Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είτε βγει 1ος στα play offs είτε 2ος, είτε ακόμη και 3ος, θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις απ’ τα τέλη Ιουλίου (μόνο αν βγει 4ος θα αρχίσει απ’ τις 14 Ιούλη), οπότε η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 30 Ιουνίου με τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις. Θεωρητικά λοιπόν (και αφού τα play offs τελειώνουν στις 28 Μαΐου) οι παίκτες θα έχουν περίπου 2,5 με 3 εβδομάδες να ‘ξαναφορτώσουν’ τις ‘μπαταρίες’ τους, οπότε δεν θα υπάρχει φέτος η δικαιολογία της ‘κούρασης’.
Με τις παραπάνω ‘ημερολογιακές μετρήσεις’ λοιπόν, και με το δεδομένο ότι το EURO 2016 τελειώνει στις 10 Ιουλίου, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο νέος προπονητής του Δικεφάλου ΔΕΝ θα είναι ο Φερνάντο Σάντος…!
Ας ψάξουμε λοιπόν τον υποψήφιο νέο προπονητή του ΠΑΟΚ. Θεωρώ δεδομένο ότι θα έχει να επιδείξει περγαμηνές και ότι είτε θα είναι απ’ την Ιβηρική, είτε θα προπονεί ομάδα της χερσονήσου, είτε θα έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά ή προπονητικά στο γεωγραφικό χώρο αυτό. Ποιοί μου έρχονται στο νου? α) ο 47χρονος Αργεντινός Eduardo Berizzo της Θέλτα, β) ο 52χρονος Rudi Garcia πρώην της Ρόμα, γ) ο 46χρονος Ισπανός Paco Jémez της Βαγιεκάνο, δ) ο 43χρονος Πορτογάλος Paulo Fonseca της Μπράγκα, ε) ο 41,5 ετών Πορτογάλος Sérgio Conceição της Γκιμαράες, στ) ο 57,5 ετών Μεξικανός Javier Aguirre της Αλ Ουάχντα από τα Η.Α.Ε. και ζ) ίσως κι ο 47χρονος Πορτογάλος Paulo Bento πρώην εκλέκτορας της εθνικής Πορτογαλίας. Προσωπικά, δεν βλέπω κάποιον άλλον…
Μια χαρα ερχεται ο Σαντος αν παρεις πρωτα Μπερετα(μεχρι Αυγουστο).

ΥΓ Αποκλειστικοτητα δεν εχουμε? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

john4serres έγραψε:Εγω θελω τον Μεξικανο, Μιγκέλ Ερέρα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Χαχαχαχαχαχαχα ο τύπος είναι θεός !

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ ξέρω ότι ο όποιος προπονητής θα βρίσκεται του χρόνου στο τιμόνι της ομάδας, θα πρέπει να γίνει γνωστός μέχρι 5-6 μέρες το πολύ μετά το τέλος των πλέι οφς. Το πιο μετά, σημαίνει και πάλι μια απ' τα ίδια. Τον Νοέμβριο θα μας φταίει το κατεστημένο, η κλίκα των παιχτών, η ατυχία, κλπ, κλπ.
Αν κάτσουν να περιμένουν να τελειώσει το EURO για να συζητήσουν με τον Σάντος χαθήκαμε! Καλός, χρυσός ο Φερνάντο, αλλά υπάρχουν κι άλλοι και μάλιστα πολύ καλοί προπονητές (και νεώτεροι από 63 ετών!). Ας ανοίξουν τα 'στραβά' τους να τους βρουν.
Είπαμε: από Ιβηρική. Αν βέβαια θέλουμε να παίξουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο... Αλλιώς ας πάμε (για πρώτη μας φορά) σε λύση από Λατινική Αμερική, πλάνο που όμως θα πρέπει να στηρίξουμε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πόρκυ μαζί σου...Δώσε πόνο στα μυαλά μας, σηκώνει!!! ;)

Αναρωτιέμαι αλήθεια...εκείνος ο Καμπς ή έστω ο Ντόλμπεργκ, δεν ακολούθησαν την προπονητική;;; :?

Αυτοί έχουν και D.N.A. τουλάχιστον, άμα φέρουν και κάνα χοντροκώλη με ποινικό μητρώο μαζί για δεκάρρρ... :roll:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

O Καμπς, αν θυμάμαι καλά, ήταν βοηθός προπονητή στον πάγκο της Εθνικής Κολομβίας στο προηγούμενο Μουντιάλ.

Ο Ντόλμπεργκ, μετά τον ΠΑΟΚ πήγε στην Defensores de Belgrano όπου έγραψε 3 συμμετοχές και αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο, σε ηλικία μικρότερη των 30 :P :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλά αδερφέ, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο καμία σχέση οι δύο πρώην Αργεντίνοι μας!!! Ο Καμπς δεκάραρος κι ο ψηλέας χειρότερος κι απ τον παλιό μας "τσέλιγκα" τον κοκκινοτρίχη τον Θόδωρα τον Αποστολίδη!!! Ντιπ για ντιπ άμπαλος λέμε, λευκάδι σκέτο... :D

Αν ο Μαουρίτσιο (νομίζω τον έλεγαν) λοιπόν ακολουθεί την προπονητική, "ιδού πεδίον δόξης λαμπρό" λοιπόν... :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 27 Απρ 2016, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

FERNANDO SA FERNANDO SANTOS ΘΕΛΟΥΜΕ FERNANDO SANTOS ΘΕΛΟΥΜΕ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ή τα ΤΑΝΚΣ !!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

goran 64 έγραψε:Καλά αδερφέ, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο καμία σχέση οι δύο Αργεντίνοι πρώην Αργεντίνοι μας!!! Ο Καμπς δεκάραρος κι ο ψηλέας χειρότερος κι απ τον παλιό μας "τσέλιγκα" τον κοκκινοτρίχη τον Θόδωρα τον Αποστολίδη!!! Ντιπ για ντιπ άμπαλος λέμε, λευκάδι σκέτο... :D

Αν ο Μαουρίτσιο (νομίζω τον έλεγαν) λοιπόν ακολουθεί την προπονητική, "ιδού πεδίον δόξης λαμπρό" λοιπόν... :)
Πατριτσιο Αλεχαντρο Καμπς..και ναι ηταν (δν ξερω αν ειναι ακομα)βοηθος προπονητη του Πεκερμαν σρην Κολομβια και μαλιστα πριν το μουντιαλ ειχε δηλωσει οτι ακομη παρακολουθει ΠΑΟΚ μαθαινει τα νεα της ομαδας..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Thanks Dimitris_L4...Πατρίτσιο, ναι... :oops:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Με βάση το transfermarkt είναι ακόμη βοηθός στην Κολομβία...
Πουλενάρα στο Cm εκείνης της εποχής έκανε παπάδες!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Συνάντηση μαρκεβιτς με σαββιδη και Μίχελ. ...λέει το 24 μακάρι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

H ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ!!!!

Μονος ενδοιασμος η ηλικια του
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Mm μακαρι
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Kostas_Peraia4 έγραψε:H ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ!!!!

Μονος ενδοιασμος η ηλικια του
65 χρονον, ατιτλος, χωρις να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αν δεν εβγαινε δευτερος με την ντνιπρο δεν θα τον θυμοταν
επισης δεν ειναι ουτε καλος αμυντικα οπως κατα την γνωμη μου θελουμε
ειπαμε σαντος η τανκς. αποψη μου παντα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”