Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Ποσο δικιο εχει ο vs40...Αυτο το χωρις να εχουν ανανεωσει ισως τον κορυφαιο παικτη της προηγουμενης σεζον εφεραν στοπερ του 1,5 μυριου σκοτωνει...Διαβαζεις καπακι και τιτλο που λεει " Δεν καιγονται για μεταγραφες" και σε αποτελειωνει...
- buffalobill4
Αυτο που δεν καταλαβαινουμε ειναι οτι αλλο πραμα ειναι η στηριξη στην ομαδα που είναι δεδομενη σε καθε ματς με γεματη τούμπα κ χωρις την μουρμουρα παλαιοτερων χρονων και αλλο το να λες οτι δεν υπαρχει οργανωση κ προγραμματισμός στην παε σε μια συζητηση. Δεν αποδομεις την ομάδα. Είναι ενας προβληματισμος. Και είναι ευλογος καθότι μεχρι να δουμε την δουλειά του νεοφερτου μπρανκο και το κατα ποσο θα τον αφησουν να την κανει οπως ξερει, δεν ξερουμε ποιος αποφασίζει.
Tip. Ο μπρανκο στην καριερα του δεν εχει παρει παικτη από ουκρανια-ρωσια. Αυτο αν μη τι αλλο δειχνει οτι δεν εχει διαυλους με αυτην την αγορα. Τώρα στον ΠΑΟΚ, μπορει να τύχει να παρει κ εναν απο εκει. Αν δουμε να πηγαινει κυρίως προς αυτην την αγορα θα έχουμε την απαντηση μας στο κατά ποσο κανει την δουλειά του χωρις παρεμβάσεις
Tip. Ο μπρανκο στην καριερα του δεν εχει παρει παικτη από ουκρανια-ρωσια. Αυτο αν μη τι αλλο δειχνει οτι δεν εχει διαυλους με αυτην την αγορα. Τώρα στον ΠΑΟΚ, μπορει να τύχει να παρει κ εναν απο εκει. Αν δουμε να πηγαινει κυρίως προς αυτην την αγορα θα έχουμε την απαντηση μας στο κατά ποσο κανει την δουλειά του χωρις παρεμβάσεις
- Mauricio-8-
Γράφει ένας φίλος ποιο πάνω για τον Μαουρισιο ότι ειναι υπερκτημημενος κτλ.Οποιος ξέρει από μπάλα μπορεί να καταλάβει στον τωρινό ΠΑΟΚ ότι ο Μαουρισιο είναι ο εγκέφαλος της ομάδας και ο Παίκτης όπου ξεκινάνε όλες οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ απτόν άξονα το ότι δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση του θα συμφωνήσω ότι δλδ παίζει μια στο 7 και μια στο 9 αλλά φίλε έχεις σκεφτεί να χε ο Μαουρισιο έναν παίκτη δίπλα του που να σκούπισε τα πάντα το τι θα έκανε? Όπως ο Τσιμιροτ η ο Βιτολο!Ότι καλύτερο έχει φέρει ο ΠΑΟΚ μετά τον Γκαρσία στο Κέντρο είναι ο Μαουρισιο παίρνει 1,5 χαρτί για να κάνει τη διαφορά αλλά όταν παίζει με αργά χαφ δίπλα του κάνει και πόσες άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο.
- buffalobill4
Θα τον δουμε αδερφε μου. Ολα θα φανουν. Οπως φανηκε και το οτι ο Μιχελ εχοντας τον ίδιο ρολο δεν ειχε ιδιαιτερο λογο την τελευταια χρονια
θα ειναι η ποιο χαλαρη μεταγραφικη περιοδο της εποχης σαββιδη ,βαρια βαρια να παρθει ενας παικτης
Εγώ έχω πείσει τον εαυτό μου να μη τα παίρνω στο κρανίο με τέτοιες καταστάσεις. Ίσως για αυτό πλέον τρολάρω ασύστολα όσους ζορίζονται. Ο ΠΑΟΚ είναι σαν μια πολύ μεγάλη οικογενειακή επιχείρηση , με όλα τα θετικά και όλα τα αρνητικά. Οι οικογενειακές επιχειρήσεις όταν στη κεφαλή είναι κάποιος χαρισματικός άνθρωπος είναι ασυναγώνιστες. Τα προβλήματα έρχονται όταν υπάρχουν μέτριοι άνθρωποι ή διάφοροι κηφήνες χωρίς ξεκάθαρες αρμοδιότητες. Και συχνά τα προβλήματα σε καταπίνουν όταν απέναντί σου έχεις επαγγελματίες. Το ποδόσφαιρο δυστυχώς είναι επαγγελματικό δεν είναι για χομπίστες.
