21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από aisiodoksos »

δεν μπορω να αντικρουσω ολα αυτα που γραφεις γιατι ειναι αληθειες και εγω ετσι νιωθω οπως εσυ . το θεμα το δικο μου ξεκινησε οτι οκ δεν τον χωνευει ολος ο κοσμος , ναι ειναι και ντιβα αλλα απο τη στιγμη που συνεχιζει στην ομαδα με το να τον βριζουμε και να τον γιουχαρουμε αντι να τον στηριζουμε οπως καθε αλλο παικτη του ΠΑΟΚ νομιζω οτι μονο κακο κανουμε. καταλαβαινεις τι θελω να πω νομιζω . οντως ο παικτης κατα 99.9% δεν κανει για εμας τουλαχιστον ομως μεχρι να ερθει εκεινη η μερα που θα φυγει να μη κανουμε κακο στην ιδια μας την ομαδα. σιγουρα κριτικη να κανουμε και να λεμε δεν εκανε εκεινο η εκανε λαθος η δες τον λακαμα παλι με πλαγια πισω βηματα μαρκαρει αλλα να μη καταστροφολογουμε και οπως ειπα και πριν οταν θα ερθει η ωρα να παιξει (που να μη παιξει και ο ρατς να τα παιξει ολα και τελεια τα ματς μαζι με τζαβε) να μπορει να παιξει με 5 ρε παιδι μου..το μετριο και οχι ενα 2 και να καταδικασει και την ομαδα με την εμφανιση του... αν και μεταξυ μας ξερεις και εσυ και εγω και ολοι οτι δεν ειναι το (μονο) προβλημα ο σπυροπουλος για την ομαδα ;)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ωχ, φτάνει, έλεος με αυτό το επιχείρημα, ''δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, αλλά μην τον ακουμπάτε γιατί φοράει τη φανέλα του''. Έλεος, πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Δηλαδή να καταλάβω, ο Σπυρόπουλος δεν κάνει για τρίτο αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ όταν μάλιστα είναι και το μόνο που περνάει τη σέντρα με τη μπάλα στα πόδια χωρίς να την ξαποστείλει.......μακάρι να είμαστε σε τέτοιο επίπεδο παιδιά, τι να πω.........η άποψη μου παραμένει πάντως. Ίσως να μην με επηρεάζει τόσο πολύ το ιστορικό Βαζελίτιδας που έχει. ίσως να είμαι και κρυφοβάζελος, ποιος ξέρει....... :)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Όχι, δεν κάνει για 3ο αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ, ειδικά με τα εξωπραγματικά λεφτά που παίρνει για την αξία του.
Θες 3ο αριστερό μπακ για κάποιο λόγο; Βάλε έναν 18χρονο που την παλεύει απ τις ακαδημίες σου.
Κράτα τον Λίνο να σου βγάλει 2 σέντρες να πάρεις το ματς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οχι δε γινεται το τριτο αριστερο μπακ του ΠΑΟΚ να παιρνει 200 χιλιαρικα ετησιως και να ειναι χειροτερο και απο τον πιτσιρικο τον Ποζατζιδη.
Αν εσυ ειδες κατι καλο απο αυτον τον ποδοσφαιριστη στα 10-15 παιχνιδια που αγωνιστηκε περυσι πες το και σε εμας.
Τωρα αν εσυ περιμενεις να δεις τον Σπυροπουλο του βαζελου προ τετραετιας τοτε παω πασο γιατι αυτος ηταν ενας τουλαχιστον κανονικος ποδοσφαιριστης.
Και εγω σε αυτο ελπιζω οπως και ολοι φανταζομαι,και μονο ομως οτι τρωει (δεν ευθηνετε ο Σπυροπουλος γιαυτο αλλα αυτοι που τον εφεραν) τελικα τη θεση ενος ποδοσφαιριστη που τιμησε οσο λιγοι τη φανελα του ΠΑΟΚ,τοτε να επιτρεψεις και σε εμας να ειμαστε αρνητικοι απεναντι του.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

