Ζήσης Βρύζας
- paok4kyriakos
Re: Ζήσης Βρύζας
ο ενας συμπληρώνει τον αλλον και οι 2 χρειάζονται για το αποτέλεσμα που βλέπουμε.
Περα που δεν μπορούμε να νικήσουμε ΠΟΚ και κατι τετοια οσο ειναι εδώ αυτοί μαζί ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει...σταθερά 3ος ανετααααααααααααα και σοβαρός.
Ολα στρώνουν....μονο τα χρεοι έμειναν ...αν φύγουν αυτα ξεφεύγουμε με την μια.
Περα που δεν μπορούμε να νικήσουμε ΠΟΚ και κατι τετοια οσο ειναι εδώ αυτοί μαζί ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει...σταθερά 3ος ανετααααααααααααα και σοβαρός.
Ολα στρώνουν....μονο τα χρεοι έμειναν ...αν φύγουν αυτα ξεφεύγουμε με την μια.
- PAOKfanAthens
ειχα διαβασει ενα σχετικο αρθρο στη ρεαλ νιουζ λιγο πριν βεβαιωθουμε οτι επιστεφει ο ζαγορ και το οποιο αναφεροταν σε αυτο ακριβως τον ενδεχομενο...και μενα θα μου φαινοταν ιδανικο κατι τετοιο...Maximus έγραψε:Μηπως τελικα παιζει το σεναριο, ο ενας απο τους δυο να παει προεδρος στον ερασιτεχνη; Ειναι εφικτό αυτό; Πως το βλεπετε;
Εβαλα αυτό το video για να θυμήσω κάτι που ξεχνάμε,εμείς καμιά φορά, ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!!!
[youtube]HYDL7D9b6oA[/youtube]
[youtube]HYDL7D9b6oA[/youtube]
Τα λεφτα ποιος θα τα βαζει στον ερασιτεχνη???????? ρωταω εγω τωρα ο αφελης...Maximus έγραψε:Μηπως τελικα παιζει το σεναριο, ο ενας απο τους δυο να παει προεδρος στον ερασιτεχνη; Ειναι εφικτό αυτό; Πως το βλεπετε;
Γιατί τώρα ποιος βάζει να ρωτήσω επίσης με αφέλεια?
Κάτι ακόμα σαν μικρή λεπτομέρεια για να τελειώνει το θέμα Βρύζας ή Ζαγοράκης.
Όταν παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης όλο το διοικητικό συμβούλιο ζήτησε να παραιτηθεί.
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό απο τον Θοδωρή.
Και ορθά ανέλαβε επάξια ο Βρύζας για να μη τιναχτεί στον αέρα η προσπάθεια με όλα της τα λάθη.
Είναι αλλιώς όμως να έχεις Δικέφαλους αετούς να χειρίζονται ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ παρά να είσαι απλά ένας αετός,
Κάτι ακόμα σαν μικρή λεπτομέρεια για να τελειώνει το θέμα Βρύζας ή Ζαγοράκης.
Όταν παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης όλο το διοικητικό συμβούλιο ζήτησε να παραιτηθεί.
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό απο τον Θοδωρή.
Και ορθά ανέλαβε επάξια ο Βρύζας για να μη τιναχτεί στον αέρα η προσπάθεια με όλα της τα λάθη.
Είναι αλλιώς όμως να έχεις Δικέφαλους αετούς να χειρίζονται ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ παρά να είσαι απλά ένας αετός,
Οσο και αν δεν τον θελουμε, οσο και αν τον βριζουμε ειναι Κατσαρης... Γιατι αυτο τ χρεος των 250 χιλιαδων που ειπε ο Βιολιδης οτι υπαρχει απο την ΠΑΕ (αν και απο τον ΑΣ προκυπτει οτι ειναι περιπου το διπλασιο) καποιος πρεπει να τα βαλει.. Οπως και καποια αεροπορικα εισητηρια που αγοραζονται για τον ΠΑΟΚ με την προσωπικη καρτα του Κατσαρη.. Μικρος μπορει να ειμαι,αλλα απο οτι εχω δει στην προσφατη ιστρια τυ ΑΣ και οι 2 προηγουμενοι προεδροι εχουν βαλει ουκ λιγα λεφτα..
