Στερνή μου γνώση να σ ειχα πρώτα λέγαν οι παλαιότεροι..Τιτίκα ολκής... Παίκτης για επίπεδο Καρπάτι και Σούπαλιγκ... Μέχρι εκεί... Απαράδεκτος...
Ναι εγώ έχω ξεφύγει. Αυτό το παιχτάκι της πλάκας που σέρνεται δεν έχει ξεφύγει
Ειλικρινά ούτε από εσένα περιμένω τίποτα. Είσαι και εσύ γατάκι, χωρίς καθαρό μυαλό και σταθερότητα στην απόδοση του
φυγε ρε γελοιε απ την ομαδα που χτισαμε με αιμα μονο για δευτεροκλασατες ουκρανικες εισαι και για τιποτ αλλο
Για πόσο καιρό σε έχουμε φεσωθεί εσένα είπαμε;
9.Lucas Pérez Martínez
- kataramenos5
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω για ποιον μιλάμε .Γι αυτόν?

-
Dimg4
Και ειχαμε τηηηην διαμαχη για αυτο το θεμα. Αν βλεπεις λιγο μπαλιτσα καταλαβαινεις οτι ηταν θεμα χρονου να εχει τεραστια ανοδο ο Λουκας και ειλικρινα πιστευω οτι δεν εφτασε καν στο 60-70% απο αυτα που μπορει.
ΙΣΠΑΝΕ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ.
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
ΑΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ,
Πες και τον στεφενς να σε βαλει μπροστα με βουκιτς και αριστερα στοχ, και δεξια εξτρεμακι.
Δλδ αντι να εχουμε σεντερ φορ, να εχουμε σαν δυο δεκαρια.
Γινεται αυτο?
Μπορει να μας πει κανας ειδικος εδω περα?
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
ΑΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ,
Πες και τον στεφενς να σε βαλει μπροστα με βουκιτς και αριστερα στοχ, και δεξια εξτρεμακι.
Δλδ αντι να εχουμε σεντερ φορ, να εχουμε σαν δυο δεκαρια.
Γινεται αυτο?
Μπορει να μας πει κανας ειδικος εδω περα?
Και γιατι να έχουμε 2 δεκαρια και οχι 4 πενταρια ; Απλα μαθηματικά ειναι
:):):)
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Με ήρθε ρέψιμο και γέλιο ταυτόχρονα και πήγα να πνιγώ... Το κρίμα στο λαιμό σου αν πέθαινα!eorptol έγραψε:Και γιατι να έχουμε 2 δεκαρια και οχι 4 πενταρια ; Απλα μαθηματικά ειναι:):):)
- Dinos_Liverpool
Μπουχαχαχαχα...eorptol έγραψε:Και γιατι να έχουμε 2 δεκαρια και οχι 4 πενταρια ; Απλα μαθηματικά ειναι:):):)
Πνίγηκα, λέμε!
eorptol έγραψε:Και γιατι να έχουμε 2 δεκαρια και οχι 4 πενταρια ; Απλα μαθηματικά ειναι:):):)
απο τα κορυφαία του 2013!!!!!!!
τολμώ να παραδεχθώ ότι ο λουκας με έχει εκπλήξει μέχρι στιγμής. και όχι τόσο για τις ικανότητες του (που δείχνουν εξαιρετικές εννοείται!) , αλλά για τον χαρακτήρα που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Άλλος στην θέση του θα είχε ήδη ανέβει στο καλάμι.. αυτόν τον βλέπεις βάζει γκολ και είναι πιο ταπεινός και σεμνός όσο πάει!! εδώ έβαλε την γκολαρα (έστω και κατά τύχη) στη σαχτερ και αντί να κάνει τον σπουδαίο , αυτός -οκ γκολ- συνεχίζουμε.. Εμένα με είχε εκνευρίσει το γεγονός ότι είχαν λυσαξει να τον φέρουν επειδή μόνο και μόνο τον είχαν δει 2 ματς. Αλλά από ότι φαίνεται θα μας βγει πετυχημένη μεταγραφή. Εγώ δεν κοιτάω αντιπάλους. αν είναι καλός , θα είναι και στα μεγάλα ματς. θέμα ψυχολογίας είναι
εγω γουσταρα πολυ γιατι εκτος απο τα ματς με μας ηταν απο τους πρωτους σε ασσιστ στο ουκρανικο πρωταθλημα και σκοραρε συχνα οποτε τα 2 καλα ματς με μας δεν ηταν απλα μια αναλαμπη......
kataramenos5 έγραψε:Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω για ποιον μιλάμε .Γι αυτόν?
