Γενικά νέα για το βόλλεϋ
Re: Γενικά νέα για το βόλλεϋ
Για τον Γκαρα ισχυει ο συνδοιασμος BigBaby και pgetsos, αυτο εμαθα εγω.
Για τον Γκομεζ μου ειπαν οτι παει αρκετα καλα και ο στοχος ειναι να τον κρατησουν.
Για μεταγραφες γενικα, πολλα θα εξαρτηθουν απο το ποσοι θα ειναι οι ξενοι του χρονου, ειναι πολυ βασικο αυτο.
Υπαρχει επισης μια ακομα αποχωρηση απο την ομαδα και ειναι απο το staff. Επαιξε τον ρολο του και εκεινος στα πρωταθληματα που ηρθαν, οποτε να δουμε και τον καινουργιο και πως θα τα παει.
Αυτα για την ωρα, μεχρι να βγει το ποσοι ξενοι θα μπορουν να παιξουν, περιμενουμε οσο αφορα τις μταγραφες. Αν προκυψει κατι και το μαθω, θα το γραψω (αν μπορω)
Για τον Γκομεζ μου ειπαν οτι παει αρκετα καλα και ο στοχος ειναι να τον κρατησουν.
Για μεταγραφες γενικα, πολλα θα εξαρτηθουν απο το ποσοι θα ειναι οι ξενοι του χρονου, ειναι πολυ βασικο αυτο.
Υπαρχει επισης μια ακομα αποχωρηση απο την ομαδα και ειναι απο το staff. Επαιξε τον ρολο του και εκεινος στα πρωταθληματα που ηρθαν, οποτε να δουμε και τον καινουργιο και πως θα τα παει.
Αυτα για την ωρα, μεχρι να βγει το ποσοι ξενοι θα μπορουν να παιξουν, περιμενουμε οσο αφορα τις μταγραφες. Αν προκυψει κατι και το μαθω, θα το γραψω (αν μπορω)
INPAOK
Έτοιμος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ είναι ο Ματίας Βάλκιερς. Ο Βέλγος πασαδόρος βρίσκεται μία ανάσα από την τελική του συμφωνία με τον Δικέφαλο αφού οι δύο πλευρές τα έχουν σχεδόν βρει σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι.
Ο 28χρονος Βάλκιερς ύψους 194 εκατοστών, πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής Ρουμανίας με τη Ζαλάου απο την οποια όμως απόχωρησε πριν από λίγες μέρες.
Στο μεταξύ μετά τον Γιάννη Παντακίδη και ο Γιάννης Τακουρίδης αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο. Αντίθετα παρελθόν αποτελούν ο Νίκος Σμαραγδής και ο Ανδρέας Ανδρεάδης.
Έτοιμος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ είναι ο Ματίας Βάλκιερς. Ο Βέλγος πασαδόρος βρίσκεται μία ανάσα από την τελική του συμφωνία με τον Δικέφαλο αφού οι δύο πλευρές τα έχουν σχεδόν βρει σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι.
Ο 28χρονος Βάλκιερς ύψους 194 εκατοστών, πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής Ρουμανίας με τη Ζαλάου απο την οποια όμως απόχωρησε πριν από λίγες μέρες.
Στο μεταξύ μετά τον Γιάννη Παντακίδη και ο Γιάννης Τακουρίδης αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο. Αντίθετα παρελθόν αποτελούν ο Νίκος Σμαραγδής και ο Ανδρέας Ανδρεάδης.
INPAOK
Ο ΠΑΟΚ έχει «παγώσει» το θέμα του Χαβιέ Χιμένεθ, αφού προσπαθεί να κάνει το μεγάλο μπαμ στη θέση του ακραίου. Στο στόχαστρο του Δικεφάλου, είναι ένας σπουδαίος πετοσφαιριστής από την Νότια Αμερική.
Πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, που όμως αν έρθει στη Θεσσαλονίκη, θα κάνει «πάταγο» στο ελληνικό βόλεϊ και όχι μόνο, καθώς μιλάμε για μία μεταγραφή επιπέδου Ντάντε.
Ο ΠΑΟΚ είχε αρχικά συζητήσει για τον Κουβανό Χιμένεθ αλλά το θέμα του πάει πιο πίσω, από την στιγμή που οι άνθρωποι του Δικεφάλου, έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα βήμα παραπάνω φέτος στην Ευρώπη, ώστε να καταξιωθούν οι πρωταθλητές και εκτός συνόρων.
Ο ΠΑΟΚ έχει «παγώσει» το θέμα του Χαβιέ Χιμένεθ, αφού προσπαθεί να κάνει το μεγάλο μπαμ στη θέση του ακραίου. Στο στόχαστρο του Δικεφάλου, είναι ένας σπουδαίος πετοσφαιριστής από την Νότια Αμερική.
Πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, που όμως αν έρθει στη Θεσσαλονίκη, θα κάνει «πάταγο» στο ελληνικό βόλεϊ και όχι μόνο, καθώς μιλάμε για μία μεταγραφή επιπέδου Ντάντε.
Ο ΠΑΟΚ είχε αρχικά συζητήσει για τον Κουβανό Χιμένεθ αλλά το θέμα του πάει πιο πίσω, από την στιγμή που οι άνθρωποι του Δικεφάλου, έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα βήμα παραπάνω φέτος στην Ευρώπη, ώστε να καταξιωθούν οι πρωταθλητές και εκτός συνόρων.
Εξαιρετικά νέα και τα δύο... Έτσι όπως πάνε τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μου φαίνεται θα αρχίσω να ασχολούμαι μόνο με το Βόλλευ.
Για να δούμε...
Για να δούμε...
Αναλόγως πως το θέτεις... Στο τελευταίο αγώνα στου Ρέντη έγιναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα και ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολήθηκε... Α ναι ξέχασα δεν σκοτώθηκε κανείς...
- Disharmonic
Παντός η Εθνική έτσι όπως κατέβηκε στο World League δεν βλέπετε. Μετά τον τραυματισμό του Ζουπανι παίζουμε με το Σωτηρίου διαγώνιο. Αστεία πράγματα σε αυτό το επίπεδο νομίζω, και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήρανε έναν ακόμη διαγώνιο για εναλλακτική.
Τον Valkiers ελπίζω να τον έχουν κλείσει ήδη γιατί με νίκες του Βελγίου όπως η σημερινή που κέρδισε τις ΗΠΑ ανεβαίνουν οι μετοχές του και δυσκολεύει η περίπτωση.
Έκλεισε λέει αλήθεια είναι τόσο καλός;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Metagrafakias
Ο βαλκιερς επειδη τον παρακολουθησα ειναι σαν να εχεις εναν κουρνετα στα 28 του!!!περα απο την ηρεμια και τις φοβερες πασες που μοιραζει οπως τον ειδα ειναι και πολυ καλος στο μπλοκ....αμα παρουμε και φακουντο κοντε στην ελλαδα αντιπαλος δεν θα υπαρχει!!!!
Αυτό ακριβώς θα έγραφα και γω. Μου θυμίζει από τις κινήσεις Κουρνέτα. Παίζει πολύ και με τους κεντρικούς τον πρώτο χρόνο και ακόμα και σκοτωμένες υποδοχές τις βγάζεις πολύ καλές πάσσες και με μανσέτα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Banksy την Κυρ 04 Ιουν 2017, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaokPatraG4
Από που προκύπτει ότι συζητάμε με Facundo Conte;;;;Μακάρι όντως να είναι έτσι....Εάν πάμε με 5 ξένους και έρθει και ο Lee τότε ανεβαίνουμε τουλάχιστον 2 επίπεδα....Με την προϋπόθεση να επανέλθει και ο Harry Gomez βέβαια....Metagrafakias έγραψε:Ο βαλκιερς επειδη τον παρακολουθησα ειναι σαν να εχεις εναν κουρνετα στα 28 του!!!περα απο την ηρεμια και τις φοβερες πασες που μοιραζει οπως τον ειδα ειναι και πολυ καλος στο μπλοκ....αμα παρουμε και φακουντο κοντε στην ελλαδα αντιπαλος δεν θα υπαρχει!!!!
- Metagrafakias
Φιλε απο πουθενα δεν βγαινει για τον κοντε απλα ειναι διακαης μου ποθος ο συγκεκριμενος!!!!!

