Branislav "The Tiger" Prelević

Οτιδήποτε αφορά παίκτες και προπονητές που τίμησαν (ή και ατίμασαν...) τη φανέλα με το δικέφαλο...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Branislav "The Tiger" Prelević

Δημοσίευση από Ale »

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.paokmania.gr/basket/synentey ... on-savvidi

«Λεπτές οι ισορροπίες με τον Σαββίδη»

Την άποψή του πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επειγόντως ιδιοκτήτη εξέφρασε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του χορηγού της ομάδας, Κώστα Αμοιρίδη:

«Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην έρθει μεγαλομέτοχος. Αν έρθει, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να φύγουμε. Δεν θα αλλάξει κάτι. Εγώ θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο. Η ομάδα χρειάζεται έναν μεγαλομέτοχο. Εμείς μπορούμε να λειτουργήσουμε και λειτουργούμε με σκοπό την επιβίωση της εταιρίας» είπε ο Μπάνε.

Για τις οφειλές της ΚΑΕ ο Πρέλεβιτς είπε: «Για να ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ, δίχως παρουσία μεγαλομετόχου, χρειάζεται 15 χρόνια. Γι' αυτό δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην υπάρξει μεγαλομέτοχος. Όπως είναι σήμερα τα δεδομένα, είναι αδύνατο να πληρώνονται όλα και ταυτόχρονα ένα μεγάλο μέρος των χρεών.
Τα χρέη δημιουργήθηκαν σε μια εποχή όπου υπήρχαν λεφτά και αποπληρώνονται σε μια εποχή όπου δεν υπάρχουν λεφτά.

Σχετικά με τις επαφές της ΚΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη και το ενδεχόμενο ο τελευταίος να ασχοληθεί με το μπάσκετ, δήλωσε: «Είμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη. Είναι ένα θέμα στο οποίο οι ισορροπίες είναι λεπτές και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Για το ενδεχόμενο της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ: «Εχουμε συζητήσει πολλές φορές για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά όταν φτάνουμε στο οικονομικό, σταματάμε. Ξέρετε, οι ομάδες φτιάχνονται μέσα στο γήπεδο και καταστρέφονται έξω από αυτό».
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο ανθρωπος που μας εβαλε στον μπασκετικο χαρτη και μας εφερε ευρωπαικους τιτλους, μας παρακαλει να παμε εστω 2000 στο γηπεδο. Μπραβο μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

4 Γενάρη με τον βάζελο, ευκαιρία είναι να το γεμίσουμε...

http://www.paokmania.gr/basket/synentey ... ki-douleia

"Ο Μπάνε κάνει εξαιρετική δουλειά"

O Κώστας Αμοιρίδης σε δηλώσεις του, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμπλακεί αργότερα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπάνε Πρέλεβιτς...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΚΑΕ: «Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω. Παλιά ήμουν κατηγορηματικά αρνητικός. Σήμερα δεν λέω όχι, δεν λέω και ναι. Θα έλεγα ότι ανοίγω μια... χαραμάδα για να δρομολογηθεί το γεγονός, όχι πόρτα. Όταν ανοίγεις την πόρτα είσαι κοντά να την περάσεις. Η χαραμάδα είναι πολύ πιο μακριά».

Για την αλλαγή της στάσης του: «Αφενός οι επιχειρήσεις μου, που θα μπορούσαν να τραβήξουν ένα άλλο... καράβι, βρίσκονται πλέον στο δρόμο που πρέπει και αφετέρου γιατί παλιότερα δεν ήξερα, τώρα γνωρίζω. Εάν γνωρίζεις κάτι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να κινηθείς. Εάν ξέρεις μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις και να πετύχεις. Εάν δεν γνωρίζεις κοιτάς με δέος. Εάν κάνω κάτι θέλω να πάει καλά, να είναι εξασφαλισμένο από κάθε πλευρά. Υπό αυτήν την έννοια μιλάμε για χαραμάδα... Δεν κάνω τίποτα χωρίς να γνωρίζω τις συνέπειες κάθε απόφασής μου».

Για το καθαρά επιχειρηματικό κομμάτι που αφορά στην απόκτηση της ΚΑΕ ως ανώνυμης εταιρίας: «Εάν φύγουμε από το συναισθηματικό και μείνουμε μόνο στο επιχειρηματικό τι έχουμε; Μιλάμε για εταιρία με κάποια χρέη. Λες, λοιπόν, ως επιχειρηματίας πως θα αγοράσεις μια επιχείρηση που χρωστάει περίπου 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ, από όσο γνωρίζω. Τι προσδοκάς από αυτήν την αγορά; Στην καλύτερη των περιπτώσεων να καλύπτεις τα έξοδα από τα έσοδα, ίσως και να έχεις κέρδη το πολύ 200.000 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Τα τρία εκατομμύρια ευρώ θέλουν 15 χρόνια για να ξεπληρωθούν, για να μπεις στην ευθεία».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Θα κάνει κάτι με την ΚΑΕ. Νομίζω πως υπάρχει φως στο τούνελ, πριν από τρία χρόνια δεν υπήρχε. Εάν είχα τη δυνατότητα να του μιλήσω θα του έλεγα να πάρει την εταιρία».

