World Cup 2010

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
paok87

Re: World Cup 2010

Δημοσίευση από paok87 »

ξαναποστάρω κάτι που είναι ευκαιρία να θυμηθούμε...

από τη συνέντευξη τενκάτε στην καθημερινή:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 010_402622

Τεν Κάτε για Γιούρκα

Στην αυτοκριτική του, ο Τεν Κάτε ανέφερε ως παράδειγμα λανθασμένης απόφασής του τη χρησιμοποίηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο Καραϊσκάκη. Με αφορμή αυτό, ξετυλίχθηκε μια αποκαλυπτική κουβέντα:

- Σας κατηγορούν ότι ο Γιούρκας έπαιζε ανέτοιμος για να δικαιολογηθεί μια ακριβή μεταγραφή.

Μα δεν ήταν ακριβή. Μόλις 250 χιλ. στοίχισε.

- Οχι, μετά από μόλις πέντε ματς έπαιρνε μπόνους άλλες 400 χιλ. ευρώ.

Δεν το ξέρω αυτό. Αν το ήξερα, θα έλεγα όχι. Καλός παίκτης, τον θυμόμουν από την Ισπανία, όμως είναι πολλά τόσα λεφτά για κάποιον που είχε να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο δύο χρόνια. Αργότερα έμαθα πως τον είχε κόψει η Κολωνία στις ιατρικές εξετάσεις. Τον πήραμε την τελευταία μέρα. Οπως μου είχε πει ο κ. Πατέρας, τον πήραμε σχεδόν τζάμπα γιατί είχε μεσολαβήσει ο κ. Πιλάβιος για να βρει ομάδα ενόψει Μουντιάλ. Με 250 χιλ. άξιζε, με 650 χιλ. όχι.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

MANIAKOS έγραψε:Ξαναπλακωθηκανε αυτοι,....? Δε μιλιοντουσαν καποιο διαστημα μετα τον τελικο αεκ γαβρος που χαν ψιλοπιαστει στα χερια.....αλλα ο παπασταθοπουλος που παιζει και καμπιονατο.....που να συγκριθει με βιντρα...που ενω ειχα τοσα νευρα με εκανε και γελουσα.....Αξιοκρατια 0 σ αυτη τη πουστοχωρα........σε τπτ..
Για τον Παπασταθόπουλο εγω τον θεωρώ οτι καλύτερο έχει η Ελλάδα στην άμυνα το παλικαράκι είναι 22 χρονών βασικός στην Τζένοα που τα πήγε καλά στο καμπιονάτο έχει αρχίσει το ονομά του να ακούγετε για Μίλαν Γιουβέντους και αλλες μεγάλες ομάδες και μου βάζει τον Παπαδόπουλο που ήταν οτι χειρότερο ειχε ο γαύρος φέτος στην άμυνα και τον Βύντρα τον ποιο άμπαλο αμυντικό που εχω δει τα τελευταία χρόνια που ούτε για τον αγροτικό αστέρα δεν κάνει και το αλλο τσακώνονται παπαδόπουλος και Κυργιάκος γιατί τιμωρείς τον εναν και οχι και τους δυο και δίπλα στον Παπασταθόπουλο να βάλεις τον Μαλεζά που ήταν βασικός σε μια απο της καλύτερες άμυνες της Ευρώπης αλλα ξέχασα ο ενας παίζει Ιταλία και ο αλλος στον ΠΑΟΚ :evil:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

