Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
πες οτι βγάζεις Κώττα του χρόνου- 12 πόντους, 10 rebounds και έχει ακόμα 3 χρόνια συμβόλαιο με εμάς (ας πούμε λέω). έρχεται ο βάζελος. πόσα λες θα τους πάρεις? και αμα πάρεις κααι κανα 200αρι (μαξ λέω εγώ τώρα) μετά θα βγείς κα θα πείς (όχι εσύ απαραίτητα) μα καλά τι κάνουμε βγάνουμε παίκτες για να τους πουλάμε για ψίχουλα στους βάζελους?marley 4 έγραψε:
δεν μιλησα για ακαδημιες για πιτσιρικια μιλησα κωττα λιαπη κανενα αλλον
να παιξουν αυτοι να γλιτωσεισ συμβολαια
μπορει να σου βγουν μετριοι ε οκ θα εχεισ παγκο γιατα επομενα χρονια
αν βγει κανενανς καλοσ θα εχεισ εσοδα απο πωληση
βλεπεισ καμια προοπτικη με τον τροπο που παμε 3 χρονια τωρα? εγω οχι
τι να τον κανω τον σεντερ φορ και αγωνιστικα μπορει να βγουμε 5-8 με η χωρισ σεντερ
εχει καμια αξια να παλεψουμε για 4αδα?
βασικα θελω να μασ τρελανουν στην καζουρα τα λιμα για να παρουμε μπροσ
μεγάλη κουβέντα αυτό που λες για την προοπτική, κατά βάση συμφωνώ μαζί σου. Απλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, βάλε μέσα μικρούς και βγες 10ος. Μπορεί από το πουθενά να βγεις 14ος και μετά αντίο ζωή. εκτός αν κάποιοι δεν έχουνε πρόβλημα να πέσουμε Α2 ή και Γ' εθνική (εγώ έχω).
πιο εφικτό βλέπω σε μια τόσο δυναμική οικονομία, ναι ακόμα και στην Ελλάδα, να βρείς 5 ανθρώπους να βάζουνε από 200 χιλιάρικα το χρόνο αντί να τα δίνουνε για πούρα στη Μύκονο...
Ποιές ακαδημίες ρε παιδιά, να βγάζεις κανά Βεργίνη να τον κάνεις αρχηγό του ΠΑΟΚ στα 18 και με τη πρώτη ευκαιρία να σε φτύνουν? όχι ευχαριστώ προτιμώ Σερβάκια της πλάκας. Ναι της πλάκας παρά αυτά τα τσ...γλάνια.
Το λάθος είναι ότι όλοι περιμένουν τον Ιβάν.
Ε, όχι ρε μάγκες ψαχτείτε.
Το λάθος είναι ότι όλοι περιμένουν τον Ιβάν.
Ε, όχι ρε μάγκες ψαχτείτε.
- GiorgosAtha
Μάλλον αυτός...karlat85 έγραψε:Έκλεισε κάποιος σέρβος σέντερ Μπαλαμπαν 2,10
http://www.fiba.com/pages/eng/fc/gamece ... rview.html
Στατιστικα Νταρκο Μπαλαμπαν:
Λεπτα 34.5
Ποντοι 21 μ.ο.
59% διποντα
62% βολες
8.5 ριμπαουντ μ.ο.
1.7 ασσιστ
1 μπλοκ
3,3 λαθη
στο ουγγρικο πρωταθλημα με την Naturtex-SZTE-Szedeak
Λεπτα 34.5
Ποντοι 21 μ.ο.
59% διποντα
62% βολες
8.5 ριμπαουντ μ.ο.
1.7 ασσιστ
1 μπλοκ
3,3 λαθη
στο ουγγρικο πρωταθλημα με την Naturtex-SZTE-Szedeak
Ειδα ενα βιντεο απο την χρονια 2014-2015....δεν τον ξερω τον παικτη αλλα
στο βιντεο βλεπω πολυ παιχνιδι με πλατη και δημιουργει μονος του .
Ρολαρει απιστευτα στα σωματα των αντιπαλων και παιρνει εξυπνα θεση σε
pick & roll .