Στερνή μου γνώση να σ ειχα πρώτα λέγαν οι παλαιότεροι..Τιτίκα ολκής... Παίκτης για επίπεδο Καρπάτι και Σούπαλιγκ... Μέχρι εκεί... Απαράδεκτος...
Ειλικρινά ούτε από εσένα περιμένω τίποτα. Είσαι και εσύ γατάκι, χωρίς καθαρό μυαλό και σταθερότητα στην απόδοση του
φυγε ρε γελοιε απ την ομαδα που χτισαμε με αιμα μονο για δευτεροκλασατες ουκρανικες εισαι και για τιποτ αλλο
Η πρώτη σειρά είναι δική μου και επειδή κωλοτούμπα δεν κάνω γιατί κερδίσαμε μια Καλλονή και έναν Πάνθραξ, εμμένω σε όσα είπα από την αρχή. Τιτίκα. Παίκτης επιπέδου σούπερλίγκ και καλός μόνο για Ξανθούλες και Λεβαδειακούς... Να βάζεις όλα όσα λέω next time...
Με την Σάλκε τον ήθελα στα 2 τετ-α-τετ που έστειλε στα πουλιά και χάσαμε το σεντόνι.
Αυτή είναι η άποψή μου και για αυτό συνυπάρχουμε σε ένα φόρουμ αρέσει δεν αρέσει.
Τα υπόλοιπα είναι ξέρω γω εντάξει και να'χαμε να λέγαμε...
παλι θα εκτεθεις μην βιαζεσε ακομη δεν ειναι ουτε στο 60% εχει πολλα να δωσει κρατα μια πισινη .......ακου τιτικαMoz έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω για ποιον μιλάμε .Γι αυτόν?
Η πρώτη σειρά είναι δική μου και επειδή κωλοτούμπα δεν κάνω γιατί κερδίσαμε μια Καλλονή και έναν Πάνθραξ, εμμένω σε όσα είπα από την αρχή. Τιτίκα. Παίκτης επιπέδου σούπερλίγκ και καλός μόνο για Ξανθούλες και Λεβαδειακούς... Να βάζεις όλα όσα λέω next time...
Με την Σάλκε τον ήθελα στα 2 τετ-α-τετ που έστειλε στα πουλιά και χάσαμε το σεντόνι.
Αυτή είναι η άποψή μου και για αυτό συνυπάρχουμε σε ένα φόρουμ αρέσει δεν αρέσει.
Τα υπόλοιπα είναι ξέρω γω εντάξει και να'χαμε να λέγαμε...
συγνωμηRoMaN έγραψε:Με ήρθε ρέψιμο και γέλιο ταυτόχρονα και πήγα να πνιγώ... Το κρίμα στο λαιμό σου αν πέθαινα!eorptol έγραψε:Και γιατι να έχουμε 2 δεκαρια και οχι 4 πενταρια ; Απλα μαθηματικά ειναι:):):)
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
...επειδη βαριεμαι...παλι να γραφω και να εξηγω......αλλα τι να εξηγησεις και σε ποιον;...λεμε τωρα.......
παρτε καποιοι ...παλι το χθεσινο,μπας και το εμπεδωσετε...
υ.γ.και οπως ειπαμε....ξυδι....ξυδι...κανει θαυματα....
παρτε καποιοι ...παλι το χθεσινο,μπας και το εμπεδωσετε...
υ.γ.και οπως ειπαμε....ξυδι....ξυδι...κανει θαυματα....
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:τελικα ...αβυσος η ψυχη του Παοκτση....
υπαρχουν ατομα...που οσο εσυ θα βαζεις γκολ και θα δινεις ασιστ....(ρε παικταρα Λουκας)...
...τοσο αυτους θα τους''' χαλας την ζαχαρενια''''και θα τους ανεβαζεις την πιεση....
...αλλα και αυτοι εκει ...στο πεισμα τους....το ιδιο ''τροπαριο''συνεχεια....καθε φορα τα ιδια και τα ιδια...
ειπαμε...''''το γινατι βγαζει ματι''''...
...τι να πεις...
....ξυδι μαγκες...ξυδι....κανει καλο...στα νευρα...