Έτσι ακριβώς. Είδα ένα βίντεο που έκραζε κάποιον που έχασε εύκολο γκολ στην προπόνηση και του λεγε αν τα χάνεις στην προπόνηση θα το χάσεις και στον αγώνα. Ο άνθρωπος εκπέμπει σεβασμό τέλος.bersekeros έγραψε:Συνειδητοποιημένος με αυτοπεποίθηση,
ώριμος με πλάνο και αυτογνωσία,
έξυπνος, επικοινωνιακός,
ξεκάθαρος - ειλικρινής - ευφυέστατος.
Εκπέμπει σιγουριά και αισιοδοξία, λόγω πίστης στις ικανότητές του και στις γνώσεις του.
Στρατηγός / Αρχιστράτηγος
με πολλά κιλά @@.
Μπράβο.
Εμπιστεύομαι, σέβομαι, στηρίζω και χαίρομαι για την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
- 
				xrisitsapa

Βλεποντας το Euro, σκεφτομουν οτι προχωρησαν οι ομαδες που ειχαν συνολο και ψυχολογια και οχι απαραιτητα παιχταραδες. 
Μαλλον κατι τετοιο εχει στο μυαλο του.

Μαλλον κατι τετοιο εχει στο μυαλο του.
- 
				ariskatiforos

ακόμα δεν ήρθες τελείωσες τον ουαρντα 
Τέρμα κολλημένος κ άκαμπτος
Πολλή μαγκιά πολύς αέρας πολύ σταριλίκι
Αν πας καλά όλα θα ξεχαστούν
Αν όχι όμως έχεις φαει ήδη το κεφάλι σου
Χρειάζεται κ η διαλλακτικότητα
Άλλωστε εσυ δεν έφυγες επειδή σ έφεραν τον εσιτι αντι τ κανιας πχ ;
Τώρα καλός ο εσιτι ...μόνο κ μόνο για ν δείξεις τι ;
Ότι έχεις το μαγικο ραβδί ;
Αντιφάσεις κ ανακολουθίες ...κ πολύς εγωισμός

διαλακτικοτητα ? στον ουαρντα για πραγματα επαναλαμβανομενα ? απο την εθνικη αιγυπτου τον διωξανε ,πορτογαλια την δευτερη μερα τημ επεσε σε γυναικες συμπακτων του και τοσα αλλα εδω ,αλλα ο λουτσεσκου διαλακτικοτητα αλλιως ειναι κομπλεξικος κλπ.κλπ. μια ευκαρια να τπυ δωσει οχι παραρπανω και να ειναι παντα ετοιμη η ομαδα σε περιπτωση που τα κανει παλι μπαχαλο να τον αντικαταστιση .....ενας σικαμπαλα ειναι σε νοοτροπια πολυ μπαλα καθολου μυαλο.....

- Mitsospaoki4
 - Moderator

Η υγεία μιας ομάδας, ξεκινάει από τα αποδυτήρια.ariskatiforos έγραψε:ακόμα δεν ήρθες τελείωσες τον ουαρντα
Να σου θυμίσω ότι το 2017 η ομάδα άρχισε να ρολλαρει μόλις πήρε δρόμο το καλό παιδί ο Τζαβέλας..
Τον ουαρντα τώρα θα τον μάθουμε;
Αν γύρισε και αντιμιλησε στον προπονητή του, φταίει ο κολλημένος Λουτσε που τον έχει στο μάτι;;
Δεν θέλω να φανταστώ τι θα ακούσουμε στην πρώτη στραβή του Ρουμάνου..
- Mutasevic

Ξέρω τι Εφιαλτη είδες χτες 
Χακομπο
Ολιβαρες Ινσαουραλδε Τσιριλο Ματος
Γκαρσία Κονσεισαο
Ενρικε Ουαρντα Στόχ
Νιμανι
Αντε βγάλε άκρη
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χακομπο
Ολιβαρες Ινσαουραλδε Τσιριλο Ματος
Γκαρσία Κονσεισαο
Ενρικε Ουαρντα Στόχ
Νιμανι
Αντε βγάλε άκρη
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχα!!! The wild bunch pt2! Reservoir Dogs reloaded
Ποιος Σαμ Πέκινπα & Tαραντίνο τώρα;

Ποιος Σαμ Πέκινπα & Tαραντίνο τώρα;
- Shivaspace

απ τον αγώνα προετοιμασίας με την PSV πιο πολύ με άρεσε ο Razvan, γούσταρα ξανά που τον είδα με αγωνιστικό προφίλ μέσα στη βρόχα, με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ..όποια προβλήματα και να έχει η ομάδα, πιστεύω θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και το καλύτερο που μπορεί.

