Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
οχι επειδη λιγο τωρα δε θα με τρελανεις εσυ.
θελω στο δευτερο ημιχρονο, δοξα τον ΠΑΟΚ υπαρχει το βιντεο του αγωνα στο γιουτουμπ, να μου πεις που ηταν οι..γιομες. π[ανω απο 5 θα πω οτι οκ, εχει δικαιο το παιδι.
τεσπα.
δεν με νοιαζει αυτο.
εχω φρικαρει με τις τελευταιες σελιδες και το τι γραφετε οποτε την κανω γιατι αλλιως θα παιξει κραξιμο.
θελω στο δευτερο ημιχρονο, δοξα τον ΠΑΟΚ υπαρχει το βιντεο του αγωνα στο γιουτουμπ, να μου πεις που ηταν οι..γιομες. π[ανω απο 5 θα πω οτι οκ, εχει δικαιο το παιδι.
τεσπα.
δεν με νοιαζει αυτο.
εχω φρικαρει με τις τελευταιες σελιδες και το τι γραφετε οποτε την κανω γιατι αλλιως θα παιξει κραξιμο.
Λίγο ανησυχητικό το σημερινό δείγμα. Δε θα ρισκάρω να βγάλω συμπεράσματα γιατί είναι αρκετά νωρίς. Θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια.
- Dimitris_L4
Το να πεις καποια πραγματα που βλεπεις δεν ειναι κακο..απο την αλλη να τα βλεπεις ολα καλα και ανθηρα ειναι επικινδυνο..το συστημα αυτο με αυτους τους παιχτες θα οδηγησει τον στανο σε αυτοκτονια..δε βγαινει...
Τριτο τερματα να κρατησουμε τον σιαμπανη...πολυ καλος..
Τον σταυρο μας για τον πριγιο...οι αλλοι δυο δεν μπορουν απλα...
Τριτο τερματα να κρατησουμε τον σιαμπανη...πολυ καλος..
Τον σταυρο μας για τον πριγιο...οι αλλοι δυο δεν μπορουν απλα...
- ΑποστόληςΑ
Ακόμη είμαστε στην αρχή, αλλά δεν αντέχω άλλο να βλέπω τη μπάλα από την άμυνα να γεμίζει ψηλά στην επίθεση και να χάνεται. Πού είναι τα χαφ;
Παραμένει μέτριος ο Canas που δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι μόνος του (του λείπει ο Cimi), δραστήριος ο Πέλκας αλλά τα σουτ του δεν μπήκαν, μέτριος ο Campos, ο ο οποίος υστερεί πολύ στην τελική πάσα, το τελικό σουτ, ή την τελική και αποφασιστική τρίπλα με αποτέλεσμα η μπάλα να χάνεται εύκολα.
Πολύ μέτριος ο Mak, ακόμη δεν έχει μάθει να συμπληρώνει τον Prijovic. Η άμυνα τα πήγε σχετικά καλά, αλλά κάποιες κάθετες πάλι πέρασαν.
Λείπει το χαφ που θα πάρει τη μάλα από στο στόπερ και θα μπορεί να την κρατάει και να την μοιράζει εύκολα.
Παραμένει μέτριος ο Canas που δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι μόνος του (του λείπει ο Cimi), δραστήριος ο Πέλκας αλλά τα σουτ του δεν μπήκαν, μέτριος ο Campos, ο ο οποίος υστερεί πολύ στην τελική πάσα, το τελικό σουτ, ή την τελική και αποφασιστική τρίπλα με αποτέλεσμα η μπάλα να χάνεται εύκολα.
Πολύ μέτριος ο Mak, ακόμη δεν έχει μάθει να συμπληρώνει τον Prijovic. Η άμυνα τα πήγε σχετικά καλά, αλλά κάποιες κάθετες πάλι πέρασαν.
Λείπει το χαφ που θα πάρει τη μάλα από στο στόπερ και θα μπορεί να την κρατάει και να την μοιράζει εύκολα.
ελα σερα:
https://youtu.be/popFBQ_vNKs?t=3647
απο εδω και μετα.
σταματας το χρονο εκει που θες, πατας δεξι κλικ και copy url at current time.
βαλτα εδω, το βραδυ που θα ξαναμπω θα τα δω.
υγ: πριγιο σημερα δε μου αρεσε κρατουσε πολυ τη μπαλα. πελκας μου αρεσε! στο πρωτο δεν εχω εικονα εβλεπα πενταλεπτα..
https://youtu.be/popFBQ_vNKs?t=3647
απο εδω και μετα.