Για το πότε θεωρεί πως θα μπορέσει να ασχοληθεί πιο ενεργά με την ΚΑΕ: «Η οριστική μου απόφαση, για το εάν θα εμπλακώ περισσότερο στην ΚΑΕ, μπορεί να προκύψει σε δύο χρόνια, μπορεί να μη γίνει και ποτέ. Δεν περιμένω τώρα. Είπα ότι υπάρχει μια χαραμάδα. Που σημαίνει ότι εάν παλιά ήταν μια πιθανότητα 0% να ασχοληθώ, τώρα είναι 5%. Αλλά είναι και 95% να μην ασχοληθώ. Θα πρέπει να δω το χρόνο μου, τις δυνάμεις μου, την ενέργειά μου. Ο κάθε επιχειρηματίας και οικογενειάρχης περιμένει κάποιες πολιτικές αποφάσεις για να δει τι θα κάνει. Σήμερα έχω μια ενέργεια και τη διοχετεύω 120% στη δουλειά μου. Αυτό μου επιτρέπει να έχω μια υγιή επιχείρηση, να μου περισσεύουν χρήματα, να συντηρώ την οικογένειά μου και να είμαι χορηγός στον ΠΑΟΚ. Εάν αύριο, σε ένα υποθετικό σενάριο, αντί για το 120% στη δουλειά, διαθέσω το 80% θα πάει καλά η δουλειά μου; Ο Μπάνε Πρέλεβιτς κάνει εξαιρετική δουλειά. Μόνο με αυτόν μαζί θα μπορούσα να εμπλακώ ιδιοκτησιακά με την ΚΑΕ. Ως πρόεδρος λειτουργεί υπεύθυνα, ψύχραιμα, χωρίς παρορμητισμό».
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενω ολοι εχουμε καταπιαστει με το ποδοσφαιρο και τον Μπλανκο, εγω καταχαρηκα με αυτο που διαβασα. Και απογοητευομαι που κανεις εδω μεσα δεν ασχοληθηκε με κατι τετοιο ενω σε καθε ποδοσφαιρικο παπα γινεται χαμος.
Α ρε καημενε Μπανε, μακαρι να γινει να δεις κι εσυ αυτο που αξιζεις

http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 20261.html

Βάζει το γιο του μπροστάρη στην ΚΑΕ

Πολύ σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και για το τμήμα μπάσκετ. Ο Σαββίδης πήρε στα χέρια του τα έγγραφα με όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ που συμφωνούν με την αρχική ενημέρωση που είχε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ (αφού ο ίδιος ο Σαββίδης έχει ζητήσει πλήρη μυστικότητα για το θέμα) συναντήθηκε με τον Μπάνε Πρέλιεβιτς και είχαν κουβέντα για την επικείμενη επένδυσή του στο τμήμα μπάσκετ.

Ο Σαββίδης γνωρίζει πως με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ κλείνει άμεσα όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις της ομάδας μπάσκετ, ενώ δέχεται εισηγήσεις να βάλει άλλες 500.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι για την αγωνιστική ενίσχυσή της προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τίτλο.

Η σκέψη του 55χρονου επιχειρηματία είναι, εφόσον μπει στην ΚΑΕ, να βάλει μπροστάρη τον έναν από τους δύο γιους του.΄
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Μακάρι να γίνει,μακάρι!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω προσωπικα αδερφε περιμενω με μεγαλυτερη ανυπομονησια αυτο παρα το ποδοσφαιρικο. Το μπασκετ ΜΑΣ ειναι σε καλυτερη μοιρα οργανωτικα και αν ενισχυθει με αυτα τα 500... χτυπαμε τιτλο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Dimg4 έγραψε:Ενω ολοι εχουμε καταπιαστει με το ποδοσφαιρο και τον Μπλανκο, εγω καταχαρηκα με αυτο που διαβασα. Και απογοητευομαι που κανεις εδω μεσα δεν ασχοληθηκε με κατι τετοιο ενω σε καθε ποδοσφαιρικο παπα γινεται χαμος.
Διαφωνώ με την εισαγωγή..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτό που λες αδερφέ είναι η μεγαλύτερη παγίδα. Δεν θέλει πολύ να ξαναγεμίσουμε πανηγυρτζήδες που θα ζητάνε pops bensah monsu και english και παίκτες με 10 και 20 χιλιάρικα το μήνα. ο ΠΑΟΚ ακολουθεί το δρόμο της αρετής και όλα βαινουν καλώς. Καλώς φυσικά, και όχι τέλεια καθώς τα 2+ μύρια χρέη σε υποχρεώνουν να κάνεις τον κομπάρσο του πρωταθλήματος για τα επόμενα 10+ χρόνια.