μια ομαδα που σεβεται την ιδια σαν ομαδα σεβεται και τα ατομα που την απαρτιζουν ασχετα αν τα γουσταρει η οχι..τοτε μονο μια τετοια ομαδα λεγεται μεγαλη..και οι οπαδοι της ρεαλ δεν γουσταρουν τον κεντιρα αλλα δεν τον ξεσκιζουν καθε φορα που ακουμπαει την μπαλα..εγω εκει εστιαζω οχι στην κριτικη που κανουμε εδω στο ιντερνετ.. η στα καφε... αλλα οταν πας στο γηπεδο για να στηριξεις την ομαδα δεν γινεται στο 5' λεπτο πχ να περνει την μπαλα ο σπυροπουλος , ο τζιολης , ο σαλπι , ο κατσουρανης και να τον γιουχαρεις χωρις να εχει κανει κατι μονο και μονο επειδη δεν τον γουσταρεις...

οσο για το ποσα παιρνει .. μπορει να επαιρνε και 500 .. εμας που ειμαστε οπαδοι ΔΕΝ πρεπει να μας νοιαζει το ποσα παιρνει..αλλος τα χωνει αλλος αποφασιζει.. αν αυτος που τον εχει νομιζει οτι αξιζει αυτα τα λεφτα εμας δεν μας πεφτει λογος..οσο για τον αν μεναμε με κανεναν ποζατζιδη(πραγμα που πραγματικα ευχομαι) θα γινοταν πολεμος...εδω εχουμε φτασει 10 ιουλιου και το ενδεχομενο να εχουμε πολλους πιτσιρικαδες στην ομαδα κανει καποιους οπαδους μας να ιδρωνουν..ο ΠΑΟΚτσης απλα πρεπει να κραξει γιατι ηρθαν απο τον βαζελο. και το ξαναλεω οτι το να κραξουμε εδω μεσα ολα καλα..στο γηπεδο ομως πρεπει να σταματησει η μιρλα..
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

obanebane έγραψε:Οχι δε γινεται το τριτο αριστερο μπακ του ΠΑΟΚ να παιρνει 200 χιλιαρικα ετησιως και να ειναι χειροτερο και απο τον πιτσιρικο τον Ποζατζιδη.
Αν εσυ ειδες κατι καλο απο αυτον τον ποδοσφαιριστη στα 10-15 παιχνιδια που αγωνιστηκε περυσι πες το και σε εμας.
Τωρα αν εσυ περιμενεις να δεις τον Σπυροπουλο του βαζελου προ τετραετιας τοτε παω πασο γιατι αυτος ηταν ενας τουλαχιστον κανονικος ποδοσφαιριστης.
Και εγω σε αυτο ελπιζω οπως και ολοι φανταζομαι,και μονο ομως οτι τρωει (δεν ευθηνετε ο Σπυροπουλος γιαυτο αλλα αυτοι που τον εφεραν) τελικα τη θεση ενος ποδοσφαιριστη που τιμησε οσο λιγοι τη φανελα του ΠΑΟΚ,τοτε να επιτρεψεις και σε εμας να ειμαστε αρνητικοι απεναντι του.
εννοειται αρνητικοι στο οτι ειναι στην ομαδα αλλα αν καταληξουμε να εχουμε αυτον και δεν τον διωξουμε τουλαχιστον να μην γιουχαρουμε παιχτη του ΠΑΟΚ την ωρα που ειμαστε στο γηπεδο απο το 1ο λεπτο..αν κανει καποια μακακια θα κραξεις και εσυ και εγω ..αλλα μετα απο εκει οχι γιουχα ολη την ωρα..ζημιωνουμε την ιδια την ομαδα με αυτο..νομιζω οτι δεν εχω αδικο σε αυτο που λεω..προς θεου ο σπυροπουλος δεν κανει για τον ΠΑΟΚ το ξεκαθαρισαμε απο την αρχη αυτο..
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Sick Bastard έγραψε:Όχι, δεν κάνει για 3ο αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ, ειδικά με τα εξωπραγματικά λεφτά που παίρνει για την αξία του.
Θες 3ο αριστερό μπακ για κάποιο λόγο; Βάλε έναν 18χρονο που την παλεύει απ τις ακαδημίες σου.
Κράτα τον Λίνο να σου βγάλει 2 σέντρες να πάρεις το ματς.
3 ετές κλειστό είπαμε έχει ?
black death

