29.Juan Manuel Insaurralde
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 29.Juan Manuel Insaurralde
επιτελους ειδα και μια σωστη μπουνια απο παικτη του ΠΑΟΚ.
εγω προσωπικα το καταφχαριστηθηκα...αντε εμαθε το καθε παιδακι να πουλαει τσαμπα προλογο.απλα το μονο που ηθελα ειναι οτι οταν βαρας καποιον να τον βαρας ετσι ουτως ωστε αυτος να το σακουλευθει το χτυπημα και σημερα το κουτρουμπη τα σακουλευτικε για τα καλα.
και για οσους χαλιουνται με τον αργεντινο εχει και κατσικα με νινη το μενου
εγω προσωπικα το καταφχαριστηθηκα...αντε εμαθε το καθε παιδακι να πουλαει τσαμπα προλογο.απλα το μονο που ηθελα ειναι οτι οταν βαρας καποιον να τον βαρας ετσι ουτως ωστε αυτος να το σακουλευθει το χτυπημα και σημερα το κουτρουμπη τα σακουλευτικε για τα καλα.
- sourmenetes
- Moderator
Οσο και να το εννοεις ειναι απαραδεκτος γιατι κρεμαει την ομαδα...
Και επισης δεν τον τιμαει.
Και επισης δεν τον τιμαει.
ακριβως αυτο...εχει και νινη και κατσικα το μενου και κοντο να τους πουλανε τρελιτσα και να λενε ευχαριστω πολυ...desperando έγραψε:επιτελους ειδα και μια σωστη μπουνια απο παικτη του ΠΑΟΚ.

Αν το δουμε απο αποψη μποξ, τι μπουνιδι ηταν αυτο ρε φιλε ?
Εξαιρετικο δεξι κροσε. Βιαζοσουν να πας διακοπες μαλλον. Παρολα αυτα εγω με κανονικο προπονητη σε θελω στην ομαδα
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποσο βλαμμενος εισαι γαμω;;; κανουμε την ανατροπη μετα την γκελα και μας κρεμας!!! Σε προκαλεσε; ε και;
Χαρηκατε; παιξε με κατσικα τωρα και μαρκαρε τον μπεργκ. Αν κανει παρτυ με τον κατσικα τελευταια αγωνιστικη να θυμηθειτε εσεις που χαιρεστε τωρα.
Χαρηκατε; παιξε με κατσικα τωρα και μαρκαρε τον μπεργκ. Αν κανει παρτυ με τον κατσικα τελευταια αγωνιστικη να θυμηθειτε εσεις που χαιρεστε τωρα.
- desperando
- Επικοινωνία:
τουλαχιστον αυτος δεν θα παιξει γιατι ο εγωισμος του δεν του επιτρεπει να τον πουλανε πνευμε και μαγκια κατι τσουτσεκακια.
και οχι γιατι προτιμουν να ξεκουρασουν το κορμι τους για να ειναι ετοιμοι για το μεγαλο ραντεβου
και οχι γιατι προτιμουν να ξεκουρασουν το κορμι τους για να ειναι ετοιμοι για το μεγαλο ραντεβου
Καλα. ΠΑΟΚ μπουνιδι και ας μενει η ομαδα χωρις το βασικο της στοπερ στα πιο σημαντικα ματς. Η χαζομαγκια πανω απο ολα. Ο Σαββιδης να ειναι καλα και ας χανονται ματς εξαιτιας ηλιθιοτητας. Τωρα ντεσπε τα κορμια τα ξεκουραστα και τα ραντεβου εσυ γνωριζεις καλυτερα που το πας και δεν το σχολιαζω. Εγω θα δω Κατσικα βασικο, αν εσυ εισαι χαρουμενος με το τιμημα της μπουνιαςκαλως
- hasio_john
Πες τα ρε φίλε γιατί πολύ τεστοστερόνη αναβλύζει από μερικούς που νομίζουν πως βλέπουν κατς !!Dimg4 έγραψε:Ποσο βλαμμενος εισαι γαμω;;; κανουμε την ανατροπη μετα την γκελα και μας κρεμας!!! Σε προκαλεσε; ε και;
Να διαβάζει και κάνα μικρό παιδί το site για να παίρνει μαθήματα ποδοσφαιρικής παιδείας για το μέλλον του ..., σε πρόσβαλε ο αντίπαλος πάνω στα νεύρα του αγώνα? σε έβρισε? σου έδειξε τα παπάρια του? -----λύση-----> δεξί κροσέ και βάλτον κάτω! Και δες από το σπίτι σου το υπόλοιπο των play off , αλλά να πληρώνεσαι κανονικά και ας χάσει η ομάδα επειδή θα λείπει η προφορά σου!!
Ένα πρόστιμο πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο και άμεσα μάλιστα μιας και το έχει ξανακάνει ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ! Ξύπνα Ιβάν! Βάλε μια τάξη στην ομάδα γιατί η διοίκηση πέρα βρέχει και μερικοί παίχτες νομίζουν πως είναι τσιφλίκι τους ο ΠΑΟΚ και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 05 Μάιος 2014, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τους έχω ικανούς να βάλουν πάλι κάνα Κατσικά αντί για Κατσούρ ή Τζαβέλλα γιατί "εμείς δεν είμαστε Στέφενς και βάζουμε τους παίχτες στις θέσεις τους"...
Κατ' αρχήν να ηρεμήσουμε... Προλαβαίνει να τιμωρηθεί μέχρι την Τετάρτη;;; Αν όχι, κάτι είναι και αυτό.
Δεύτερον μόνο ο Κατσικάς υπάρχει πίσω;;; και... Τρίτον τον Μπέργκ σήμερα το είχε ο Βίτορ αν πρόσεξα καλά!!!
Δεύτερον μόνο ο Κατσικάς υπάρχει πίσω;;; και... Τρίτον τον Μπέργκ σήμερα το είχε ο Βίτορ αν πρόσεξα καλά!!!
άσχετα απο τα άλλα, σχετικά με την όποια τιμωρία, αν είναι να υπάρξει αντικαταστάτης του θα προτιμούσα να ήταν ο Τζαβέλλας...