Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από nikolasf »

mpouJr έγραψε:Οποιος εχει την εντυπωση οτι ο Αγγελος εχει προβλημα με βρυζα ειναι βαθια νυχτωμενος,τωρα αφου μιλαμε για σεναρια ας δουμε κ ενα ακομα, προτεινει τον αγγελο περσι ο βρυζας κ λεει ο ιβαν "θα παρουμε στεφενς μπλιατ" δεν του κανει δουλεια κ του ξαναπροτεινει αγγελο ο βρυζας,απαντα ο ιβαν "μαμπουι μπλιατ ντο εν αουτος ας τερουμα τον ιντιναχουι" αρχισε ο αγγελος τα περι παναγιας ψηθηκε ο ιβαν τελος σεναριου.

Sent from my iPhone using Tapatalk
:? :? :? :? :? :? :? :? Με ανατρίχιασες!!!!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

sotiris1960 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Καποιος ξέχασε οτι και ο Άγγελος πρώην του βάζελου υπήρξε!
Ναι γεννηθηκε μαλιστα στη θυρα 13.Πολλη εμπαθεια ρε φιλε.Καντε λιγο κρατει.
Δεν εννοούσα αυτό, ούτε το έγραψα ως μομφή.
Μόνο ως αντιδιαστολή στα περί πρώην βάζελων.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Amon Tobin έγραψε:Καλή επιτυχία Άγγελε στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει.
Περίμενες αυτή την ευκαιρία πολλά χρόνια κ είμαι σίγουρος οτι θα σκυλιάσεις για να τα καταφέρεις.
Ελπίζω να σου δώσει δύναμη η Παναγιά κ να έχεις μάθει απο τα λάθη του παρελθόντος
.
Άν καταφέρεις κ κόψεις τις γνώστες διαρροές που ηδη έχουν αρχίσει,ανπροσδώσεις στην ομάδα μια αγωνιστική ταυτότητα κ δημιουργήσεις ενα κορμό ομάδας με μικρό μεσο όρο ηλικίας,εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.
Οι τρικλοποδιές εχουν ήδη αρχίσει κ θα είναι πολλές αλλα δεν σε φοβάμαι.
ΥΓ1 Έχεις μια πλάκα ρε Κόλακα :mrgreen:
ΥΓ2 Αγγελόσκυλο reloaded :opaokara:

Πραγματικά έτσι είναι ως προς το πρώτο μέρος της παραγράφου. Ως προς την δεύτερη... Δεν ξέρω για ποιες διαρροές μιλάς.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Amon Tobin έγραψε: ΥΓ1 Έχεις μια πλάκα ρε Κόλακα :mrgreen:
:? Χαιδευτικο του Βρυ-κόλακα ?
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Realcon έγραψε:
Amon Tobin έγραψε:Καλή επιτυχία Άγγελε στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει.
Περίμενες αυτή την ευκαιρία πολλά χρόνια κ είμαι σίγουρος οτι θα σκυλιάσεις για να τα καταφέρεις.
Ελπίζω να σου δώσει δύναμη η Παναγιά κ να έχεις μάθει απο τα λάθη του παρελθόντος
.
Άν καταφέρεις κ κόψεις τις γνώστες διαρροές που ηδη έχουν αρχίσει,ανπροσδώσεις στην ομάδα μια αγωνιστική ταυτότητα κ δημιουργήσεις ενα κορμό ομάδας με μικρό μεσο όρο ηλικίας,εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.
Οι τρικλοποδιές εχουν ήδη αρχίσει κ θα είναι πολλές αλλα δεν σε φοβάμαι.
ΥΓ1 Έχεις μια πλάκα ρε Κόλακα :mrgreen:
ΥΓ2 Αγγελόσκυλο reloaded :opaokara:

Πραγματικά έτσι είναι ως προς το πρώτο μέρος της παραγράφου. Ως προς την δεύτερη... Δεν ξέρω για ποιες διαρροές μιλάς.
Όλοι ξέρουμε οτι ο Άγγελος δεν έχει καλή σχεση με τους δημοσιογράφους κ ιδιαίτερα με βρυ-κόλακες(γεια σου ρε καταραμένε αλάνι).Άρα οι διαρροές περι μπάτζετ, μεταγραφών κτλ δεν βγαίνουν απο αυτόν αλλά απο τον συνομιλητή του.Ο συνομιλητής του για τον σχεδιασμό της ομάδας τώρα ξέρουμε οτι εχει πολύ καλή σχέση με βρυ-κόλακες.Αυτά.
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Αφού σας αρέσουν τα σενάρια λοιπόν, πάρτε το:

Έχουμε κλείσει τον Φερνάντο, όμως είναι αδύνατο να τρενάρουμε την κατάσταση μέχρι να τελειώσει η Εθνική της ΕΠΟ από Brazil, φέρνουμε τον Άγγελο που διχάζει όπως λένε μερικοί και ξεκινάει η μουρμούρα, τρικλοποδιές αναποδιές αφορισμοί κτλ, στο πρώτο φιλικό τον διώχνουμε, κατά σύμπτωση ο Σάντος μόλις έχει φτάσει στο Ελλάντα από brazil κι αναλαμβάνει!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Το σενάριο είναι προιόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα...
ΥΓ2: Άγγελε δε σε φοβάμαι...Το Μάιο αν δεν είμαστε καλά, θα ξέρουμε τουλάχιστον ποιος θα φταίει...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/ ... 18292.html

