Πιστεύω... ελπίζω καλύτερα

, ότι το φετινό θα μας γίνει (ξανά) μάθημα, για το ότι ΑΝ τυχόν θέλουμε να δούμε κάποια έστω στιγμή μια ομάδα που να είναι αντάξια των προσδοκιών και της δυναμικής του κόσμου του ΠΑΟΚ, ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε ένα βασικό πράγμα ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της χρονιάς και όχι μόνο στα λόγια. Κόσμος και διοίκηση θα πρέπει να πουμε ένα απλό μα βασικό πράγμα: αυτός είναι ο Προπονητής μας και αυτός θα είναι για τα επόμενα 1, 2, 3 κτλ χρόνια. ΤΕΛΟΣ (όπως λέει και ο φίλτατος ΑποστόληςΑ

). ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μέσα στη χρονιά, ο ΣΤΟΧΟΣ θα πρέπει να είναι ένας και μόνο ΕΝΑΣ: Η δημιουργία ΟΜΑΔΑΣ. όπερ και σημαίνει ότι:
1) Στηρίζουμε τον όποιο Προπονητή μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν και να κάνουμε το ρεζουμέ. Τότε και μόνο τότε αποφασίζουμε για το μέλλον.
2) Θεωρούμε ΔΕΔΟΜΕΝΟ το ότι όποιος και να είναι Προπονητής η Διοίκηση θα του παρέχει ΑΜΕΡΙΣΤΗ στήριξη και ΒΟΗΘΕΙΑ κατα τη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της χρονιάς. όλης της χρονιάς. και αυτό θα πρέπει να φαίνεται καθημερινά και στην ΠΡΑΞΗ.
3) Θεωρούμε συνεπώς και δεδομένο ότι ο οποιοσδήποτε είναι επόμενος Προπονητής, θα έχει ΛΟΓΟ και ΑΠΟΨΗ για ΟΛΑ τα τεκταινόμενα γύρω απο το αγωνιστικό (κσι μερικές φορές όχι μόνο) και κυρίως θα έχει τον τελευταίο λόγο σε κάθε παίχτη ή βοηθό στο τεχνικό τιμ που θα έρθει απο τούδε και στο εξής στην ομάδα μας.
4) Τα δύο παραπάνω καθιστούν απαιτητό το ότι ο επόμενος Προπονητής θα έρθει μετά απο απόφαση που θα παρθεί μέσω ώριμης σκέψης, ομόνοιας, συναπόφασης και κυρίως ευθύνης σύσσωμης της όποιας Διοίκησης. Πρέπει πριν αποκτηθεί να έχει τεκμηριωθεί πλήρως στη συνείδηση της Διοίκησης ότι αυτή θα μπορεί να ικανοποιήσει το 2
το ίδιο οφείλουμε και πρέπει να θεωρούμε για τους παίχτες μας. μέχρι το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Τώρα, σε ονόματα.

ούτε Αναστασιάδη θέλω, ούτε κανένα Έλληνα. θέλω έναν που να έχει γνώση του Ευρωπαικού Ποδοσφαίρου, να έχει διατελέσει Προπονητής στο Εξωτερικό αλλά ταυτόχρονα και γνώστη της Ελληνικής νοοτροπίας και σάπιας πραγματικότητας ή έστω εύκολο να προσαρμοστεί σε αυτή. θέλω έναν που να έχει ικανότητα στο να δημιουργεί παίχτες και να φτιάχνει ομάδες που σε βάθος χρόνου μπορούν να πετύχουν στόχους. Βασικά επιθυμητά χαρακτηριστικά τα εξής δύο:
- Γνώση απο ακαδημίες και προτίμηση στην προώθηση νεαρών παιχτών δίπλα σε ποιοτικότερους και πιο έμπειρους.
- Ευελιξία στην τακτική προσέγγιση. Ούτε λάτρη του επιθετικού ποδοσφαίρου αλλά ούτε και άκρατο ρεαλιστή.
Δεν λέω ότι θέλω τον Μπολόνι, αλλά λέω ότι θέλω ένα 40-50 ετών Μπολόνι. με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. να έχει Γνώση αλλά και δίψα για να Δημιουργήσει.
αυτά.