52.Erik Sabo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ariskatiforos

Re: 52.Erik Sabo

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εμενα μου αρεσει
μειωνει τις αποστασεις λογω ταχυτητας
κουβαλαει τη μπαλα εχει τριπλα καλη και επιθετικη
κοιταει εστια
κινειται μετωπικα
πρεπει να στηριχτει
κερδισμενοι θα βγουμε
καμια σχεση με τον στατικο αργο τζιωλη
κριμα κριμα
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

K_geo έγραψε:εντάξει. του τζεραραντ ηταν χειρότερο λάθος. κατα τα άλλα, εκτός απο 3-4 αψυχολόγητες πάσες, δεν ήταν κακός.
Tον Gerard δεν θα τον ξαναβρίσεις, τον Gerard!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Είναι παραλληλες γιατί ακόμα δεν υπάρχει κίνηση και αυτατισμοι από τους παίχτες πίσω από τα φορ. Μακ και Πελκα. Από κει ξεκινάει το πρόβλημα στην επίθεση. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της ομάδας είναι στην άμυνα. Αμπαλιαση στο φουλ. Όταν τους πιεζουν η μπάλα χάνεται 7 στις 10

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι.

υγ: σορρυ φοίνικας :oops: αλλά να πω την αλήθεια, ήταν η πρώτη φάση που θυμήθηκα... :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

lamosas έγραψε:Είναι παραλληλες γιατί ακόμα δεν υπάρχει κίνηση και αυτατισμοι από τους παίχτες πίσω από τα φορ. Μακ και Πελκα. Από κει ξεκινάει το πρόβλημα στην επίθεση. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της ομάδας είναι στην άμυνα. Αμπαλιαση στο φουλ. Όταν τους πιεζουν η μπάλα χάνεται 7 στις 10

Ελα τωρα που φταινε για αυτο οι επιθετικοι και οχι αυτος που καθε φορα που παιρνει μπαλλα φερνει μια στροφη γυρω απο τον εαυτο του και στρεφεται με την μια στο πλαι.Πιο πιθανο ειναι απλα να μην ειναι παικτης αξονα παρα οτι φταινε οι μετριοι σημερα Πελκας,Μακ για το οτι δεν παιζει καθετα.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

lamosas έγραψε:Είναι παραλληλες γιατί ακόμα δεν υπάρχει κίνηση και αυτατισμοι από τους παίχτες πίσω από τα φορ. Μακ και Πελκα. Από κει ξεκινάει το πρόβλημα στην επίθεση. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της ομάδας είναι στην άμυνα. Αμπαλιαση στο φουλ. Όταν τους πιεζουν η μπάλα χάνεται 7 στις 10

Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ
την ομάδα με τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας στο πρωτάθλημα
με την πιο πολλές ευκαιρίες στο πρωτάθλημα
με τις πιο πολλές πάσες στο πρωτάθλημα

επιθετικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ
με τα πιο πολλά λάθη στο πρωτάθλημα
που τα κάνουν κυρίως οι αμυντικοί του.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Καλά αφού διαβάσαμε ότι είναι και ταλέντο ο Σάμπο. Πραγματικά μην σχολιάζετε, δεν έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 19 Οκτ 2015, 08:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: το είπες μια, το είπες δύο. το καταλάβαμε. είμαστε όλοι άμπαλοι εκτός απο εσένα. φύγε για μια εβδομάδα λοιπόν και άφησε μας στην αμπαλίαση μας.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ειλικρινά, πρέπει να είμαι πολύ βλάκας. Χαζούλης ρε παιδί μου.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Διότι όταν διαβάζω πως πρόκειται για ταλέντο και πως σήμερα ήταν καλός
και θέλω να πετάξω τον υπολογιστή από το μπαλκόνι, μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω,
λόγω περιορισμένης αντιληπτικής ικανότητας ή εξαιτίας κάποιου άλλου λόγου.
Α, μπορεί να είναι και η διαβόητη εμπάθεια, γιατί ο Σάμπο μου έφαγε τη Σλοβάκα που ερωτεύτηκα
όταν έκανα τον πλανόδιο μουσικό στην Μπρατισλάβα σε εκείνα τα όμορφα μποέμ χρόνια.

