paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Δημοσίευση από cellophan »

Να διαφήμιση για τη μπουτίκ, από τον Αυστριακό superman....

:pano:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
nickzark

Δημοσίευση από nickzark »

η τιμη της φανελας σε σχεση με περισυ ειναι καλη παιδια.και απο οτι διαβασα η φανελα και αυτη καλυτερη
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

και εγώ νομίζω ότι είναι ακριβή.
δεν είμαι μαγαζάτορας ούτε ξέρω από μαρκετινγκ, αλλά νομίζω θα μπορούσαν να μειώσουν το κέρδος από κάθε φανέλα και να αυξηθεί από τη ποσότητα..
τεσπα..

νομίζω πρέπει να γεμίσουν την μπουτικ και με ενα σωρο μαλακιούλες, πράγματα που χρησιμοποιείς καθημερινά και είναι φτηνα.. μπρελόκ, στυλό, μολύβια, κουβέρ, θηκες για κινητα(MUST για μενα, τουλάχιστον για αυτα που πουλάνε πολυ, iphone, s3 κλπ)
δεν είναι μόνο το κέρδος, είναι το brand, είναι ότι γεμίζεις τον τόπο ΠΑΟΚ!

ηλεκτρονικό κατάστημα σίγουρα. βάζεις τηλεφωνικές παραγγελίες και δωρεάν αντικαταβολή, και δεν φοβάται κανείς τίποτα με πιστωτικές κλπ

και τέλος, που δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι, να αρχισουν να πουλανε πραγματα μεσω e-bay.. ποια η διαφορα απο το e-shop θα μου πείτε? δεν ξέρω, αλλα θα μου άρεσε σαν κίνηση, ειδικά για το εξωτερικό. +το ebay σε συνδυασμό με paypal προσφέρει και εξτρα ασφάλεια στον πελάτη ;)
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Λοιπόν κάποιες διευκρινήσεις ειδικά για αδερφούς εκτός Θεσσαλονίκης.ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα,μόνο μετρητά...Και το τύπωμα συνήθως παίρνει 1 μέρα για να ολοκληρωθεί,αν είσαι τυχερός κάποιες ώρες.Μικρή ποικιλία αλλά προσδοκούμε... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Απο οσο ειδα η μπουτικ εχει μεσα μονο 2 σχεδια φανελες ,1 ζακετα ,και 2 σχεδια μπλουζακια???Και απο εκει και περα μικροχαζομαρουλε...

Ενας δεν εχει παει ποτε σε μια μπουτικ εξωτερικου?απορια το εχω...δεν θα μιλησω για αγγλια γερμανια που ειναι σαν να εισαι μεσα στην D&G αλλα παιδια και Κωνσταντινουπολη που πηγα ντρεπεσαι να μπεις μεσα απο το ποσο γαματες ειναι...

Ελπιζω να την στρωσουν την κατασταση και να μην μεινουμε ετσι!
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Ακούσια πώληση παπά...Άμεσο τύπωμα απλά εγώ γκαντέμης... :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

28 Μαρτίου 2011:
Σήμερα το μεσημέρι, οι υπάλληλοι της μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ξήλωναν τα πάντα μέσα από αυτή, δείγμα του ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης του μάνατζμεντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, η ΠΑΕ μεταβίβασε το μάνατζμεντ της μπουτίκ για ένα χρόνο στην εταιρία αθλητικής ένδυσης Puma, με την οποία έτσι και αλλιώς διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012.
Από τα ελάχιστα που έχουν διαρρεύσει για την συγκεκριμένη υπόθεση, στον ΠΑΟΚ έκριναν πως είναι πιο επικερδές με τα δεδομένα που επικρατούν να παραχωρηθεί το μάνατζμεντ στη συγκεκριμένη εταιρία και στον χρόνο που θα συμβεί αυτό θα προσπαθήσουν να οργανώσουν την επόμενη ημέρα της μπουτίκ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7062&t=1
19 Οκτωβρίου 2012:
...Υπήρχε μία συμφωνία με την PUMA η οποία διέλυσε οικονομικά την εταιρία, την ΕΠΕ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η PUMA να κατασχέσει το κατάστημα χωρίς εμείς να έχουμε κανένα δικαίωμα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για την ακριβή ζημιά. Ξέρω ότι ενόψει καλοκαιριού του 2012 δεν είχαμε ρούχα...

