Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Grigorios_PAOK

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Ένα χρόνο έλειψε σκατα τα κάνανε.
Με την επιστροφή του θα ξαναμπεί το νερό στο αυλάκι.

Αντρίκια η ανακοίνωση και μπράβο για τη συγγνώμη, δεκτή από εμένα. Το τι χέσιμο θα τους ρίξει μέσα στα γραφεία είναι μεγάλη του επιτυχία που δεν βγαίνει προς τα έξω.

Εγώ τον θέλω στη Νέα εποχή του ΠΑΟΚ μας
kos

Δημοσίευση από kos »

lamosas έγραψε:Δλδ τι θέλατε να γράψει ρε μάγκες; Πάτε καλά; Μια χαρά ήταν η ανακοίνωση.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Ευχαριστούμε στοπ.
Είμαστε λακαμαδες στοπ.
Συγνώμη στοπ.
Και γαμω τις ανακοινώσεις
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Νομίζω ότι μέσα στην αναμπουμπούλα, μπερδεύουμε τα σώβρακα με τις γραβάτες.
Λέτε να βγήκε να τα είπε αυτά και να μην έχει έγκριση από τον Ιβάν;
Ή μήπως πιστεύετε ότι όλη η επικοινωνιακή στρατηγική που ο ίδιος εξυπηρετούσε όσο ήταν στο αντίστοιχο τμήμα δεν είχε τις ευλογίες του Ιβάν.
Είναι άλλο πράγμα αυτό που συνέβη με τις κάρτες υγείας και δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι.
Οκ, ο οποιοσδήποτε μπορεί να νιώθει ότι δεν τον εκφράζει η όποια επικοινωνιακή προσέγγιση της ΠΑΕ, αλλά δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια συζήτηση με την πλήρη ανικανότητα που έδειξαν άλλα στελέχη στο φιάσκο με τα δελτία.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από aivas19 »

Αψογη ανακοινωση. Ξεκολλατε. Ανακωχη με τους χαρτινους για να φας τους γαυρους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 16 Ιούλ 2020, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

lamosas έγραψε:Δλδ τι θέλατε να γράψει ρε μάγκες; Πάτε καλά; Μια χαρά ήταν η ανακοίνωση.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Προσωπικά χέστηκα για την ανακοίνωση.
Η γενική επικοινωνιακή πολιτική με ενδιαφέρει...και αυτή στα μάτια μου είναι κοροϊδία.

Υγ ο πέλκας γέννημα-θρέμμα γερμανάκι, τι προσωπικές υποθέσεις είχε να επιλύσει στη Γερμανία?; :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Ο μουγκός επικοινωνιολόγος ξαναχτυπά.
Όπως όλοι έχουν τις καψουρες τους στην ΠΑΕ έτσι έχω κ γω αυτόν...να με συγχωρατε.

Δυστυχώς μια 20ετια κοντά πλέον στην ομάδα και ακόμα δεν έχει καταλάβει τίποτα...ούτε για τον σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο για την ψυχή αυτού...τους οπαδούς του.

Και θα μου πεις,πως θα μπορούσε να μάθει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν οι μόνοι που έχει μιλήσει και συναναστραφεί είναι αυτοί των επισήμων και τον VIP?

Όταν είσαι όπως λες άνθρωπος της επικοινωνίας όπως λες και δεν μπορείς να αντιληφθείς το πλαίσιο και το περιβάλλον στο οποίο εργάζεσαι, τότε έχεις αποτύχει οικτρά.

Πριν ενδιαφερθείς λοιπόν για στην εικόνα του ΠΑΟΚ στους ουδέτερους φιλάθλους ( λες και υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα) νομίζοντας ότι είσαι σε καμιά Αγγλία,θα έπρεπε πρώτα να ενδιαφερθεις για το πώς θα στήσεις μια καθαρή και αξιοπρεπή επικοινωνία με αυτούς που είναι ο ΠΑΟΚ...τους φιλάθλους του δηλαδή.

