12. Λάζαρος Παπαδόπουλος
Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος
Τελικά ο θυμός δεν είναι καλός συμβουλάτορας... Περιμένω τη φωνή της λογικής να λειτουργήσει σαν απομηχανής θεός και να φέρει και πάλι τα πράματα στη ρότα τους, έστω και στο ...+πέντε
Κανένας πόλεμος δεν κερδίθηκε από την πρώτη μάχη...
Και μην ξεχνάς ότι για να καταφέρει ο ΠΣΑΚ (αν παραμείνει ενεργός) να κερδισει τη μάχη απέναντι στους κρατικούς μηχανισμούς, θα πρέπει και κάποιοι να θυσιαστούν. Ο Λάζαρος σαν μπροστάρης αυτό κάνει. Θυσιάζεται, δε νοιάζεται για την υστεροφημία του και το αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ και πολεμάει για να καταφέρνει ο κάθε Μπουρούσης κι ο κάθε Σπανούλης να τα παίρνουν χοντρά και να κάνουν όνομα στην Ευρώπη, τη στιγμή που κάποια πιτσιρίκια ξεκινούν τώρα την καριέρα τους, με μοναδικό εφόδιο την τρέλα που κουβαλούν και τη δίψα για μπάσκετ..
Αυτή τη δίψα πολεμάει να κρατήσει αψεγάδιαστη ο Λάζαρος, όσο κι αν κάποιοι καρεκλάτοι και παρατρεχάμενοι δεν το επιθυμούν!
Και μην ξεχνάς ότι για να καταφέρει ο ΠΣΑΚ (αν παραμείνει ενεργός) να κερδισει τη μάχη απέναντι στους κρατικούς μηχανισμούς, θα πρέπει και κάποιοι να θυσιαστούν. Ο Λάζαρος σαν μπροστάρης αυτό κάνει. Θυσιάζεται, δε νοιάζεται για την υστεροφημία του και το αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ και πολεμάει για να καταφέρνει ο κάθε Μπουρούσης κι ο κάθε Σπανούλης να τα παίρνουν χοντρά και να κάνουν όνομα στην Ευρώπη, τη στιγμή που κάποια πιτσιρίκια ξεκινούν τώρα την καριέρα τους, με μοναδικό εφόδιο την τρέλα που κουβαλούν και τη δίψα για μπάσκετ..
Αυτή τη δίψα πολεμάει να κρατήσει αψεγάδιαστη ο Λάζαρος, όσο κι αν κάποιοι καρεκλάτοι και παρατρεχάμενοι δεν το επιθυμούν!
Εσυ εχεις βαλθει να με τρελλανεις σημεραD.A.A.T. έγραψε:ειναι κριμα να διαλυεται το αθλημα και εμεις να φοβομαστε οτι θα εκτεθει ενα εδω και καιρο διαλυμενο τμημα...Τελος για το θεμα και δεν ξαναγραφω για αυτο γιατι κουρασα..
Μακαρι ο κοσμος του ΠΑΟΚ να συνελθει και να σωσει το τμημα..
Μακαρι ο Παπαδοπουλος να εισακουστει και να σωσει το αθλημα..
Το εαν φετος βγουμε 10τοι ή 4η δεν αλλαζει τιποτα στην ιστορια μας..η ιστορια μας θα αλλαξει εαν ο γιγαντας ξυπνησει..αλλα ακομα και αυτο να γινει το αθλημα θα εχει διαλυθει γιατι καποιοι αυτη τη χρονια αποδειχθηκαν βολεμενοι...
Δεν ειμαι ουτε κολλημενος ,ουτε κατι αλλο..Απλα αυτη ειναι η αποψη μου..η διαφορα μου με εσας ειναι οτι εσεις βλεπετε το καλο μονο του ΠΑΟΚ και εχω μια τρελα γενικοτερη με το αθλημα..
Γουσταρω που βλεπεται το καλο του ΠΑΟΚ...Αυτο που με τρελενει ειναι οτι κανεις δεν το βλεπει το καλο της ομαδας εδω και τοσα χρονια και αυριο παλι θα το ξεχασετε..και δε μιλαω επι προσωπικου

καταρχην δε θελω να σε τρελανω..
