Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
τον zoric τον πήρε η malaga και τον car η cedevita. Ton Yaniv Green της Maccabi λες? ΟΚ δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι να χαλάσω μία θέση κοινοτικού γι αυτόν. O Zupan είχε τα συνήθη νούμερά του και στη ρωσία (10 πόντοι-5 Rebounds) και δεν πιστεύω οτι θα γυρίσει πίσω σε συμβόλαια κάτω των 100Κ (όπως και ο Pero antic που έκανε παπάδες στη spartak). ε τώρα όσον αφορά τον massey (16 πόντοι-8 rebounds) σε μία ζάμπλουτη ομάδα (Lokomotiv kuban) που κοιτάει να παίξει προκριματικά ευρωλίγκας δεν ξέρω τι ακριβώς θα τον προσέλκυε να γυρίσει πίσω στον (μισητό ) ΠΑΟΚ...
θα scanάρω γρήγορα (αφού είναι σάββατο και έχω χρόνο) κάποια βασικά πρωταθλήματα (από τα οποία μπορούμε να αντλήσουμε παίκτες) και θα βάλω την καλύτερη πεντάδα (μία για αμερικάνους και μία για κοινοτικούς) για φέτος (θα αποτελείται από παίκτες που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ και μη μπασκετικό κοινό).
ξεκινάω από Γαλλία:
αμερικανοί:
PG. Ben Woodside (14.3 πόντοι, 32,2% τρίποντα, 5.7/3.3 ασσιστ/λάθος)
SG. Blake Schilb (14.6 πόντοι, 38,3% τρίποντα, 4.8 rebounds, 4.4 assist)
SF. Τremmel Darden (17.1 πόντοι, 37,5% τρίποντα, 6.5 rebounds, 2,3 assist)
PF. Davon Jefferson (18.5 πόντοι, 55,5% δίποντα, 71.1 % βολές, 7.4 rebounds)
C. Lamont Hamilton (15.5 πόντοι, 52,6% δίποντα, 73.1 % βολές, 6.2 rebounds)
κοινοτικοί (όχι γάλλοι) χωρίς θέση:
C. Saer Sene 2.11 25 ετών σενεγαλέζος (9.9 πόντοι, 54,5% δίποντα, 57.7 % βολές 7.4 rebounds)
PF. Damir Krupalija 2.05 32 ετών βόσνιος (13.2 πόντοι, 39% τρίποντα, 8.9 rebounds, 3.9 assist)
C. Uche NNsonwu-Amadi 2.08 33.5 ετών νιγηριανός (11.8 πόντοι, 66.8% δίποντα, 63.1 % βολές, 7.2 rebounds)
SF. Ilian Evtimov 2.00 28 ετών βούλγαρος (11.7 πόντοι, 39,9% τρίποντα, 4.1 rebounds, 1.9 ασσιστ)
C. Joao Paolo Batista 2.06 26 ετών βραζιλιάνος (12 πόντοι, 51,5% δίποντα, 69.7 % βολές, 4.9 rebounds)
MΟνο το Τζεφερσον εχω δει και θυμαμαι απο αυτους που γραφεις και ειναι παικταρα το πρωτο βιολι με Ζελαμπαλ και το φιλο μας το Γουολς πιστευω οτι μπορει να βρει ανετα υψηλο συμβολαιο. Ο Εφθιμωφ που γραφεις εχει καμια σχεση με το γνωστο? Γιατι πολυ μικρος με φαινεται για να ναι αυτος
C. Alton Brown 28 ετών 2.06 (11.3 πόντοι, 56% δίποντα, 52 % βολές, 8.4 rebounds)
@paokmaniak: (from wikipedia) Ilian Evtimov (born April 28, 1983 in Sofia, Bulgaria), is a professional basketball player. A French national, he is the youngest son of Bulgarian basketball star Ilija (Ilia) Evtimov and the brother of professional Euroleague player Vassil "Vasco" Evtimov. Evtimov played basketball in the United States at NCAA Division 1 North Carolina State University from 2001-2006. Evtimov signed his first professional contract with Vidivici Bologna in 2006 and joined the Deutsche Bank Skyliners for the 2007-2008 season.