Πραγματικά αυτά που έχω στο μυαλό μου για σένα,τις παραλήψεις σου,τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον απλό οπαδο της ομάδας,την ίδια την ομάδα...θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα ολόκληρο βιβλίο.
Όταν θα καταλάβεις ότι η αρχή και το τέλος αυτού του συλλόγου είναι οι οπαδοί του οι οποίοι αξίζουν τον ανάλογο σεβασμό και όχι κοροϊδία και σανό που τους πουλάς σαν φτηνός πολιτευτής...τότε ίσως αρχίσεις να παίρνεις πάνω από την βάση στην δουλειά σου.

Υγ το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτός που ήρθε για να σε αντικαταστήσει είναι πολύ πολύ χειρότερος
Τέτοιες απόψεις, από τέτοια άτομα, είναι το μεγαλύτερο παράσημο του Κυριάκου που μαζί με κάποιους λίγους προσπαθεί για έναν σύγχρονο, ευρωπαικό και μεγάλο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Αυτοί που μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα με τις πλάτες του πρεζεμπορα αναγνώρισαν το λάθος τους και τη ρετσινια που τους έμεινε και σήμερα με την αντρικια ανακοίνωση τους είναι σαν να μας ζήτησαν εμμέσως πλην σαφώς συγγνώμη και σαν να επιβεβαίωσαν ότι προτιμούν από εδώ και στο εξής το πρωτάθλημα να κρίνεται στο χόρτο...
Επομένως δεν υπάρχει συμψηφισμός, ούτε συναλλαγή.
Σωστή η αντίδραση του Κυρ Κυρ. Τι άλλο να έλεγε δηλαδή;
Το μπαχαλο παρόλα αυτά στη λειτουργία της ΠΑΕ πρέπει να λάβει τέλος.
Και μιας και το θέμα είναι κυριολεκτικά για γέλια και για κλάματα διαμαρτύρεται ο πρεζεμπορας... γιατί οι υπάλληλοι του δεν πήραν χαμπάρι τα δικά μας αθεωρητα δελτία. Καιρός λοιπόν να απολύσει τον καραπαπαρα, τον γεροκερατα, εκείνον τον γυαλακια που έχει εκπρόσωπο και λοιπούς γιατί στη β Εθνική πρέπει να γίνουν περικοπές...
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Rock4 έγραψε:Αυτοί που μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα με τις πλάτες του πρεζεμπορα αναγνώρισαν το λάθος τους και τη ρετσινια που τους έμεινε και σήμερα με την αντρικια ανακοίνωση τους είναι σαν να μας ζήτησαν εμμέσως πλην σαφώς συγγνώμη και σαν να επιβεβαίωσαν ότι προτιμούν από εδώ και στο εξής το πρωτάθλημα να κρίνεται στο χόρτο...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ποια συγγνωμη μας ζητησαν και ποιος αντρισμος χαθηκε για να τον βρει ο νιαου;

αυτα μας ειπε σημερα η χαρτινη, κοιτωντας λοξα προς το κοντινο 2018, και τους Μαο Μαο με τα 2 κλεμμενα κυπελλα
Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου.

Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ!

Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά!

Η διαφορετικότητά της υποστηρίζεται με κόστος και με ξεκάθαρες αποφάσεις, που δίνουν προς όλους τις κατάλληλες και τις πλέον αποστομωτικές απαντήσεις.
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Ο μουγκός επικοινωνιολόγος ξαναχτυπά.
Όπως όλοι έχουν τις καψουρες τους στην ΠΑΕ έτσι έχω κ γω αυτόν...να με συγχωρατε.

Δυστυχώς μια 20ετια κοντά πλέον στην ομάδα και ακόμα δεν έχει καταλάβει τίποτα...ούτε για τον σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο για την ψυχή αυτού...τους οπαδούς του.

