Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από eleos »

Αν ο ένας είναι ο Σαλπι, μακάρι νάρθει.
Γιατι παίχτης ΕΛΛΗΝΑΣ με τα χαρακτηριστικά του, ταχύτητα, σέντρα, τελείωμα και ταλέντο δεν υπάρχει.

Απλά δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να έρθει, απλά θα τον αφήσει ο λαγός..?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μπορεί να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του...

:?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σάλπί γύρνα στον ΠΑΟΚ. Γύρνα σπίτι σου να...τσακωθούμε με την ησυχία μας... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ακουγονται οντως πολλα και διαφορα για το Σαλπιγγιδη και ως γνωστον ο ανθρωπος αυτος διχαζει οσο κανεις αλλος τις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ...

Το συναισθημα λεει ΟΧΙ !!!
Η λογικη λεει ΝΑΙ !!!

Ποιον δρομο θα ακολουθησουμε??? Κανεις μας δεν το ξερει ακομη. Ισως και να ειναι καλυτερα ετσι. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει το ολο σεναριο της μεταγραφης, το σιγουρο ειναι οτι εχουμε ακομη πολυ δρομο μπροστα μας ωσπου το ολο θεμα να γινει συγκεκριμενο, για να κανουμε την αυτοκριτικη και τους υπολογισμους μας...

Οτι ειναι να γινει, θα γινει στο τελος, με μοναδικο κριτηριο την αγωνιστικη ανοδο του ΠΑΟΚ, πραγμα που ειναι και ο κοινος παρονομαστης των μεν θετικων, οπως και των δε αρνητικων!!!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Τίποτα καινούργιο...βαρέθηκα όλο τα ίδια και τα ίδια υπονοούμενα... :(

Και όλα αυτά επειδή ο βαζελος εδώ και ένα χρόνο ψάχνει σέντερ μπακ διεθνής κλάσεως...

Βαρέθηκα να ακούω υπονοούμενα ότι το καλοκαίρι ο βαζελος θα δώσει καμιά 6 εκατομμύρια και τον Σαλπιγγίδη για να πάρει τον Κοντρέρας!

Επίσης βαρέθηκα να ακούω και τα υπονοούμενα ότι ο Βρύζας ψήνει τον Κουτσιανικούλη...επίσης ότι θα πουλήσουν τον Μουσλιμοβιτς 5 εκατομμύρια σε ομάδα του εξωτερικού κτλ. κτλ...Ο Κατσουράνης πήρε δικηγόρο για να μείνει ελεύθερος πληρώνοντας ένα ποσό στο συμβόλαιό του κτλ... Χιμένεθ...Βιλανουέβα...κτλ...κτλ...

Τι να πω ρε παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει... :)

Εγώ ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι καλύτερος. Από κει και πέρα αν μπορεί να γίνει καλύτερος και να μπούνε και εκατομμύρια στα ταμία τότε ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Platon έγραψε:Ακουγονται οντως πολλα και διαφορα για το Σαλπιγγιδη και ως γνωστον ο ανθρωπος αυτος διχαζει οσο κανεις αλλος τις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ...

Η λογικη λεει ΝΑΙ !!!

Ποιον δρομο θα ακολουθησουμε??? Κανεις μας δεν το ξερει ακομη. Ισως και να ειναι καλυτερα ετσι. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει το ολο σεναριο της μεταγραφης, το σιγουρο ειναι οτι εχουμε ακομη πολυ δρομο μπροστα μας ωσπου το ολο θεμα να γινει συγκεκριμενο, για να κανουμε την αυτοκριτικη και τους υπολογισμους μας...

Οτι ειναι να γινει, θα γινει στο τελος, με μοναδικο κριτηριο την αγωνιστικη ανοδο του ΠΑΟΚ, πραγμα που ειναι και ο κοινος παρονομαστης των μεν θετικων, οπως και των δε αρνητικων!!!
πλάτωνα να μιλούσαμε για λογική και συναίσθημα εφόσων κυνηγούσαμε γούμενο,παγώνη και μπάτμαν...ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΙΣΩ...
ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΙΔΗ,ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Platon έγραψε:Ακουγονται οντως πολλα και διαφορα για το Σαλπιγγιδη και ως γνωστον ο ανθρωπος αυτος διχαζει οσο κανεις αλλος τις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ...