- john4serres

Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα. 
Δεν είδα το πρώτο ημίχρονο χθες. Δεν είδα και το ματς με την ομάδα του Βόλου.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι η ομάδα μπήκε στα βαθιά απέναντι σε μια ετοιμοπόλεμη ομάδα που θα παίξει προκριματικά CL σε μια εβδομάδα. Από τα γηπεδάκια στα πράσινα λιβάδια του Άπελντοορν, στο γεμάτο Φίλιπς Στάντιον μέσα σε μια ημέρα. Δύσκολη κατάσταση. Και μάλιστα με 45λεπτες ενδεκάδες.
Ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε και τα επόμενα φιλικα. Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας φέτος το καλοκαίρι.
Θα έρθουν και οι μεταγραφές.
Καλή σεζόν, Στρατηγέ.

Δεν είδα το πρώτο ημίχρονο χθες. Δεν είδα και το ματς με την ομάδα του Βόλου.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι η ομάδα μπήκε στα βαθιά απέναντι σε μια ετοιμοπόλεμη ομάδα που θα παίξει προκριματικά CL σε μια εβδομάδα. Από τα γηπεδάκια στα πράσινα λιβάδια του Άπελντοορν, στο γεμάτο Φίλιπς Στάντιον μέσα σε μια ημέρα. Δύσκολη κατάσταση. Και μάλιστα με 45λεπτες ενδεκάδες.
Ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε και τα επόμενα φιλικα. Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας φέτος το καλοκαίρι.
Θα έρθουν και οι μεταγραφές.
Καλή σεζόν, Στρατηγέ.
- 
				paok düsseldorf

Δηλωσε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο το χθεσινο παιχνιδι. 

Μου θυμιζει το ανεκδοτο με την ποντιακη ομαδα πολο που εχασε ενα ματς με 40-0 και πανηγυριζαν ολοι εξαλλα γιατι δεν πνιγηκε κανενας.

Διπλο like για τον ρουμανο.

Μου θυμιζει το ανεκδοτο με την ποντιακη ομαδα πολο που εχασε ενα ματς με 40-0 και πανηγυριζαν ολοι εξαλλα γιατι δεν πνιγηκε κανενας.
Εδώ ο άλλος δήλωνε ευχαριστημένος όταν χάναμε 4-2 στον Ρούλη επειδή παίζαμε καλά.
Άστο αδερφέ πρώτο φιλικό ήταν με ομάδα που άντε να αντιμετωπίσεις 3-4 τέτοιες την νέα χρόνια πολύ πιο έτοιμη από σένα. Όταν παίζεις τέτοια φιλικά περίοδο προετοιμασίας ο προπονητής είναι ευχαριστημένος αν δεν πνιγεί κανένας ( τραυματιστεί) αφού δεν έγραψε 4,5 να γίνεται έδω ο χαμός x10 δόξα τον Θεό να λέμε. Ακόμα και ο λόγος που έγινε να ήταν να φανερωθούν αδυναμίες ο λούτσος ευχαριστημένος θα είναι …

Άστο αδερφέ πρώτο φιλικό ήταν με ομάδα που άντε να αντιμετωπίσεις 3-4 τέτοιες την νέα χρόνια πολύ πιο έτοιμη από σένα. Όταν παίζεις τέτοια φιλικά περίοδο προετοιμασίας ο προπονητής είναι ευχαριστημένος αν δεν πνιγεί κανένας ( τραυματιστεί) αφού δεν έγραψε 4,5 να γίνεται έδω ο χαμός x10 δόξα τον Θεό να λέμε. Ακόμα και ο λόγος που έγινε να ήταν να φανερωθούν αδυναμίες ο λούτσος ευχαριστημένος θα είναι …
- 
				ΚΩΣΤΑΣ2019

- Shivaspace

düsseldorf αυτά που συζητάς εδώ, πάνε και μια βόλτα απ τους invaders να τα συζητήσεις με το ίδιο ύφος κι εκεί..δίπλα στα τρένα είναιpaok düsseldorf έγραψε:Δηλωσε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο το χθεσινο παιχνιδι.![]()
Μου θυμιζει το ανεκδοτο με την ποντιακη ομαδα πολο που εχασε ενα ματς με 40-0 και πανηγυριζαν ολοι εξαλλα γιατι δεν πνιγηκε κανενας.![]()
- Shivaspace

there is something strange in the neighbourhood..who we call ? τόοοοοον ΚΩΣΤΑΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Razvan Lucescu
σε περιμένουν στη γωνία οι γνωστοί, οι πολλοί είναι μαζί σου.
- Μαυρο Χιονι
 - Moderator

Τι υπονοείς δηλαδή; Ότι θα φάει τσαμπουκα εκεί ενώ εδώ είναι παιδική χαρά; Αυτό εννοείς SHIVASPACE;;;;Shivaspace έγραψε:düsseldorf αυτά που συζητάς εδώ, πάνε και μια βόλτα απ τους invaders να τα συζητήσεις με το ίδιο ύφος κι εκεί..δίπλα στα τρένα είναιpaok düsseldorf έγραψε:Δηλωσε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο το χθεσινο παιχνιδι.![]()
Μου θυμιζει το ανεκδοτο με την ποντιακη ομαδα πολο που εχασε ενα ματς με 40-0 και πανηγυριζαν ολοι εξαλλα γιατι δεν πνιγηκε κανενας.![]()