απο εκει και περα δεν θα διαφωνησψ μαζι σου αν και πιστευω οτι μερος της απαξιωσης οφειλετε στην μη πραγματοποιηση αυτων που θελει ο ΠΣΑΚ που δεν ειναι μονο 2 πραγματα..Δε λεω πως αν ο ΠΑΟΚ διαλυθει θα σψθει κανενας..Λεω πως αν ο Παπαδοπουλος γυρισει στην ουσια θα σταματησει να ασχολειται με τον ΠΣΑΚ τοσο εντονα και θα επικεντρωθει στο αγωνιστικο λογω αυτων που εχουν γινει..Η αληθεια για το που και τι ακριβως εννοει ο Παπαδοπουλος δεν το διεκρινιζει απολυτα..Το αν θελει να γυρισει και αν γυρισει δεν το θεωρω σημαντικο αφου νομιζω πως στην ουσια δεν λυνεται το προβλημα του ΠΑΟΚ...
Ισως να εχω πει καποια πραγματα λαθος αυτες τις μερες..Αλλα πιστεψε με..Ειναι μια απογνωση μπροστα στην καταντια του τμηματος..Και αυτο που με τρελανε παραπανω ειναι η ευαισθητοποιηση κοσμου για ενα θεμα οχι τοσο σημαντικο ενω τοσο καιρο διαλυομαστε..
Απο κει και περα ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ειναι πως ειλικρινα δεν ξερω πως θα σωθει το τμημα..περιμενω να μου πεις μια αποψη..αλλα λυση δεν βλεπω
απο εκει και περα δεν θα διαφωνησψ μαζι σου αν και πιστευω οτι μερος της απαξιωσης οφειλετε στην μη πραγματοποιηση αυτων που θελει ο ΠΣΑΚ που δεν ειναι μονο 2 πραγματα..Δε λεω πως αν ο ΠΑΟΚ διαλυθει θα σψθει κανενας..Λεω πως αν ο Παπαδοπουλος γυρισει στην ουσια θα σταματησει να ασχολειται με τον ΠΣΑΚ τοσο εντονα και θα επικεντρωθει στο αγωνιστικο λογω αυτων που εχουν γινει..Η αληθεια για το που και τι ακριβως εννοει ο Παπαδοπουλος δεν το διεκρινιζει απολυτα..Το αν θελει να γυρισει και αν γυρισει δεν το θεωρω σημαντικο αφου νομιζω πως στην ουσια δεν λυνεται το προβλημα του ΠΑΟΚ...
Ισως να εχω πει καποια πραγματα λαθος αυτες τις μερες..Αλλα πιστεψε με..Ειναι μια απογνωση μπροστα στην καταντια του τμηματος..Και αυτο που με τρελανε παραπανω ειναι η ευαισθητοποιηση κοσμου για ενα θεμα οχι τοσο σημαντικο ενω τοσο καιρο διαλυομαστε..
Απο κει και περα ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ειναι πως ειλικρινα δεν ξερω πως θα σωθει το τμημα..περιμενω να μου πεις μια αποψη..αλλα λυση δεν βλεπω
joshua έγραψε:Κανενα ελληνικο μπασκετ δεν θα σωθει αν ασφαλιστει η Α2 και αν καθε παικτης που ειναι απληρωτος μενει αυτοματα ελευθερος.Ειναι πολυ σοβαροτερα τα προβληματα του αθληματος.Επισης ουτε τα προβληματα του ΠΑΟΚ εχουν καμια σχεση με τον Παπαδοπουλο,νομιζεις οτι ενδεχομενη κατρακυλα της ομαδας απο την αποδυναμωση της θα κανει τον κοσμο να τρεξει ειτε στο γηπεδο ειτε στον Α.Σ για να παρει την διοικηση?Το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι δικο του αποκλειστικα ειναι προβλημα απαξιωσης του αθληματος.Τι αλλαξε δηλαδη για τον Παπαδοπουλο απο το καλοκαιρι που αποφασησε να παιξει στην ομαδα που τωρα δεν του επιτρεπει να παιξει επειδη εχει συνδικαλιστικα θεματα? Τα ιδια ειχε και τοτε και το θεμα του Σαββατου το ελυσε μονος του.Δεν ζηταει συγνωμη αποκλειστικα απο τον Σταυροπουλο και αποκλειστικα για τις υβρεις του συνεχιζοντας να υπερασπιζεται την υπολοιπη σταση του,ζηταει συγνωμη συνολικα απο ολους στον ΠΑΟΚ που τον στηριξαν.
