8. Douglas Augusto
Re: 33. Douglas Augusto
Δεν ξέρω αν είσαι σε ηλικία για Αλτσχάιμερ αλλά το έχεις κάνει προσωπικά σε εμένα και η λέξη ήταν κλήμα αντί για κλίμα.
Ελπίζω απλά να μην θυμάσαι και όχι να πουλάς τρελα
Ελπίζω απλά να μην θυμάσαι και όχι να πουλάς τρελα
Μαλλον εσυ εισαι στα προθυρα...Ειδικα για ορθογραφια δεν θα ειρωνευομουν κανεναν καθως εδω και πολλα χρονια ελληνικα γραφω μονο στο paokmania και κανω ενα σωρο λαθη και το γνωριζω καλα,ασε που δεν εχω και καμια απαιτηση απο οποιονδηποτε να ειναι καλος σε αυτο για να συνομιλησω και σε προκαλω να το βρεις αυτο που λες και εγω δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα.
-
που το θυμήθηκες αυτό με το Λούκας....τι τιτίκα τον έλεγαν, τι ότι κρύβεται στα ντέρμπι και δεν κάνει για μεγάλη ομάδα, ότι το επίπεδο του ήταν για ομάδες όπως η καρπάτι, κτλ...χαχαrenegade έγραψε:Βαρέθηκα αυτές τις μαμημενες συγκρίσειςjoshua έγραψε:Σου ειπα και πριν.Εικονα του παικτη εχουμε και απο περσι και ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω.Ενα νεροβραστο πραγμα.Πηρες περσι μια εικονα του τι σημαινει χαφ με τον Μισιτς.Κανε τη συγκριση.
Τα ίδια έγραφαν κάποιοι κάποτε για τον Λούκας.
Ήρθε εδώ έπαιξε και από τον πρώτο χρόνο του έλεγαν ότι δεν είναι ούτε μια τρίχα από του Αντρέ.
Ο Αγκούστο μια χαρά εναλλακτική είναι για τα χαφ και απορώ γιατί γράφονται αυτά που γράφονται μετά με΄τα μάλιστα και από τη χθεσινή ελπιδοφόρα του εμφάνιση μετά την πολύμηνη αποχή του...Η περσινή χρονιά του ήταν η πρώτη στην Ευρώπη και πρέπει να πιστεύουμε και στην εξέλιξη ενός παίκτη. Αλήθεια έχει καμία σχέση ο Γιαννούλης ο περσινός με αυτόν που είδαμε το πρώτο εξάμηνο του με το Λουτσέσκου; Τα ίδια και για το Μίσιτς που το πρώτο του εξάμηνο στην ομάδα ήταν μετριότατο, νερόβραστο όπως γράφετε. Γιατί να μην περιμένουμε και για τον Αγκούστο μια καλή εξέλιξη στην καριέρα και στην πορεία του; Γιατί δηλαδή να μην βελτιώνεται κάθε χρόνο όταν μάλιστα είναι και σε νεαρή ηλικία; Γιατί τέτοια απαισιοδοξία για ένα παίκτη που ξέρει ποδόσφαιρο, μπορεί να παίξει κάθετα και να να βοηθήσει πολύ στην καλή κυκλοφορία της μπάλας;...
Δεν πειράζει να σε καλά
Σε κάνα χρόνο από τώρα μπορεί να μην παραδέχεσαι ότι μιλάς υποτιμητικά για τις ικανότητες συζήτησης των συνομιλητών σου.
Τέλος πάντων λάθος μου που ασχολήθηκα
Σε κάνα χρόνο από τώρα μπορεί να μην παραδέχεσαι ότι μιλάς υποτιμητικά για τις ικανότητες συζήτησης των συνομιλητών σου.
Τέλος πάντων λάθος μου που ασχολήθηκα
Πεταμε τη μπαλα στην εξεδρα δεν πειραζει...Εχει γινει οντως τοξικο το φορουμ τον τελευταιο καιρο και ισως καλυτερα να απεχω για λιγο γιατι το εχω βαλει και εγω το χερακι μου...
- bersekeros
Ποια μπάλα στην εξέδρα μωρέ?joshua έγραψε:Πεταμε τη μπαλα στην εξεδρα δεν πειραζει...Εχει γινει οντως τοξικο το φορουμ τον τελευταιο καιρο και ισως καλυτερα να απεχω για λιγο γιατι το εχω βαλει και εγω το χερακι μου...
Όταν έχεις πει κάτι σε εμένα προσωπικά και μου πουλας τρελιτσα λες και έχω σχιζοφρένεια
Kαι εγω σου ειπα βρες το και εγω δεν θα ξαναγραψω και θα σου ζητησω και προσωπικα συγνωμη,αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι εγω στο εχω πει.Παλευω τοσα χρονια εδω μεσα για το σεβασμο στον αλλο ως ατομο,αν εγω εκανα κατι τετοιο και επι της ουσιας προσβαλα αλλο μελος και μαλιστα για λογους ασχετους απο το ποδοσφαιρο τοτε ειμαι μ@λ@κ@ς.(ξερω ξερω πολοι που το διαβαζουν αναφωνησαν,εισαι,εισαι...)
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
joshua
δεν έχεις γίνει μ@λακας. Βαρετός έχεις γίνει.
Η ομάδα πάσχει και το βλέπουμε όλοι.
Τα αποτελέσματα δεν έρχονται.
Αλλά η συνεχής γκρίνια δεν θα αλλάξει τίποτα. Σίγουρα δεν βοηθάει.
ΥΓ Ο Αουγκούστο είναι η μεγαλύτερη μας ελπίδα ότι θα βγάλουμε τη χρονιά μέχρι το Γενάρη. Ο Καντουρί είναι γνωστό οτι πάει 1 μέσα 3 έξω. Ο Εσίτι δεν μπορεί να σταθεί δυστυχώς. Νινούα απο του χρόνου και θα δούμε. Άρα αυτόν έχουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε.