Καλώς να έλθει ο Σαββίδης, να εξαφανίσει τα χρέη και να απαιτήσει να ξαναγίνει ανταγωνιστικό το προιόν ώστε να υπάρχει κάποιο επιχειρηματικό κέρδος- δεν είναι δυνατόν να κέρδισε ο αστέρας τρίπολης 2.7 μύρια φέτος ΜΟΝΟΝ από την Ευρώπη και ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ που πάει με φιλοδοξίες στο top32 του Eurocup να έχει max budget 3.5 κατοστάρικα...- και βλέπουμε.

Αλλά το ξαναλέω, ναι να μπεί, ναι να είναι στη διοίκηση και ο γιός, αλλά αν αλλάξει κάτι από το πάζλ (και δυστυχώς άλλαξε φέτος που έφυγε ο Χάρης) της διοίκησης-προπονητικού και τεχνικού τημ, τότε τα πέτρινα χρόνια θα έλθουν στη θέση των glorious days που προσδοκούμε...

PS: by the way, έχω φτάσει 39 αλλά τέτοιες ειδήσεις μου φτιάχνουν πραγματικά όλη την ημέρα μου ;)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ανάσταση Χριστουγεννιάτικα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

palok έγραψε:αυτό που λες αδερφέ είναι η μεγαλύτερη παγίδα. Δεν θέλει πολύ να ξαναγεμίσουμε πανηγυρτζήδες που θα ζητάνε pops bensah monsu και english και παίκτες με 10 και 20 χιλιάρικα το μήνα. ο ΠΑΟΚ ακολουθεί το δρόμο της αρετής και όλα βαινουν καλώς. Καλώς φυσικά, και όχι τέλεια καθώς τα 2+ μύρια χρέη σε υποχρεώνουν να κάνεις τον κομπάρσο του πρωταθλήματος για τα επόμενα 10+ χρόνια.

Καλώς να έλθει ο Σαββίδης, να εξαφανίσει τα χρέη και να απαιτήσει να ξαναγίνει ανταγωνιστικό το προιόν ώστε να υπάρχει κάποιο επιχειρηματικό κέρδος- δεν είναι δυνατόν να κέρδισε ο αστέρας τρίπολης 2.7 μύρια φέτος ΜΟΝΟΝ από την Ευρώπη και ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ που πάει με φιλοδοξίες στο top32 του Eurocup να έχει max budget 3.5 κατοστάρικα...- και βλέπουμε.

Αλλά το ξαναλέω, ναι να μπεί, ναι να είναι στη διοίκηση και ο γιός, αλλά αν αλλάξει κάτι από το πάζλ (και δυστυχώς άλλαξε φέτος που έφυγε ο Χάρης) της διοίκησης-προπονητικού και τεχνικού τημ, τότε τα πέτρινα χρόνια θα έλθουν στη θέση των glorious days που προσδοκούμε...

PS: by the way, έχω φτάσει 39 αλλά τέτοιες ειδήσεις μου φτιάχνουν πραγματικά όλη την ημέρα μου ;)

Άφησε άλλους κι άλλους στη Π.Α.Ε., που έχουν κάνει λάθη και λαθάρες, δεν θα αφήσει τα παιδιά στη Κ.Α.Ε. που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τον Π.Α.Ο.Κ. και το μπάσκετ και δεν έχουν κάνει λάθη, αλλά άθλους; Είπαμε..

Αυτό με τους πανηγυρτζήδες κι εγώ το φοβάμαι. Το φοβάμαι και για τη Κυριακή... Εγώ θα πάρω τον 9χρονο αδερφό μου να γουστάρουμε ΠΑΟΚτσήδικη ατμόσφαιρα και καλό μπάσκετ. Θα τρελαθώ αν γίνει καμιά μαλακία.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

πιστέψτε με αν είχα πάρει χαμπάρι τέτοια είδηση θα είχα πεταχτεί πρώτος να πανηγυρίσω μια τέτοια είδηση-πιθανότητα... είναι μπροστά μας μια σοβαρή ευκαιρία να μπεί το χρήμα του ξεχρεώματος στο τμήμα μπάσκετ και να χαμογελάσουμε στο μέλλον με αισιοδοξία! τότε θα είναι και για μένα ο Ιβαν ένας μικρός θεός. Ως σήμερα απλά τον έχω σε εκτίμηση ως ένα πρόεδρο που δεν ήρθε να αρμέξει το σύλλογο αλλά να κάνει δουλειά. Βάζοντας και χρήματα. τελεία.

