Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
interad

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από interad »

προς kass4, hideguti & praktorino...

υπάρχουν κάποιοι που είναι κυριολεκτικά 16 χρονών (π.χ. Gikas) και κάποιοι που είναι 16 χρονών ΠΑΟΚτσήδες (π.χ. εγώ)

για κάποιους λοιπόν ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ την ιστορία της ομάδας ΜΑΣ (και που δεν διστάζουν να το ομολογήσουν) καλό θα είναι πριν μας σιχτιρίσετε, να μας ανοίξετε τα μάτια...

νομίζω πως μερικοί μερικοί το δείχνουμε αν διψάμε ή όχι για γνώση...

εγώ προσωπικά λοιπόν, ψάχνοντας στο νετ βρήκα τα περί ου λόγος αποκόμματα σε ένα γαυρο-blog...

διαβάζω λοιπόν τα όσα είπε ο κύριος Κούδας... όχι τι έγραψε κάποιος για αυτόν... ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ... ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ...

τον είδα με φανέλα του gay, να ποζάρει μπροστά από τους ( Ανδριανόπουλους;;; πως του λέγανε ) και να έχει υπογράψει αφιέρωση στους gayδες...

βέβαια, πέρασε αρκετές φορές από το μυαλό μου "Καλά τόσο ασυγκίνητους άφησε τους παλιούς όλο αυτό;"

γι'αυτό και έγραψε τόσες φορέςστο πρώτο μου ποστ ΑΝ και ΑΝ είναι αληθινά τα δημοσιεύματα...

αν έχετε την καλοσύνη ας μας διαφωτίσετε κι εμάς που δεν έχουμε θείους, μπαμπάδες κλπ ΠΑΟΚτσήδες για να μας μάθουν έστω τα "βασικά"...

υ.γ.1 - καιρός να φανεί κάπου χρήσιμο το παρόν τόπικ

υ.γ.2 - αν τελικά θέλουν να μας αναλύσουν μερικά πράγματα οι παραπάνω και θεωρείτε ότι εδώ είναι οφ τόπικ, ας γίνει κάπου αλλού αυτή η συζήτηση... - εγώ θα την βρω την άκρη... θα ρωτήσω τον kass από κοντά... καλό θα είναι να μαθαίνουν κι άλλοι...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σωστο ιντεραντ αλλα οταν δεν ξερουμε κατι δεν το γραφουμε και δεν το χρησιμοποιουμε σαν επιχειρημα για κατι αλλο... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το γκάλοπ είναι ψιλολάθος... Η εγώ δεν μπορώ να χωνέψω ότι 100+ άτομα θέλουν Σάλπι.... Πιστεύω ότι παραπάνω από τους μισούς θέλουν να ψηφίσουν το "στηριξη στη διοικηση" και ή απο βιασινη ή για να την μπουν στους αντισαλπιγγιδικούς ψηφίζουν εκείνο??
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Γιατί ρε gika όποιος είναι υπέρ επιστροφής Σαλπι είναι και κατά της διοίκησης?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αμα πει η διοικηση δεν τον θέλουμε, οι 100+ θα πάνε κόντρα στην διοικηση???

Λογικά όχι (η πλειοψηφεία αυτών τουλάχιστον)... Αρα θα έπρεπε να ψηφίζουν την τρίτη επιλογή... Αυτοί που και να πει η διοικηση δεν τον θέλουμε, συνεχίσουν να τον ζητάνε πρέπει να ψηφίζουν το πρώτο!!

Η τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ...
Άβαταρ μέλους
Saty

Δημοσίευση από Saty »

