9. Karol Swiderski
Re: 9. Karol Swiderski
O Bakayoko σε 20χρονο. Το μυριζεται το γκολ το παλικαρι,ειδικα για τετοιες αμυνες λιγδας που θες το φονικο ενστινκτο,ειναι λουκουμακι ο συγκεκριμενος. Ωστοσο θελει παντα να παιζει διπλα σε ενα βαρυ φορ. Πχ με Πελκα δεν νομιζω να μπορουσε να σηκωσει το βαρος της επιθεσης
-
- Μπαρκαρούτσος
Με 1000...Ο,τι επικινδυνη ενεργεια καναμε ηταν οταν ο τσουμπα εβγαινε εξω απο τη περιοχη ωστε να εκμεταλευτουμε τα απιστευτα αθλητικα-σωματικα προσοντα του.Για μενα αν παιζουμε με 2 μπροστα,ας παιζουμε 4 4 1 1,με το τσουμπα πισω απο σβιντε.Ζαντός έγραψε:Μήπως θα έπρεπε να τον δούμε αυτόν στην αιχμή του δόρατος και τον Chuba SS;
Μπράβο Κάρολ κιλερ πραγματικός.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εφερε Βασουλα μαζι τουprist64 έγραψε:Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μικρος θα γραψει νουμερα
Το βλεπεις στο βλεμα του,....................φονιας σκετος.
Μακαρι ο Καρολος να παιξει 3 γεματες σαιζον και να τον παρει καμμια Μπαγιερν
ή να ανεβουμε τοσο εμεις που κι αυτος να μη χαλιεται εδω
καλου κακου ας βρεθει και μια "Βασουλα"
κακο αυτο
Εγω θελω επιτελους να δω εναν νεαρο παικτη να εξελισσεται.Ο Πολωνος απο τη πρωτη μερα εδειξε οτι εχει το one touch goal,εχει ομως αλλες χτυπητες αδυναμιες και ειναι κριμα να μην τις εξελιξει, καθως τοτε δεν θα ανεβει ενα ,αλλα πολλα επιπεδα.
-
- Επικοινωνία:
Ναι αυτός που μπήκε δεν έκανε τίποτα...Kal4 έγραψε:Κρίμα έπεσες σε χαζό προπονητή
Ρε φίλε καλά σου λέει ο άλλος, βαλτος είσαι;
δε με νοιάζει τι έκανε ο άλλος, παίκτης με 2 γκολ δε βγαίνειpilotos έγραψε:Ναι αυτός που μπήκε δεν έκανε τίποτα...Kal4 έγραψε:Κρίμα έπεσες σε χαζό προπονητή
Ρε φίλε καλά σου λέει ο άλλος, βαλτος είσαι;
- PAOK_Antarctica