Και που είναι αυτοί οι προηγούμενοι πρόεδροι και τα λεφτά τους σήμερα?
Ο Θεματοφύλακας ΑΣ και όποιος τον εκπροσωπεί έλεγξε τίποτα απο αυτά?
Τι έπραξε για αυτά?
Γιατί έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα τόσα χρόνια?
Ερωτήματα που θα κάνουν την συζήτηση να ξεφύγει απο το θέμα Βρύζας αλλά αν δεν απαιτηθούν και οι απαντήσεις πως μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση για το πότε θα ξεπληρώσει η ΠΑΕ το χρέος της στον ΑΣ?
Ο Θεματοφύλακας ΑΣ και όποιος τον εκπροσωπεί έλεγξε τίποτα απο αυτά?
Τι έπραξε για αυτά?
Γιατί έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα τόσα χρόνια?
Ερωτήματα που θα κάνουν την συζήτηση να ξεφύγει απο το θέμα Βρύζας αλλά αν δεν απαιτηθούν και οι απαντήσεις πως μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση για το πότε θα ξεπληρώσει η ΠΑΕ το χρέος της στον ΑΣ?
Με μια ζεστή εκδήλωση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Διοίκηση και το προσωπικό της αποχαιρέτησαν τον Βρύζα Ζήση, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε μετά από σχεδόν 3 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο. Ο Ζήσης Βρύζας είναι κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου που αγάπησε και τόσο πιστά υπηρέτησε.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον Ζήση Βρύζα για την πολύτιμη προσφορά του και εύχεται κάθε ευτυχία στη ζωή του.
Δήλωση Ζ. Βρύζα.
"Είμαι πολύ συγκινημένος που μια διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Η σχέση μου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν ήταν απλά μια επαγγελματική σχέση, ήταν μια σχέση ζωής. Οι δεσμοί μου με τον Σύλλογο δεν θα κοπούν, αντίθετα θα συμπαρασταθώ με θέρμη στο έργο της Διοίκησης, καθώς και των μέχρι σήμερα συνεργατών μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους με τους οποίους συνεργάστηκα, με όλους όσους πέρασαν από το προσωπικό της ΠΑΕ, καθώς και τους φιλάθλους που σεβάστηκαν το ρόλο μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ και προσωπική μου ευχή προς τον νεο Πρόεδρο,που με τίμησε σήμερα, είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2010".
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14NSK4ORT&extLang=
Υ.Γ
Φου φου
Ένα δύο ακούγομαι?
1-2
Νέος πρόεδρος θα είναι
???
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον Ζήση Βρύζα για την πολύτιμη προσφορά του και εύχεται κάθε ευτυχία στη ζωή του.
Δήλωση Ζ. Βρύζα.
"Είμαι πολύ συγκινημένος που μια διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Η σχέση μου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν ήταν απλά μια επαγγελματική σχέση, ήταν μια σχέση ζωής. Οι δεσμοί μου με τον Σύλλογο δεν θα κοπούν, αντίθετα θα συμπαρασταθώ με θέρμη στο έργο της Διοίκησης, καθώς και των μέχρι σήμερα συνεργατών μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους με τους οποίους συνεργάστηκα, με όλους όσους πέρασαν από το προσωπικό της ΠΑΕ, καθώς και τους φιλάθλους που σεβάστηκαν το ρόλο μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ και προσωπική μου ευχή προς τον νεο Πρόεδρο,που με τίμησε σήμερα, είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2010".
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14NSK4ORT&extLang=
Υ.Γ
Φου φου
Ένα δύο ακούγομαι?
1-2
Νέος πρόεδρος θα είναι
???
- pagotatzis
Σαν μελλοντικό σενάριο. :ugeek:pagotatzis έγραψε:Gash
ποιος ο λόγος φιλε μου που άλλαξες τα ονόματα στο κείμενο?
Gash είσαι μεγάλο σούργελο...
μου έκοψες τα @@ νυχτιάτικα...
την Τετάρτη θα σε πνίξω στη ρετσίνα...
μου έκοψες τα @@ νυχτιάτικα...
την Τετάρτη θα σε πνίξω στη ρετσίνα...