λοιπον επειδη μαλλον παρεξηγηθηκε το ποστ μου ... συμφωνω απολυτα και ποτε δεν ειπα οτι ο Κουδας δεν ειναι ο τοπ παικτης που περασε ποτε απο τον Παοκ και ενας απο τους καλητερους του ελληνικου ποδοσφαιρου ουτε ηθελα να τον μειωσω, και αυτο αποσο εχο διαβασει και δει απο καποια βιντεο αφιερωμενα σαυτον...δεν μπορω ουτε εγω ουτε κανενας αλλος στην ηλικια μου (25) να νιωσει για τον κουδα οτι ενιωσαν οι παλιοι παοκτσηδες γιατι πολλοι απλα δεν τον ζησαμε ...αλλα δεν παυει να ειναι αυτοσ που ειναι και δεν αμφεβαλλε κανεισ για αυτο ... λοιπον τον χρησιμοποιησα σαν επιχειρημα για τον απλουστατο λογο .... οταν τον συγχωρεσαν οι Παοκτσηδεσ (και πολλοι καλα κανανε ) δεν ηταν ο κουδας που εμεινε στην ιστορια γιατι πολλοι απλα ηταν ακομα ενεργος ποδοσφαιριστης και ο καλητερος ελληνας εκεινη την περιοδο... λοιπον καπως ετσι ειναι και με τον σαλπιγγιδη αυτην την στιγμη ... ειναι ο καλητερος ενεργος ελληνας ποδοσφαιριστης στην Ελλαδα αυτην την στιγμη (τουλαχιστον για μενα και πιστευω για πολλους ) οποτε επειδη η ιστορια ειναι αναλογη γιαυτο και το ανεφερα ... ελπιζω να εγινα κατανοητος
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Sera4 έγραψε:σωστο ιντεραντ αλλα οταν δεν ξερουμε κατι δεν το γραφουμε και δεν το χρησιμοποιουμε σαν επιχειρημα για κατι αλλο... :nairepaok:
ίσα ίσα που από τα φαινόμενα (που συνήθως απατούν) αυτά που διάβασα και ΔΕΝ πίστευα στα μάτια μου για τον Κούδα, μου φάνηκαν απείρως βαρύτερα και σημαντικότερα από του"Δημητράκη"
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

gika έγραψε:Το γκάλοπ είναι ψιλολάθος... Η εγώ δεν μπορώ να χωνέψω ότι 100+ άτομα θέλουν Σάλπι.... Πιστεύω ότι παραπάνω από τους μισούς θέλουν να ψηφίσουν το "στηριξη στη διοικηση" και ή απο βιασινη ή για να την μπουν στους αντισαλπιγγιδικούς ψηφίζουν εκείνο??

To δευτερο είναι, και γω οτι πει η διοικηση πιστευω (και θελω και να ερθει αλλα αν δεν ερθει δεν θα κλάψω κιολλας) αλλα απο απροσεξια το έβαλα εκεί.. Κακώς υπάρχει η 3η επιλογή, και επισης -αποψη μου- κακως ανοιξε το θέμα, μιας και εγινε γκαλοπ στην αρχική... Οσο για τον κούδα και γω ξενέρωσα με το απόκομα, αλλα σκεφτείτε οτι δεν ειχε τελειωσει καν το σχολείο και δεν ξέρετε αν τις έφαγε κιολλας απο τον πατερα του.. Δεν τον υποστηρίζω για αυτα που είπε αλλα υπάρχουν παράγοντες που μας διαφευγουν εσκεμένα ή οχι και βγάζουμε ενα απλό συμπέρασμα.. Οπως και για τον σαλπιγγίδη.. Οσο για τις ανακοινώσεις των συνδέσμων, δεν δινω καν σημασία γιατι για μένα ο ΠΑΟΚ και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο οι συνδεσμοι, μπορει να κάνουν τις εκδρομές και να ειναι κατα μεγαλο ποσοστο αυτοι που παν στα εκτος αλλα εμενα δεν με εκφράζει κανενας συνδεσμος, ο "συνδεσμος" μου ειναι ο ΠΑΟΚ και το ποσο ΠΑΟΚ ειμαι εγω δεν μπορει να το κρινει κανενας συνδεσμιτης ή μη συνδεσμίτης, οπως κατι "αδερφια" που μου καναν τσαμπουκαδες στην 4 καποτε επειδη δεν φώναζα το συνθημα σαλπιγγιδη φουσταρα και το αλλο στις αρχες που φωναζαν για τη μανα του... τελος παντων αρκετά το ανέλυσα, εγω απο δω και πέρα δεν ξανασχολουμε με το θέμα, σκοτωθείτε μόνοι σας αν θέλετε και μικρύνετε την ομάδα μας, εγω θα στηριξω τη διοικηση οτι απόφαση και αν πάρει..

