Τίποτε δεν είναι αυτονόητο ούτε στην εποχή του Σαββίδη για τι είδαμε τι γινόταν προ λουτσεσκου..... Δεύτερο χρόνο επί εποχής λουτσεσκου διεκδικούμε και περνούμε τίτλους..... Τυχαίο;joshua έγραψε:7-3-0 εχει ο ατρομητος. Σταματηστε να βλεπετε τον ΠΑΟΚ με τα ματια αλλων εποχων.Ναι τα ρεκορ ειναι σημαντικα και δεν τα εχουμε συνηθισει, αλλα για τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη θα πρεπει να αποτελουν τον αυτονοητο στοχο και να μην στεκομαστε σε αυτα επιγραμματικα αλλα να ψαχνουμε και λιγο περα απο τους αριθμους.Εγω μπορει να το κανω υπερβολικα αλλα δεν χρειαζεται να ειμαστε ολοι των ακρων.
Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
- Παλαιολόγος
εγω δεν θελω να φυγει ουτε τον επομενο χρονο αλλα θελω να δω κοινη λογικη στον μεταγραφικο σχεδιασμο και ζωηρη του συμμετοχη,να το απαιτησει
Τα διαπιστευτηρια του τα έδωσε και πέρσι νταμπλ πήρε στα γήπεδα...... Τον ξέρουμε πλέον....chrisg4 έγραψε:Κανένας δεν λέει ότι ειναι κακός προπονητής . Αν ήταν κακος προπονητής δεν θα ήμασταν τώρα πρώτοι και με διαφορά από τους άλλους δύο . Αλλά όπως όλοι οι προπονητές ειδικά της ηλικίας του κάποια στιγμή θα κανει λάθη, θα κολλήσει το μυαλο του . Δεν είναι κακο αρκεί να το ξεπεράσει . Χθες έκανε λάθη. Αν αυτά τα λάθη κρυφτούν κάτω από το χαλακι επειδή κερδίσαμε κάποια στιγμή θα τα πληρώσουμε . Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Έχουμε παρά πολύ μέχρι τον Μάιο . Αυτό λέμε . Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Τώρα όλα τα άλλα για τα ρεκόρ είναι να χαμε να λέγαμε. Στα μόνα αθλήματα που μετράνε τα ρεκόρ είναι αυτά του στίβου. Σε όλα τα άλλα είναι ανούσια.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
4 δοκαρια εχουμε σε ολους τους αγωνες της φετινης περιοδου.eorptol1 έγραψε:Μα ένα δοκάρι θυμαμε στο χθεσινό ματςSekeris έγραψε:10 δοκάρια η αεκ και 0 εμείς.Ρουμανε, συνελθε![]()
![]()
1 ο Σακχοφ χθες.
1 ο Πριγιοβιτς με Μπενφικα εντος.
1 ο Μπισεσβαρ στην Μπατε.
1 ο Βαρελα με Μπενφικα εκτος.
Το οτι τον θεωρουμε γλαστρα πρωτον προσβαλλουμε αυτον και δευτερον τη διοικηση. Τι σημαινει να εχει θεση στα μεταγραφικα? Αρα ειναι δημοσιος υπαλληλος αν δεν εχει γνωμη.
Δηλαδη τον καντουρι που μονο τερματοφυλακα δεν τον εχει βαλει αρκει αν ειναι εντεκαδα, του τον επιβαλλουν?
Η ομαδα θελει ξεκαθαρισμα απο παικτες που ειναι λιγο απο ολα οπως ο ουαρντα, καντουρι, σαχοβ αλλα δεν ειναι εξαιρετικοι σε καμια θεση. Ο μπισε ειναι καθαρος επιτελικος αλλα επιμενουμε να τον βαζουμε εξτρεμ.
