30.Bongani Sandile Khumalo
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
Το πολύ σημαντικό είναι ότι ξεκίνησε άσχημα αλλά σταδιακά βελτιώθηκε. Δεν έφτασε και σε ιδιαίτερα επίπεδα απόδοσης αλλά έδειξε λίγα πράγματα που σου επιτρέπουν να περιμένεις κάτι καλό.
Γενικά νομίζω ότι οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες αλλά χρειάζεται στην ομάδα , έστω και σε συμπληρωματικό ρόλο
Γενικά νομίζω ότι οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες αλλά χρειάζεται στην ομάδα , έστω και σε συμπληρωματικό ρόλο
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι να ωριμάσουν αμυντικά οι Ιντζίδης και Κατσικάς είναι απαραίτητος.
"Ερωτεύθηκα τον ΠΑΟΚ" είπε. Είναι καλοκάγαθο παλικάρι, τον γουστάρω σαν χαρακτήρα. Και λόγω της βελτίωσης που έδειξε, θα τον ήθελα με κανένα 200άρι.
Κόστισε πολύ ακριβά φέτος όμως, περίπου 400 ενώ απ' ότι ακούστηκε το 6μηνο του Σίλντενφελντ κόστισε περί τα 200. Και σύγκριση παικτών δεν μπορεί να γίνει..
Κόστισε πολύ ακριβά φέτος όμως, περίπου 400 ενώ απ' ότι ακούστηκε το 6μηνο του Σίλντενφελντ κόστισε περί τα 200. Και σύγκριση παικτών δεν μπορεί να γίνει..
αν ερωτευθηκες τον ΠΑΟΚ μπορεις κάλλιστα να αγορασεις ενα διαρκείας για τα επίσημα για του χρονου,(αν ηταν παλαιότερη χρονια θα σου έλεγα να γραφτείς στους βετεράνους για να μπαίνεις τζαμπανταν,αλλα πλέον κόπηκαν αυτά)να ενισχύσεις και την ομάδα,
Καλός φιλότιμος αλλα συνάμα και επικίνδυνος,δεν κανεις παλικαράκι μου
Καλός φιλότιμος αλλα συνάμα και επικίνδυνος,δεν κανεις παλικαράκι μου
Αυτά τα ξαναείπαμε, άλλα πράγματα να λέμε, όπως π.χ., πότε λήγει το συμβόλαιο του.

Μου αρεσες εχθες.... Πολυ ουσιαστικος .....Εστω και στο λιγο που αγωνιστηκες ....
- trel@menos
μπραβο ρε παιχταρα. ανικητος σημερα. οτι πετουσε το καθαρισε και απο το σημειο που μειναμε με 9 ηταν συγκινητικος.
στον πρωτο γυρο που ηταν ο βασικος πυλωνας της αμυνας ειχαμε την καλυτερη αμυνα στο πρωταθλημα. δεν ξερω αν ηταν θεμα συγκυριας αλλα ακουσε πολλα που δεν τα αξιζε.
εγω θα τον ηθελα και για του χρονου για μπακ απ του σιλντεφελντ που μακαρι να μεινει κι εκεινος.
στον πρωτο γυρο που ηταν ο βασικος πυλωνας της αμυνας ειχαμε την καλυτερη αμυνα στο πρωταθλημα. δεν ξερω αν ηταν θεμα συγκυριας αλλα ακουσε πολλα που δεν τα αξιζε.
εγω θα τον ηθελα και για του χρονου για μπακ απ του σιλντεφελντ που μακαρι να μεινει κι εκεινος.
-
Είναι νομίζω ο μονος δανεικός μας παίκτης που ακόμη δε έχει ερωτηθεί από δημοσιογράφο αν θα ήθελε να μείνει στην ομάδα.
πως τα φέρνει η άτιμη η τύχη. Σε ένα ματς που κατέληξε με 40 γιόμες, σόρρυ σέντρες προς τα επιθετικά νταμάρια, ξεκίνησες από την αρχή. Φαντάσου να είχαμε Κατσούρ στα στόπερ σε αυτό τον αγώνα.
lamosas έγραψε:Μπράβο ρε μάυρε πάνθηρα. Εκπλήσεις.
Μπράβο τσακαλε
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
του πήρε κάποιους μήνες να εγκλιματιστεί.
όπως όταν κάποιος πηγαίνει στην πρέμιερ, έτσι και όταν φεύγει

όπως όταν κάποιος πηγαίνει στην πρέμιερ, έτσι και όταν φεύγει

Θα το παρει το μυνημα ο γατος στον παγκο οτι ο κατσουρανης πρεπει να παει στα χαφ και μαλιστα απο το ποδοσφαιρικο του αλοθι κατα τον πρωτο γυρο; Μια χαρα ειναι ο μαυρουκος και καλος ψηλα και γρηγορος,οκ μπορει να μην ειναι το ιδιο καλος χαμηλα και με την μπαλλα στα ποδια αλλα για το ελληνικο πρωταθλημα μιλαμε.
Re: Απ: 30.Bongani Sandile Khumalo
Νομίζω o στέφανος διατύπωσε μια ίσως σωστή θεωρία, ότι o Κατσουράνης μπορεί να μην αντέχει στα χαφ ολόκληρο παιχνίδι
Πάντως και o λαζάρ θέλει λίγο πάγκο
Πάντως και o λαζάρ θέλει λίγο πάγκο