ε και ρε συ Παρολε? εγω τον θελω εντος γηπεδων να μας σεβεται ,να παιζει καλα και εκτος να ναι σοβαρος σαν παικτης του ΠΑΟΚ, τωρα το 21 ή οτι ααλλο θελει δεν με νοιαζει καθολουParolos έγραψε:Ανακρίβιες και ειρωνείες Στέφανε αλλού..
Λάσπη Μανιακέ έ??
Ωστε το έκανε από πριν..
Αριστερό χέρι καθαρότατο βλέπω..
Για δες καιρό που διάλεξαν κάποιοι να κάνουν ειρωνεία..
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι όλα τα μέλη και δεν απαντάω με ειρωνείες..
Εσείς το έχετε κάνει επιστήμη..
28.Κώστας Κατσουράνης
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Είπα και πριν δε με ενδιαφέρει που είναι αεκτσής, ούτε τί θα κάνει στο σώμα του..
Αν σεβόταν έστω και λίγο τον ΠΑΟΚ θα το έκανε σε 6 μήνες το τατουάζ και όχι όσο παίζει στον ΠΑΟΚ.
Σε 6 μήνες ας κάνει και όλη την πλάτη με το σήμα της κούλας καρφί δε μου καίγεται.. ας πάει να γίνει ότι θέλει..
Αλλά ο παίχτης να δείχνει ασέβεια, και κάποιοι εδώ μέσα να ειρωνεύονται, για να υπερασπίζονται τυφλά το ιερό τότεμ Κατσουράνη (LOL), δεν το είχα φανταστεί ποτέ μου πραγματικά.. λυπάμαι..
Αν σεβόταν έστω και λίγο τον ΠΑΟΚ θα το έκανε σε 6 μήνες το τατουάζ και όχι όσο παίζει στον ΠΑΟΚ.
Σε 6 μήνες ας κάνει και όλη την πλάτη με το σήμα της κούλας καρφί δε μου καίγεται.. ας πάει να γίνει ότι θέλει..
Αλλά ο παίχτης να δείχνει ασέβεια, και κάποιοι εδώ μέσα να ειρωνεύονται, για να υπερασπίζονται τυφλά το ιερό τότεμ Κατσουράνη (LOL), δεν το είχα φανταστεί ποτέ μου πραγματικά.. λυπάμαι..
δεν ξερω α ν ειναι θυρα 21 ή η ημ γεννησης κλπ κλπ....για κατσουρ πιστευω αν ειχε καλη προταση και στο γαβρο θα πηγαινε ανετα...τεσπα ..οπως ειπα πριν να προσφερει σε μας
Parole.
Δεν είχα κανένα σκοπό να σε ειρωνευτώ.
Πρώτον, παρέθεσα κάτι που γράφει ένα ΠΑΟΚτσήδικο site και παρέθεσες κάτι που διάβασες σε ένα αεκτσήδικο. Ούτε κολλητό τον έχω τον Κατσουράνη για να ξέρω αν χτυπάει τατού και τί γράφουν, πάω στοίχημα όμως ότι ούτε εσύ (τον) γνωρίζεις πραγματικά.
Δεύτερον, ότι το 21 ήταν από παλιά (ανεξαρτήτως των θυρών - έλεος) ο αγαπημένος του αριθμός αποδεικνύεται. Αλλά αυτό δεν το σχολίασες. Δηλαδή αν πάει ο Κλάους και χτυπήσει το 10, σημαίνει ότι έγινε «γριά»;
Κάθε γ...μένη κίνηση, κάθε γ...μένο σύμβολο, μπορεί να σημαίνει ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα. Τί λόξα είναι αυτή να πάει το μυαλό μας ΠΑΝΤΑ στη μεγαλύτερη μ@λ@κία;
Τρίτον, μικρός ο Κατσουράνης ήταν βάζελος και αυτό είναι γνωστό και το έχω ξαναγράψει. Και ο Μήτρογλου μικρός μπορεί να ήταν ΠΑΟΚ, αλλά τώρα παίζει στον γάβρο. Είδατε κανέναν γάβρο οπαδό να ασχολείται με αυτό; Στα @@ μας ποιά ομάδα υποστήριζε παιδί ή ποιά ομάδα υποστηρίζει τώρα, ο συγκεκριμένος είναι επαγγελματίας, αν παίζει καλά ή όχι είναι εντελώς ανεξάρτητο από την ομάδα που γουστάρει.
Σαν γαλατικό χωρίο ρε γμτ, ψάχνουμε αφορμές για να αρχίσουμε τον καβγά.
ΥΓ: Ως αμυντικό χαφ βγάζει δεν βγάζει 60 λεπτά. Άντε να δούμε πότε θα το καταλάβει και αυτός.
Δεν είχα κανένα σκοπό να σε ειρωνευτώ.
Πρώτον, παρέθεσα κάτι που γράφει ένα ΠΑΟΚτσήδικο site και παρέθεσες κάτι που διάβασες σε ένα αεκτσήδικο. Ούτε κολλητό τον έχω τον Κατσουράνη για να ξέρω αν χτυπάει τατού και τί γράφουν, πάω στοίχημα όμως ότι ούτε εσύ (τον) γνωρίζεις πραγματικά.
Δεύτερον, ότι το 21 ήταν από παλιά (ανεξαρτήτως των θυρών - έλεος) ο αγαπημένος του αριθμός αποδεικνύεται. Αλλά αυτό δεν το σχολίασες. Δηλαδή αν πάει ο Κλάους και χτυπήσει το 10, σημαίνει ότι έγινε «γριά»;

Τρίτον, μικρός ο Κατσουράνης ήταν βάζελος και αυτό είναι γνωστό και το έχω ξαναγράψει. Και ο Μήτρογλου μικρός μπορεί να ήταν ΠΑΟΚ, αλλά τώρα παίζει στον γάβρο. Είδατε κανέναν γάβρο οπαδό να ασχολείται με αυτό; Στα @@ μας ποιά ομάδα υποστήριζε παιδί ή ποιά ομάδα υποστηρίζει τώρα, ο συγκεκριμένος είναι επαγγελματίας, αν παίζει καλά ή όχι είναι εντελώς ανεξάρτητο από την ομάδα που γουστάρει.