Πολύ σωστός
Το ελληνικό μπάσκετ έχει πάρει την κατω βόλτα και οι λόγοι δεν εχουν καμια σχεση με τα αιτηματα του ΠΣΑΚ
Η απουσία του κόσμου έχει φέρει όλα τα προβλήματα
Το επίπεδο είναι σχετικά καλό με καλούς έλληνες παίχτες και σχετικά καλούς ξένους
Το ότι ο κοσμος αδιαφορεί φέρνει τα οικονομικά προβλήματα
και όταν λέμε ο κόσμος αδιαφορεί μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν ξεπέσει στο μπάσκετ
τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ
Γαυρος,βάζελος και ρούλης τραβάνε κόσμο ακομα
από εκει και περα μπράβο στον Παπαδόπουλο για την συγγνώμη
ελπίζω να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ και να παίξει μπάσκετ
Το τμημα μπορει να σωθει μονο αν σωθει το μπασκετ.Κακα τα ψεμματα η πλειοψηφια του κοσμου στην ελλαδα ειναι ποδοσφαιροφιλοι σχεδον αποκλειστικα και ακομα και εκει ακολουθουν μονο στις επιτυχιες.Με το μπασκετ ο κοσμος ασχοληθηκε ενεργα μονο σε περιοδους που τα ποδοσφαιρικα τμηματα ηταν στη αφανεια.Ακομα και σημερα πχ στον γαυρο που ειναι η πιο πολυπληθης ομαδα και με επενδυσεις πολλων εκατομυριων το γηπεδο στο φαληρο δεν πλησιαζει να γεμισει ουτε στην ευρωλιγκα και δεν το συζηταμε καν για το ελληνικο πρωταθλημα.Ο ΠΑΟΚ εχει κοσμο που θα μπορουσε να ενεργοποιηθει αλλα αυτο απαιτει κυριως αγωνιστικο κινητρο ενα κινητρο που ο μονος τροπος να δημιουργηθει ειναι μεταξυ σοβαρου και αστειου αν οι γαυροβαζελοι πανε να παιξουν σε αλλη λιγκα που και αυτο αστειο ειναι καθως το συνολο των οπαδων των υπολοιπων ομαδων αν χαθουν και αυτοι θα ειναι κωμικοτραγικο.Μην ξεχασω να αναφερω και το ανεκδοτο των κλειστων συμβολαιων της ευρωλιγκας.Μονη λυση για την σωτηρια οχι μονο του ελληνικου αλλα του ευρωπαικου μπασκετ για μενα ειναι ο τερματισμος των κλειστων συμβολαιων και αντιστοιχοι περιορισμοι με αυτους που πανε να τεθουν στο ποδοσφαιρο σχετικα με την σχεση εσοδων εξοδων (σαλαρι καπ) για να τελειωσει και το παραμυθι των 2 στην ελλαδα και κυριως των πρωη σοβιετικων που σιγα σιγα σκανε ετσι και αλλιως.Αν πιστευω οτι θα γινει? Καποια στιγμη θα γινει αναγκαστικα καθως ηδη το ελληνικο πρωταθλημα παει για φουντο.Το ιταλικο εχει απαξιωθει το ρωσικο σκαει σαν σαπουνοφουσκα μενουν μονο οι ισπανοι οι οποια καθως ειναι πραγματι οτι καλητερο εχει να επιδειξει απο υγεια το ευρωπαικο μπασκετ το εχουν καταλαβει και το μετατρεπουν σε τσιφλικι τους.D.A.A.T. έγραψε:καταρχην δε θελω να σε τρελανω..
