Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

11121969solitario έγραψε:Το "πρόβλημα" με τον Σάντος είναι ότι δείχνει διαρκώς ανακόλουθος ανάμεσα σε δηλώσεις και πράξεις.Οταν πέρυσι ήρθε στην ομάδα είπε ότι στόχος είναι το ουέφα.Λίγο αργότερα τα Play off.Λίγο αργότερα ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει συγκεκριμένους στόχους.Και στο τέλος ότι ετοίμαζε την ομάδα για φέτος.
Οι ποδοσφαιριστές από τη μία ήταν σαρδέλλες από την άλλη παιδιά του.Ο Ηλιάδης,σύμφωνα με δικά του λεγόμενα,τον εξέθετε και ήταν σοβαρός επαγγελματίας και μονίμως εκτός αποστολής η στον πάγκο.Οι Γεωργίου και Αθανασιάδης ταλέντα που δεν ήθελε να πάρει στην προετοιμασία.Και που αν δεν επέμενε η διοίκηση μάλλον θα ήταν κάπου δανεικοί.
Κάνει λοιπόν σοβαρά λάθη επικοινωνιακά και μάλλον είναι καλύτερα να μη μιλάει στα μέσα γιατί δημιουργεί θέματα εκ του μη όντος.
Ποιούς δανεικούς,πλην Βιειρίνια,έφερε στην ομάδα όπως είχε υποσχεθεί?
Μίλησε για 20-25 εκατομμύρια για ποιό λόγο?
Και κάτι τελευταίο.Οταν ο Παράσχος είπε "αυτούς έχουμε με αυτούς παίζουμε" απολύθηκε στη στιγμή.Οταν ο Σάντος μίλησε για "σαρδέλλες" ,ανεξάρτητα με το αν είχε δίκιο η όχι,σιγή ιχθύος.

Προπονητικά τώρα.Η ιστορία του δείχνει ποιά είναι η φιλοσοφία του.Σφιχτή ομάδα,λίγες επιθέσεις,λίγες αλλαγές,λίγοι παίκτες.Περαιτέρω προπονητική ανάλυση δεν νομίζω πως χρειάζεται διότι πολύ λίγοι από εμάς είναι σε θέση,λόγω γνώσεων και μόνο,να την κάνουν.
Το θέμα είναι αν το "πακέτο"

Προπόνηση-Διαχείρηση κρίσεων-Ανάληψη ευθυνών- Συνέπεια λόγων και Εργων και Κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα
είναι "συμφέρον".
Φίλε μου τον Σάντος δεν τον έφερες για υπεύθυνο τύπου της ομάδας ούτε για να κάνει δηλώσεις που θα σου ακούγονται ωραία. Τον έφερες για προπονητή. Ούτε και αυτός όταν είχε έρθει πέρισυ όπως και όλοι μας δεν πίστευε ότι είχε να κάνει με μια ομάδα οι οποία αγωνιστικά ήταν χωριό. Όμως δουλεψε και προσπάθησε να βελτιώσει αυτά που δεν σηκώναν βελτίωση παρά μόνο αλλαγή (Τι να βελτιώσει δηλαδή? Να μάθει μπάλα στον χαραλάμπους και στον Χριστοπουλόπουλο). Δηλαδή τι να έβγαινε να έλεγε είμαστε για 10-αδα το πολύ? Θα τον παίρναμε με τις πέτρες. Δεύτερον ,ίσως δεν κατάλαβα διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, ο Ηλιάδης τον μόνο που εξέθεσε ήταν ο εαυτός του πέρισυ. Εγώ δεν θυμάμαι στα παιχνίδια στα οποία έπαιξε να έκανε κάτι ουσιαστικό. Άλλο ο καλός επαγγελματίας που ναι μεν τρώει πάγκο επειδή δεν είναι καλός σύμφωνα με την αποψη του προπονητή και δεν δημιουργεί πρόβλημα και άλλο ο καλός επαγγελματίας που ξέρει μπάλα. Μάλλον το πρώτο εννούσε ο Σάντος ότι δηλαδή παρόλο που δεν παίζει προσπαθεί για το καλύτερο στις προπονήσεις για να παίξει και όταν δεν παίζει βασικός δεν δημιουργεί πρόβλημα στο ήδη πληγωνένο ηθικό της ομάδας. Τρίτον για τον γεωργίου και για τον Αθανασιάδη τα έχουμε πει πάμπολες φορές. Το ότι εγώ και εσύ τους θεωρούμε ταλέντα δεν σημαίνει κάτι. Το ότι ο αθανασιάδης για παράδειγμα ήταν ο καλύτερος στην νέων πάλι δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος και έχει την ικανότητα να παίξει σε παιχνίδια Ά εθνικής. Η διαφοράς κλάσης των πρωταθλημάτων της A εθνικής με αυτό της ομάδας των νέων είναι έτη φωτός. Τον Γεωργίου τον είδαμε! Τίποτα ιδιαίτερο! Ίσως και οι δύο έχουν το ταλέντο αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Δεν τους πετάς απλά σε παιχνίδια για να πάρουν εμπιρίες όπως λένε πολλοί.
Για τα 20-25 εκατομμύρια που μίλησε είχε δίκιο. Γιατί βλέπεις γύρω σου κάποιες ομάδες που ξοδεύουν τα διπλάσια και κάνουν βήματα προς τα πίσω και κάθε άλλο πράττον από το να προοδεύουν. Την έκανε για να τονίσει ότι με τα λεφτά που θα πάρει δεν θα φέρει παίχτες στην ομάδα πανάκριβους και συνάμα άμπλαους του τύπου Μπελούτσι και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Με αυτή του τη δήλωση ειρωνευόταν άλλους προπονητές ξέρουμε αυτούς που εννούσε. Τέταρτον με τον χαρακτηρισμό σαρδέλλες δεν νομίζω να διαφώνισε κανείς μας. Όσο για το επιχείρημα του ότι ήταν άκαιρη και στυχής εγώ τα ακούω βερεσέ. Την έκανε για να τους αφυπνίσει γιατί μερικοί την είχαν δει και πολύ!
Πέμτον αναφορικά με την φιλοσοφία του σε βρίσκω εντελώς λάθος! Υπάρχει προπονητές που δεν θα ήθελε πολλούς ικανούς παίχτες στο ρόστερ του? Αυτούς έχει με κάποια σχετικά καλή ικανότητα αυτούς βάζει. Αυτούς έχουμε με αυτούς πάμε που λέει και ο Παράσχος. Οι περισσότεροι από τους παίχτες που πλαισιώνουν τον πάγκο απέχουν παρασάγκας σε ικανότητα από τους βασικούς όπως έχει αποδειχθεί σε διάφορα παιχνίδια με κυριότερο το ματσ του κυπέλλου. Αν είχε κάποιον παίχτη ας πούμε το ίδιο ικανό με τον Μούσλι εσύ πιστεύεις δεν θα τον έβαζε? Δεν έχουμε τέτοιον παίχτη έχουμε τον Αναστασάκο οπότε τρώει πάγκο ο συγκεκριμένος. Δεν πήραμε καλούς παίχτες για πάγκο γιατί δεν είχαμε τα χρήματα. Ποιός προπονητής δεν θέλει καλό πάγκο?