δεν έχεις γίνει μ@λακας. Βαρετός έχεις γίνει.
Η ομάδα πάσχει και το βλέπουμε όλοι.
Τα αποτελέσματα δεν έρχονται.
Αλλά η συνεχής γκρίνια δεν θα αλλάξει τίποτα. Σίγουρα δεν βοηθάει.
ΥΓ Ο Αουγκούστο είναι η μεγαλύτερη μας ελπίδα ότι θα βγάλουμε τη χρονιά μέχρι το Γενάρη. Ο Καντουρί είναι γνωστό οτι πάει 1 μέσα 3 έξω. Ο Εσίτι δεν μπορεί να σταθεί δυστυχώς. Νινούα απο του χρόνου και θα δούμε. Άρα αυτόν έχουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε.
Eμενα στα @@ μου αν πάνω στην ένταση πει ο οποιοσδήποτε μια μαλακια παραπάνω είτε για να πικάρει,είτε γιατί έτσι νομίζει ότι θα ισχυροποιήσει την άποψη του,είτε γιατί πάνω στα νεύρα του ξεφύγει. Είμαι λίγο πιο χοντροπετσος και αντιλαμβάνομαι ότι όταν υπάρχει καθημερινή τριβή θα υπάρχουν καλές και άσχημες μέρες.joshua έγραψε:Kαι εγω σου ειπα βρες το και εγω δεν θα ξαναγραψω και θα σου ζητησω και προσωπικα συγνωμη,αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι εγω στο εχω πει.Παλευω τοσα χρονια εδω μεσα για το σεβασμο στον αλλο ως ατομο,αν εγω εκανα κατι τετοιο και επι της ουσιας προσβαλα αλλο μελος και μαλιστα για λογους ασχετους απο το ποδοσφαιρο τοτε ειμαι μ@λ@κ@ς.(ξερω ξερω πολοι που το διαβαζουν αναφωνησαν,εισαι,εισαι...)
Ποτέ δεν θα κάνω μουτρακια ή δεν θα μιλήσω τον Χ γκοσπι που θα με πει καραγκιόζη το Χ Τζόσουα που θα με πει ανίκανο συζήτησης και πάει λέγοντας.
Δεν με νοιάζει αν θυμάσαι ή αν πιστεύεις αυτό που σου λέω ότι έγινε. Το πόιντ μου είναι ότι καλύτερο θα ήταν να σταματήσεις να κρίνεις στο τι είναι ικανός και τι όχι ο καθένας εδώ μεσα,την ίδια στιγμή που αν κάνεις την αυτοκριτική σου θα δεις ότι δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που κρίνεις.
Τέλος γιατί κουρασαμε.
Υγ αν υπήρχε μια περίπτωση να το ψάξω αν και όταν ανοίξει το σύστημα να ψάχνεις τα ποστ των μελων, δεν θα το κάνω αν είναι να σταματήσεις να γράφεις.
Μπορεί να έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι από τα άτομα που εκτιμώ
Αυτο που με αναφερετε οποτε μαλωνετε με αλλο μελος με ξεπερναει [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εχω γινει τρεντ στην παραθεση...
Λογικο εδω μεσα να λεχθει και καμια χοντραδα παραπανω.
Το θεμα ειναι να το ξεπερναμε eventually και να προχωραμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω γινει τρεντ στην παραθεση...
Λογικο εδω μεσα να λεχθει και καμια χοντραδα παραπανω.
Το θεμα ειναι να το ξεπερναμε eventually και να προχωραμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
- buffalobill4
Μακάρι να είναι καλά στην υγεία του και μπάλα θα παίξει. Και το σουλούπι του ποδοσφαιριστή έχει και τεχνικά χαρακτηριστικά έχει. Αυτό που ξεκάθαρα του έλειπε πέρσι ήταν η τακτική προσήλωση αλλά και η πρώτη χρονιά στην ευρωπη ήταν και γενικά η ομάδα ήταν στα χαμένα με την αλλαγή της τακτικής.
Σίγουρα φέτος ομαδική τακτική υπάρχει. Η ομάδα ψάχνεται ακόμα βέβαια σε επιθετικό πλάνο και αμυντικό τρανζισιον αλλά πιστεύω και στους δύο τομείς μπορεί να βοηθήσει.
Σίγουρα φέτος ομαδική τακτική υπάρχει. Η ομάδα ψάχνεται ακόμα βέβαια σε επιθετικό πλάνο και αμυντικό τρανζισιον αλλά πιστεύω και στους δύο τομείς μπορεί να βοηθήσει.
- V-olakiotis
Αυτό πάλι που κάποιοι ζυγίζουν στις κρίσεις τους τα 3 εκ. που δόθηκαν για τα δικαιώματα του Αυγούστου που κολλάει;
Έχει συμβόλαιο 300- 400 χιλιάρικα τον χρόνο και για αυτά τα λεφτά κάνει εφάμιλλη δουλειά με τον Μαουριτσιο του 1 εκ. συμβόλαιο και δεν είναι ούτε 24 χρόνων.
Το αυτό ισχύει και για τις κριτικές στον Εσίτι, ως προς τα 3,5 εκ μόνο...
Έχει συμβόλαιο 300- 400 χιλιάρικα τον χρόνο και για αυτά τα λεφτά κάνει εφάμιλλη δουλειά με τον Μαουριτσιο του 1 εκ. συμβόλαιο και δεν είναι ούτε 24 χρόνων.
Το αυτό ισχύει και για τις κριτικές στον Εσίτι, ως προς τα 3,5 εκ μόνο...
- kataramenos5