Και θα μου πεις,πως θα μπορούσε να μάθει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν οι μόνοι που έχει μιλήσει και συναναστραφεί είναι αυτοί των επισήμων και τον VIP?

Όταν είσαι όπως λες άνθρωπος της επικοινωνίας όπως λες και δεν μπορείς να αντιληφθείς το πλαίσιο και το περιβάλλον στο οποίο εργάζεσαι, τότε έχεις αποτύχει οικτρά.

Πριν ενδιαφερθείς λοιπόν για στην εικόνα του ΠΑΟΚ στους ουδέτερους φιλάθλους ( λες και υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα) νομίζοντας ότι είσαι σε καμιά Αγγλία,θα έπρεπε πρώτα να ενδιαφερθεις για το πώς θα στήσεις μια καθαρή και αξιοπρεπή επικοινωνία με αυτούς που είναι ο ΠΑΟΚ...τους φιλάθλους του δηλαδή.

Πραγματικά αυτά που έχω στο μυαλό μου για σένα,τις παραλήψεις σου,τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον απλό οπαδο της ομάδας,την ίδια την ομάδα...θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα ολόκληρο βιβλίο.
Όταν θα καταλάβεις ότι η αρχή και το τέλος αυτού του συλλόγου είναι οι οπαδοί του οι οποίοι αξίζουν τον ανάλογο σεβασμό και όχι κοροϊδία και σανό που τους πουλάς σαν φτηνός πολιτευτής...τότε ίσως αρχίσεις να παίρνεις πάνω από την βάση στην δουλειά σου.

Υγ το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτός που ήρθε για να σε αντικαταστήσει είναι πολύ πολύ χειρότερος
Τέτοιες απόψεις, από τέτοια άτομα, είναι το μεγαλύτερο παράσημο του Κυριάκου που μαζί με κάποιους λίγους προσπαθεί για έναν σύγχρονο, ευρωπαικό και μεγάλο ΠΑΟΚ.
+

Έχει πολύ πλάκα να διαβάζω απόψεις ψευτοπροοδευτικών οπαδών οι οποίοι σε ότι αφορά την ομάδα τους, είναι φανατικά προσηλωμένοι στην κακώς εννοούμενη παράδοση.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχεις απόλυτο δίκιο, από αύριο κιόλας θα ξεκινήσω να κυνηγάω προσφυγόπουλα πας και αποτινάξω από πάνω μου τη ρετσινιά του ψευτοπροοδευτικού.

Και ναι το παραδέχομαι είμαι παραδοσιακός και μάλιστα με την κακιά έννοια τις λέξεις σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ.
Για σένα ο ΠΑΟΚ ίσως είναι ένα brand το οποίο προσφέρει θεάματα, για κάποιους σαν και εμένα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πάνω από αυτό, είναι συναίσθημα και αξίες.
Δεν μπορούμε δυστυχώς για κάποιους σαν και σένα να δούμε τον ΠΑΟΚ ως μία εταιρεία και εμάς ως πελάτες της.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Grigorios_PAOK έγραψε:Ένα χρόνο έλειψε σκατα τα κάνανε.
Με την επιστροφή του θα ξαναμπεί το νερό στο αυλάκι.

Αντρίκια η ανακοίνωση και μπράβο για τη συγγνώμη, δεκτή από εμένα. Το τι χέσιμο θα τους ρίξει μέσα στα γραφεία είναι μεγάλη του επιτυχία που δεν βγαίνει προς τα έξω.