Δεν ξερω αμυντικα αν ειναι καλος παντως ειναι γυμνασμενο παιδι...
Ρισκο το οτι δεν εχουμε Αμερικανο στο ροστερ.
στο βιντεο βλεπω πολυ παιχνιδι με πλατη και δημιουργει μονος του .
Ρολαρει απιστευτα στα σωματα των αντιπαλων και παιρνει εξυπνα θεση σε
pick & roll .
Δεν ξερω αμυντικα αν ειναι καλος παντως ειναι γυμνασμενο παιδι...
Ρισκο το οτι δεν εχουμε Αμερικανο στο ροστερ.
- GiorgosAtha
Στο wiki γράφει ότι το 2011-12 ήταν MVP στην κανονική διάρκεια του Σέρβικου Πρωταθλήματος.
"...For the 2011–12 season he signed with KK Smederevo where he had great season and was named the MVP of the Basketball League of Serbia..."
"...For the 2011–12 season he signed with KK Smederevo where he had great season and was named the MVP of the Basketball League of Serbia..."
Το ειχα γραψει οτι θα παμε για γιουγκο,η επιλογη το να μην βαλουμε εναν μονο αμερικανο μεσα σε μια ομαδα ελληνοσερβων ειναι σωστη το μονο που μενει ειναι να ειναι και ο παιχτης καλος.
Υ.Γ Τον μονο Balaban που ξερω ειναι αυτον που επαιζε ποδοσφαιρο στον νιονιο,που καταντησα εγω που στα μικρατα μου ζουσα για το μπασκετ να μου ειναι πλεον σχεδον αδιαφορο.
Υ.Γ Τον μονο Balaban που ξερω ειναι αυτον που επαιζε ποδοσφαιρο στον νιονιο,που καταντησα εγω που στα μικρατα μου ζουσα για το μπασκετ να μου ειναι πλεον σχεδον αδιαφορο.
Ενας δεινοσαυρος για να γεμισει το ροστερ στο 5.20 ποντοι σε πρωταθλημα επιπεδου α2 δεν λενε τιποτα.Δεν γινεται να ειναι αυτη η τελευταια μεταγραφη.
dtown τσαμπα ελπιζεις φιλε.
Στο 15λεπτο βιδεο της κεντρικης παροτι οπως ειπε και ο φιλος το ουγγρικο πρωταθλημα ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου ειδα εναν παιχτη που σε πρωτη φαση μοιαζει ατσουμπαλος να εχει πολυ καλη επαφη με το καλαθι και να δημιουργει καταστασεις μονος του.
Δεν ξερω ας μιλησουν οι πιο ειδικοι.
Στο 15λεπτο βιδεο της κεντρικης παροτι οπως ειπε και ο φιλος το ουγγρικο πρωταθλημα ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου ειδα εναν παιχτη που σε πρωτη φαση μοιαζει ατσουμπαλος να εχει πολυ καλη επαφη με το καλαθι και να δημιουργει καταστασεις μονος του.
Δεν ξερω ας μιλησουν οι πιο ειδικοι.
- Μπαρκαρούτσος
Να μου εξηγησει καποιος γιατι σαν τον Καψη εξακολουθω να μη καταλαβαινω..Στην αρχη θελαμε εναν μονο παιχτη, βαρυ 5αρι για να γεμισει τη ρακετα, μετα θελαμε 2 παιχτες για αυτο μαλλον κοιτουσαμε Ντοζιερ και Ασκα που ειναι 4αρια, οποτε θελαμε εναν ακομη σεντερ, στον Ντοζιερ διναμε 70 χιλιαρικα και τελικα πηραμε αυτον τον Μπαλαμπαν για ενα μηνα , ο οποιος θα αντικατασταθει αν βρεθει καλυτερος η θα παρουμε και ενα ακομα 4-5αρι γιατι ο Μπαλαμπαν ειναι περιοτισμενων δυνατοτητων παιχτης για αυτο και αποκτηθηκε μονο για ενα μηνα...! Ειλικρινα τι εχουν στο μυαλο τους, δεν καταλαβαινω...