20.Ricardo Costa
- aisiodoksos
Re: 20.Ricardo Costa
οταν θα βγει η παρακαμερα θα δουμε αν πανυγηρισε η οχι...δυσκολο μου φαινεται να μην χαρηκε ...λογικα κατι αλλο θα λεγανε! Μπορει να λεγανε τωρα πως θα δεχθει μειωση που εβαλε και γκολ! 

-
- aisiodoksos
Ε λογικο ! Δυσκολο να μην το πανυγηριζε! Δεν ειναι και κανενας εχθρος του! Παικτης του ειναι! 

Στο 3:50 κατι παιζει με Τζιόλη και Γλύκο ή είναι ιδέα μου;ron-swanson έγραψε:[youtube]DvvkfAl0tTI[/youtube]
Το πανηγυρισε!
- kataramenos5
Καπως ετσι θα γινε...pilotos έγραψε:Η κάμερα γυρίζει στον πάγκο μετά από 17 δευτερόλεπτα... Τεράστιος χρόνος...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-ΠΟΙΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΡΕ? -ΕΣΥ?
[youtube]FIDvXXl5Bh4[/youtube]
Εχω την εντυπωση οτι στο πρωτο φωναξε ο Ολσεν. Αν δεις στι ριπλει, αντι να πηδηξει γυρναει και κοιταει.
Ευθύνη έχει σίγουρα στα δύο από τα τρία γκολ. Οι πάσες του με πατημένο υπερβολικά το power (καλά, δεν το είχε και ποτέ με την πάσα). Μέχρι τώρα ήταν στους διακριθέντες, χθες έπαιξε το χειρότερό του ματς από το καλοκαίρι.
Δεν ξερω αν φωναξε,πάντως παιρνει παραμαζωμα τον Τζιολη κι αυτοςABOLEYTOI έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι στο πρωτο φωναξε ο Ολσεν. Αν δεις στι ριπλει, αντι να πηδηξει γυρναει και κοιταει.
παρασερνει μανιά και Κοστα.
Κανενας δεν πηδηξε στην φαση του γκολ,
απλά ο μανιάς βρισκει ισα-ισα την μπαλα
και προλαβαινει τον Ολσεν.
Κωλοφαση μεχρι εκει που δεν πάει,μονο σε μας γινονται αυτα.
Στο novasports έγραψε στις Ειδήσεις οτι Ο Αρνεσεν συμφώνησε με τον Κόστα για μείωση αποδοχών.
Δεν ξέρω πιλοτε,Μόνο αυτό έραψε,κ δεν έχω διαβάσει τίποτα άλλο κάπου αλλού
Το βγάζει συνέχεια στο novasports 24 hd
Το βγάζει συνέχεια στο novasports 24 hd
Λεει οτι το ποσο θα μείνει ιδιο αν πετύχει τους στοχους η ομαδα και ο ίδιος - καμια επέκταση
Ακομα και ετσι δε νομιζω να ισχυει
Κουβέντα να γινεται
Ακομα και ετσι δε νομιζω να ισχυει
Κουβέντα να γινεται
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ διάβασα εδώ στο PAOKmania για επέκταση με μείωση μισθού, αλλά με μπόνους που θα φτάνουν τα 1.2 που παίρνει τώρα και ο Πορτογάλος συμφώνησε.