ΥΓ: Ελπίζω και εύχομε να ΜΗΝ χρειαστεί ποτε να ζητήσετε συγχώρεση για κάτι που κάνατε (η που δεν κάνατε και σας παρεξήγησαν) αλλα αν ερθει ποτε αυτη η ώρα ελπίζω να καταλάβετε τι σημαίνει "Συγχωρώ"...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Φιλε μου interad, εγω προσωπικα δεν εχω τις δυναμεις να απαντησω εφ ολης της υλης. Δεν μπορω εν ετει 2010 να ανοιξω συζητηση, οπου θα πρεπει να αντικρουσω αρνητικες αποψεις αλλου συνΠΑΟΚτση γυρω απο το τι εστι Γιωργος Κουδας. Οχι σαν τεραστια ποδοσφαιρικη αξια απλως, αλλα σαν η ποδοσφαιρικη ΣΗΜΑΙΑ του συλλογου που υποστηριζουμε ολοι. Δεν κατανοω επισης για ποιο λογο εμπλεκεται το ονομα του Γιωργου Κουδα στο παρον τοπικ. Επιχειρειται μια εντελως φορμαλιστικη αναλογια με την περιπτωση Σαλπιγγιδη, στερουμενη οποιασδηποτε ουσιας. Πιο λαικιστί περδικλωνεται η *ουτσα με την μπατανοβουρτσα οπως ανεφερε και ο Πρακτορινος. Ο Κουδας και ο Σαλπιγγιδης, ο ηλιος και το πορτατίφ...

Θα απαντησω μονο στην παρακατω ερωτηση σου
“βέβαια, πέρασε αρκετές φορές από το μυαλό μου "Καλά τόσο ασυγκίνητους άφησε τους παλιούς όλο αυτό;"”

Οχι δεν τους αφησε ασυγκινητους τους παλιους. Για αυτο, μεταξυ αλλων, επι 20 χρονια (τα 14 απο αυτα με βασικο τον Γιωργο Κουδα) ο ΠΑΟΚ ειχε 19 ασσους και ενα Χ με την δαφνοστεφανωμενη λουγκρα, στην μεγαλυτερη παραδοση που δημιουργηθηκε ποτε. Για αυτο ο Γιωργος Παντελακης εκανε τον αγωνα που εκανε τοτε. Για αυτο, ας γραφτει και αυτο, μια και το εχει αναφερει και ο ιδιος, περασαν πολλα χρονια για να μιλησει ο Γιωργος Κουδας με τον ιδιο του τον πατερα.

Για αυτο και ο ΠΑΟΚ εφτιαξε την τεραστια ομαδα της δεκαετιας του '70, της οποιας το μεγεθος δεν μπορουμε ουτε οι ιδιοι να αντιληφθουμε. Μεγεθος ποδοσφαιρικο, αλλα πρωτιστως και κοινωνικο.

Οσο για το θεμα που σε ενδιαφερει αυτην την στιγμη, αλλα που δεν θα σε νοιαζει καθολου μετα απο την συζητηση που θα εχεις με τον kass, ναι, τις εκανε τις δηλωσεις υπερ του Ολυμπιακου ο Κουδας. Μονο που αυτο δεν σημαινει απολυτως τιποτα.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Hideguti έγραψε: Για αυτο και ο ΠΑΟΚ εφτιαξε την τεραστια ομαδα της δεκαετιας του '70, της οποιας το μεγεθος δεν μπορουμε ουτε οι ιδιοι να αντιληφθουμε. Μεγεθος ποδοσφαιρικο, αλλα πρωτιστως και κοινωνικο.

δεκτό και κατανοητό...

ο kass θα τραβήξει το κουπί της επιμόρφωσής μου... :shock: :shock: ( το Σάββατο από νωρίς και μέχρι αργά, ΟΚ;;; )

στο κομμάτι που σου έκανα quote, μια μέρα, πριν περίπου 4-5 χρόνια ταξίδευα με το αεροπλάνο και βρισκόμουν στην ίδια (αθλητική) παρέα με την Σωτηρακόπουλο και μοιραία η συζήτηση πήγε στον ΠΑΟΚ...

από εκείνον άκουσα πρώτη φορά την έκφραση "το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του 70, δεν το έχει παίξει καμία ομάδα μέχρι σήμερα..." - έτος 2006!!! (περίπου)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

