44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Νομιζω πως τέτοιου είδους παίκτης έπρεπε να κάνει το αντίστροφο ταξίδι. Από Ελλάδα πώληση σε Βέλγιο, όχι από Βέλγιο Ελλάδα
Εγω ειμαι εξοργισμενος με την επιλογη του και δεν μου φταιει ο παικτης.Δεν ειναι δυνατον να βγαινεις στην αγορα με διαθεσιμο μπατζετ που εφτανε τα 4-5 μυρια για την αγορα ενος παικτη και μετα απο μηνες να καταληγεις σε εναν παικτη ορισμο του στοπερ μπροστα απο τα στοπερ οπως ο Εσιτι.
Αν έκανε ένα δεύτερο ημίχρονο όπως το πρώτο, θα έλεγες τα ίδια?
Αν ναι, τότε πιστεύω ότι είσαι άδικος με τον παίκτη καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν μαζί με τον μισιτς κορυφαίοι του γηπέδου και ο κύριος λόγος που ο ατρόμητος δεν μπορούσε να περάσει τη σέντρα.
Αν όχι, καλό είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα πριν τον κρίνουμε ολοκληρωτικά
Αν ναι, τότε πιστεύω ότι είσαι άδικος με τον παίκτη καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν μαζί με τον μισιτς κορυφαίοι του γηπέδου και ο κύριος λόγος που ο ατρόμητος δεν μπορούσε να περάσει τη σέντρα.
Αν όχι, καλό είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα πριν τον κρίνουμε ολοκληρωτικά
Σορυ αλλα εγω δεν ειδα τιποτα το ιδιαιτερο ουτε στο πρωτο ημιχρονο και κρινω παντα και με τις απαιτησεις που ειχα απο τη συγκεκριμενη μεταγραφη και αυτες δεν ηταν ενας παικτης που στο καλο του διαστημα εχει απλα 4-5 καλες επεμβασεις στη μπαλα.Αυτο μπορει να το κανει οποιοσδηποτε παικτης.
- Μπαρκαρούτσος
Τα #TheTank μας μάραναν... Και δεν το λέω για τον Esiti, το λέω για τον κόσμο.
Δεν πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο η όλη του καλή παρουσία ήταν μόνο 4-5 αμυντικές επεμβάσεις.joshua έγραψε:Σορυ αλλα εγω δεν ειδα τιποτα το ιδιαιτερο ουτε στο πρωτο ημιχρονο και κρινω παντα και με τις απαιτησεις που ειχα απο τη συγκεκριμενη μεταγραφη και αυτες δεν ηταν ενας παικτης που στο καλο του διαστημα εχει απλα 4-5 καλες επεμβασεις στη μπαλα.Αυτο μπορει να το κανει οποιοσδηποτε παικτης.
Κινήθηκε σωστά, πήρε μπάλες, μεταβίβασε σωστά τις μπάλες, κουβάλησε κάποιες φορές την μπάλα... Γενικά το παίξιμό του ήταν ασυνήθιστα γρήγορο με ότι είχαμε δει ως τώρα.
Απλά στο δεύτερο ημίχρονο η λέξη τραγικός είναι λίγη και δεν πιστεύω ότι είναι θέμα μόνο φυσικής κατάστασης... Είναι ξεκάθαρα και παίκτης ψυχολογίας.
Πάντως καλό είναι πριν τον βαφτίσουμε άχρηστο να του δώσουμε λίγο χρόνο.
Σε μια φαση εκανε 2-3 πασες σε μισο λεπτο ολες με τη μια, και οχι διπλα του, και κατεληξε σε επιθεση απο Λημνιο-Ματος νομιζω, και λεω "Ρε αυτος βελτιωθηκε οντως!"renegade έγραψε:Γενικά το παίξιμό του ήταν ασυνήθιστα γρήγορο με ότι είχαμε δει ως τώρα.
Ε στο 2ο τα πηρα ολα πισω

- kostasAthens
Αν θυμάστε είχε πει ο Φερέιρα από το προηγούμενο αγώνα ότι ήταν κουρασμένος και αν είχε λύσεις δεν θα τον έβαζε προφανώς γι'αυτό κλαταρε στο δεύτερο έμεινε από δυνάμεις
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι εχει ακριβως φιλε, συνδρομο χρονιας κοπωσης; η φυσικη κατασταση ειναι ενα απο τα αδυνατα του σημεια και το εδειχνε ξεκαθαρα το σκαουτινγκ.
ετσι ειναι. για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης, με λιγοτερα χρηματα ο πρεζεμπορας πηρε τον Γκιγιερμε. εμεις πηγαμε σε μια επιλογη για την οποια το σκαουτινγκ εδειχνε οτι στην καλυτερη μπορουσε να θεωρηθει μετρια επιλογη, χωρις να μπαινουν τα χρηματα στην εξισωση. στα χρηματα που αποκτηθηκε, και με τα δεδομενα που δημιουργησε στο μπατζετ και την επιδραση που ειχε στον τελικο καταρτισμο του ροστερ, καταστροφικη.joshua έγραψε:Σορυ αλλα εγω δεν ειδα τιποτα το ιδιαιτερο ουτε στο πρωτο ημιχρονο και κρινω παντα και με τις απαιτησεις που ειχα απο τη συγκεκριμενη μεταγραφη και αυτες δεν ηταν ενας παικτης που στο καλο του διαστημα εχει απλα 4-5 καλες επεμβασεις στη μπαλα.Αυτο μπορει να το κανει οποιοσδηποτε παικτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Κυρ 15 Σεπ 2019, 08:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρίμα τα χρήματα που δαπανήθηκαν για χάρη του. Όφειλε ο Μπράνκο να φέρει κάποιον πολύ καλύτερο. Αν δεν έβρισκε, ας κρατούσαμε Κάτσε 

- Chuck Norris
Σίγουρα είναι νωρίς για συμπεράσματα για τον Εσιτι, ειδικά από την στιγμή που όλη η ομάδα ψάχνεται ακόμα. Όπως το βλέπω εγώ όταν έχει δυνάμεις κυριαρχεί στο κέντρο με την δύναμη και τον όγκο του, Κρατάει μπάλα μοιράζει παιχνίδι, έχει εξαιρετική μακρινή μεταβίβαση...
