εκατομμυρίου... Μην τρελαθούμε τελειως
Άρα και ο ζιβκο δεν είναι ούτε ο ΒΑΡΕΛΑ ούτε κανένας.
Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό!!!joshua έγραψε:Ο Ολιβειρα εχει αφησει τη θεση του και εχει τραβηχτει στα ακρα και για αυτο δεν φαινεται γιατι ο Ελ Καντουρι εχει επισης αφησει τη θεση του και εχει ερθει στον αξονα κατι που με αυτον τον αντιπαλο εχει νοημα αλλα μονο με αυτον.
-
Βαρελακο είχαμε δεν είχαμε την κάναμε την μαλακιουλα ε;
Προσοχή στο δεύτερο

Προσοχή στο δεύτερο
Κύριοι, οι Κούρτιτς και Μπίσε είναι η διαφορά σήμερα. Αλλάξανε όλη την ομάδα. 3-0 σκόρ ημιχρόνου.
Απλά ο Λούτσος στο πρώτο μάτς έκανε λάθος επιλογή στο κέντρο. Αυτό.
Απλά ο Λούτσος στο πρώτο μάτς έκανε λάθος επιλογή στο κέντρο. Αυτό.
Ε ναι. Αν ειχες το γρηγορο εξτρεμ θα μπουκαρε απο εκει μια χαρα. Τεσπα αντε αλλα δυο στο δευτερο να τελειωνουμε. Εχουμε χρονο μετα για γκρινια.GEOL έγραψε:Αυτό!!!joshua έγραψε:Ο Ολιβειρα εχει αφησει τη θεση του και εχει τραβηχτει στα ακρα και για αυτο δεν φαινεται γιατι ο Ελ Καντουρι εχει επισης αφησει τη θεση του και εχει ερθει στον αξονα κατι που με αυτον τον αντιπαλο εχει νοημα αλλα μονο με αυτον.
- sakis_the_fraud
Ο κουρτιτς εχει βγαλει το μισο ημιχρονπ περπατωντας αλλα και παλι η διαφορα ποιότητας με Εσίτι ειναι χαοτική!!!!
Καντουρι μβπ μεχρι τωρα, παταει παντου ο τυπος.
Ρε αφανα ηθελα να ξερα τι σου ταζει αυτος ο λουτσεσκου και παιζεις μονο για αυτον!!!
Παμε κανα δυο τεμαχια ακομη!!!
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Καντουρι μβπ μεχρι τωρα, παταει παντου ο τυπος.
Ρε αφανα ηθελα να ξερα τι σου ταζει αυτος ο λουτσεσκου και παιζεις μονο για αυτον!!!
Παμε κανα δυο τεμαχια ακομη!!!
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Άσχετο αλλά το σκέφτηκα με την εικόνα της άδειας 4. Δηλ κάνουμε κακό στην ομάδα και θα στεναχωρεθει ο Μητσοτάκης και θα αλλάξει την απόφαση? Η απλά θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα και κάποια στιγμή θα ανοίξει?