Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
-
-
pyrgioths έγραψε:arisk ποσο ακυρο ηταν αυτο που ειπες????χχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!πραγματικα ψιλοελειωσα!!!!!![]()
![]()
ρε κι ο χιμενεζ κι ο βαλντιβια θαρθουν και ο μακινουα!!!!!στανταααααρρρρρρ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιός είπε ονόματα? Είπα εγώ πως κάποιο απο τα ονόματα αυτά θα έρθει στην Τούμπα? Ακόμα και αν παίζει κάτι, εγώ δεν είπα τίποτα...
Και αν θελεις, μπορεί οποισδήποτε να ανατρέξει στα posts μας και να κρίνει τις τοποθετήσεις και τις αναλύσεις μας... Για όλα τα θέματα... Όχι μόνο για τα μεταγραφικά... Πλάκα 8α έχει...
Όρισε έναν ουδέτερο εσύ αν θέλεις... Να μας πεί κάποιος ποιός απο τους δυο μας είναι για γέλια...

+1!panagiom έγραψε:Να μην ξεχναμε οτι εχουμε διοικηση Ζαγορακη και οι εποχες των περιφανων πωλησεων ανηκουν στο παρελθον. Σε μια τετοια περιπτωση σιγουρα ο παιχτης που θα ερχοταν θα ηταν ισης ή μεγαλυτερης αξιας. Προσωπικη μου γνωμη η μεγαλυτερη μεταγραφη του ΠΑΟΚ ειναι ο Ζησης Βρυζας που με την σταση του και τον τροπο δουλειας του εχει καταφερει με το μικροτερο δυνατο κοστος να φερει πολυ καλους ποδοσφαιριστες στην ομαδα μας.
ρε τι εκατσες κι εγραψες????σε εσενα απευθυνεται το πρωτο καμματι,περι ακυρωτητας!!!!arisk έγραψε:pyrgioths έγραψε:arisk ποσο ακυρο ηταν αυτο που ειπες????χχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!πραγματικα ψιλοελειωσα!!!!!![]()
![]()
ρε κι ο χιμενεζ κι ο βαλντιβια θαρθουν και ο μακινουα!!!!!στανταααααρρρρρρ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιός είπε ονόματα? Είπα εγώ πως κάποιο απο τα ονόματα αυτά θα έρθει στην Τούμπα? Ακόμα και αν παίζει κάτι, εγώ δεν είπα τίποτα...
Και αν θελεις, μπορεί οποισδήποτε να ανατρέξει στα posts μας και να κρίνει τις τοποθετήσεις και τις αναλύσεις μας... Για όλα τα θέματα... Όχι μόνο για τα μεταγραφικά... Πλάκα 8α έχει...
Όρισε έναν ουδέτερο εσύ αν θέλεις... Να μας πεί κάποιος ποιός απο τους δυο μας είναι για γέλια...

Και σε εγώ σε εκτιμώ ένα απο τα σοβαρά μέλη αυτολυ εδώ του φόρουμ. Όμως στην προκειμένη περίπτωση έχς λίγο διαφρετική άποψη.Dj_timo έγραψε:Arisk ειλικρινα δεν περιμενα τετοιο ακυρο σχολιο απο σενα!!! Δηλαδη με 2.5 εκκ θα τον πουλουσαμε??? Μαλλον χαβαλε εκανες γιατι αν οχι τοτε με απογοητευεις...
θα βρουμε καλυτερο απο τον Κοντρερας που ηδη λιγουρευονται οι κατω?? Τον Κοντρερας που εχει δεσει την αμυνα μας και εχουμε να δουμε τετοιο σεντερ μπακ απο τον μεγαλο Τετρατζε?
Μην πουλατε τρελα ρε ειπαμε ολοι πωλουνται και ολοι αγοραζονται(χλωμο αυτο για μας) αλλα οχι να ξεπουλιουνται!! Και τι παει να πει οτι περασε τριαντα??? Μην πιανουμε θεμα ηλικιας αμαρτια ειναι!!! Ειδικα για παικταρα σαν τον Παμπλο!!!
Δεν συμφωνώ ότι όλοι πωλούνται και όλοι αγοράζονται, είναι η αλήθεια...
Όμως είναι η άποψη που κυριαρχεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Οπαδικά, όχι, ούτε εμένα μου αρέσει. Όμως αν το δείς καθαρά τεχνοκρατικά, ειναι έτσι. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Με 2,5 εκ. ευρώ παίρνεις Μουσλίμοβιτς, Πάμπλο Γκαρσία, Βερόν και Κονσεϊσάο... Τι βαραίνει πιο πολύ στη ζυγαριά, αυτοί ή ο Κοντρέρας?
Άλλωστε και ο Ζαγοράκης το έχει δηλώσει ότι όλοι έχουν μια τιμή αν είναι για το καλό της ομάδας. Και όταν η ομάδα μας γίνει πρωταθλήτρια (γιατι θα την κάνει ο Ζαγοράκης κάποια στιγμή πρωταθλήτρια, το πιστευω) ακόμα και τότε θα πουλάει. Θα πουλάει παίκτες όμως που κρίνει ότι μπορούν να αντικατασταθουν και η προσφερόμενη τιμή θα είναι μεγαλύτερη απο την τρέχουσα αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Και βέβαια δεν θα πουλάει σε ανταγτωνιστές, όπως αναγκάστηκε να κάνει φετος το καλοκαίρι.
Τέλος, αυτό που είπα για τον Κοντρέρας, δεν ήταν η προσωπική μου κρίση, ήταν προϊόν μιας συζήτησης με εξωδιοικητικό. Αν έλεγε μαλακίες, εγώ όντως μετέφερα μαλακίες. Άν μιλούσε σωστά, μετέφερα τα σωστά.

Συγνώμη τότε!! Το πήρα σαν ειρωνία... Λάθοςpyrgioths έγραψε:ρε τι εκατσες κι εγραψες????σε εσενα απευθυνεται το πρωτο καμματι,περι ακυρωτητας!!!!τα υπολοιπα πηγαιναν αλλου!!!
Mea culpa δεν το λέγανε νομίζω...??

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τρί 09 Δεκ 2008, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι ρε!!!μονο για α-μπαλαφα μπορω να ειρωνευτω καποιον!!!αν και το εχω κοψει κι αυτο τελευταια....!!!σατυρα πανω απ'ολα!!!!arisk έγραψε:Συγνώμη τότε!! Το πήρα σαν ειρωνία... Λάθοςpyrgioths έγραψε:ρε τι εκατσες κι εγραψες????σε εσενα απευθυνεται το πρωτο καμματι,περι ακυρωτητας!!!!τα υπολοιπα πηγαιναν αλλου!!!
Mea culpa δεν το λέγανε νομίζω...??

τωρα για το mea culpa δεν κατεω πραμα.....