Το μοντέλο είναι αυτό είτε μας αρέσει είτε όχι. Ο Γιώργος αγοράζει χρόνο με τους πόρους που του παρέχει ο Ιβάν. Τι θα τελειώσει νωρίτερα δε ξέρω , αυτό που ξέρω είναι πως στο ισοζύγιο vfm είμαστε αρνητικοί εδώ και καιρό. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν σιγά σιγά και αυτό περιμένω και σε μας. Ή θα βαρεθεί ο Ιβαν ή θα μάθει ο Γιώργης να κάνει τη δουλειά πιο αποδοτικά. Μάλλον το 2ο, ο Ιβαν σιγά μην έχει σκοπό να αφήσει την ομάδα επειδή πέταξε 20-30 χαρτιά στα σκουπίδια. Εδώ έμαθε ο τράκης ο οποίος πέρα από προσωπικές συμπάθειες/αντιπάθειες και τις γραφικότητες κάτι έχει μάθει τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και το πάει καλά το καράβι του. Σιγά σιγά θα μάθει και ο φίλος του ο Γιώργης.
Ο Μπράνκο , ο Μίχελ και ο κάθε τυχάρπαστος εκεί είναι απλά το ξεκάρφωμα του Γιώργου. Και με τους προπονητές τα ίδια θα γίνονται. Ποτέ δε θα πάρεις κάποιον στυλ Σάντος που θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό. Πάντα θα έχεις coaches που θα τους δίνεις υλικά κι αυτοί απλά θα μαγειρεύουν. Ο όποιος προγραμματισμός μας είναι τόσο καλός όσο μπορεί ο Γιώργος. Ίσως ο τζος κι ο ντιμ να μπορούν καλύτερα , το πιθανότερο κιόλας και μιλάω σοβαρά. Αλλά δεν είναι αυτό το μοντέλο μας πως να γίνει τώρα. Και είναι ανθυγιεινό να περιμένεις λογική σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Αν ο Κάνιας και ο Σάχοφ χαίρουν εκτίμησης , θα πάμε με αυτούς. Αν ο Γιώργος δε πολυσυμπαθεί το Βαρέλα πχ γιατί το αυτό του πετάγεται προς τα αριστερά θα ζοριστούμε για την ανανέωση. Έτσι πάμε αυτά.
Τα μόνα εφόδιά μας σε αυτή τη μάχη είναι τα ρούβλια του Ιβάν , ο δικέφαλος αετός και ο σκούφος του λούτσου.
Περιμένω τα καλύτερα , αλλά είμαι και προετοιμασμένος να το σηκώσω με αμυντικό το Μαλεζά ( αν ο Βαρέλα δεν ανανεώσει και γίνει ο δικός μας μπακασέτας) , επιθετικό το Καρέλη ( κι ο Πρίγιο να πηγαίνει στη γκουανγκουζου ) και βασικό δεξί μπακ το Κίτσιου ( ο Μάτος τραυματίας).
Το μοντέλο είναι αυτό είτε μας αρέσει είτε όχι. Ο Γιώργος αγοράζει χρόνο με τους πόρους που του παρέχει ο Ιβάν. Τι θα τελειώσει νωρίτερα δε ξέρω , αυτό που ξέρω είναι πως στο ισοζύγιο vfm είμαστε αρνητικοί εδώ και καιρό. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν σιγά σιγά και αυτό περιμένω και σε μας. Ή θα βαρεθεί ο Ιβαν ή θα μάθει ο Γιώργης να κάνει τη δουλειά πιο αποδοτικά. Μάλλον το 2ο, ο Ιβαν σιγά μην έχει σκοπό να αφήσει την ομάδα επειδή πέταξε 20-30 χαρτιά στα σκουπίδια. Εδώ έμαθε ο τράκης ο οποίος πέρα από προσωπικές συμπάθειες/αντιπάθειες και τις γραφικότητες κάτι έχει μάθει τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και το πάει καλά το καράβι του. Σιγά σιγά θα μάθει και ο φίλος του ο Γιώργης.
