Εγώ όταν πήγα 7ήμερη στην 3η λυκείου, πήγα Μιλάνο-Κόμο-Μόντενα-Φλωρεντία-Σιένα-Ρώμη. Είπατε κάτι? Περισσότερη ώρα είμασταν στο πούλμαν μέσα παρά έξω. Φλωρεντία απλά η ομορφότερη πόλη της Ιταλίας, μαζί και η Σιένα, και γενικά όλη η Τοσκάνη.Paokintepo έγραψε:paokakiG4 έγραψε:Εμεις παμε ρωμη-φλωρεντια...το προγραμμα ειναι για τον πε0ντα γτ θα μας πεθανουν στον ποδαροδρομο ενω σκεφτονται να μας πανε και πομπηια(600 χλμ)...κατα τα αλλα θα παμε μαλλον να δουμε ρομα και ηδη εχουμε ετοιμασει πανο(σεντονι και σπρει)της ΠΑΟΚΑΡΑΣ
Εμείς τρίτη λυκείου είχαμε πάει Ρώμη Φλωρεντία και Λέτσε για μια αδελφοποιηση ...πραγματικα το προγραμμα και σε εμας ηταν για τον πεοντα ολη μερα τρεξιμο και πανω κατω..αιντε σαν τα γιδια τρεχτε στα μουσεια αιντε να δουμε και το βατικανο αιντε στο κολοσσαιο ασε ολη μερα τρεχαμε και θυμαμαι απο τις 6 μερες που μειναμε εκει ενα βραδυ μονο βγηκαμε γιατι ολοι ειμασταν πτωματα και προτιμουσαμε να την βρισκουμε στα δωματια ..παρεουλες ποτα κιθαριτσα και ετσι!Παντως αξιζε τον κοπο και ειδικα η Φλωρεντια τα σπαει!!Βεβαια εμεις ημασταν και τυχερα γιατι ειχαμε φολα παοκτση οδηγο και τραγουδουσαμε ανετα επι ωρες συνθηματα μεσα στο λεωφορειο!![]()
![]()
![]()
![]()
Σημειωτέον, από τότε έχω πάει στη Ρώμη άλλες 4 φορές. Ρε παιδιά, σ'αυτό το ρημάδι το Κολοσσαίο ακόμη δεν έχω μπει...