Και στην ΠΑΕABOLEYTOI έγραψε:πολύ ενδιαφέρουσες όπως πάντα οι πληροφορίες του tzelas και ένα εύκολο μεροκάματο για κάποιον νεόκοπο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Το σενάριο το δικό μου γράφει για διετή δανεισμό του Γκορτεζιάνι στο εξωτερικό, από όπου γυρνάει μια φοράκλα που θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Η διαφορά επιπέδου φαινόταν κοιτώντας και μόνο τους πάγκους. Από τη μια έχεις μια ποδοσφαιρική δόξα του παρελθόντος (Ιωσηφίδης) και ένα οργανωμένο τιμ με τις στολές και με τα όλα τους. Από την άλλη έχεις ένα παιδάκι και έναν καράφλα με ότι να ναι φόρμες να σκούζουν στο διατητή. Φαινομενικά και επιδερμικά όλα αυτά, αλλά εκ του αποτελέσματος μάλλον κάτι κρύβεται και από κάτω.
χίλια μπράβο στα παιδιά, όρεξη και υγεία εύχομαι.
Εγώ ναι.stathis66 έγραψε:Φοβερό άρθρο! Τον Μπαλωμένο δηλαδή τον θεωρείς πάνω απ'τον Ταλιχμανίδη;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ωραίος tzelas!
+1ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ ναι.stathis66 έγραψε:Φοβερό άρθρο! Τον Μπαλωμένο δηλαδή τον θεωρείς πάνω απ'τον Ταλιχμανίδη;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ωραίος tzelas!
Ευχαριστωjohn4serres έγραψε:83 γράφει το εγχώριο σερίTotem_pk έγραψε:Ποσα ματς αηητητα ειναι τα παιδια μας?
Τελευταία ήττα 10/12/2017 ένα εντός με βάζελο.