o Κουδας ειναι ο πρωτος λογος που ο ΠΑΟΚ εκανε φιλαθλους σε ολη την ελλαδα.....ο δευτερος ειναι το μπασκετ μας απο 85 μεχρι 95 (Βεζυρτζη κλπ κλπ)......χωρις να θελω να πω τπτ παραπανω (γιατι ως 30αρης δεν γνωριζω παραπανω) θεωρω μια νικη των φιλαθλων και του προεδρου τοτε που απετραπη το ξεμυαλισμα του Κουδα και μετα χτιστηκε η μεγαλη ομαδα.....παντως απο μαρτυριες (πολλες και τηλεοπτικες) συντοπιτων του απο Καστρα-Διοικητηριο ητανε αρρωστο ΠΑΟΚτσακι και δεν αντιλαμβανομαι γιατι τρωτε μερικοι απο τη προπαγανδα των κατω......Αυτοι και σημερα θα πουν οτι ο Ζαγορ γεννηθηκε ΑΕΚ και ο Ζησης γεννηθηκε ΠΑΟΚ.....που ξερουμε οτι δεν ισχυει.....ακομη και να το ειπε οτι ηταν γαυρος το ειπε γιατι ειναι φυτα εκει κατω και τα φυτα τα ποτιζεις ακομη και με ουρα για να κρατηθουν.....αυτο εκανε ο Γιωργαρος η ΣΗΜΑΙΑ του ΠΑΟΚ....για το οτι εφερε τιτλους στο ΠΑΟΚ θεωρω οτι ειναι αναποσπαστο κομματι της μεγαλης ιστοριας μας και γω προσωπικα δεν κακιζω κανενα που εφερε τιτλους.... οσο για το τοπικ....ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΛΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

( Πάνω -κάτω τα ίδια με τον Χίντε - σιγά μη δεν συμφωνούσα - έγραφα πριν δω το ποστ του.
Αλλά μια και έκανα τον κόπο ας το ποστάρω.
interad, μην αγχώνεσαι μπρο, γαμώ τα παοκτσάκια είσαι και μάλιστα μάχιμο !)
.

Καλέ μου φίλε Ιντεράντ, θα έπρεπε για τον Μεγαλέξαντρο να μιλήσει ο Πρακτορίνος, αλλά μου φαίνεται πολύ θυμωμένος για να το κάνει, γι αυτό ας προσπαθήσω να πω εγώ τα προφανή και τ’ ανεξήγητα.
Τα προφανή : Ο Γ. Κούδας είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές με τέτοια καριέρα που την ξεκίνησε και την τελείωσε στην ομάδα μας. Είναι αυτός που πάνω του χτίστηκε η μεγάλη ομάδα του ’70, ίσως η καλύτερη που πέρασε ποτέ από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι αυτός που συμβόλιζε τον αγώνα του κόσμου του ΠΑΟΚ απέναντι στο κατεστημένο του κέντρου. Δεν θα πω για το πιο προφανές όλων, δηλαδή την τεράστια ποδοσφαιρική του ευφυΐα.
Τα ανεξήγητα : που δεν μπορούν να εξηγηθούν παρά μόνο αν τα έχεις ζήσει, δηλαδή η μαγεία, η περηφάνια, η λατρεία, η σιγουριά που ένοιωθες στην κερκίδα «σαν κατεβεί, σαν κατεβεί στο γήπεδο η ασπρόμαυρη φανέλα». Ο χορός του, ο Βαρδάρης που σαρώνει στο διάβα του τον Καψή, το κλάμα του στους ελάχιστους τίτλους της ομάδας, η αρχοντιά κι η ντομπροσύνη στο παίξιμο του.
Κανένας από τους παλιότερους από εμένα παοκτσήδες δεν μου μίλησε ποτέ, δεν μου παραπονέθηκε για το παιδικό του λάθος. Ο κόσμος έριξε στη λήθη το γεγονός γιατί καταλάβαινε πως αυτό το παλικάρι θα παίξει πρώτο ρόλο στην δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας και να αν το θέλεις βρήκε κι αυτόν που έφταιγε πάντα, το αδηφάγο ΠΟΚ, για να ξεσπάσει. Άλλοι καιροί, άλλα ήθη. Είναι λοιπόν περίεργο αυτό που συγχώρησαν οι σύγχρονοι του Κούδα παοκτσήδες, να ξενερώνει κάποιους νεώτερους και μάλιστα χρόνια μετά να τον αποκαλούν προδότη.
Τελικά : προστατέψτε τα σύμβολα της ομάδας (κι ίσως το μεγαλύτερο όλων να είναι ο Μεγαλέξανδρος)
ΥΓ. καλός και άγιος ποδοσφαιριστής ο Σαλπιγγίδης, αλλά η σύγκριση με τον Κούδα σε οποιοδήποτε επίπεδο αποτελεί ιεροσυλία.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το να θεωρούν κάποιοι τον Σάλπι προδότη επειδή μεταγράφηκε το θεωρώ ψυχασθένεια! Έφυγε σαν κύριος, δεν δημιούργησε προβλήματα στον ΠΑΟΚ, αντίθετα έλυσε, με τη μεταγραφή του.
Αν δεν μπορούν, αυτοί οι κάποιοι, να δουν την αλήθεια, αλλά τα βλέπουν όλα παραμορφωμένα, τότε λυπάμαι.
Ο φανατισμός είναι η σύφιλη του πνεύματος. Με τον φανατισμό όμως δεν βοηθιέται η ομάδα.
Τα ποσοστά βέβαια υπερ του Σάλπι είναι - μέχρι στιγμής - συντριπτικά, κι αυτό είναι ενθαρρυντικό.