Δημοσίευση από black death »

obanebane έγραψε: Τωρα αν εσυ περιμενεις να δεις τον Σπυροπουλο του βαζελου προ τετραετιας τοτε παω πασο γιατι αυτος ηταν ενας τουλαχιστον κανονικος ποδοσφαιριστης.
Αυτό είναι το θέμα. Υπάρχει ακόμα αυτός ο παίχτης; Γιατί αν υπάρχει, είναι καλύτερος του Τζαβέλλα.

Από εκεί και πέρα, αν ευθύνεται για κάτι ο Σπυρόπουλος, είναι ότι δεν απέδωσε σύμφωνα με τα λεφτά που παίρνει. Όχι γιατί κάποιοι αποφάσισαν να τον φέρουν στην ομάδα και μετά να αφήσουν το Λίνο να φύγει.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

black death έγραψε:
obanebane έγραψε: Τωρα αν εσυ περιμενεις να δεις τον Σπυροπουλο του βαζελου προ τετραετιας τοτε παω πασο γιατι αυτος ηταν ενας τουλαχιστον κανονικος ποδοσφαιριστης.
Αυτό είναι το θέμα. Υπάρχει ακόμα αυτός ο παίχτης; Γιατί αν υπάρχει, είναι καλύτερος του Τζαβέλλα.

Από εκεί και πέρα, αν ευθύνεται για κάτι ο Σπυρόπουλος, είναι ότι δεν απέδωσε σύμφωνα με τα λεφτά που παίρνει. Όχι γιατί κάποιοι αποφάσισαν να τον φέρουν στην ομάδα και μετά να αφήσουν το Λίνο να φύγει.

νομιζω οτι αν υπαρχει και τον δουμε μονο κερδος θα εχουμε.. παντως με γιουχες δεν προκειτε να τον δουμε σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Η απαντηση μου ηταν προς τον σελοφαν που παρουσιασε τον προ τετραετιας Σπυροπουλο και οχι αυτον που ειδαμε περυσι.
Κατα τα λοιπα συμφωνω 100% αισιοδοξε,δεν εχω τη δυνατοτητα να βλεπω πολλες φορες τον ΠΑΟΚ εντος γηπεδων και πιστεψε με σε οτι με αφορα μονο για να γιουχαρω ποδοσφαιριστη δε πηγαινω στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ε, ρε φίλε, αν όλοι συμφωνούμε ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, τι τον κρατάμε;
Και γιατί να τον σεβόμαστε αγωνιστικά;
Προφανώς, δεν θα γιουχάρεται όταν ακουμπάει τη μπάλα, αλλά αυτό το πράγμα είναι άλλο, απ το να περιμένουμε γενικώς όλα τα σαπάκια που έχουν μαζευτεί τα τελευταία 2 χρόνια, ''μπας και δείξουν κάτι για το καλό του ΠΑΟΚ''.
Φτάνει, σώνει, πως το λεν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τελευταια του χρονια νομιζω οτι ειναι,δυο χρονια ειχε υπογραψει.
black death

Δημοσίευση από black death »

Sick Bastard έγραψε:Ε, ρε φίλε, αν όλοι συμφωνούμε ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, τι τον κρατάμε;
Και γιατί να τον σεβόμαστε αγωνιστικά;
Δηλαδή sick μήπως θα έπρεπε να βγάζουμε και 11άδα/ρόστερ με ψηφοφορία; Είναι λογική αυτή;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

What the fuck are u on about?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”