Νίκος Bεζυρτζής
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
Επειδή ρε παιδιά εγώ όταν ήταν ο Βεζυρτζής στο μπασκετ ήμουν πιτσιρικάς και αθώος, δεν ήξερα ούτε από προεδρους ούτε από παράγοντες γενικά. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει από που προκύπτει ότι ο Βεζυρτζής είναι isnogood και θέλει να τους φάει όλους?
Απλά λέμε το ότι χρησιμοποιείται ο συγκεκριμένος σε κάθε αρδίστικη διαστροφή σεναριακής ευρεσιτεχνίας που αφορά την αμφισβήτηση του υπάρχοντος πλάνου πρέπει να μας προβληματίζει....ισχύουν δεν ισχύουν όλα αυτά.
Το να έχει επιλεχθεί ο Βεζυρτζής ακριβώς γι αυτή τη δουλειά, δηλαδή στο να ελέγχει η παε τι και πως θα βγει προς τα έξω δε παίζει σαν ενδεχόμενο δηλαδή? Ποιος άλλο μπορούσε να το κάνει αυτό? Ο Αγγελίδης και τώρα ο Mihel η ο Άρνεσεν?
περα απο το παρελθον, που ειμαι ντεμι ντεμι γιατι τα καλα τα εζησα αλλά τα κακά μου τα διηγήθηκαν, ο συμπεριφορά και κυρίως οι δηλώσεις του το τελευταίο 6μηνο μου δημιούργησαν μια μεγάλη απέχθεια για τον άνθρωπο.
φυσικά, πάντα ελπίζω να κάνω λάθος και θα χαρώ να το παραδεχτώ. Αλλά αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.
και με την ευκαιρία να πω ότι όντως, οι αντιδράσεις μου σήμερα, είναι υπερβολικές. και πιθανόν λάθος.
φυσικά, πάντα ελπίζω να κάνω λάθος και θα χαρώ να το παραδεχτώ. Αλλά αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.
και με την ευκαιρία να πω ότι όντως, οι αντιδράσεις μου σήμερα, είναι υπερβολικές. και πιθανόν λάθος.
desperando έγραψε:αλλο ενα φαπ για τους γνωστες του πληκρολογιου
τελικα για ολα ο νικολας φταιει ε?
ε ρε βρεγμενη που μας χρειαζετε
Μας έχεις χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου. Αυθεντικού γέλιου , γνήσιου, ανεπιτήδευτου .
Αλλά το σημερινό , που μέχρι χτες έκραζες Τούντορ όσο δε πάει και μετά τη δήλωση Ιβάν έχεις ξεσαλώσει ... δε πιστεύω στα μάτια μου.
Σαν να βγαίνει ο κολκοτζορμπατζογλου και να λέει , "στηριξαμε κι εμείς ώστε να μείνει ο Τούντορ" ...
Ο καταραμένος του 2018-2019 , θα έχει να φτιάξει ολόκληρο παραμύθι με τις παλινωδίες σου του 2015-2016.
Γραφείο Τύπου λέγεται αυτό. Όχι αντιπρόεδρος και επικεφαλής του αγωνιστικού.chrisg4 έγραψε:Το να έχει επιλεχθεί ο Βεζυρτζής ακριβώς γι αυτή τη δουλειά, δηλαδή στο να ελέγχει η παε τι και πως θα βγει προς τα έξω δε παίζει σαν ενδεχόμενο δηλαδή? Ποιος άλλο μπορούσε να το κάνει αυτό? Ο Αγγελίδης και τώρα ο Mihel η ο Άρνεσεν?
