Ο Φουτσέν?? Αυτοί όχι φίλε αλλά με χάλασε ο Λεβεκ και ο Μουλεν!barlow4 έγραψε:σε χαλασε ο σορλεν.Mauricio-8- έγραψε:Βγήκανε άλλοι 2 παπάδες αντε να δούμε...! Μακρυά από Γάλλους δεν μας πάνε και ο Γάλλος απτή Φιορεντινα δεν έχει τραυματισμους αλλά...
σε χαλασε ο φουτσέν.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- Mauricio-8-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Ο Γάλλος θα μπορούσε να είχε μελετηθεί ως αντιΕλ Καντουρι,για κάτι άλλο δύσκολα.Εγω έχω πει χάφ δύσκολα,μόνο στόπερ.
M άρεσε ο Ματεους στα γεμισματα, δεν τον ειδαμε πώς μαρκαρει ομως. Θελει διπλα του και ενα δρεπανι.
Η εικονα που μεταφερατε απο το ινστα του Γιωργη, παραπεμπει σε Ιγκνασον ξεκαθαρα.
Η εικονα που μεταφερατε απο το ινστα του Γιωργη, παραπεμπει σε Ιγκνασον ξεκαθαρα.
To plan B για τον χαφ έχει αναφερθεί από τον Macho, έχουμε έτοιμο άλλον χαφ.
Ποιος είπε ότι το plan a απάντησε αρνητικά;;;
Ο macho είπε σήμερα το πρωί απαντάει
Ο macho είπε σήμερα το πρωί απαντάει
- Mauricio-8-
Να τα μας κάτι ανέβασε ο Γιώργης στο Ινστσγκραμ πάλι.... Που σίγουρα σημαίνει κάτι.. Ειναι ένα Βουνό και από πίσω το φεγγάρι και κάτι σαν λάβα να τρέχει.. Ηφαίστειο θα έλεγα.. 

Εγώ βλέπω ένα υπερμεγεθες φεγγάρι. Φεγγαραρα. Moon στα Αγγλικά αρα....
- Mauricio-8-
- navigator11
Τι μου θύμισες! Εποχή Ζαγοράκη. Τιτανοτεράστιος Μουν στον ΠΑΟΚ. Παιχτούρα ...Nikos 74 έγραψε:Εγώ βλέπω ένα υπερμεγεθες φεγγάρι. Φεγγαραρα. Moon στα Αγγλικά αρα....

Δεν θα είναι 6αρι σκύλος αλλά λυκανθρωποςMauricio-8- έγραψε:Μεγάλο φεγγάρι ε? Χμμ?
https://www.instagram.com/p/BtFGEn4Bj2o/
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΜΠΑΑΑΑΑΑΜMauricio-8- έγραψε:Μεγάλο φεγγάρι ε? Χμμ?
https://www.instagram.com/p/BtFGEn4Bj2o/
https://en.wikipedia.org/wiki/Bryce_Moon
Τον Henrique ρε μάγκες εννοεί το είπα και σε προηγ δημοσιευση και εμείς περιμένουμε όνομα 6αρι ή εξτρεμ.
Έτσι υποθέτω..
Έτσι υποθέτω..
Σήμερα πρωί λήγει( έληξε; ) η προθεσμία για τον πρώτο στόχο όπως μας ενημέρωσε ο Macho.
Θα ανεβαζε τον ιδιο σε φωτογραφια οπως εκανε και πριν δυο εβδομαδες .ShadowM4N έγραψε:Τον Henrique ρε μάγκες εννοεί το είπα και σε προηγ δημοσιευση και εμείς περιμένουμε όνομα 6αρι ή εξτρεμ.
Έτσι υποθέτω..
Παντως αυτη τη φωτογραφια με το φεγγαρι την ειχε ανεβασει και λιγο πριν ερθει ο βερνμπλουνμ το καλοκαιρι
- ΑποστόληςΑ
Δεν πάμε για 10ρι ή εξτρέμ. Το πλαν Α είναι 6-8ρι, πολύ ποιοτικός (και ακριβός) και το πλαν Β είναι καθαρό 6ρι.
(macho speaking)
(macho speaking)