Ο Μπράνκο , ο Μίχελ και ο κάθε τυχάρπαστος εκεί είναι απλά το ξεκάρφωμα του Γιώργου. Και με τους προπονητές τα ίδια θα γίνονται. Ποτέ δε θα πάρεις κάποιον στυλ Σάντος που θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό. Πάντα θα έχεις coaches που θα τους δίνεις υλικά κι αυτοί απλά θα μαγειρεύουν. Ο όποιος προγραμματισμός μας είναι τόσο καλός όσο μπορεί ο Γιώργος. Ίσως ο τζος κι ο ντιμ να μπορούν καλύτερα , το πιθανότερο κιόλας και μιλάω σοβαρά. Αλλά δεν είναι αυτό το μοντέλο μας πως να γίνει τώρα. Και είναι ανθυγιεινό να περιμένεις λογική σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Αν ο Κάνιας και ο Σάχοφ χαίρουν εκτίμησης , θα πάμε με αυτούς. Αν ο Γιώργος δε πολυσυμπαθεί το Βαρέλα πχ γιατί το αυτό του πετάγεται προς τα αριστερά θα ζοριστούμε για την ανανέωση. Έτσι πάμε αυτά.
Τα μόνα εφόδιά μας σε αυτή τη μάχη είναι τα ρούβλια του Ιβάν , ο δικέφαλος αετός και ο σκούφος του λούτσου.
Περιμένω τα καλύτερα , αλλά είμαι και προετοιμασμένος να το σηκώσω με αμυντικό το Μαλεζά ( αν ο Βαρέλα δεν ανανεώσει και γίνει ο δικός μας μπακασέτας) , επιθετικό το Καρέλη ( κι ο Πρίγιο να πηγαίνει στη γκουανγκουζου ) και βασικό δεξί μπακ το Κίτσιου ( ο Μάτος τραυματίας).
- buffalobill4
Αν τα λες σοβαρα, συμφωνω. Ετσι λειτουργουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις. Και το κρισιμο σημειο οταν μεγαλωνουν, είναι αν μπορούν οργανωτικα να πετάξουν το ν οικογενειακό χαρακτηρα απο πανω τους. Προσεξε ειναι καλο για μια εταιρεια να εχει τις αξιες μιας οικογενειακής επιχειρησης οπως οταν ξεκίνησε αλλα οταν μεγαλωνει χρειαζεται στελεχωση κ ρολους. Όσο οι αποφασεις παίρνονται απο εναν θα μενει πισω στον ανταγωνισμό.
Το θεμα ειναι οτι μπορει με τα λεφτα στην ελλαδα να κάνεις την διαφορα, στην ευρωπη ομως όσο και να μαθει ο Γιώργης θα τρως στραπατσα απο πιο οργανωμενα χωρια τυπου βιντι. Οσα λεφτα κ αν εχεις αν δεν ξερεις τι θέλεις να κανεις πεταμενα θα πανε.
Το θεμα ειναι οτι μπορει με τα λεφτα στην ελλαδα να κάνεις την διαφορα, στην ευρωπη ομως όσο και να μαθει ο Γιώργης θα τρως στραπατσα απο πιο οργανωμενα χωρια τυπου βιντι. Οσα λεφτα κ αν εχεις αν δεν ξερεις τι θέλεις να κανεις πεταμενα θα πανε.
- buffalobill4
Και κατι ακομα. Ξερεις ποιο είναι το τρομερό; Ο ιβαν στις επιχειρησεις του αποδεδειγμενα μπορει να εχει τον οικογενειακο χαρακτηρα μεσα (δεν το γνωριζω αυτο) αλλα η πωληση της ταμπακ αποδεικνυει ότι διοικεί τεχνοκρατικα. Προφανως αλλοι τον συμβουλεψαν να πουλήσει γιατι αυτην ηταν η σωστη απόφαση επιχειρηματικα.
ελπιζω να μην εχουμε αλλους τραυματισμους για βλεπω τον παμπλο τον γκαρσια να βαζει σορτσακι και να παιζει χαφ

- giagoylas4
Αυτό με το έγκλημα με τον τσιμιροτ καταντάει αστείο.
Ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που πωλήθηκε ο τσιμιροτ έχει μόλις μία ήττα στην Ελλάδα σε περίοδο ενός ημερολογιακού έτους... και όλοι ξέρουν πως και γιατί ήρθε αυτή η ήττα.