σταματας το χρονο εκει που θες, πατας δεξι κλικ και copy url at current time.
βαλτα εδω, το βραδυ που θα ξαναμπω θα τα δω.
υγ: πριγιο σημερα δε μου αρεσε κρατουσε πολυ τη μπαλα. πελκας μου αρεσε! στο πρωτο δεν εχω εικονα εβλεπα πενταλεπτα..
Φιλικό τέλος,πάμε παρακάτω.Το συμπέρασμα της ημέρας;Ο Κάτσε θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Αιθίοπας μαραθωνοδρόμος,άλλωστε τον βοηθάει και η σωματοδομή του,και να τρέχει μέχρι να βραδιάσει αλλά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που θέλει να αλλάξει επίπεδο δεν μπορεί να είναι
γκεο, πώς και δε φρικαρεις ρε συ με τις ειρωνειες για παικτες του ΠΑΟΚ και τρελαθηκες τοσο με το ποστ του σερα περι γιομας? εκει πώς δεν ενιωσες την ιδια αναγκη για πεσιμο και ειρωνεια?Κ_geo έγραψε:οχι επειδη λιγο τωρα δε θα με τρελανεις εσυ
εχω φρικαρει με τις τελευταιες σελιδες
με αυτα εχω φρικαρει.
του σερα (και ο σερα) ειναι συζητισιμα.
τεσπα. με ανορθωση ποτε ειναι να ελθει και..η δικη μας..ανορθωση. ;;;;
του σερα (και ο σερα) ειναι συζητισιμα.
τεσπα. με ανορθωση ποτε ειναι να ελθει και..η δικη μας..ανορθωση. ;;;;
Νομίζω ένα σίγουρα είναι ότι κάποιοι δεν υπολογίζονται. Ο Δημητράκης μάλλον θα πάει δανεικός. Ο Ζάιρο πιάνει και θέση ξένου, επίσης δεν τον βλέπω καλά. Ο Δελληγιαννίδης πολύ δυνατός, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός. Ο Σιαμπάνης είναι σίγουρα καλύτερος του Μελίσσα και γιατί όχι να τον κάνουν τον 2ο τερματά μας. Μάλλον προς τα εκεί πηγαίνει.
Αυτός ο Λεβέκ δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Για τον Λέοβατς τα είπαμε, πολύ λίγος αμυντικά χωρίς δύναμη, καλά ανεβάσματα όμως.
Αυτός ο Λεβέκ δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Για τον Λέοβατς τα είπαμε, πολύ λίγος αμυντικά χωρίς δύναμη, καλά ανεβάσματα όμως.
- Caballo Viejo
Τρομερό αυτό το σύστημα χωρίς κέντρο που παίζει ο Στανόγιεβιτς.

υπαρχει τεραστιο προβλημα στο κεντρο με αυτο το νεο συστημα.Το πως κερδισαμε σημερα δεν το γνωριζω,αλλα ευτυχως γιατι το χα παιξει στο στοιχημα.Ελπιζω αυτη η εικονα να οφειλεται στην βαρια προετοιμασια,παντως δεν ειναι ενθαρυντικη μεχρι στιγμης
Μπραβο στον Λεβεκ που αποδεικνυεται λιρα 100 στα 2 ματς που επαιξε και στον Δεληγιαννιδη που δειχνει οχι μονο ταλεντο,αλλα και ουσια
Μπραβο στον Λεβεκ που αποδεικνυεται λιρα 100 στα 2 ματς που επαιξε και στον Δεληγιαννιδη που δειχνει οχι μονο ταλεντο,αλλα και ουσια
H αντιδραση σου παντως δεν το εδειξεμε αυτα εχω φρικαρει
του σερα (και ο σερα) ειναι συζητισιμα
Τεσπα
21 Ιουλίου στην Τούμπα!
- efthimis_paok
Ας δούμε κ το πιο δυνατό ματς με τον Άγιαξ, αλλά στο κέντρο μπαζουμε. Ο κάτσε δεν μου αρέσει ανεξάρτητου παρτενέρ.
Ρε συ στανογιεβιτς ,εχεις υλικά για παστίτσιο και εσύ επειδή έτσι θες προσπαθείς να κανεις κοκινιστο ,ξυπνα πριν κάνουμε κανα φλωκο ςτην ευρωπη και κλαιμε
- buffalobill4