- sourmenetes
- Moderator
Δε διαφωνώ ότι κανονικά αυτή θα έπρεπε να είναι δουλειά του γραφείου τύπου αλλα επειδή στην Ελλάδα είμαστε δυστυχώς χρειάζονται και άνθρωποι σαν τον Βεζυρτζή για να μπορούν μιλήσουν με ελληνάρες αρδ και παράγοντες. Δηλαδή να στείλουμε Mihel η Arnesen πχ στη superleague να μιλάνε με ανθρώπους τύπου Καραπαπά Μποροβήλο και λοιπούς απίθανους το θεωρώ λίγο ανούσιο. Δυστυχώς ξανά λέω ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει δυο πρόσωπα. Ένα του NB στην Ελλάδα και ένα του Mihel στο εξωτερικό.Mīngus έγραψε:Γραφείο Τύπου λέγεται αυτό. Όχι αντιπρόεδρος και επικεφαλής του αγωνιστικού.chrisg4 έγραψε:Το να έχει επιλεχθεί ο Βεζυρτζής ακριβώς γι αυτή τη δουλειά, δηλαδή στο να ελέγχει η παε τι και πως θα βγει προς τα έξω δε παίζει σαν ενδεχόμενο δηλαδή? Ποιος άλλο μπορούσε να το κάνει αυτό? Ο Αγγελίδης και τώρα ο Mihel η ο Άρνεσεν?
Αλλα εμενα άλλη ήταν η ερώτηση μου όμως. Δεν ήταν στο τι χρησιμεύει η πρόσληψη του. Εγώ ρωτάω από που προκύπτει ότι θέλει να φάει τους πάντες μέσα στη ΠΑΕ...
- desperando
- Επικοινωνία:
αν αυτο καταλαβες ....φυσικα και δεν στηριξα τουντορgiapas έγραψε:desperando έγραψε:αλλο ενα φαπ για τους γνωστες του πληκρολογιου
τελικα για ολα ο νικολας φταιει ε?
ε ρε βρεγμενη που μας χρειαζετε
Μας έχεις χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου. Αυθεντικού γέλιου , γνήσιου, ανεπιτήδευτου .
Αλλά το σημερινό , που μέχρι χτες έκραζες Τούντορ όσο δε πάει και μετά τη δήλωση Ιβάν έχεις ξεσαλώσει ... δε πιστεύω στα μάτια μου.
Σαν να βγαίνει ο κολκοτζορμπατζογλου και να λέει , "στηριξαμε κι εμείς ώστε να μείνει ο Τούντορ" ...
Ο καταραμένος του 2018-2019 , θα έχει να φτιάξει ολόκληρο παραμύθι με τις παλινωδίες σου του 2015-2016.
φυσικα και εχω εκφρασει την αποψη μου οτι δεν τον πιστευω
αλλα δεν ειναι δικη μου δουλεια αν θα μεινει ή θα φυγει ο καθε τουντορ.
εγω μπορει να ειμαι και ηλιθιος και να εχω 100% λαθος και η δικη μου αποψη ειναι απλα μια σταγονα στον ωκεανο του ΠΑΟΚ
το ποιντ σε αυτα που εγραψα ειναι αλλου
Nα σου πω chrisg4 κι εγω ηλπιζα οτι ο ΝΒ να μπηκε για να γινει ασπιδα προς τα εξω κτλ αλλα δεν το βλεπω προς το παρων με τους ΑΡΔ να αλονιζουν.
Ενα πραγμα που με κανει καχυποπτο για τον ΝΒ ειναι οτι ειναι ενας απο αυτους που γλυφει πατοκορφα και αβανταρει ο ζαγορας.
Κατα τα αλλα δε μπορουμε να ξερουμε τι γινεται. Απο το αποτελεσμα θα κρινουμε...
Ενα πραγμα που με κανει καχυποπτο για τον ΝΒ ειναι οτι ειναι ενας απο αυτους που γλυφει πατοκορφα και αβανταρει ο ζαγορας.
Κατα τα αλλα δε μπορουμε να ξερουμε τι γινεται. Απο το αποτελεσμα θα κρινουμε...
CCCP αυτά που λέω δεν τα λέω επειδή τα ξέρω. Κι εγώ υποθέσεις κάνω. Δεν έχω ιδέα τι κάνει ο NB στον ΠΑΟΚ και για πιο λόγο τον πήρε ο Σαββίδης. Και προσωπικά όπως έχω πει πολλές φορες στον ΠΑΟΚ δε θέλω κανέναν Έλληνα σε υπεύθυνο πόστο. Απλά μου κάνει εντύπωση η τόσο μεγάλη αντιπάθεια.
Αυτός γιατί θύμωσε και θέλει να παραιτηθεί;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι ΑΡΔ είναι ικανοί να μας πούνε ότι ήθελε 3ετές κλειστό στον Τούντορ και γι΄αυτό θα παραιτηθεί.