Το να λες οτι δεν υπαρχει οργανωση κ προγραμματισμός στην παε σε μια συζητηση, δεν είναι ένας προβληματισμός απλά, αλλά ένα συμπέρασμα. Ένα συμπέρασμα που ακόμα και να αποδειχτεί δεν στηρίζεται στη γνώση ενός αξιόπιστου αριθμού γεγονότων, αλλά περισσότερο στην εικασία αυτων.
Επίσης δεν ξέρω κάποιον ο οποίος να μην ήθελε να είναι είδη στην ομάδα ο χαφ και ένα αριστερό μπακ
Ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που πωλήθηκε ο τσιμιροτ έχει μόλις μία ήττα στην Ελλάδα σε περίοδο ενός ημερολογιακού έτους... και όλοι ξέρουν πως και γιατί ήρθε αυτή η ήττα.
Το να λες οτι δεν υπαρχει οργανωση κ προγραμματισμός στην παε σε μια συζητηση, δεν είναι ένας προβληματισμός απλά, αλλά ένα συμπέρασμα. Ένα συμπέρασμα που ακόμα και να αποδειχτεί δεν στηρίζεται στη γνώση ενός αξιόπιστου αριθμού γεγονότων, αλλά περισσότερο στην εικασία αυτων.
Επίσης δεν ξέρω κάποιον ο οποίος να μην ήθελε να είναι είδη στην ομάδα ο χαφ και ένα αριστερό μπακ
Για αυτό ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια τρύπα στο νερό εκτός Ελλάδος . Η μόνη λύση θα ήταν να έβρισκες έναν συγκεντρωτικό προπονητή - μάνατζερ στυλ Σάντος 10 χρόνια νεώτερο και να του δώσεις τα κλειδιά του αθλητικού τμήματος με 40 χαρτιά ετήσιο μπατζετ. Εκεί θα έφτιαχνες δυναστεία. Κι ο ασπιρίνης με το Ζέλικο εκτοξεύθηκε ενώ τα λεφτά τα έδινε από πιο πριν. Πριν ήταν απλά καλός στην Ελλάδα , με το γκαστόνε μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Και 2 ισχυρές προσωπικότητες δε χωράνε στην ίδια στέγη. Τράκης και Ζέλικο αν συνέπιπταν χρονικά τίποτα δε θα γινόταν. Αλλά τα αδέρφια είχαν τη σοβαρότητα και τη σοφία να παραχωρήσουν εν λευκώ την ομάδα στον μάστορα και να μη μπλέκονται παρά μόνο για να υπογράφουν τις επιταγές. Τώρα με το τράκη είναι μεν καλοί αλλά ποτέ δε θα ξαναγίνουν σπουδαίοι όσα λεφτά και να βάλει. Ζωντανή ίστορία δίπλα μας ήταν/είναι και μάλλον τρειλερ από τα προσεχώς ο τρακο-βαζελος. Στο χέρι μας είναι να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα...
Δε νομίζω να γίνεται όμως στη περίπτωσή μας. Ο ΠΑΟΚ είναι το χόμπυ τους και ελπίζω η καψούρα τους και έτσι θα πάμε. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Back to troll mode
Δε νομίζω να γίνεται όμως στη περίπτωσή μας. Ο ΠΑΟΚ είναι το χόμπυ τους και ελπίζω η καψούρα τους και έτσι θα πάμε. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Back to troll mode
- Sick Bastard
Δεν είμαι καθόλου προετοιμασμένος για να το σηκώσει η ομάδα έτσι, θα πάθω σχιζοφρένεια επι τόπου.giapas έγραψε: Τα μόνα εφόδιά μας σε αυτή τη μάχη είναι τα ρούβλια του Ιβάν , ο δικέφαλος αετός και ο σκούφος του λούτσου.
Φυσικά και ξέρουμε. Έλειπε ο Τσίμιροτ λέμε.giagoylas4 έγραψε:Αυτό με το έγκλημα με τον τσιμιροτ καταντάει αστείο.
Άνετα μας περνάει και η χαλκηδονα.giapas έγραψε:Περιμένω τα καλύτερα , αλλά είμαι και προετοιμασμένος να το σηκώσω με αμυντικό το Μαλεζά ( αν ο Βαρέλα δεν ανανεώσει και γίνει ο δικός μας μπακασέτας) , επιθετικό το Καρέλη ( κι ο Πρίγιο να πηγαίνει στη γκουανγκουζου ) και βασικό δεξί μπακ το Κίτσιου ( ο Μάτος τραυματίας).