ΑΛΛΆ Μέχρι στιγμής δεν βγάζει δεύτερο ημίχρονο, δεν πηδαει ΟΎΤΕ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ, δεν παίζει κάθετα και κάνει πολλά λάθη όταν τον πιέζουν.
ΥΓ: Αν ο Σαχοφ ήταν βαρύ σκαρί και ήθελε έναν γύρο να φορμαριστει, αυτός πόσο καιρό να θέλει;
ΑΛΛΆ Μέχρι στιγμής δεν βγάζει δεύτερο ημίχρονο, δεν πηδαει ΟΎΤΕ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ, δεν παίζει κάθετα και κάνει πολλά λάθη όταν τον πιέζουν.
ΥΓ: Αν ο Σαχοφ ήταν βαρύ σκαρί και ήθελε έναν γύρο να φορμαριστει, αυτός πόσο καιρό να θέλει;
Λέμε λέμε για τον Καντουρί και τι δε λέμε.
Και πολλά απ' αυτά που λέμε είναι και δικαιολογημένα.
Χθες με το που μπήκε πάντως (για να βγει ο Εσίτι) εγώ ένιωσα καλύτερα.
Κι ας μην έκανε και τίποτε το σημαντικό.
Μόνο που βρέθηκε μέσα σε 2 επικίνδυνες καταστάσεις πατώντας αντίπαλη περιοχή (λέξη προφανώς άγνωστη στον συμπαθή Αντερσον), ανέβασε όλη την ομάδα και έκλεισε τον Ατρόμητο στην περιοχή του στο τελευταίο τέταρτο.
Ναι, ο Εσίτι ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 30' για να είμαι πιό ακριβής.
Ναι έχει και καλούτσικη μεταβίβαση στα 10-15 μέτρα.
Μόνο που νομίζω ότι δεν ήταν, άλλα έδειχνε καλός γιατί ο Ατρόμητος σε εκείνο το διάστημα δεν πίεζε καθόλου,αμυνόταν χαμηλά και έχανε τη μπάλα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Μόλις άρχισε η πίεση, άρχισαν να τον περνάνε σαν σταματημένο.
Και αυτό που βλέπω επαναλαμβανόμενα πλέον, είναι τα πολύ δύσκολα,άτσαλα και αργά κοντρόλ που κάνει.
Θέλει χώρο, θέλει και χρόνο για το κοντρολ.
Τα έκανε και με τον Νιόνιο, τα έκανε και χθες. Του έφυγε ένα κοντρόλ κάτω απ' τα πόδια πάλι και χθες, στο υποτιθέμενο καλό του διάστημα, έχασε τη μπάλα πάλι ενώ προσπαθούσε να την κοντρολάρει και αρπάξαμε το δεύτερο τεμάχιο. Και όταν τη χάσει, ο άνθρωπος δεν μπορεί να τρέξει.
Άμα παίξουμε με ομάδα που πιέζει στο κέντρο, θα έχουμε μπιγκ μπιγκ προμπλέμα.
Και πολλά απ' αυτά που λέμε είναι και δικαιολογημένα.
Χθες με το που μπήκε πάντως (για να βγει ο Εσίτι) εγώ ένιωσα καλύτερα.
Κι ας μην έκανε και τίποτε το σημαντικό.
Μόνο που βρέθηκε μέσα σε 2 επικίνδυνες καταστάσεις πατώντας αντίπαλη περιοχή (λέξη προφανώς άγνωστη στον συμπαθή Αντερσον), ανέβασε όλη την ομάδα και έκλεισε τον Ατρόμητο στην περιοχή του στο τελευταίο τέταρτο.
Ναι, ο Εσίτι ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 30' για να είμαι πιό ακριβής.
Ναι έχει και καλούτσικη μεταβίβαση στα 10-15 μέτρα.
Μόνο που νομίζω ότι δεν ήταν, άλλα έδειχνε καλός γιατί ο Ατρόμητος σε εκείνο το διάστημα δεν πίεζε καθόλου,αμυνόταν χαμηλά και έχανε τη μπάλα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Μόλις άρχισε η πίεση, άρχισαν να τον περνάνε σαν σταματημένο.
Και αυτό που βλέπω επαναλαμβανόμενα πλέον, είναι τα πολύ δύσκολα,άτσαλα και αργά κοντρόλ που κάνει.
Θέλει χώρο, θέλει και χρόνο για το κοντρολ.
Τα έκανε και με τον Νιόνιο, τα έκανε και χθες. Του έφυγε ένα κοντρόλ κάτω απ' τα πόδια πάλι και χθες, στο υποτιθέμενο καλό του διάστημα, έχασε τη μπάλα πάλι ενώ προσπαθούσε να την κοντρολάρει και αρπάξαμε το δεύτερο τεμάχιο. Και όταν τη χάσει, ο άνθρωπος δεν μπορεί να τρέξει.
Άμα παίξουμε με ομάδα που πιέζει στο κέντρο, θα έχουμε μπιγκ μπιγκ προμπλέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono. την Κυρ 15 Σεπ 2019, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι συζηταμε ρε παιδια,δεν ειναι δυνατον ο ΠΑΟΚ να εχει αμυντικο χαφ που να θελει 3-4 επαφες για να φερει τη μπαλα στο ποδι.