σαν κατουρημένοι είναι εκεί στη νετ!
τι να μας πεις ρε κατσαρε, ρε λιβαθηνέ?
και συ ρε παπακώστα , τι μαλακίες μας τσαμπουνάς? για ποια νέα παιδιά ρε μιλάς που δεν έχει η εθνική?
υπάρχει περίπτωση ποτέ νέος παίχτης εκτός ποκ να παίξει στην εθνική?
πάλι τα ίδια αρχίσατε?
έτσι να τσούζει ρε λακαμάδες!
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠ!
να σβουρίξει!
πες τα ρε πουρουπουπού άρχοντα!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είμαι περίεργος ....
Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει ένας σοβαρός προπονητής σαν τον Σάντος μέσα σε τέτοια λαμόγια και με τέτοιες συνθήκες;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω γενικα δεν εχω απαιτησεις απ την εθνικη γιατι ειμαστε αμπαλοι , κεν χαφ απο τοτε που φυγε ο ζαγορ μετα ο μπασινας εχουμε ελλειψη..κατσουρ καρα γερασανε αλλα οχι και σε θεσεις που υπαρχουν λυσεις να βαζει οτι τον συμφερει.......και τωρα για τους παικτες που κανουν φασαρια-παραπονα αν δεν ηταν ο οττο ουτε καν θα βρισκοντουσαν εκει οι περισσοτεροι.....μην πανε να ριξουν μονο στον οθωνα τις ευθυνες ενω περπατουσανε.......και αμπαλοι και περιπατητες........
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Σε προηγούμενο ποστ έγραψα ότι στον Ρεχάγκελ συγχωρώ πολλά λόγω 2004. Ανακαλώ! Οι δηλώσεις του μετά το ματς προσβάλλουν τον Έλληνα φίλαθλο.

Ενδεικτικά, αναφέρω το σημείο που αναφέρει ότι σε φάση με 18 παίκτες να εμπλέκονται (φάση 1ου γκολ Κορέας) γίνονται αυτά (γκολ Κορέας). Ε, λοιπόν αξιότιμε κύριε Ρεχάγκελ αυτά δεν γίνονται ούτε στα έργα ακόμα κι αν τα έχει σκηνοθετήσει ο Σπήλμπεργκ. Απλά, η μπαλίτσα πέρασε μπροστά από μια αστεία άμυνα κι έναν άπειρο και φοβισμένο τερματοφύλακα που έκανε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω...

Είπε κι άλλα γλαφυρά ο κύριος Ρεχάγκελ. Άντε λοιπόν με το καλό στο σπίτι του, διότι δεν πάει άλλο με το μανατζεριλίκι του, μην πω τίποτα άλλο. Αυτό το 2004 το πήρε και το έκοψε οικόπεδα και το πούλησε μέχρι το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο. Έλεος πια...

Και ψιτ εκεί στην ΕΠΟ. Πήρανε χαμπάρι σε όλη την Ελλάδα την παράγκα σας ρε... Και καλά εμείς; Δεν λυπηθήκατε μωρέ ούτε αυτούς που ακολούθησαν την εθνική εκεί κάτω; Ντροπή σας...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Γιατί ξανά στα ίδια ρε εσείς εκεί στην Αθήνα. Γιατί; Τοσα χρόνια στην αφάνεια ήταν η Ελλάδα.
Πάλι ξανά πίσω;
Όχι ρε εσείς. Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Άβαταρ μέλους
bill_toumpa

Δημοσίευση από bill_toumpa »

Τζιωλης και Σειταριδης ειναι για να μαζευουν σαλιγκαρια....σ' αυτους βαλτε βύντρα, τζορβα, χαριστεα, καπετανο, πατσατζογλου....
σαμαρας, κατσουρανης ξερουν αλλα δε...
προταση εντεκαδας στα αλανια της ΕΠΟ που προφανως επιλεγουν αυτοι τους παικτες:
ηλιας ταληκριαδης
παγωνης βακαλοπουλος
βαϊος καραγιαννης
τασος χατζηαγγελης
γιωργος κολτσιδας
μηνας χατζιδης
νικος τσιαντακης
γιαννης μαλλους
τασος μητροπουλος
ανεστης αφεντουλιδης
θωμας κυπαρισσης