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=22394
Κάποιοι δεν μας τα λένε καλά.
Ποιόν απ' τους δυο να πιστέψω;
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Στο ΠΑΟΚ Megastore και στο ΠΑΟΚ E-shop η διάθεση των επίσημων εμφανίσεων

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και το Εμπορικό Τμήμα της Εταιρίας θέλουν να ενημερώσουν το αγοραστικό κοινό της ομάδας, ότι διατηρούν το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο διάθεσης των Επίσημων Εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 και η πώληση τους γίνεται ΜΟΝΟΝ από το επίσημο κατάστημα ΠΑΟΚ Megastore στο γήπεδο της Τούμπας και εντός ολίγων ημερών και από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα ΠΑΟΚ E-shop.

Ως εκ τούτου κανένα κατάστημα αθλητικών ειδών ή ηλεκτρονικό κατάστημα στο διαδίκτυο δεν έχουν το δικαίωμα πώλησης των Επίσημων Εμφανίσεων της ομάδας, ούτε η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έχει το παραμικρό οικονομικό όφελος από τέτοιου είδους πωλήσεις.

Για οποιαδήποτε επίσημη συνεργασία της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. με καταστήματα αθλητικών ειδών ή άλλου είδους καταστήματα, που θα διαθέτουν τα επίσημα προϊόντα της ομάδας θα υπάρξει ενημέρωση του αγοραστικού κοινού από την επίσημη ιστοσελίδα (www.paokfc.gr) της ομάδας.

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=17A42M5UT&extLang=
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ανοιξε το e-shop μας...και ειναι επιτελους αξιοπρεπες!

Μπραβο τους :pano:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Το "Worldwide Shipping" στα αριστερά της σελίδας και τα 10 άδες ήδη που υπάρχουν προς πώληση, τα παρατηρήσατε...; Αυτά κάνουν την διαφορά!

http://www.paok-megastore.gr
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φαίνεται πολυ καλο επιτέλους

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

5€ μεταφορικά για οπουδήποτε στην Ελλάδα, καλό.
5€ αντικαταβολή, μέτριο. Και με 3-3,5€ γινόταν η δουλειά.
Η αντικαταβολή εντός Ελλάδος ορίζεται στα 5 € ανεξαρτήτως περιοχής. Εκτός Ελλάδος δεν υπάρχει η επιλογή για αντικαταβολή.
Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα και να πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μετρητοίς, επιλέξετε “Παραλαβή από το κατάστημα” και στη συνέχεια επιλέξτε σαν τρόπο πληρωμής “Αντικαταβολή” και τα μεταφορικά θα είναι μηδενικά.
Αν καταλαβαίνω καλά το 5€ της αντικαταβολής χρεώνεται, ακόμα και αν επιλέξεις παραλαβή από το κατάστημα. Μέγα φάουλ.

Τέλος, καλή κίνηση θα ήταν τα δωρεάν μεταφορικά πάνω από ένα ποσό. π.χ. σετάκι για διακόσμηση (φανέλα, κασκόλ, λάβαρα κτλ) βγάζει μια σούμα 200€, χάρισε το τάλιρο, να φανείς λάρτζ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το έχεις καταλάβει λάθος.
Για παραλαβή στο κατάστημα δεν χρεώνεσαι τίποτα.
Αντικαταβολή 5ε θα χρεωθείς αν κάνεις παραγγελία από το site και δεν πληρώσεις με κανέναν από τους παρακάτω τρόπους (θα πληρώσεις κατά την παραλαβή από το ταχυδρομείο), αλλά τότε ΔΕΝ θα χρεωθείς μεταφορίκά.
Τα 5ε μεταφορικά θα χρεωθούν όταν τα παραγγείλεις από το site και πληρώσεις με paypal, κατάθεση, πιστωτική. Αυτό που δεν διευκρινίζουν είναι το αν θα χρεώνουν 5ε για κάθε αντικείμενο ή 5ε για όσα και να παραγγείλεις. Φαντάζεσαι πχ, να παραγγείλεις 5 μπρελόκ-ανοιχτήρια που κάνουν 2ε και να σε βγει 7ε το καθένα; (κάτι που δεν το νομίζω) :)
Επίσης, φάουλ για μένα η επιβάρυνση 3,4% + 0,35€ στην συνολική αξία της παραγγελίας, για αγορές με paypal. Την προμήθεια που τους χρεώνει η paypal σαν πωλητές, την μεταθέτουν στον αγοραστή; Μέγα γυφτιά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Να κάνω κι εγώ την ερώτησή μου γιατί νιώθω και λίγο βλάκας?Ενώ η πιστωτική εμφανίζεται στις πιθανές μεθόδους πληρωμής,όταν ολοκληρώνεις την παραγγελία γιατί οι μοναδικές επιλογές είναι η κατάθεση σε τράπεζα και η αντικαταβολή? :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”