70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
μια χαρά είναι το παληκάρι.. σε λίγα χρόνια βασικός στην εθνική.. και νομίζω χαφ!
- PAOK_Antarctica
Η αλήθεια είναι πως τσίνησα λίγο όταν σε έβαλε μέσα αλλά ήσουν ο φύλακας άγγελός μας
Να σε έχει καλά ο Θεός, παληκάρι μου. Εσύ μας έφερες στον τελικό και εσύ αξίζεις να το σηκώσεις αύριο. Είσαι κι εσύ ΠΑΟΚ, όπως και τα υπόλοιπα αλάνια που ξεπεταχτήκατε από τα έγκατα της Τούμπας και τις προσευχές των ΠΑΟΚτσήδων. Όπως και η μεγάλη ομάδα του '70 ξεκίνησε με το κύπελο απέναντι στον βάζελο να γράφει ιστορία, έτσι και εσείς θα ξεκινήσετε από αύριο. ΠΑΟΚ!
- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με το paok-revolution ξεκινάει αύριο μαζί με Kace και μπροστά τους θα είναι ο Κωστής...Προφανώς ο ΓΧ θέλει στα χαφ παίκτες που να τρέχουν πολύ και να έχουν και ανασταλτικές ικανότητες. Υπάρχει ένα ρίσκο κατά πόσον θα συνεργαστεί καλά με τους άλους δύο, αλλά τον προτιμώ από τον ανύπαρκτο Νίνη.
καλος δεξια,,, στα χαφ(κεντρικα) δε μπορει, δεν ξερει να κραταει μπαλα το χουμε δει πολλες φορες...
πολυ καλυτερος υου σαλπι και εκει..
πολυ καλυτερος υου σαλπι και εκει..
- PAOK_Antarctica
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Προσπαθησε αλλά δεν έκανε τη διαφορά. Καλό θα ήταν να μη καεί στα χαφ και να παίζει δεξι μπακ. Τα καλά του παιχνίδια τα έκανε εκεί με το Λούκα μπροστά του
Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
Τουλάχιστον αυτός το πάλαιψε.PAOK_Antarctica έγραψε:Κάτι έκανε, χωρίς να είναι ιδιαίτερα θετικός ή αρνητικός.
απο τις καλές παρουσίες της ενδεκάδας σήμερα, αλλά θα ηταν καλύτερος αν έπαιζε ως δεξί μπακ

Γιατι το καταριεσαι το παιδι ρε φιλαρακι?Μια χαρα επαιξε,απο τους λιγους εκει μεσα που τημανε το δικεφαλο στο στηθος.Αμα αρχησει και αυτος τις εθνικες....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑΚΟΧωρικός έγραψε:μια χαρά είναι το παληκάρι.. σε λίγα χρόνια βασικός στην εθνική.. και νομίζω χαφ!
ως δεξί μπακ πιάνει το 7 άνετα
ως χαφ πιάνει το 5
του λείπει το κράτημα μπάλας και το να βλέπει γήπεδο
γυρίστε τον στα μπακ να βγάλει το ταλέντο του
ως χαφ πιάνει το 5
του λείπει το κράτημα μπάλας και το να βλέπει γήπεδο
γυρίστε τον στα μπακ να βγάλει το ταλέντο του
εκεί δε μπορούν να τον γυρίσουν γιατί ΠΡΕΠΕΙ να παίζει ο σκόνδρας σύμφωνα με την παλιοπαρέα.
-
τσιριγώτης
Τι να πω.. τα βλέπουμε εμείς από την τηλεόραση κ δεν τα βλέπουν αυτοί καθημερινά; ;;;;