εγώ έτσι κουβέντα να γίνεται, τον Χάρη δεν τον ξέρω και τη δουλειά του δεν την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Του χρεώνω πάμπολες λάθος επιλογές ξένων τόσα χρόνια. Και πολλά λάθη σκάουτιγκ. ΄΄Και μάλλον και σε επίπεδο τακτικής δεν είδαμε ποτέ σύγχρονο μπάσκετ επί των ετών του αλλά δεινοσαυρέ. Γιατί φέτος η ομάδα επιτέλους πιέζει στην άμυνα και ειναι και πιο γρήγορη;
για όλα αυτά πολύ εύκολα μπορεί να πέφτω έξω καθώς δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις για να κρίνω και μάλλον τον αδικώ, αλλά αυτή την εντύπωση σχημάτισα από την κερκίδα (και όχι από τον καναπέ)...επιπλέον ως φάτσα ρε παιδιά τον είδα πολύ φλώρο και οι παίκτες ψιλογραμμένο τον είχαν. δεν είδα ούτε σεβασμό ούτε φόβο. σα να τους μιλούσε ο φροντιστής ένα πράμα και έκφραση άσε μας ρε φίλε , τσουτσέκι τώρα που θα μας πεις εσύ... (ξαναλέω είναι απλώς μια εντύπωση, μακάρι να έχω τελείως λάθος.)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

RoMaN έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ενω ολοι εχουμε καταπιαστει με το ποδοσφαιρο και τον Μπλανκο, εγω καταχαρηκα με αυτο που διαβασα. Και απογοητευομαι που κανεις εδω μεσα δεν ασχοληθηκε με κατι τετοιο ενω σε καθε ποδοσφαιρικο παπα γινεται χαμος.
Δεκτον αλλα τα γεγονοτα το δειχνουν. Πως εξηγεις το οτι σνομπαριστηκε τετοια ειδηση?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

KalamarGiannis έγραψε:πιστέψτε με αν είχα πάρει χαμπάρι τέτοια είδηση θα είχα πεταχτεί πρώτος να πανηγυρίσω μια τέτοια είδηση-πιθανότητα... είναι μπροστά μας μια σοβαρή ευκαιρία να μπεί το χρήμα του ξεχρεώματος στο τμήμα μπάσκετ και να χαμογελάσουμε στο μέλλον με αισιοδοξία! τότε θα είναι και για μένα ο Ιβαν ένας μικρός θεός. Ως σήμερα απλά τον έχω σε εκτίμηση ως ένα πρόεδρο που δεν ήρθε να αρμέξει το σύλλογο αλλά να κάνει δουλειά. Βάζοντας και χρήματα. τελεία.

εγώ έτσι κουβέντα να γίνεται, τον Χάρη δεν τον ξέρω και τη δουλειά του δεν την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Του χρεώνω πάμπολες λάθος επιλογές ξένων τόσα χρόνια. Και πολλά λάθη σκάουτιγκ. ΄΄Και μάλλον και σε επίπεδο τακτικής δεν είδαμε ποτέ σύγχρονο μπάσκετ επί των ετών του αλλά δεινοσαυρέ. Γιατί φέτος η ομάδα επιτέλους πιέζει στην άμυνα και ειναι και πιο γρήγορη;
για όλα αυτά πολύ εύκολα μπορεί να πέφτω έξω καθώς δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις για να κρίνω και μάλλον τον αδικώ, αλλά αυτή την εντύπωση σχημάτισα από την κερκίδα (και όχι από τον καναπέ)...επιπλέον ως φάτσα ρε παιδιά τον είδα πολύ φλώρο και οι παίκτες ψιλογραμμένο τον είχαν. δεν είδα ούτε σεβασμό ούτε φόβο. σα να τους μιλούσε ο φροντιστής ένα πράμα και έκφραση άσε μας ρε φίλε , τσουτσέκι τώρα που θα μας πεις εσύ... (ξαναλέω είναι απλώς μια εντύπωση, μακάρι να έχω τελείως λάθος.)
ναι έχεις τελείως λάθος :mrgreen:

PS: καλή χρονιά Γιάνναρε να χεις και εσύ και όλα τα παιδιά εδώ μέσα. Για να δούμε τι θα δούμε μέσα στο 15...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Dimg4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:
Δεκτον αλλα τα γεγονοτα το δειχνουν. Πως εξηγεις το οτι σνομπαριστηκε τετοια ειδηση?
Ένα πράγμα θα σε πω.
Περισσότερα posts είχαμε στο forum για το γαύρος - Πανιώνιος, από το Π.Α.Ο.Κ. - Buducnost.
Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παλαίμαχοι Π.Α.Ο.Κ.”