Σαν γαλατικό χωρίο ρε γμτ, ψάχνουμε αφορμές για να αρχίσουμε τον καβγά.

ΥΓ: Ως αμυντικό χαφ βγάζει δεν βγάζει 60 λεπτά. Άντε να δούμε πότε θα το καταλάβει και αυτός.
μια ερώτηση ο ζαγορ που αγαπημενος/τυχερος κλπ αριθμος ηταν το 7 ήταν γαυρος???
Θα ήθελα πολύ να ανανεώσει, αλλά ταυτόχρονα να πάρουμε και 1-2 καλά χαφ. Ο ΠΑΟΚ του χρόνου, αν θέλει να έχει αξιώσεις πρέπει να διαθέτει κάποιον σαν τον 35άρη Κατσουράνη ως εναλλακτική λύση.
Αλλά μάλλον δε θα ανανεώσει για διαφόρους λόγους, μεταξύ των οποίων και αυτός: είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα του πει να κάτσει πάγκο.
Αλλά μάλλον δε θα ανανεώσει για διαφόρους λόγους, μεταξύ των οποίων και αυτός: είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα του πει να κάτσει πάγκο.
Στέφανε λες αποδεικνύεται, αλλά απο κάτω γράφεις κανείς δε γνωρίζει..
Το ΠΑΟΚτσίδικο αυτό site δεν ήξερε καλά καλά πότε έκανε το τατουάζ..
Το τί ομάδα είναι και γιατί έκανε αυτό το τατουάζ και τί σημαίνει ο αριθμός θα αποδειχθεί μια και καλή το καλοκαίρι, όταν θα πάει στην κούλα να τελειώσει την καριέρα του..
Ως τότε ας είμαι ένας γραφικός.. όπως ήμουν και το προηγούμενο καλοκαίρι για το μεταγραφικό σχεδιασμό, που με αυτά που έλεγα τότε , τώρα συμφωνούμε όλοι ανεξαιρέτως..
Συνηθισμένα τα βουνά απ'τα χιόνια..
Το ΠΑΟΚτσίδικο αυτό site δεν ήξερε καλά καλά πότε έκανε το τατουάζ..
Το τί ομάδα είναι και γιατί έκανε αυτό το τατουάζ και τί σημαίνει ο αριθμός θα αποδειχθεί μια και καλή το καλοκαίρι, όταν θα πάει στην κούλα να τελειώσει την καριέρα του..
Ως τότε ας είμαι ένας γραφικός.. όπως ήμουν και το προηγούμενο καλοκαίρι για το μεταγραφικό σχεδιασμό, που με αυτά που έλεγα τότε , τώρα συμφωνούμε όλοι ανεξαιρέτως..
Συνηθισμένα τα βουνά απ'τα χιόνια..
Ρε μανιακέ είπα 5 φορές γιατί χαλάστηκα..
@lefis, το 7 δεν το έκανε ταττού και μόνο εσύ ξέρεις αν είναι ο αγαπημένος του αριθμός.
@eorptol 40 χρονών μαντράχαλος και μόνο τρολλάρεις..
@lefis, το 7 δεν το έκανε ταττού και μόνο εσύ ξέρεις αν είναι ο αγαπημένος του αριθμός.
@eorptol 40 χρονών μαντράχαλος και μόνο τρολλάρεις..
το 7 ηταν αν οχι σε ολες στις περισσοτερες ομαδες ο αριθμος στην φανελα του, το αυτοκινητο του σαν πινακιδα ειχε τεσσερα εφταρια και την κορη του την βαφτισε 7/7/2007 ενω γεννηθηκε 1/1/2007 πιστευω να σε καλυψα για το αν ηταν ο αγαπημενος του αριθμος.τωρα τατου αν το εκανε δεν ξερω αλλα δεν ηταν και της μοδας εκεινα το χρονια.Parolos έγραψε:@lefis, το 7 δεν το έκανε ταττού και μόνο εσύ ξέρεις αν είναι ο αγαπημένος του αριθμός..
Ρε τι μας νιάζει ρε τι τατού κάνει ο καθένας και τι ομάδα είναι; Μπαλιστικά μόνο! Μπορεί να παίξει στα χαφ 90' λεπτά;το θάψαμε το θεματάκι έτσι;"βάλε τον Κατσούρ στα χαφ και γκρίνια και παλαίμαχοι κόντρα και και...για τα σκυλιά, Μπαλάφα θυμίζει...Στα στόπερ λίγο καλύτερα αλλά πάλι... Δεν ξέρω σν κάτσει, μόνο για πάγκο ίσως αλλά τα τατού στα τέτοια μου, έχουμε ένα κάρο θέματα με τα τατού των αθλητών θα ασχολούμαστε
Πραγματικα δεν περιμενα να εισαι τοσο κακος ως χαφ,χειροτερος δημιουργικα ακομα και απο τον Τζιολη.Σιγουρα λειπουν οι ανασες για εναν 35ρη, αλλα πραγματικα σημερα θα συμφωνησω με καποιους οτι ο Γκαρσια δεν θα μπορουσε να ειναι χειροτερος κατι που δεν αποτελει λογο να παιζει ο δευτερος αλλα λογο να τρεξουμε για 2 τουλαχιστον χαφ και στο 6 και στο 8.