α επισης μεγαλη παικταρα της Λυων ειναι και ο Μενσα ΜΠονσου αλλα δε νομιζω να μπορουμε να παρουμε κανεναν απο αυτους καθως η Λυων θα ειναι κ αυτη Ευρωλιγκα
τους παίκτες αυτούς τους ποστάρω για συζήτηση περισσότερο. να χουμε να παίζουμε . όταν έχω κάποια συγκεκριμένη πρόταση θα την παραθέσω με τον σωστό τρόπο (βλέπε Olivares). από κει και πέρα υπάρχουν πολλοί παίκτες γνωστοί που προφανώς θα μας έκαναν (είπες τον matt walsh, τον pops, τον gelabale, τον albicy, τον bokolo, εγώ θα έλεγα και τον sammy mejia που από τη λάρισα μπορεί να φτάσει να παίξει στην cska ) αλλά βάζω τον πήχη λίγο χαμηλότερα...
PS: και ο βόσνιος (krupalija) που πόσταρα δεν είναι πολύ καλός? αλλά αν κρατήσεις τους dozier-gece-mcgrath χαραμίζεις την τελευταία θέση κοινοτικού των 100Κ στο 4?
Nα σου πω την αληθεια το Μεχια δεν το θυμαμαι σχεδον καθολου στη Λαρισα και η πορεια του στη Σολε με εχει εντυπωσιασει. Παντως εγω πιστευω οτι αφου πρωτα με το καλο κλεισει το διοικητικο σχημα. Πρωτα θα κινηθουν για ανανεωσεις μετα για Ελληνες και στη συνεχεια και αφου πεσουν λιγο τα βαλαντια για ξενους
Από Ευρώπη, δεν έχω τις γνώσεις για να πω.
Απ' ότι βλέπω, Γαλλία, Ισραήλ και Αδριατική Λίγκα έχουν καλές περιπτώσεις, ας μην ξαναπάρουμε παίκτη από αμερικάνικα Κολλέγια που μπορεί να έχει προβλήματα προσαρμογής.
Από Ελλάδα, θα είναι έγκλημα να χαθεί οποιοσδήποτε Έλληνας παίκτης που μας ενδιαφέρει, αν φυσικά δεν ενδιαφέρει πρασινοκόκκινους, από τη στιγμή που:
α)υπάρχει το δέλεαρ της Ευρωλίγκα (ή έστω των προκριματικών)
β)υπάρχει ο Μαρκόπουλος
γ)πιθανώς να υπάρχει και ο Μπάνε ως πρόεδρος
Μάντζαρης, Καλαμπόκης, Πελεκάνος, καλές περιπτώσεις.
Η καλύτερη περίπτωση βέβαια θα ήταν ο Πατ, αλλά λογικά θα κάνει παρέα στον Νικ.
Υπάρχει και ο Παππάς, που δεν με τρελαίνει, να πω την αλήθεια.
Νομίζω ότι κακώς τον προώθησαν για 2άρι ή τέλος πάντων για κόμπο, έπρεπε να δουλευτεί αποκλειστικά για άσσος.
Από ξένους, μου είχε αρέσει πολύ ο Τόμσον του Ίκαρου, όταν μάλιστα ο Ντοζίερ δεν είχε πάρει τα πάνω του, γκρίνιαζα γιατί δεν καρφώνει και ο δικός μας μαύρος Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ έτσι.
Βρκιτς αντί για Δέδα δεν θα ήταν κακό.
Ο Βούγιανιτς ανάρρωσε?
Υπάρχει και ο Μπάγκαριτς αλλά δεν νομίζω πως θα ήθελα βαρύ σέντερ (αυτό ισχύει και για Λάζο, αλλά με περισσότερες επιφυλάξεις)
Χαρίσης του Κολοσσού, μονάχα αντί του Καλλέ.
"Για τον Μάτζικ Ντόρσεϊ φέρεται να ασχολείται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τούρκικα μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα ajansspor.com τον Αμερικανό (28,1.85), που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Μεξικού και της Κίνας η οποία ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του, τον έχουν βάλει στο... μάτι εξαιτίας της καλής του παρουσίας, εκτός του "Δικεφάλου", ομάδες όπως η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Βαγιαδολίδ, αλλά και σύλλογοι από την Τουρκία που όμως φαίνεται να μην τον απασχολούν όπως αναφέρεται.
Βέβαια για την ώρα το διοικητικό κομμάτι είναι αυτό που έχει περάσει σε πρώτο πλάνο και μοιάζει πολύ δύσκολο να γίνει κάποια κίνηση όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα εφόσον δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους ανθρώπους που θα ηγηθούν της ΚΑΕ. Μάλιστα σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προς το παρών δεν έχει γίνει καμιά προεργασία για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και δηλώνουν άγνοια για τον συγκεκριμένο παίκτη."