Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Την Τρίτη λοιπόν τα σπουδαία. Χαμός θα γίνει!!!
- navigator11
κοντοζυγωνει η τριτη και για μας τους ξεμπαρκους.εχω την εντυπωση πως τελικα δε θα χρειαστει να δοθει παραταση μετα τις 18 του μηνα.μεχρι τις 14-15 βλεπω να καθαριζει η δουλεια και οποιος προλαβε...!παντως αυτο το συναισθημα να ξεκινας τη νεα χρονια χωρις να σκεφτεσαι τπτ αλλο εκτος απο το να προλαβεις να τσακωσεις το διαρκειας σου και οτι πρεπει να ξεκινησεις για το ναο κανενα 2ωρο νωριτερα του αγωνα μπας και βρεις καμμια ακρη ισα να σταθεις ορθιος για να δεις ποδοσφαιρο και μονο ειναι απολαυστικο.εκτιμω το ζαγορ ακομα περισσοτερο γιατι με τις κινησεις του σιγα-σιγα εχει σχεδον πετυχει να καθιερωσει διακριτους ρολους στον ΠΑΟΚ,απαραιτητο συστατικο για επιτυχημενο παρον και ακομα πιο βεβαιο μελλον.εκαστος λοιπον στο ειδος του.και εμεις στον πραγματικο και μοναδικο μας ρολο σε αυτο το συλλογο καθημερινα δινουμε ρεσιταλ!!

Άντε ντου στα διαρκείας να μη μείνει τίποτα. Άντε θέλω να μπαίνω στο site της ομάδας και να διαβάζω αυτό:
Season Tickets for the coming 2009/10 season are now sold out.
http://www.chelseafc.com/page/TicketAva ... 86,00.html
Δηλαδή να μας περάσει και να μας προλάβει το sold out η Chelsea…έ όχι και η Chelsea…

ΠΑΟΚ είσαι ΝΤΟΥ στα διαρκείας!

- whiteblack
12000 αποψε ! Λογικα θα κλεισει αυριο μια χιλιαδα πανω . Η πλακα ειναι το τι θα γινει την ερχομενη Τριτη οπου θα γινει συναπαντημα παλαιων, για καλυτερη θεση και καινουργιων . Και εγω κει θα ειμαι με 6 φιλαρακια μου που θελουν να ψαχτουν για νεα θεση . Αντε καλα ξεμπερδεματα!!!!
Ως αργοσχολος εγω θα εχω πλεονεκτημα, γιατι θα παω κατα τις 11-12 που οι πιο πολλοι τρεχουν ασκοπα (εργασια νομιζω το λενε). Νομιζω δε θα εχει και πολυ κοσμο αυτες τις ωρες. Χθες παντως που πηγα να ανανεωσω ημουν ατυχος γιατι πετυχα πανω στην ωρα που καποιοι συνδεσμοι ηρθαν να παρουν τα διαρκειας τους και δημιουργηθηκε μια μικρη αναστατωση για λιγο στον υπολοιπο κοσμο που περιμενε ασκοπα, αλλα εμφανιστηκε ο Ποικιλιδης και με τον διπλωματικο του τροπο ηρεμησε τα πνευματα.
Εκπροσωπώντας έναν από τους συνδέσμους, σας λέω υπεύθυνα ότι αύριο οι ουρές θα φτάνουν μέχρι το δρόμο!!!!teacher έγραψε:Μην ξεχνάς και του συνδέσμους... Ίσως αύριο το κοντέρ γράψει κανένα τρελό νούμερο...
Ξεκινήστε νωρίς γιατί δεν ξέρω πόσα κομμάτια θα μείνουν στο τέλος!!
- sidpanos
μ@λακία της παέ...Έπρεπε να βάλει μια μέρα για τους συνδέσμους μόνο ξεχωριστά...
- paok4kyriakos
Πάντως πιστεύω παιδια πως οι σύνδεσμου θα πάρουν κανα 5 χιλιαρικα...
σημερα παρολω που δε γνωριζω τι κινηση υπαρχει προβλεπω οτι θα εχει τεραστια κινηση μπορει να φυγουν και δυο χιλιαρικα κομματια γτ ερχονται οι συνδεσμοι για της ανανεωσεις!!!
η 2 υπαλληλους σε ενα ξεχωριστο γραφειο μονο για αυτους..sidpanos έγραψε:μ@λακία της παέ...Έπρεπε να βάλει μια μέρα για τους συνδέσμους μόνο ξεχωριστά...
προχτες που πηγα εγω ηρθε ενα παληκαρι απο συνδεσμο με το πακετο στο χερι.
τον μαγκωσε ενας υπαλληλος και τον πηγε στα μεσα γραφεια..
Επειδή η διοίκηση φαίνεται να μαθαίνει από τα λάθη της, θα πρότεινα το παρόν topic να παραμείνει ανοιχτό και μετά το ξεπούλημα των διαρκείας. Θα είχε ενδιαφέρον να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας παλιοί και νέοι κάτοχοι διαρκείας και να τονίσουμε τα σημεία στα οποία πάσχει η διαδικασία.
Όπως έγραψα και παλιότερα η εξάντληση των διαρκείας θα είναι ένα κερδισμένο στοίχημα για την ΠΑΕ που έβαλε το κεφάλι της στον ντορβά ανακοινώνοντας συγκεκριμένο αριθμό (στόχο). Θα σημαίνει επίσης ότι ΠΑΕ και λαός βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος.
Όπως έγραψα και παλιότερα η εξάντληση των διαρκείας θα είναι ένα κερδισμένο στοίχημα για την ΠΑΕ που έβαλε το κεφάλι της στον ντορβά ανακοινώνοντας συγκεκριμένο αριθμό (στόχο). Θα σημαίνει επίσης ότι ΠΑΕ και λαός βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος.
- ContrerasPablo
αντε ρε παιδια,τι γινετε σημερα?θα ανακοινωθουν τα σημερινα να φυγουμε?εχουμε και υποχρεωσεις