Η λογικη λεει ΝΑΙ !!!
Εγώ πάλι ρε παιδιά έχω βαρεθεί να ακούω από πολλούς,"Εμένα ο ΠΑΟΚ με νοιάζει,ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα,ο ΠΑΟΚ πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις,μόνο το καλό του ΠΑΟΚ με νοιάζει κ τίποα άλλο,ο ΠΑΟΚ έτσι,ο ΠΑΟΚ αλλιώς..."Μήπως τελικά είμαστε ΠΑΟΚ μόνο στα λόγια?Γιατί όταν λες ΠΑΟΚ πάνω από όλα,δεν σε νοιάζει τπτ παρά μόνο το καλό του ΠΑΟΚ.Και αν για το καλό του ΠΑΟΚ πρέπει να γυρίσει ο Σαλπιγγίδης καλός να ρθει.Γιατί αν το δεις και αγωνιστικά δύσκολα βρίσκεις παίχτη σαν τον Σαλπιγγίδη,και ειδικά Έλληνα.Και θέλω να ρωτήσω αυτούς που δεν τον θέλουν πίσω...Αν...λέω ΑΝ.τελικά γυρίσει,και του χρόνου κάνει παπάδες με τον Ζλάταν,και σου πετάνε το ένα μπαλάκι μετά το άλλο και σε έχουν στην κορυφή...τι θα λέτε?Θα τον βρίζετε ακόμα?Δεν νομίζω...Και πιστεύω πως αν τελικά γυρίσει,στο αεροδρόμιο θα χουμε σκηνικά αλά επιστροφής Ζαγοράκη....
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Δεν θα μπορεσω να δεχτω ποτε τον σαλπιγγιδη ξανα με τον δικεφαλο αετο στο στηθος,

δεν θα μπορεσω να δεχτω τον σαλπιγγιδη να πανηγυριζει ξανα στην Θυρα 4,

δεν θα μπορεσω ποτε να πανηγυρισω γκολ του,

θοδωρη,σαντος και βρυζα μην φερετε τον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ πισω στον ΠΑΟΚ μας!!!

:?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

fofana εδώ δεχτήκαμε πίσω οικοδόμο που μίλησε υποτιμητικά για ΠΑΟΚ....