Κλαιω.Να σε καλα φιλε μου και ειχα ξυπνησει αδικαιολογητα κακοκεφος,τωρα αισθανομαι καλυτερα

screwdriver4 εδω.Θα μου πειτε τι λες αλλο γραφει διπλα.Γι αυτο φροντισε ενας πονεμενος που μου εριξε μπαν για τις αποψεις μου,χωρις να εχω βρισει-οχι οτι αν ειχα θα πειραζε καθως οπως διαπιστωνω την λεξη πρεζακι την εχουν καποιοι για καλημερα

τεσπα να ζησει η δημοκρατια.σαλπιγγιδης η θανατος.αθηνα γαμιωλα ο σαλπι πανω απολα.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

gash04 έγραψε:Για την αυθεντικότητα του άρθρου δεν γνωρίζω.
Όπως επίσης και για το αν ο συγκεκριμένος παίχτης που τόσο ντόρος γίνεται επίσης δεν γνωρίζω αν πήρε τα γκαφρά.

Άλλη μια διαφορά που εντοπίζω ότι ο ένας δεν ήταν επαγγελματίας σε εποχές που το ποδόσφαιρο ΔΕΝ ήταν επαγγελματικό ακόμα πράμα που το καθιστά χειρότερο.
Τέσπα.
Το είπα και το ξαναλέω.

Ότι πει η διοίκηση.

Αν και θα γούσταρα καλύτερο παίχτη απο τον Σαλπιγγίδη να μου φέρει.
Ο τελευταίος να κάνει μια ντρίμπλα δεν μπορεί.
Σόρυ Τίμο.

XAXA ναι στραβωσα!! χαχαχαχ
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ετος 2100...
Ο ποδοσφαιριστής Τρομπετίδης διχάζει και πάλι τον κόσμο του ΠΑΟΚ...Τέσσερα χρόνια μετά τη φυγή του στην ΑΕΚ(έτσι για να χουμε και λίγη ποικιλία και να πιάσουμε και τους 3 του ΠΟΚ) η οποία μετά την υπαγωγή της στο άρθρο 4444 ξεπέρασε τα οικονομικά της προβλήματα και του εξασφάλισε ένα τεράστιο οικονομικά συμβόλαιο,ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής φέρεται έτοιμος με τη λήξη του συμβολαίου του στην ΑΕΚ,να αφήσει την (πουτάνα) την Αθήνα και να επιστρέψει στην φτωχομάνα και στον ΠΑΟΚ.
Ομως στον πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ακόμα Πιο Νέο Πανιώνιο, μερίδα οπαδών του αντέδρασαν φωνάζοντας 'Τρομπετίδη πουσταρά βάλε στον κώλο τα λεφτά".

Στο Paokmania του 2100 μεταξύ άλλων,o δισέγγονος του agave και ο δισέγγονος του dj timo βρίζονται ολονυχτίς και ολημερίς,ο δισέγγονος του interad παραλληλίζει τον Τρομπετίδη με τον Σαλπιγγίδη που πριν 90 χρόνια έκανε κάτι ανάλογο και προκαλεί το θυμό του δισέγγονου του PRAKTORINOY για να επέμβει όπως πάντα πυροσβεστικά ο εγγονός(διαφορά με σημασία :lol: )
του kass και με το ήρεμο και μειλίχιο ύφος του βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ακόμα στο PAOK RETRO GAME o δισέγγονος του GORDON θέτει ως κουίζ το ερώτημα "με ποιό σύνθημα υποδεχόταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη εν έτη 2009??" προκαλώντας πονοκέφαλο στους συμμετέχοντες καθώς μετά από τόσους πολλούς προδότες και τόσα πολλά ανάλογα και ευρηματικά συνθήματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ είχαν μπερδέψει τα αυγά με τα πασχάλια.

Ως άλλος Orwell και πιό σύγχρονος μάλιστα βλέπω πλέον 90 χρόνια μπροστά και όχι μόνο 40....
ή όπως λέει και ο Νικόλας ο Παπάζογλου "όλα τριγύρω αλλάζουν και όλο τα ίδια μένουν".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”