στο χαλαρο την έχουν τη Νιγηρια

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πολυ ωραια ομαδα η Αμερικη..........Να εμπαινε και το δοκαρι........
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

bill_toumpa έγραψε:Τζιωλης και Σειταριδης ειναι για να μαζευουν σαλιγκαρια....σ' αυτους βαλτε βύντρα, τζορβα, χαριστεα, καπετανο, πατσατζογλου....
σαμαρας, κατσουρανης ξερουν αλλα δε...
προταση εντεκαδας στα αλανια της ΕΠΟ που προφανως επιλεγουν αυτοι τους παικτες:
ηλιας ταληκριαδης
παγωνης βακαλοπουλος
βαϊος καραγιαννης
τασος χατζηαγγελης
γιωργος κολτσιδας
μηνας χατζιδης
νικος τσιαντακης
γιαννης μαλλους
τασος μητροπουλος
ανεστης αφεντουλιδης
θωμας κυπαρισσης

στο χαλαρο την έχουν τη Νιγηρια

:opaokara: :opaokara:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ταληκριάδης λέει :lol: :lol: :lol:
που τον θυμήθηκε αχαχαχαχαχαχαα
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Realcon έγραψε:Γιατί ξανά στα ίδια ρε εσείς εκεί στην Αθήνα. Γιατί; Τοσα χρόνια στην αφάνεια ήταν η Ελλάδα.
Πάλι ξανά πίσω;
Τα αδέλφια δεν έχουν άδικο στην κριτική τους, απλά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να ειναι πιο αντικειμενικοι και να τα λέγανε αυτά και για τον ΠΑΟΚ (οπου υπαρχει φάουλ βεβαια) χωρις να φοβουνται μηπως τους πουνε μιρλες ή κρυφοσκούληκα ή μιζερους κλπ κλπ...

Ε λοιπον εγώ δεν θέλω να κράξω τώρα... (!)...

Στήριξη στην διοίκηση...ε...συγνωμη... στον Ρεχάγκελ ήθελα να πω! ... Αισιοδοξία και πάμε για τη νικη με την Νιγηρία και η πρόκριση είναι κοντά!

ΥΓ.

Ολοι εχετε εναν γκρινιαρη μεσα σας... Απλά τον "απελευθερωνετε" εκ του ασφαλους...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πάλι εκτός τόπου χρόνου θέματος και ελαφρώς οφσάιτ ρε Μάξιμε?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και μετά εμείς βρίζουμε τζόρβα και βιτόλο :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Maximus έγραψε:
Realcon έγραψε:Γιατί ξανά στα ίδια ρε εσείς εκεί στην Αθήνα. Γιατί; Τοσα χρόνια στην αφάνεια ήταν η Ελλάδα.
Πάλι ξανά πίσω;
Τα αδέλφια δεν έχουν άδικο στην κριτική τους, απλά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να ειναι πιο αντικειμενικοι και να τα λέγανε αυτά και για τον ΠΑΟΚ (οπου υπαρχει φάουλ βεβαια) χωρις να φοβουνται μηπως τους πουνε μιρλες ή κρυφοσκούληκα ή μιζερους κλπ κλπ...

Ε λοιπον εγώ δεν θέλω να κράξω τώρα... (!)...

Στήριξη στην διοίκηση...ε...συγνωμη... στον Ρεχάγκελ ήθελα να πω! ... Αισιοδοξία και πάμε για τη νικη με την Νιγηρία και η πρόκριση είναι κοντά!

ΥΓ.

Ολοι εχετε εναν γκρινιαρη μεσα σας... Απλά τον "απελευθερωνετε" εκ του ασφαλους...
αλλο να βλεπεις μια ομαδα που προσπαθει με ολα της τα οπλα και οτι εχει στη διαθεση της και αλλο μια ομαδα δημοσιων σχεσεων..αν στον ΠΑΟΚ δεν επαιζε κοντρερας βιτολο γκαρσια ιβιτς και βιερινια και βλεπαμε μια ομαδα που δεν μπορει να αλλαξει μια μπαλια και ειναι μπατε σκυλοι αλλεστε σιγουρα θα υπηρχαν πολυ χειροτερες κριτικες... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Αφιερωμένο στον Geko (που ως γνήσιο τέκνο '80ς με τη συγκεκριμένη ηθοποιό θα έχει ένα θέμα) και τον Διέγο από εμένα και τον Cole Porter για την εθνική Αργεντινής

Some Argentines
Without means
Do it

[youtube]07gneQSbK5o[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”