Pro Evolution Soccer
-
Re: Pro Evolution Soccer
Δεν ξερω αδερφε,στο ps3 του φιλου μου(εγω παιζω ολη μερα στη κουτρα
) πηγαμε στο προσθετο υλικο και μας το εβγαλε κατευθειαν καθως ειχαμε συνδεθει και με το ethernet....

Από στατιστικά πώς πας??MANIAKOS έγραψε:στο γινε θρυλος στα 20 μου παιζω στην αρσεναλ....ακους μπιλι.....?![]()

ενδεικτικα:
ισορροπια 81
ταχυτητα 66
αντοχη 79
επιταχ 74
αποκριση
ευκινησια75
ακρ τριπλας 77
ταχ τριπλας 75
ταχ κοντ πασας 80
ταχ μακρ πασας 83
δυν σουτ 79
επιθ 78
μ .ο 73
εσυ λορντ? με την ταχυτητα δε βρισκω λυση...
ισορροπια 81
ταχυτητα 66
αντοχη 79
επιταχ 74
αποκριση
ευκινησια75
ακρ τριπλας 77
ταχ τριπλας 75
ταχ κοντ πασας 80
ταχ μακρ πασας 83
δυν σουτ 79
επιθ 78
μ .ο 73
εσυ λορντ? με την ταχυτητα δε βρισκω λυση...
64 Μέσο όρο..
Δεν τολμώ να κοιτάξω αλλού..
Και το χειρότερο είναι πώς διάλεξα Ιταλία και αντί να πάω σε καμιά Γαλλία ή Ολλανδία στην αρχή να πάρω τα πάνω μου πήγα στην Ιταλία και με έχουν φάει λάχανο..
Δεν τολμώ να κοιτάξω αλλού..

Και το χειρότερο είναι πώς διάλεξα Ιταλία και αντί να πάω σε καμιά Γαλλία ή Ολλανδία στην αρχή να πάρω τα πάνω μου πήγα στην Ιταλία και με έχουν φάει λάχανο..

εγω πηγα πρωτη ομαδα στη βιλεμ εμεινα 2 χρονια να παρω λιγο εμπειρια, 1 χρονο σοσιεδαδ ισπανια συμπαικτης με τον φετφα...και τωρα αρσεναλ..κεντ μεσος ειμαι..τι θεση εβαλες?
Στο ΠΡΟ το 9 που είχα λιώσει το BAL είχα 3 χρονιές στην ΠΑΟΚΑΡΑ όντας επιθετικός μέσος παίζοντας και στις 2 πλευρές της επίθεσης..
Ο απολογισμός??
3 Πρωταθλήματα,3 κύπελλα και 1 Τσου λου..
Μετά Λίβερπουλ και Μπάρτσα..

Ο απολογισμός??
3 Πρωταθλήματα,3 κύπελλα και 1 Τσου λου..

Μετά Λίβερπουλ και Μπάρτσα..

αυτα ειναι.....
αντε να παρουμε προπονηταρα...να αρχιζουμε να παιρνουμε κουπες και στην πραγματικοτητα

Σωστός..
ΥΓ Σημειωτέον,πήραμε διπλό στα προημιτελικά το χωριό που λέγεται μάντσεστερ γιουνάϊτεντ...
ΥΓ Σημειωτέον,πήραμε διπλό στα προημιτελικά το χωριό που λέγεται μάντσεστερ γιουνάϊτεντ...

- xrhstos_volos4
παιδια δεν ξερω αν εχω κατεβασει τη σωστη εκδοση, αλλα το προ11 για πσ2 ειναι μια αποτυχια κ μιση....καμια σχεση με αυτο του πσ3....ιδιο gameplay με τα προηγουμενα.....καμια αλλαγη σε γραφικα και σχολιασμο....τσαμπα οι ωρες που ειχα το pc ανοιχτο να κατεβαζει μεσα στη νυχτα.....
-
To προ στο ps2 έχει μείνει στη μηχανή του προ 6 και απλά ανανεώνουν τις μεταγραφές. Τι περίμενες δηλαδή; Και που το βγάζουν ακόμα πάλι καλά να λες. 
Κατέβασέ το για pc αν μπορεί να σου το τρέξει.

Κατέβασέ το για pc αν μπορεί να σου το τρέξει.
- xrhstos_volos4
στο πισι αδερφια δε μπορω με το πληκτρολογιο...ειναι σπασιμο....ασε που στα νευρα τι να πεταξεις??? ολο το λαπτοπ? ενω με τα χειρηστηρια σε βολευει καλυτερα.....στειλτε κανα σιτε με πμ να το κατεβασω, μιας κ κλεισανε τα δικα μας.....

- PAOKfanAthens