Όλα παίζουν ρόλο. Για παράδειγμα αν μία ομάδα έχανε τους παίκτες που έμεναν απλήρωτοι τότε θα σκεφτόταν διπλά κάποιος απατεώνας να αναλάβει μία ομάδα. Σήμερα ξέρει πως κουτσά στραβά θα την βγάλει την χρονιά.ronaldo έγραψε: Πολύ σωστός
Το ελληνικό μπάσκετ έχει πάρει την κατω βόλτα και οι λόγοι δεν εχουν καμια σχεση με τα αιτηματα του ΠΣΑΚ
Η απουσία του κόσμου έχει φέρει όλα τα προβλήματα
Το επίπεδο είναι σχετικά καλό με καλούς έλληνες παίχτες και σχετικά καλούς ξένους
Το ότι ο κοσμος αδιαφορεί φέρνει τα οικονομικά προβλήματα
και όταν λέμε ο κόσμος αδιαφορεί μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν ξεπέσει στο μπάσκετ
τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ
Γαυρος,βάζελος και ρούλης τραβάνε κόσμο ακομα
από εκει και περα μπράβο στον Παπαδόπουλο για την συγγνώμη
ελπίζω να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ και να παίξει μπάσκετ
Η Α2 δεν μας πολυνοιάζει βλέπω. Μπάσκετ είναι μόνο η Α1 και συγκεκριμένα οι 4 μεγάλες ομάδες. Αν όμως δούλευε σωστά και προγραμματισμένα το μπάσκετ, τότε η Α2 (και κατώτερες κατηγορίες) θα έβγαζαν ταλέντα που θα ανέβαζαν το επίπεδο αλλά και θα βοηθούσαν οικονομικά τις ομάδες.
Υ.Γ. Η ΑΕΚ δεν είχε κόσμο ούτε όταν πήρε το πρωτάθλημα. Θυμάσαι τις δηλώσεις του Ιωαννιδη για τους 500 ηρωικούς των μπλε καθισμάτων...

Η δήλωση του Λάζου ήταν αντρίκια. Και θα είναι ακόμα πιο αντρίκιο αν πάει και πει τα ίδια, κατα πρόσωπο, στον Μάτζικ.
Ο Λάζος πολεμάει για το καλό του Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Γι αυτό τον ψήφισαν οι συνάδελφοί του. Δεν φύτρωσε ούτε κατέλαβε την θέση με πραξικόπημα. Το τι θα καταφέρει δεν το ξέρω και δεν το ξέρει κανείς. Ούτε ο ίδιος.
Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να γίνει εκ των βάθρων αλλαγή στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και αυτή είναι δουλειά άλλων θεσμών και όχι του ΠΣΑΚ και του προέδρου του. Χρειάζεται ολοκληρωτικός ανασχεδιασμός.
Αυτή είναι δουλειά των εθνικών ομοσπονδιών και της διοίκησης του Ευρωπαϊκού μπάσκετ aka FIBA EUROPE.
Η θεσμοθέτηση του σάλαρι καπ δεν είναι τωρινή ιδέα. Είναι κάτι που ψυθιρίστηκε και πριν 15 χρόνια. Ας κάτσουμε όμως να σκεφτούμε το γιατί δεν έχει γίνει και το γιατί το Ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι έρμαιο της διάθεσης του κάθε φαρμακέμπορα και βενζινέμπορα, που φτάνει στο σημείο να λέει ότι "το μπάσκετ είμαι εγώ".
Το Ελληνικό μπάσκετ καταδυναστεύεται σήμερα, από τους μπλε και κόκκινους κόκους. Κάποτε καταδυναστευόταν από εμάς και το σκουλήκι. Αύριο ίσως είναι το Μαρούσι και η ΜΕΝΤ. Και θα συνεχίζουμε θα ζούμε τριτοκοσμικές καταστάσεις διαρχιών.
Απλά πράματα: οι Αμερικανοί δεν είναι ηλίθιοι. Μια ματιά στους τζίρους και τα συμβόλαιά τους φτάνει.
Ο Λάζος πολεμάει για το καλό του Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Γι αυτό τον ψήφισαν οι συνάδελφοί του. Δεν φύτρωσε ούτε κατέλαβε την θέση με πραξικόπημα. Το τι θα καταφέρει δεν το ξέρω και δεν το ξέρει κανείς. Ούτε ο ίδιος.
Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να γίνει εκ των βάθρων αλλαγή στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και αυτή είναι δουλειά άλλων θεσμών και όχι του ΠΣΑΚ και του προέδρου του. Χρειάζεται ολοκληρωτικός ανασχεδιασμός.
Αυτή είναι δουλειά των εθνικών ομοσπονδιών και της διοίκησης του Ευρωπαϊκού μπάσκετ aka FIBA EUROPE.
Η θεσμοθέτηση του σάλαρι καπ δεν είναι τωρινή ιδέα. Είναι κάτι που ψυθιρίστηκε και πριν 15 χρόνια. Ας κάτσουμε όμως να σκεφτούμε το γιατί δεν έχει γίνει και το γιατί το Ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι έρμαιο της διάθεσης του κάθε φαρμακέμπορα και βενζινέμπορα, που φτάνει στο σημείο να λέει ότι "το μπάσκετ είμαι εγώ".
Το Ελληνικό μπάσκετ καταδυναστεύεται σήμερα, από τους μπλε και κόκκινους κόκους. Κάποτε καταδυναστευόταν από εμάς και το σκουλήκι. Αύριο ίσως είναι το Μαρούσι και η ΜΕΝΤ. Και θα συνεχίζουμε θα ζούμε τριτοκοσμικές καταστάσεις διαρχιών.
Απλά πράματα: οι Αμερικανοί δεν είναι ηλίθιοι. Μια ματιά στους τζίρους και τα συμβόλαιά τους φτάνει.
- Aureliano Buendia
Συμφωνώ με την ανάγκη του ολοκληρωτικού ανασχηματισμού που αναφέρει πιο πάνω ο DC - Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι.
Ο Λάζαρος έριξε γέφυρες προς τη διοίκηση με την ανακοίνωσή του.
Αν ο Μάτζικ βάζει πάνω απ' όλα το συμφέρον της ομάδας, όπως δήλωσε εμφατικά, ο Λάζαρος θα είναι στο παρκέ στον αγώνα με τον Ηρακλή.
ΥΓ Αν πάντως θέλετε να πάρετε και τον Γλυνιαδάκη, δεν με χαλάει
Ο Λάζαρος έριξε γέφυρες προς τη διοίκηση με την ανακοίνωσή του.
Αν ο Μάτζικ βάζει πάνω απ' όλα το συμφέρον της ομάδας, όπως δήλωσε εμφατικά, ο Λάζαρος θα είναι στο παρκέ στον αγώνα με τον Ηρακλή.
ΥΓ Αν πάντως θέλετε να πάρετε και τον Γλυνιαδάκη, δεν με χαλάει

Φίλε D.A.A.T. να μου επιτρέψεις να πω ότι το έχετε πιάσει λιγάκι λάθος το θέμα σύμφωνα με τη γνώμη μου.
Δε βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει ο αγώνας του Λάζου και των παικτών και τα αιτήματά τους,με τη διοίκηση της ΚΑΕ.
Δε νομίζω ότι στο μυαλό τους είχαν να σώσουν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ αλλάζοντας την διοίκησή του...αυτό δεν είναι δική τους δουλειά αλλά δική μας αν έτσι είναι το σωστό.
Αν και δεν ξέρω καλά τα διοικητικά του μπασκετικού ΠΑΟΚ να δεχτώ την ανεπάρκεια του Κανώτα και αυτών που τον βοηθάνε αλλά βλέπω πως χθες όλες οι ομάδες κατέβηκαν κανονικά...οι διοικήσεις εκείνων των άλλων ομάδων(και εξαιρώ τους 2 της Αθήνας)τι ακριβώς είναι?
Χίλιες μαλακίες μπορεί να έχει κάνει ο Κανώτας και οι συν αυτώ αλλά δεν είναι το θέμα αυτός.
Το μπάσκετ πάσχει σοβαρά και ο λόγος είναι γνωστός σε όλους μας....εκτός των 2 δεν υπάρχει χρήμα...και δεν υπάρχει χρήμα γιατί δεν υπάρχει απήχηση του αθλήματος,αυτή η απήχηση που υπήρχε παλαιότερα και έκανε ομάδες ακόμα και σαν το Περιστέρι,τον Ηρακλή,τον Πανιώνιο και άλλους μικρούς συλλόγους να έχουν σοβαρά μπάτζετ.