Mάλλον κλείσαμε Matthias Valkiers!
Λένε οτι είναι σε εκπληκτική φόρμα.
Πάμε δυνατά και στις υπόλοιπες θέσεις!

Λένε οτι είναι σε εκπληκτική φόρμα.

Πάμε δυνατά και στις υπόλοιπες θέσεις!

- Stelios Bagios
Αν κλείσει ο Βάλκιερς φαίνεται πολύ καλή μεταγραφή. Είναι σε πολύ καλή ηλικία, αγωνίζεται ως βασικός πασαδόρος της εθνικής Βελγίου φέτος και είναι συνήθως βασικός από το 2014 - 2015 και μετά. Τα τελευταία χρόνια το Βέλγιο είναι περίπου στις 10-15 καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η εθνική μας είναι ζήτημα αν βρίσκεται μέσα στις 30 καλύτερες.
Ως πασαδόρος δεν ξέρω αν θυμίζει Κουρνέτα, ωστόσο πιστεύω ότι δε θα στεκόταν σε αυτό το επίπεδο αν δεν ήταν καλός. Όσο τον είδα μου άρεσε. Το σερβίς του επίσης μου άρεσε, σε αυτό το κομμάτι μου θύμισε Κουρνέτα. Στο μπλοκ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον έχει ικανοποιητικό ύψος (1.94).
Αφού κοιτάμε προς Βέλγιο, μακάρι να φέρουμε και τον Deroo για ακραίο.
Ως πασαδόρος δεν ξέρω αν θυμίζει Κουρνέτα, ωστόσο πιστεύω ότι δε θα στεκόταν σε αυτό το επίπεδο αν δεν ήταν καλός. Όσο τον είδα μου άρεσε. Το σερβίς του επίσης μου άρεσε, σε αυτό το κομμάτι μου θύμισε Κουρνέτα. Στο μπλοκ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον έχει ικανοποιητικό ύψος (1.94).
Αφού κοιτάμε προς Βέλγιο, μακάρι να φέρουμε και τον Deroo για ακραίο.