το ειδατε????????????????????????????????χχαχαχχχαχχχαχχαχαχαχαχχχχαχαχαχα!!!!εκει στα αριστερα που λεει κατι για μας......."αεριστηκα" στα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

pyrgioths έγραψε:http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/i_gata/h_gata.2818292.html

το ειδατε????????????????????????????????χχαχαχχχαχχχαχχαχαχαχαχχχχαχαχαχα!!!!εκει στα αριστερα που λεει κατι για μας......."αεριστηκα" στα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara:
Εχει σχολιστει αδερφε ηδη στο τοπικ των μεταγραφων.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

theodoros έγραψε:Αφού σας αρέσουν τα σενάρια λοιπόν, πάρτε το:

Έχουμε κλείσει τον Φερνάντο, όμως είναι αδύνατο να τρενάρουμε την κατάσταση μέχρι να τελειώσει η Εθνική της ΕΠΟ από Brazil, φέρνουμε τον Άγγελο που διχάζει όπως λένε μερικοί και ξεκινάει η μουρμούρα, τρικλοποδιές αναποδιές αφορισμοί κτλ, στο πρώτο φιλικό τον διώχνουμε, κατά σύμπτωση ο Σάντος μόλις έχει φτάσει στο Ελλάντα από brazil κι αναλαμβάνει!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Το σενάριο είναι προιόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα...
ΥΓ2: Άγγελε δε σε φοβάμαι...Το Μάιο αν δεν είμαστε καλά, θα ξέρουμε τουλάχιστον ποιος θα φταίει...
Ακου και ενα αλλο, το πρωτο φιλικο ειναι με την μπαγερ και η ΠΑΟΚαρα ριχνει 4 τεμαχια, τα 2 ο κοντος, και τα αλλα 2 ο νινης που παρεμεινε δανεικος για αλλο ενα χρονο ο κοσμος αποθεωνει παιχτες και Αγγελο και φωναζει κοντε γερα εσυ θα ξαναφερεις τον τιτλο στον βορρα,ο καρπουζας βλεποντας αυτη τη εξελιξη τρεχει και υπογραφει ως βοηθος στον παμπλο γκαρσια που εντωμεταξυ εχει αναλαβει την εθνικη το σεναριο αυτο ειναι προιον φαντασιας διοτι ειναι αδυνατον ο Γκαρσια να αναλαβει την εθνικη
cuervosilver

Δημοσίευση από cuervosilver »

Λοιπον με καθε επιφύλαξη. Ο άγγελος δεν θα υπογράψει. Ειναι πολυ δυσαρεστημενος λογω χαμηλου συμβολαίου. (Ιδιο με πλατανια)χθες δειπνησε με εναν αδερφικο μου φιλο και του ελεγε οτι κανεις δεν του εξασφαλιζει τα αυτονόητα. Παίχτες, μπατζετ κ.τ.λ και σε συνδιασμο με το πολυ χαμηλο του συμβόλαιο το εκαναν να πει οχι στν υπογραφή του συμβολαίου. Μην αρχίσετε να με κραζετε, αυτο εμαθα και το μεταφέρω.

Το σχόλιο εγκρίθηκε με κάθε επιφύλαξη και με κάθε καλή διάθεση προς τον φίλο που το συνέταξε. Όμως, δεδομένου ότι είναι φήμες και μόνο φήμες και αφορά τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ και ένα από τα σπουδαιότερα ζητήματα, όπως αυτό του προπονητή μας, θέλω να σας παρακαλέσω δύο πράγματα για το καλό του ΠΑΟΚ μας:

1) ΜΗΝ δημοσιεύετε φήμες που τυχόν μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση στην ομάδα και ειδικά εάν αποδειχθούν ψευδείς και ανυπόστατες. Το πιθανότερο, τελικά, είναι να μην υπάρχει κανένα θέμα με τον Άγγελο και το μόνο που θα καταφέρουμε είναι δημιουργήσουμε ή να μεταφέρουμε εμείς κάποιους κακόβουλους ψιθύρους. Αυτό δεν είναι σωστό!

2) Είτε θέλουμε, είτε όχι να υπογράψει ο πολυνίκης προπονητής με το σύλλογο, όλοι θέλουμε το θέμα της υπογραφής να λήξει το συντομότερο δυνατό για το καλό του ΠΑΟΚ. Κανείς μας, όμως, δεν ξέρει 100% το λόγο που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές. Ας μην συνεχίσουμε, λοιπόν, τη συζήτηση πάνω στο θέμα που έθεσε ο φίλος, παρακαλώ πολύ!

Αυτά ισχύουν για οτιδήποτε αφορά τα εσωτερικά της ομάδας μας.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Ντίνος

Άβαταρ μέλους
eorptol

Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Εορδαϊκάρα, του απάντησα εγώ, ήδη! Ας μην το συνεχίσουμε, pls.

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

να το κλειδώσουμε μέχρι να υπογράψει;
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

ακομα??? ποτε γινεται αυτο το ραντεβου για να υπογραψει για να τρεξει το πλανο που υποτιθεται οτι εχουμε???

υγ. ακυρο ξερει κανενας στα ποσα ποστ σταματαει να χρειαζεται εγκριση??
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Kourdos έγραψε:να το κλειδώσουμε μέχρι να υπογράψει;
Όχι, δεν είπα αυτό το πράγμα...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εγω παλι πιστευω να κλειδωσει. Πολυ θολο το τοπιο τελικα
Κλειδωμένο