Και για μία χώρα με τέτοια σοβαρή οικονομική κρίση που άλλωστε και χωρίς αυτήν ήμασταν κάπου προς τον πάτο της οικονομικής ευημερίας στην Ευρώπη θα είναι και ουτοπία να απαιτούμε ομάδες που θα πρωταγωνιστούν με ακριβά συμβόλαια κ.λ.π....αυτό που συμβαίνει σε γαυροβάζελο είναι απλώς αφύσικο αν και έχει την εξήγησή του,νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται για αγάπη προς το μπάσκετ αλλά για μία επίδειξη δύναμης με όχημα (ως συνήθως) τους 2 βρυκόλακες του Ελ.αθλητισμού αλλά και αυτοί δεν θα πάνε μακριά...τα μηνύματα απ' τα άλλα αθλήματα και γι' αυτούς δείχνουν τι θα συμβεί και σ' αυτούς στο μέλλον.
Η λύση για μένα θα είναι πτώση των μπάτζετ σε βαθμό που θα μπορούν να τα αντέξουν οι ομάδες και ρόστερ με μικρούς και φθηνούς παίκτες Ελληνες ή ξένους...τα περασμένα μεγαλεία με τις πανάκριβες ομάδες είναι φανερό πως δεν μπορούμε να τα σηκώσουμε ούτε σαν ΠΑΟΚ,ούτε σαν χώρα...εμείς τουλάχιστον νομίζω πως είναι αρκετά χρόνια τώρα που έχουμε προσγειωθεί και ίσως θα έπρεπε να προσγειωθούμε και άλλο.
Ο Λάζος νομίζω πως κατάλαβε πως κάπου το παραέκανε...ιερός και σεβαστός ο αγώνας του-όχι για τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη βέβαια-αλλά πρέπει να βλέπεις και λίγο γύρω σου και να σταθμίζεις έτσι την αντίδρασή σου.
Αμα μηδενιζόταν ο ΠΑΟΚ-μόνος αυτός για ακόμα μία φορά-δεν θα λυνόταν το πρόβλημα του μπάσκετ.
Στο κάτω-κάτω αρκετά έχει πληρώσει αυτός ο Σύλλογος με αποχωρήσεις απ' το γήπεδο,με μη εξόδους στην Ευρώπη,με μηδενισμούς,με χαμένους τίτλους όλα αυτά τα χρόνια....κανένας μας δεν θα ήθελε να το ξαναζήσει αυτό.
Δε βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει ο αγώνας του Λάζου και των παικτών και τα αιτήματά τους,με τη διοίκηση της ΚΑΕ.
Δε νομίζω ότι στο μυαλό τους είχαν να σώσουν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ αλλάζοντας την διοίκησή του...αυτό δεν είναι δική τους δουλειά αλλά δική μας αν έτσι είναι το σωστό.
Αν και δεν ξέρω καλά τα διοικητικά του μπασκετικού ΠΑΟΚ να δεχτώ την ανεπάρκεια του Κανώτα και αυτών που τον βοηθάνε αλλά βλέπω πως χθες όλες οι ομάδες κατέβηκαν κανονικά...οι διοικήσεις εκείνων των άλλων ομάδων(και εξαιρώ τους 2 της Αθήνας)τι ακριβώς είναι?
Χίλιες μαλακίες μπορεί να έχει κάνει ο Κανώτας και οι συν αυτώ αλλά δεν είναι το θέμα αυτός.
Το μπάσκετ πάσχει σοβαρά και ο λόγος είναι γνωστός σε όλους μας....εκτός των 2 δεν υπάρχει χρήμα...και δεν υπάρχει χρήμα γιατί δεν υπάρχει απήχηση του αθλήματος,αυτή η απήχηση που υπήρχε παλαιότερα και έκανε ομάδες ακόμα και σαν το Περιστέρι,τον Ηρακλή,τον Πανιώνιο και άλλους μικρούς συλλόγους να έχουν σοβαρά μπάτζετ.