Πρεπει να απαιτησει να του φερουν ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ εξτρεμ, οπως ειναι ο ορισμος. Στις αλλες θεσεις ειμαστε μια χαρα για φετος. Ειδικα αν γυρισει ο Γιαννουλης οπως ακουγεται θα ειμαστε αψογα. Ενα εξτρεμ για να ειμαστε επικινδυνοι και απο τις 2 πλευρες, επιστροφη μαου, φορμαρισμα βερν και τον μαιο θα ειμαστε ανετοτατα πρωταθλητες.
Το κεντρο με τριαδα Βερν, Μαου και Πελκα δεν βλεπει ΚΑΝΕΝΑΝ εντος ελλαδας. Απλα πρεπει να ισορροπησουμε με ενα παιχταρα αριστερο εξτρεμ για να μην ειμαστε προβλεψιμοι
Δηλαδη τον καντουρι που μονο τερματοφυλακα δεν τον εχει βαλει αρκει αν ειναι εντεκαδα, του τον επιβαλλουν?
Η ομαδα θελει ξεκαθαρισμα απο παικτες που ειναι λιγο απο ολα οπως ο ουαρντα, καντουρι, σαχοβ αλλα δεν ειναι εξαιρετικοι σε καμια θεση. Ο μπισε ειναι καθαρος επιτελικος αλλα επιμενουμε να τον βαζουμε εξτρεμ.
Πρεπει να απαιτησει να του φερουν ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ εξτρεμ, οπως ειναι ο ορισμος. Στις αλλες θεσεις ειμαστε μια χαρα για φετος. Ειδικα αν γυρισει ο Γιαννουλης οπως ακουγεται θα ειμαστε αψογα. Ενα εξτρεμ για να ειμαστε επικινδυνοι και απο τις 2 πλευρες, επιστροφη μαου, φορμαρισμα βερν και τον μαιο θα ειμαστε ανετοτατα πρωταθλητες.
Το κεντρο με τριαδα Βερν, Μαου και Πελκα δεν βλεπει ΚΑΝΕΝΑΝ εντος ελλαδας. Απλα πρεπει να ισορροπησουμε με ενα παιχταρα αριστερο εξτρεμ για να μην ειμαστε προβλεψιμοι
Εγώ θέλω να δω τίτλους τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν οι σχεδιασμοί κλπ κρίνονται εκ του αποτελέσματος..... Μεγάλο παράδειγμα του μασουντ πού έκραζες γιατί τον πήρε η χάρτινη και όχι εμείς το αποτέλεσμα είδες ποιο ήταν..... Εδώ μιλάμε καφενείακα ούτε γνώσεις έχουμε ούτε γνωρίζουμε τι γίνετε στο εσωτερικό της ομάδας..... Θα κρίνουμε από αυτό που βλέπουμε στο χόρτο και σε αυτό εδώ και 2 χρόνια ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει πρωτόγνωρα πράγματα..... Στο τέλος φυσικά θα κρίνουμε οριστικά για φέτος η περσινή χρονιά αγωνιστικα ήταν πολύ πετυχημένη 2 από τους τρεις στόχους επιτεύχθηκαν αγωνιστικα πάντα.....Παλαιολόγος έγραψε:εγω δεν θελω να φυγει ουτε τον επομενο χρονο αλλα θελω να δω κοινη λογικη στον μεταγραφικο σχεδιασμο και ζωηρη του συμμετοχη,να το απαιτησει
- Παλαιολόγος
ε δεν μπορει και τα δεκα που λεμε να αποδειχτουν σωστα,δεν εκραζα,βασει κοινης λογικης μιλησα.παρτον για να μην τους ενισχυσει και αστους να ψαχνουν στο εξωτερικο μεχρι να προσαρμοστει ζητω που καηκαμε,τζαμπα ειναι και αμα βοηθησει κιολας βοηθησε.δεν ηταν κατι τοσο τραβηγμενο .
