19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- ΑποστόληςΑ
Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης
Όπως κατάλαβες Βασίλη, σ' εσένα ελπίζουμε για το διπλό στην Κομοτινή. Ακόμη κι αυτοί που σε θεωρούνε λάθος και ακριβή μεταγραφή!
Θα τους δείξεις, όμως εσύ αγόρι μου, τι εστί βερύκοκο!
Forzza Koutsia!
Θα τους δείξεις, όμως εσύ αγόρι μου, τι εστί βερύκοκο!
Forzza Koutsia!
teod1980 έγραψε:Με δεδομένη την αουσία του Sergio και του Βιερινια μάλλον παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στα εξτρέμ. ΓΙα αυτό είναι ευκαιρία να τον αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο και να μην τον σταυρώσουμε....
Δυστυχώς οι επιλογές μας στα εξτρέμ δεν είναι αρκετές και πρέπει να ζητήσουμε από το παληκάρι όχι μόνο να παίξει αλλά και να πρωταγωνιστήσει. Εγώ τον περιμένω πολύ καλό.
+100
Δες και τρέχα να το κάνεις και εσύ παιχταρά μου!! Είσαι το πουλέν μου, μη με κάνεις ρόμπα!! 
[youtube]Zu97Fvin_kc&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]Zu97Fvin_kc&feature=player_embedded[/youtube]

Αρη, εγω λεω στους δικους μας να βαλουμε και τα αυτοκινητα (οχι μονο τις ροδες) και εαν θελουν ας μην αποφυγουν...

Καλύτερος νέος παίκτης της περσινής σεζόν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν. Μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά σε προπονήσεις και αγώνες και ελπίζω στο ποδόσφαιρο να συνεχίσω να παίρνω χαρές. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου».
Ακομα περισσοτερο Βασιλη τωρα που ανηκεις στην μεγαλυτερη ομαδα...Συνεχισε εχεις πολυ μελλον μπροστα σου ..Μπραβο..
Ακομα περισσοτερο Βασιλη τωρα που ανηκεις στην μεγαλυτερη ομαδα...Συνεχισε εχεις πολυ μελλον μπροστα σου ..Μπραβο..
- ΑποστόληςΑ
Καλές οι βραβεύσεις, αλλά δεν προσφέρουν στην ομάδα και δεν κάνουν και καλό στον παίκτη, παρά ανεβάζουν τον εγωισμό του. Προτιμώ να είναι ουσιαστικός, όπως πέρυσι ο Sorlin και να τον έχουν όλοι για φτύσιμο.
Είναι μικρός όμως, δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί ο χαρακτήρας του και δεν μπορώ να είμαι τόσο απαιτητικός. Κάνουμε υπομονή και περιμένουμε την αγωνιστική ενηλικίωσή του.
Είναι μικρός όμως, δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί ο χαρακτήρας του και δεν μπορώ να είμαι τόσο απαιτητικός. Κάνουμε υπομονή και περιμένουμε την αγωνιστική ενηλικίωσή του.
- paok4kyriakos
Λέτε να τον δούμε, έστω και απο τον πάγκο, στα δύο παιχνίδια με τους Ουκρανούς;
Απο το gazzetta
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης... υποβιβάστηκε τελικά στην Εθνική Ελπίδων. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Ότο Ρεχάγκελ αποφάσισε να τον διαθέσει σο εν λόγω αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται.
Από την στιγμή που ο Γερμανός εκλέκτορας, Ότο Ρεχάγκελ δεν είχε την πρόθεση να χρησιμοποιήσει το νεαρό άσο του Π.Α.Ο.Κ. Βασίλη Κουτσιανικούλη στα ματς με την Ουκρανία προτίμησε να τον διαθέσει στην Εθνική των Ελπίδων. Έτσι θ' ισχυροποιήσει το συγκεκριμένο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του.
Κατόπιν τούτου ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πρόκειται να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, που αναχωρεί αύριο το πρωί για τον εκτός έδρας αγώνα με την Πορτογαλία.
Αρα, πάπαλα τα όνειρα του μικρού για τη μεγάλη Εθνική, επί του παρόντος..
Πάντως αν δουλέψει έχει όλο το μέλλον δικό του!
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης... υποβιβάστηκε τελικά στην Εθνική Ελπίδων. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Ότο Ρεχάγκελ αποφάσισε να τον διαθέσει σο εν λόγω αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται.
Από την στιγμή που ο Γερμανός εκλέκτορας, Ότο Ρεχάγκελ δεν είχε την πρόθεση να χρησιμοποιήσει το νεαρό άσο του Π.Α.Ο.Κ. Βασίλη Κουτσιανικούλη στα ματς με την Ουκρανία προτίμησε να τον διαθέσει στην Εθνική των Ελπίδων. Έτσι θ' ισχυροποιήσει το συγκεκριμένο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του.
Κατόπιν τούτου ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πρόκειται να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, που αναχωρεί αύριο το πρωί για τον εκτός έδρας αγώνα με την Πορτογαλία.
Εχουμε μεινει με μονο 2 εξτρεμ... Εναν ελπιδοφορο ανετοιμο και έναν ΤΕΛΕΙΟ... Και φυσικά με άδειες θέσεις στον πάγκο...
Αυτό για μένα είναι το καλύτερο νέο που θα μπορούσα να ακούσω.free4 έγραψε:Απο το gazzetta
Ο μικρός έχει ταλέντο του λείπει το θάρρος η το θράσος εάν θέλετε και ο Γερμανός αυτό το φωτογράφισε.
Θεωρητικά υπάρχουν και οι Αραμπατζής, Μουν, Λίνο ....gika έγραψε:Εχουμε μεινει με μονο 2 εξτρεμ... Εναν ελπιδοφορο ανετοιμο και έναν ΤΕΛΕΙΟ... Και φυσικά με άδειες θέσεις στον πάγκο...