Και για μία χώρα με τέτοια σοβαρή οικονομική κρίση που άλλωστε και χωρίς αυτήν ήμασταν κάπου προς τον πάτο της οικονομικής ευημερίας στην Ευρώπη θα είναι και ουτοπία να απαιτούμε ομάδες που θα πρωταγωνιστούν με ακριβά συμβόλαια κ.λ.π....αυτό που συμβαίνει σε γαυροβάζελο είναι απλώς αφύσικο αν και έχει την εξήγησή του,νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται για αγάπη προς το μπάσκετ αλλά για μία επίδειξη δύναμης με όχημα (ως συνήθως) τους 2 βρυκόλακες του Ελ.αθλητισμού αλλά και αυτοί δεν θα πάνε μακριά...τα μηνύματα απ' τα άλλα αθλήματα και γι' αυτούς δείχνουν τι θα συμβεί και σ' αυτούς στο μέλλον.
Η λύση για μένα θα είναι πτώση των μπάτζετ σε βαθμό που θα μπορούν να τα αντέξουν οι ομάδες και ρόστερ με μικρούς και φθηνούς παίκτες Ελληνες ή ξένους...τα περασμένα μεγαλεία με τις πανάκριβες ομάδες είναι φανερό πως δεν μπορούμε να τα σηκώσουμε ούτε σαν ΠΑΟΚ,ούτε σαν χώρα...εμείς τουλάχιστον νομίζω πως είναι αρκετά χρόνια τώρα που έχουμε προσγειωθεί και ίσως θα έπρεπε να προσγειωθούμε και άλλο.
Ο Λάζος νομίζω πως κατάλαβε πως κάπου το παραέκανε...ιερός και σεβαστός ο αγώνας του-όχι για τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη βέβαια-αλλά πρέπει να βλέπεις και λίγο γύρω σου και να σταθμίζεις έτσι την αντίδρασή σου.
Αμα μηδενιζόταν ο ΠΑΟΚ-μόνος αυτός για ακόμα μία φορά-δεν θα λυνόταν το πρόβλημα του μπάσκετ.
Στο κάτω-κάτω αρκετά έχει πληρώσει αυτός ο Σύλλογος με αποχωρήσεις απ' το γήπεδο,με μη εξόδους στην Ευρώπη,με μηδενισμούς,με χαμένους τίτλους όλα αυτά τα χρόνια....κανένας μας δεν θα ήθελε να το ξαναζήσει αυτό.
Πριν λίγο ανέβηκε κι ένα κείμενο αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις!
ωραίο το άρθρο. υπάρχει προσπάθεια προσέγγισης ένθεν ή/και κακείθεν? έχουμε κάποια πληροφόρηση? ooooli?????
Πραγματικά πιστεύεις πως υπήρχε περίπτωση τιμωρίας???
Πολύ αμφιβάλω.
Η κουβέντα για την διοίκηση επανήλθε μιας και για ακόμη μια φορά φάνηκε πόσο λίγη είναι. Θα μπορούσε το μπάχαλο των ημερών να γίνει αφορμή για την μεγάλη ανατροπή. Να γίνει επιτέλους ΚΑΤΙ. Ίσως ο Oli να έβαλε ένα λιθαράκι. Έστω και ένας από εμάς να γραφτεί στον ερασιτέχνη, αυτό είναι το μόνο κέρδος.
Πολύ αμφιβάλω.
Η κουβέντα για την διοίκηση επανήλθε μιας και για ακόμη μια φορά φάνηκε πόσο λίγη είναι. Θα μπορούσε το μπάχαλο των ημερών να γίνει αφορμή για την μεγάλη ανατροπή. Να γίνει επιτέλους ΚΑΤΙ. Ίσως ο Oli να έβαλε ένα λιθαράκι. Έστω και ένας από εμάς να γραφτεί στον ερασιτέχνη, αυτό είναι το μόνο κέρδος.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
θα ξαναγυρίσει ή πάπαλα?
τα άλλα όλα είναι πόλεμος ανακοινώσεων και κυνήγι εντυπώσεων.
τα άλλα όλα είναι πόλεμος ανακοινώσεων και κυνήγι εντυπώσεων.