ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
O δε δικος τους στον παγκο την εχει δει ελληνας Γκουαρντιολα και δωστου δηλωσεις ...Απο κοντα και οι αλλες οι πρασινες ψ@λες ....
Μου θυμιζει αρκετα τον τελικο του 2001.... Τοτε που ολοι ειχαν αγχωθει που δεν θα επαιζε ο Τοχουρογλου, που ηταν απληρωτοι και τα γνωστα .... Και στο τελος ειδαν ολοι τα @ρχιδια του Εγκωμιτη να κρεμονται απο το βαθρο του κυπελλουχου....
Μου θυμιζει αρκετα τον τελικο του 2001.... Τοτε που ολοι ειχαν αγχωθει που δεν θα επαιζε ο Τοχουρογλου, που ηταν απληρωτοι και τα γνωστα .... Και στο τελος ειδαν ολοι τα @ρχιδια του Εγκωμιτη να κρεμονται απο το βαθρο του κυπελλουχου....
Κανονίστε τα ονόματά σας να γραφτούν με χρυσά γράμματα...!
Γλύκος Παναγιώτης
Gspurning Michael
Γιακουμής Αστέριος
Dorvalino Alves
Τζαβέλλας Γιώργος
Σπυρόπουλος Νίκος
Vitor Miguel
Insaurralde Juan
Σκόνδρας Γιάννης
Κίτσιου Στέλιος
Lazar Costin
Kace Ergys
Νίνης Σωτήρης
Martens Maarten
Lucas Perez
Stoch Miroslav
Πόζογλου Στέλιος
Vukic Zvonimir
Σαλπιγγίδης Δημήτρης
Hoessen Danny
καιιιιιιιιι
Κουλούρης Ευθύμης
Γλύκος Παναγιώτης
Gspurning Michael
Γιακουμής Αστέριος
Dorvalino Alves
Τζαβέλλας Γιώργος
Σπυρόπουλος Νίκος
Vitor Miguel
Insaurralde Juan
Σκόνδρας Γιάννης
Κίτσιου Στέλιος
Lazar Costin
Kace Ergys
Νίνης Σωτήρης
Martens Maarten
Lucas Perez
Stoch Miroslav
Πόζογλου Στέλιος
Vukic Zvonimir
Σαλπιγγίδης Δημήτρης
Hoessen Danny
καιιιιιιιιι
Κουλούρης Ευθύμης
Και κάτι άλλο: Συντήρηση δυνάμεων μέχρι να αρχίσει ο αγώνας. Το να βγάλουμε το λαρύγγι μας από τα μάλγαρα ανταλλάσσοντας συνθήματα με το μπροστινό λεωφορείο δεν συνεισφέρει τίποτα στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου...
Αυτο φώναζε το 2001 ο Μασκοφόρος αρκετή ώρα πριν αρχίσει ο τελικός. Αυτοί κατευθείαν απο τα σπίτια τους, εμείς με 20 ώρες ταξίδι. Και όταν αρχίσει ο αγώνας, το ΟΑΚΑ μετατρέπεται σε Τούμπα Μ. Τετάρτης...
Αυτο φώναζε το 2001 ο Μασκοφόρος αρκετή ώρα πριν αρχίσει ο τελικός. Αυτοί κατευθείαν απο τα σπίτια τους, εμείς με 20 ώρες ταξίδι. Και όταν αρχίσει ο αγώνας, το ΟΑΚΑ μετατρέπεται σε Τούμπα Μ. Τετάρτης...
πόσο θα θελα να ημουν στην εκδρομη αυτη...
αδερφια καλα να περασετε, να φερετε το τροπαιο μαζι σας στην επιστροφη... και προσοχη!!
αδερφια καλα να περασετε, να φερετε το τροπαιο μαζι σας στην επιστροφη... και προσοχη!!
- ΑποστόληςΑ
Ο Πανελήνιος καλεί όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που θα πάνε στο ΟΑΚΑ να περάσουν νωρίς από τα γραφεία του (12:00) για μαζική και ασφαλή πρόσβαση στο γήπεδο.
Μεγάλη προσοχή στους εκδρομείς από Τέμπη και κάτω σε διόδια έτυχε και άκουσα γαύρο συζήτηση και πήρε το αυτί μου για πέσιμο μακάρι να κάνω λάθος
Στάλθηκε από το LT30p μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LT30p μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aυριο πρώτα ο Θεός το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για τον μεγαλο τελικο της καρδιάς μας, εύχομαι σε όλους καλώς να πάνε και ολοι μα ολοι να γυρίσουμε με το κύπελλο στα χέρια στην Θεσσαλονίκη μας.

