1.Jacobo Sanz Ovejero
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Κατι ψηλοκρεμαστα που επιασε, το μονο που σκεφτηκα ηταν πως με γλυκο θα κλαιγαμε.
Δεν κανει το μεγαλο λαθος, αλλα δεν κανει και το κατι παραπανω... Ισως πρεπει να προβληματησει τον Χουμπ...
Αδικαιολόγητος, με το σπρώξιμο που κάνει στον επιθετικό της Σαχτιορ, μέσα στην εστία. Γλύτωσε την κίτρινη κάρτα εκεί. Νευρικός πολύ, που δεν καταλαβαίνω γιατί. Αν ήταν δεύτερος ο Σηφάκης τυχαίο το όνομα... Θα έκανε τα ίδια; Γνωρίζει ότι ο Γλύκος, μειονεκτεί και έχει τον πρώτο λόγο στην ενδεκάδα. Δεν μπορώ να εξηγήσω την μέτρια απόδοση του σε συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνέλθει.
Εχω ακουσει απο πολλους να λενε οτι σε εκεινη την φαση ο ισπανος πηγε για μανουρα.
Τι ακριβως εκανε ρε παιδια? Επρεπε να πεσει πανω στον αντιπαλο με τα μουτρα?
κανει βηματα προς τα πισω απο την φορα που ειχε στην προσπαθεια να διωξει την μπαλα κορνερ και ξαφνικα οταν γυρναει τρακαρει με τον αντιπαλο. Δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ απολυτως, ηταν φυσιολογικο να βαλει τα χερια του μπροστα για να αποφυγει την τρακα. Και μετα εξηγει και στον αντιπαλο τι εγινε πολυ χαλαρα αφου δεν ειχε καμμια προθεση να τον χτυπησει.
Τι ακριβως εκανε ρε παιδια? Επρεπε να πεσει πανω στον αντιπαλο με τα μουτρα?
κανει βηματα προς τα πισω απο την φορα που ειχε στην προσπαθεια να διωξει την μπαλα κορνερ και ξαφνικα οταν γυρναει τρακαρει με τον αντιπαλο. Δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ απολυτως, ηταν φυσιολογικο να βαλει τα χερια του μπροστα για να αποφυγει την τρακα. Και μετα εξηγει και στον αντιπαλο τι εγινε πολυ χαλαρα αφου δεν ειχε καμμια προθεση να τον χτυπησει.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ άλλο είδα. Να τον στέλνει στην γωνία με κανονικό σπρώξιμο. Λεπτομέρεια για πολλούς ίσως. Εγώ στάθηκα μόνο στην νευρικότητα του ποδοσφαιριστή. Γιατί αν ο διαιτητής έδειχνε κιτρινη... Με τα δικά του ματια, θα λέγαμε άλλα.
Δεν μου αρέσει ο Γιακόμπο... με την συνολική του παρουσία δεν με δίνει την εμπιστοσύνη όπως παλιότερα.
Αυτό είναι το θέμα.
Δεν μου αρέσει ο Γιακόμπο... με την συνολική του παρουσία δεν με δίνει την εμπιστοσύνη όπως παλιότερα.
Αυτό είναι το θέμα.
-
black death
Τα 100 μ. τα κάνει κάτω από 20'';
Πάντως σήμερα, εξαιρουμένης μιας τραγικής πάσας, ήταν καλός. Αν απλωθεί πιάνει όλο το τέρμα.
Πάντως σήμερα, εξαιρουμένης μιας τραγικής πάσας, ήταν καλός. Αν απλωθεί πιάνει όλο το τέρμα.
επιμένω ότι είναι δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη
καθόλου καθαρό μυαλό
highlight το τέλος με τα τσαλιμάκια
καθόλου καθαρό μυαλό
highlight το τέλος με τα τσαλιμάκια
δε θυμάμαι ρε συ slidar φάση που να έβγαλε εκτός από μία
έκανε και πολύ μεγάλο λάθος που ευτυχώς δεν πληρώσαμε
τί να πω, αναπολώ τον κωστάκη
έκανε και πολύ μεγάλο λάθος που ευτυχώς δεν πληρώσαμε
τί να πω, αναπολώ τον κωστάκη
- kataramenos5
τιτσερ μεταξυ μας .. δεν μας ακουει και βλεπει κανεις.. κατεβασες κανα μπουκαλι μαυρο τζονυ ?

- kataramenos5
Αρα εγω συνέρχομαι κι εσύ..χαλαρώνειςdanirifle έγραψε:όχι πριν κατ...
μετά για να ξεχάσω
Γλιτωμό δεν έχουμε μ αυτή την ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 03 Οκτ 2013, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.