επισης εγραφα συνδυαστικα πως με αυτους που φερνουμε τοσ αργα απο τα περατα(πανακριβους) και με λιγες συμμετοχες μεσουσης της σεζον σιγα μην ενταχθουν εγκαιρα.εκει επεσα μεσα αλλα δεν βλεπω να το ανακαλεις συχνα πυκνα αυτο.
επισης εγραφα συνδυαστικα πως με αυτους που φερνουμε τοσ αργα απο τα περατα(πανακριβους) και με λιγες συμμετοχες μεσουσης της σεζον σιγα μην ενταχθουν εγκαιρα.εκει επεσα μεσα αλλα δεν βλεπω να το ανακαλεις συχνα πυκνα αυτο.
Τότε αν θυμασε επέμενες πάρα πολύ σε μασουντ μέχρι παρεξηγησεως

- Παλαιολόγος
ενταξει λαλακια,αλλα συνεχως με πριζωνατε πεφταν πανω μου ουκ ολιγοι οποτε εκανα την χαζομαρα και εγραφα διαρκως τα ιδια.
αυτο φαινοταν ως επιμονη αλλα δεν ηταν,απλα οταν μου την επεφτε καποιος απαντουσα ...αυτοι ηταν πολλοι εγω ομως ενας οποτε φαινομουν γραφικος και ο επιμονος κηπουρος
αυτο φαινοταν ως επιμονη αλλα δεν ηταν,απλα οταν μου την επεφτε καποιος απαντουσα ...αυτοι ηταν πολλοι εγω ομως ενας οποτε φαινομουν γραφικος και ο επιμονος κηπουρος

- ΑποστόληςΑ
Και τα τέσσερα δοκάρια είναι οριζόντια. Το πρώτο και το τέταρτο κατέληξαν σε γκολ μετά το rebound.theo-drama έγραψε:4 δοκαρια εχουμε σε ολους τους αγωνες της φετινης περιοδου.eorptol1 έγραψε:Μα ένα δοκάρι θυμαμε στο χθεσινό ματςSekeris έγραψε:10 δοκάρια η αεκ και 0 εμείς.Ρουμανε, συνελθε![]()
![]()
1 ο Σακχοφ χθες.
1 ο Πριγιοβιτς με Μπενφικα εντος.
1 ο Μπισεσβαρ στην Μπατε.
1 ο Βαρελα με Μπενφικα εκτος.
- ΑποστόληςΑ
Όπως τον έχω δει τον Νάτχο μέχρι τώρα δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Πριν από 5 έτη ήταν πιο νέος και κυρίως ήταν πιο αδύναμος όλος ο ΠΑΟΚ.
- Παλαιολόγος
δεν επιασα κανεναν νατχο,τοτε οταν παιζοταν το θεμα οτι ηταν να πω το ειπακαι η διοικηση επραξε αυτο που ηθελε προφανως εμας θα ακουγε(για μενα επραξε λαθος )
τωρα συζητηση κανουμε (και αλλοι συζηταν σχετικα οχι μονο εγω,οπως και τοτε)
το θεμα εχει ληξει,ειναιπαιχτης του ολυμπιακου.
τωρα συζητηση κανουμε (και αλλοι συζηταν σχετικα οχι μονο εγω,οπως και τοτε)
το θεμα εχει ληξει,ειναιπαιχτης του ολυμπιακου.
- ΑποστόληςΑ
Κι ομως τωρα που ελειπε ο Μαου θα ηταν ιδανικος. Εχει το ξεκλειδωμα, εχει το γκολ και βλεπει απιστευτα γηπεδο. Αλλα ενταξει, εχουμε Σαχοβ που ολοι τον ειδαν οτι εκανε ματσαρα με παναιτωλικο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όπως τον έχω δει τον Νάτχο μέχρι τώρα δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Πριν από 5 έτη ήταν πιο νέος και κυρίως ήταν πιο αδύναμος όλος ο ΠΑΟΚ.