- potamda
- Bet Guru 2023
Πρώτα και πάνω απ' όλα όσοι πάτε στο ΟΑΚΑ να γυρίσετε όλοι στα σπίτια σας ασφαλείς και υγιείς!
Δεύτερον φυσικά να γυρίσετε με την κούπα!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΙΑ!
Δεύτερον φυσικά να γυρίσετε με την κούπα!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΙΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potamda την Παρ 25 Απρ 2014, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποστολε μολις φτασουμε θα σε παρω τηλ να βρεθουμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Πανελήνιος καλεί όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που θα πάνε στο ΟΑΚΑ να περάσουν νωρίς από τα γραφεία του (12:00) για μαζική και ασφαλή πρόσβαση στο γήπεδο.
- ΑποστόληςΑ
- GiorgosAtha
Είμαι τυχερός που έχω εισιτήριο (ας είναι καλά τα αδέρφια από Σέρρες, θα τα δώ στη κερκίδα!). Επειδή θα δουλεύω άυριο, τι ώρα θα φύγουν τα παιδιά απο κέντρο να δω αν θα προλάβω να έρθω; Αν πάω μεμονωμένα, από ποιά είσοδο του προάυλιου χώρου μπαίνουμε? Να δώ που θα βάλω και την μηχανή...
Πάμε ρε ΠΑΟΚαρααααααα για το "βάζό"!!!!

Πάμε ρε ΠΑΟΚαρααααααα για το "βάζό"!!!!

Λογικα θα ξερουν μονο οι ιδιοι..GiorgosAtha έγραψε:Είμαι τυχερός που έχω εισιτήριο (ας είναι καλά τα αδέρφια από Σέρρες, θα τα δώ στη κερκίδα!). Επειδή θα δουλεύω άυριο, τι ώρα θα φύγουν τα παιδιά απο κέντρο να δω αν θα προλάβω να έρθω; Αν πάω μεμονωμένα, από ποιά είσοδο του προάυλιου χώρου μπαίνουμε? Να δώ που θα βάλω και την μηχανή...![]()
Πάμε ρε ΠΑΟΚαρααααααα για το "βάζό"!!!!![]()
ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ....

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Απο τις 12 να εισαι στα γραφεια του ΣΦGiorgosAtha έγραψε:Είμαι τυχερός που έχω εισιτήριο (ας είναι καλά τα αδέρφια από Σέρρες, θα τα δώ στη κερκίδα!). Επειδή θα δουλεύω άυριο, τι ώρα θα φύγουν τα παιδιά απο κέντρο να δω αν θα προλάβω να έρθω; Αν πάω μεμονωμένα, από ποιά είσοδο του προάυλιου χώρου μπαίνουμε? Να δώ που θα βάλω και την μηχανή...![]()
Πάμε ρε ΠΑΟΚαρααααααα για το "βάζό"!!!!![]()
Kαλο ταξιδι αδερφια
Θα σας περιμενω απο το Σαββατο βραδυ στο λευκο πυργο για φερετε το τροπαιο εκει που ανηκει..

Θα σας περιμενω απο το Σαββατο βραδυ στο λευκο πυργο για φερετε το τροπαιο εκει που ανηκει..