36. Mirko Savini
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: 36. Mirko Savini
Στο url που μας παρέθεσες σπόρε αναφέρει ότι ο Savini έχει γεννηθεί στις 11 Μαρτίου του 1979, δηλαδή σε ένα μήνα γίνενται ακριβώς 32 ετών.
- navigator11
στη φάση με το ριέρα εξετέθη.βέβαια,αν στο κέντρο της άμυνας έπαιζε ο κοντρέρας,η φάση νομίζω θα σταματούσε όταν όφειλε να σταματήσει.η ... κάλυψη-μάλλον απόκρυψη-που παρείχε στο σαβίνι ο μαλεζάς ήταν επιεικώς τραγική.δυστυχώς δεν μπόρεσε να τον γκρεμίσει τον ισπανό εγκαίρως ο μίρκο κ χάσαμε τον αγώνα ως εκ θαύματος ...
-
Είναι απίστευτο το τι έχει ακούσει, ακόμη και ότι κάθεται στο συμβόλαιό του, αλλά όποτε τον χρειαζόμαστε είναι εκεί αξιόπιστος και δυναμικός...
Eχω βαρεθει να μαλωνω με φιλους για τον Σαβινι.Το εχω ξαναπει και εδω μεσα.Ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αμυντικα στον ΠΑΟΚ,στο ενας εναντιον ενος.Οσον αφορα τις πασες του,σπανια θα κανει λαθος.Τα οποια λαθη κανει,οφειλονται,κατα τη γνωμη μου,στην ελλειψη αγωνων.
Η αλήθεια είναι ούτε εγώ έχω καταλάβει γιατί έχει φάει δυσανάλογα πολύ κράξιμο.
- nick_shortjohn
Άμα βαρούσε μπουνιά σε παίκτη του Ολυμπιακού ή αν κουνούσε σημαιάκι του κόρνερ ή αν δήλωνε πως μεγάλωσε με την αφίσα του Αλέκου Αλεξίου ή ότι μικρός αγόρασε φανέλα Αντώνη Γιουκούδη θα ήταν ο θεός μας και αφέβτης μας και θα ξεκινούσε βασικός ακόμη και στα προπαιδικά γιατί έτσι θα έπρεπε...
Πιστεύω ότι με αυτόν δίπλα στον Κοντρέρας (και όχι ως μπακ) και με Χαλκιά πίσω θα προσεγγίζαμε αμυντικά τις δύο προηγούμενες σεζόν...
Πιστεύω ότι με αυτόν δίπλα στον Κοντρέρας (και όχι ως μπακ) και με Χαλκιά πίσω θα προσεγγίζαμε αμυντικά τις δύο προηγούμενες σεζόν...