και κάτι άλλο που δεν ακούγεται...Απο φυτώρια υπολογίζεται ο σάλπι?
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Το τι ακριβώς έγινε τότε με τον Σαλπιγγίδη κανείς μα κανείς δεν ξέρει.Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον DimisK,τις μόνες απορίες που έχω προσωπικά είναι εκείνο το γαμημένο πέναλντυ,κι ότι ποτέ δεν βγήκε να πει ακριβώς το τι παίχτηκε τότε που έφυγε.Πιστεύω πως ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ.Και μιλάμε σε μία διοίκηση Γουμενοπαγωνάκηδες.Που τόσα και τόσα είχαν παιχτεί και δεν ξέρουμε τπτ,και όλα όσα είχαν κάνει βγαίνουν ένα ένα στην φόρα.Και εγώ έχω πάρει θέση εδώ και καιρό.Και τον θέλω πίσω.Και πιστεύω πως καθαρά αγωνιστικά,όλοι μας θέλουμε να χουμε έναν παίχτη σαν τον Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ.Και εννοώ καθαρά τον παίχτη Σαλπιγγίδη.Και αυτοί που δεν τον θέλουν,αν τελικά έρθει,και κάνει παπάδες μπροστα με τον Ζλάταν να δείτε πως θα αλλάξετε γνώμη.Και δεν μπορώ να ακούω βερεσέδες ότι μας πρόδωσε κτλ κτλ κτλ...Ολοι μας βρίζαμε τον Γεωργιάδη όταν την έκανε για τον γαύρο.Αλλά όταν γύρισε τον αποθεώναμε.Ολοι μας βρίζαμε τον Μούλα όταν μας έφτυσε για τον γαύρο,αλλά όταν γύρισε τον αποθεώσαμε στο παλατάκι.Ολοι μας βρίζαμε τον οικοδόμο,οικοδόμε τον μπούλο,και μη τολμήσεις να γυρίσεις,κτλ κτλ,και όταν γύρισε δεν άνοιξε μύτη,έβαλε και ένα γκολ στο ερπετό,και τον αποθεώναμε.Ολοι μας βρίζαμε εν χωρο τον Ζαγοράκη,στον επαναλυπτικό με το χανούμι στο 0-4 του κυπέλλου.Αλλά όταν γύρισε 5.000 κόσμος τον περίμενε στο αεροδρόμιο.Και στην τελική,ποιος ήταν ο Γεωργιάδης ο Μούλα και ο οικοδόμος και αυτούς τους συγχωρέσαμε,και δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τον Σαλπιγγίδη,που στο κάτω κάτω κανείς δεν ξέρει το τι ακριβώς παίχτηκε.Ενώ για Γεωργιάδη και Μούλα ξέρουμε πολύ καλά ότι και οι δύο μας έφτυσαν κατάμουτρα για τον γαύρο...Ολα τα υπόλοιπα εγώ τα ακούω βερεσέ.Καλώς να ρθει πίσω...Και είμαι σίγουρος,πως αν γυρίσει ακόμα και αυτοί που δεν τον θέλουν θα τον αποθεώνουν...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Κατι που μπορει να ειναι ασχετο, αλλα αφορα τον κοντοπ****νο και αφου γινεται κουβεντα θα το πω. Επαναλαμβανω οτι μπορει να μην κανει αισθηση:
Ο κοντοπ****νος προσφατα πηρε το καινουριο BMW X6 σε λευκο χρωμα και τις τελευταιες μερες ανεβηκε για να του βγαλει πινακιδες Θεσσαλονικης.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Πολυ καλη η προσεγγιση σου αδερφε Φοφα!!!! Συμφωνω μαζι σου!!!!
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Και εγω πριν 30 χρονια θα εγραφα ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΗ.Σημερα γραφω Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΗΘΟ ΒΑΛΕΤΟ...........
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Εγώ απαντώ στον αδερφό fofana και του λέω χαρακτηριστικά ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ'όλα! Για το καλό του ΠΑΟΚ, για το όνειρό μου, δε θα κολλήσω σε κανένα πρόσωπο, σε κανένα όνομα.
Ο κοντός όμως δεν αποτελεί στοιχείο του ΠΑΟΚ, αν ποτέ (μακριά από μας), γυρίσει, το έχω πει και το ξαναλέω. ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΚΟ, ΘΑ ΒΓΑΛΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ, δε θα πω κουβέντα γιατί θα είναι παίκτης της ομάδας που αγαπάω. Μέχρι όμως να έρθει, θα φωνάζω και θα ορίομαι ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ!

ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΡΕ ΚΟΝΤΕ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΝΟΜΑ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΙΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΑ?

Γιατί είναι πολύ μικρός ο Δημητράκης για να πουλήσει τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ, ας πουλήσει τρέλα εκεί που περνάει, εκεί που πέφτουν τα φράγκα, εκεί που τρώνε και πίνουν κουτόχορτο.

Γιατί ρε κοντέ, ή ΠΑΟΚ θα είσαι, ή επαγγελματίας. Αν είσαι ΠΑΟΚ, έλα να παίξεις τζάμπα. Άλλοι πληρώνουν για να έρθουν, εσένα θα σου κάνουμε και σκόντο. Αν από την άλλη είσαι επαγγελματίας, μπράβο σου, άξιος, τιμή σου και καμάρι σου, ΑΛΛΑ φέρσου σαν επαγγελματίας. Πές ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ, και δεν τρέχει και τίποτα, μήπως είσαι ο πρώτος ή ο τελευταίος?

ΠΑΟΚ και επαγγελματίας δεν είσαι!

Θέλω να κερδίσω το τζοκερ, το λόττο, το λαχείο..θα τον αγοράσω, και θα τον χαρίσω στον ΠΑΟΚ με την προϋπόθεση το δελτίο του να είναι καρφωμένο στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας μπροστά στην 4.

ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΟΝΤΕ!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ο κοντός λογίζεται οτι βγήκε απο το φυτώριο μας?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”