Εγώ τον θέλω στη Νέα εποχή του ΠΑΟΚ μας
Αχαχαχα θα τρίξουν τα τσιμέντα λέμε.
Ένα χρόνο; Με το που δεν εκλέχτηκε εκεί που έλεγε ότι ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ έκλεισε να τος πάλι.
Δρόμο. Αρκετές δεν ήταν δυο δεκαετίες;
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ο Κυριάκος προσπαθούσε για έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό και μεγάλο ΠΑΟΚ και το 2004, ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας και τότε που για κακή του τύχη είχε χαλάσει το φαξ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα παρακάτω:

«Με αφορμή όσων ειπώθηκαν και γράφτηκαν εξαιτίας της αντικανονικής χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή Λιάση Λουκά στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει :

» Στις 16/6/2004, με την υπ.αριθμ. 57 εγκύκλιο της ΟΥΕΦΑ, ενημερώθηκε η ΕΠΟ κατόπιν η ΕΠΑΕ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με 13σέλιδη αναφορά, η οποία περιλαμβάνει όλες τις χώρες μέλη της UEFA που αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ποδοσφαιριστές που τελούν υπό τιμωρία.

» Διευκρινίζεται ότι οι ανωτέρω αναφορές περιλαμβάνουν τα ονόματα όλων των παικτών που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και δεν αποστέλλονται μόνο στις ομάδες που έχουν τιμωρημένους παίκτες, αλλά προς όλες τις ΠΑΕ οι οποίες συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

» Εν συνεχεία, στις 5/8/2004, η ΟΥΕΦΑ διά μέσου της ΕΠΟ και ΕΠΑΕ έστειλε ξανά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ανωτέρω 13σέλιδη αναφορά, για την οποία ενημερώθηκε ο κ. Γιαννόπουλος και ποτέ δεν φρόντισε να την παραλάβει, να τη διαβάσει, να την αξιολογήσει και να ενημερώσει το αγωνιστικό τμήμα για τις διατάξεις της και για το ποιοι παίκτες τελούν υπό τιμωρία.

» Ο κ. Γιαννόπουλος ζήτησε να ενημερωθεί μόνο προφορικά και ουδέποτε επιδίωξε να παραλάβει στα χέρια του το σχετικό έγγραφο της UEFA, κάτι το οποίο όφειλε να κάνει δεδομένης της εξαιρετικής σοβαρότητας του συγκεκριμένου εγγράφου, καθώς είναι ο κύριος υπεύθυνος εξέτασης, αξιολόγησης και προώθησης εγγράφων της UEFA που αφορούν την αγωνιστική ομάδα (εφαρμογή κανονισμών, ποινολόγια, συμμετοχή παικτών σε αγώνες εθνικών ομάδων κ.λ.π.).

» Κατόπιν όλων των παραπάνω, ο κ. Γιαννόπουλος θεωρείται υπεύθυνος ως αρμόδιος επικοινωνίας και διεκπεραίωσης σημαντικών εγγράφων της ΟΥΕΦΑ προς το αγωνιστικό τμήμα. Μετά δε τη συνάντηση που είχε χθες, Τετάρτη 11/8, με μέλη του Δ.Σ. και τον κ. Γούμενο υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή».
Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

“Οι μ@λ@κες που ευθύνονται για το καφενειακού επιπέδου ερασιτεχνιλίκι έχουν πάρει πόδι και σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάμε συγγνώμη. Πάλι καλά που ο Νιάου δεν έκανε ένσταση, αλλά να το θυμάται αυτό και στο μέλλον.”

Αυτή είναι η ανακοίνωση, μετεφρασμένη.
Αλήθεια, τι άλλο έπρεπε να πει;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:ποια συγγνωμη μας ζητησαν και ποιος αντρισμος χαθηκε για να τον βρει ο νιαου;

αυτα μας ειπε σημερα η χαρτινη, κοιτωντας λοξα προς το κοντινο 2018, και τους Μαο Μαο με τα 2 κλεμμενα κυπελλα
Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου.

Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ!

Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά!

Η διαφορετικότητά της υποστηρίζεται με κόστος και με ξεκάθαρες αποφάσεις, που δίνουν προς όλους τις κατάλληλες και τις πλέον αποστομωτικές απαντήσεις.
Γελάνε και τα μουστάκια του μπασταρδομίνη. Κι εμείς μαζί με τις ... ερμηνείες της στάσης των αρχικλεφτών από ορισμένους εδώ μέσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”