Κλείνοντας το προπονητή τον έχεις να σου προπονεί και να σου κοουτσάρει την ομάδα και σε περίπτωση που δεν το κάνει σωστά να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ο Σάντος δεν ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. για να γίνει προπονητής έχει ήδη κάποια αξία η οποία φαίνεται από την καριέρα του. Επειδή σας κούρασα δεν θα σας παραθέσω την καριέρα του μπορείτε να την βρείτε και μόνοι σας.

ΥΓ Το τρίπτυχο Διαχείρηση κρίσεων-Ανάληψη ευθυνών- Συνέπεια λόγων και Εργων έχει να κάνει με πολιτικούς ΟΧΙ με προπονητές μην τρελαθούμε κιόλας!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Dante εγραψες... Συμφωνω...
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Απαντάς σε ερωτήματα που δεν έχω θέσει
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

εγώ πιστεύω ότι απαντάω σε όλα
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Τότε μάλλον άλλο ποστ διάβασες η το διάβασες όπως ήθελες εσύ.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Άντε καλά αυτό θα το κρίνουν και οι άλλοι paokmania-ητες
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Ακριβώς αυτό εννοούσα.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ειρηνη ημειν!!!!

Το βρισκω λιγο παραλογο να καθομαστε εδω αυτη τη στιγμη και να κουβεντιαζουμε ετσι για τον προπονητη μας!!!

Δε καταλαβαινω το επιθετικο υφος του αδελφου Solitario και σε τι αποσκοπει το ολο θεμα που ανοιγει, οπως επισης και τις συνεπειες...

Σιγουρα ο Σαντος δεν ειναι αυτος που θα ξεσηκωσει τα πληθη, ουτε αυτος που θα αγαπησει ποτε η κερκιδα. Και σε αυτο φταιει σιγουρα αυτος (το φταει ουδετερα), αλλα στο κατω κατω προπονητη για την ομαδα πηραμε κι οχι κλοουν για το τσιρκο μας. Ο ανθρωπος εδειξε οτι ειναι ευθυς, λεει την αληθεια και εργαζεται σκληρα. Κι εχει μια φιλοσοφια την οποια ακολουθει πιστα!!! Αυτα τα γνωριζε και ο Ζαγορακης οταν τον προσελαβε και αυτα τα μαθαμε και εμεις τωρα πια!!!

Που ειναι το προβλημα λοιπον??? Η ομαδα παει καλα, ειμαστε μεσα στους στοχους μας και ολα ειναι ηρεμα!!!

Γιατι επιμενουμε καποιοι να διαταραξουμε το κλιμα στο συλλογο???
Γιατι τρεφομαστε απο τις σαρκες μας???

Φτανει πια με τη γκρινια!!! Ελεος!!!!
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Πλάτωνα τσέκαρε τα εισερχόμενα και απάντησε
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Αυτή η μιζέρια θα μας φάει! ΕΛΕΟΣ πια!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οχι μόνο στην μπάλα και όχι μόνο στο θέμα παικτών ή προπονητών.. Δυστυχώς!
Πάμε καλά, φωνάζουμε, δεν πάμε, πάλι φωνάζουμε..
Νιώστε ρε, τι θέλετε πάλι???
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

kos έγραψε:αυτο που δεν ξερουν ομως ειναι οτι με ζαγορακη στη διοικηση ο καγγελος στον παοκ δεν εχει καμια θεση. δυδιμο σαραφη-ιωσιφιδη μπορει να δουμε, καγγελο οχι.
Το βλέπεις αδερφέ μου ότι ρίχνεις λάδι στην φωτιά???
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω παντως εξουσιοδοτω τον Gash μιας και με καλυπτει η αποψη του πληρως...και επειδη βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και τα ιδια..Gash,οταν γραφεις ενα κειμενο σχετικα με προπονητη κλπ βαζε και το ονομα μου απο κατω ρε αδερφε :)
nirvana4

Δημοσίευση από nirvana4 »

Επειδή συμφωνώ κι εγώ 100% με τον Gash (γι'αυτό και δεν ποστάρω για το συγκεκριμένο θέμα, για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια) τον εξουσιοδοτώ κι εγώ...Gash είσαι ο άνθρωπος μας!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Gash σκισε την εξουσιοδοτηση... :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”