Εγώ λοιπόν, με ποδοσφαιρικό μάτι που ΔΕΝ διαθέτω, σκέφτομαι ότι αν ήμουν ο Χαρίσης ή ο Σαββίδης, κι έβλεπα τον Σάμπο να παίζει όλη την ώρα αντ' εμού, θα σκεφτόμουν συνεχώς από μέσα μου (ή κι απ' έξω μου): you must be joking
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 18 Οκτ 2015, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Aureliano Buendia δεν είσαι ο μόνος. Πραγματικά άλλα παιχνίδια βλέπετε μερικοί.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πραγματικα αουρελιανε εγω αν ημουν ο χαρισης θα ελεγα οτι κατι δεν παει καλα καποια πλακα με κανουν...

εγω τον σαμπο τον δικαιολογω για την εμφανιση του και ειμαι προθυμος να του δωσω το απαιτουμενο διαστημα για να τον κρινω...αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω τον ιγκορ που του δινει περισσοτερα απο αυτα που μπορει να προσφερει τη δεδομενη στιγμη...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Για τον Σαββιδη νομιζω οχι..ο Χαρισης θεωρω μπορει να παιξει μονο στη θεση του Τζιωλη..Ειναι πολυ καλος παικτης ο Χαρισης και σιγα σιγα περιμενω να αρχισιε να ενεργοποιειται.Ξεπερασε και το τραυματισμο ...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αστα βραστα aureliano...
Μαλλον πρεπει ν'ακολουθησουμε και μεις το ρυθμο (κραζουμε απροβληματιστα κατσε,πελκα,τζαβελα,βιτορ οποτε μας δινεται η ευκαιρια,κρινοντας τους με αυστηρα κριτηρια
αλλα σαμπο,ολσεν,κοστα χαιδευουμε ανακαλύπτοντας ευφανταστα ελαφρυντικα και κρινοντας τους με στανταρτς επιπεδου Κ20 και την πεφτουμε ομαδικα στους "τυφλους εμπαθεις")

Απο νωρις ειχα εκφρασει το φοβο μηπως προκυψει θεμα αναξιοκρατιας με τυχον στερηση απο χαριση,γκολασα ισων ευκαιριων με σαμπο, και μακαρι να μην το ζησουμε και αυτο μεσα στη χρονια, γιατι οντως φανταζει ανησυχητικα πιθανο..
Ειδικα επειτα απτα λογια απαξιωσης του έμψυχου δυναμικου απο Ιγκορ..

Υ.Γ. Και η πλακα ειναι οτι εκανε αρκετα ανεκτο παιχνιδι (περα απο τα 12 λαθη :? και την ελλειψη πρωτοβουλιων) για τα στανταρτς του..
Αλλα εκει που ειπα, I rest my case, ειναι στο αψυχο-ατεχνο σουτ που εκανε μονος εξω απ'την περιοχη, οταν εχουμε ακουσει τοσα εδω μεσα για τις ρουκετες του (και ειδαμε 1-2 στο χωριο που επαιζε πριν)..
Εγω προτεινω 2πλη συνεδρια με ολσεν, για να μας βγει και πιο οικονομικα :mrgreen: (πως τους πετυχαινουμε ρε παιδι μου καθε χρονο αυτους τους fragile τυπους, ουτε emo να μασταν :mrgreen: )

Και αρχης γενομενης απ'το ματς με Κρασνονταρ, διδυμο Χαριση-Κατσε και το πολυ κανα ημιχρονο τζιολη για να μη σερνεται στο σημαντικο με βαζελο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 19 Οκτ 2015, 04:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ποιος ακριβώς χαιδευει Ολσεν και Κόστα; 1 στους 10; Η 1 στους 20;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εμένα μου φαίνεται το ίδιο αργός με τον Τζιόλη πάντως. Βαρύ κορμί και κάπως βαρύς και στο μυαλό θα έλεγα παρά τα όποια καλά στοιχεία που διαθέτει.
Δύσκολο να καθιερωθεί σε ομάδα με τις απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ δυστηχώς.
Άβαταρ μέλους
Steve Floros

Δημοσίευση από Steve Floros »

Παίδες, ο Sabo έγραψε σήμερα 12 λάθη, 12, όχι 4-5...και χωρίς να προσπαθεί να δημιουργεί, απλά με παράλληλες πάσες.
Προσωπικά δεν τον βλέπω ούτε ιδιαίτερα καλό επιθετικά (κάθετα δεν παίζει), ούτε καλό αμυντικά (σκύλος δεν είναι). Μέτριος είναι στη καλύτερη περίπτωση. Βλέπω και εγώ οτι όταν πάρει τη μπάλα και πιεστεί, κάνει το λάθος εύκολα.

Αν τώρα στο β' γύρο πάρει τα πάνω του, δεν ξέρω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”