Αλλά όλα αυτά δεν μπορούσαν να μας τα πουν τον Μάιο ή τον Ιούνιο όταν πολλοί αναρωτιόμασταν που πήγαν τα ~4 εκατ. ζεστά μετρητά που μπήκαν από τα διαρκείας και εξακολουθούσαν οι παίκτες να είναι απλήρωτοι ?
Αλλά είπαμε έπαιζε τότε επενδυτής και θα μπορούσε κάτω από προυποθέσεις να'' κρύφτουν τα σκατά κάτω από το χαλάκι''.
Τότε φωνάζαμε και ήμασταν αυτοί που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ και θέλουν να ρίξουν τον πρόεδρο ο οποίος ήταν ''αλάνθαστος''.
Τέλος πάντων.Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε.Όσες αποδεσμεύσεις ή όσες μειώσεις και αν κάνουμε δεν φτάνουν πλέον.Και να φύγουν και 2-3 παίκτες ακόμα, και να γίνουν ακόμα και 50% μειώσεις σε όλα τα συμβόλαια πάλι θα είμαστε υπόλογοι στην Ουέφα.Γιατί όλα αυτά θα μετρήσουν για την χρήση του 2011-12 που εγώ ελπίζω να είναι ισοσκελισμένη.Δεν μετράνε όμως για τα ληξιπρόθεσμα χρέη της ΠΑΕ δηλαδή για τα 4 εκατ. που χρωστάμε τώρα στους παίκτες και που στο τέλος Ιανουαρίου που θα ξαναδώσουμε τα νέα στοιχεία στην ΟΥΕΦΑ θα έχουν γίνει 5 εκατ.
Τώρα χρειάζεται πλέον ΡΕΥΣΤΟ άρα πώληση.Και αν πολλοί τρέφουν αυταπάτες για το υλικό του ΠΑΟΚ κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχει ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή αξία πλην ενός.Του Βιερίνια.
Ίσως ο Μαλεζάκος μπορεί να πιάσει κανένα 400αρι ο κοντός περίπου τα ίδια(αν και δεν το βλέπω) και με κάποιες επιφυλάξεις ο Κλάους επίσης τα ίδια ή λίγο παραπάνω..Εδώ ο Σισέ που έκανε πλάκα στην Ελλάδα πουλήθηκε για 5+ εκατ. και τώρα στην Λάτσιο κλαίνε τα λεφτά τους και θέλουν να τον δώσουν δανεικό.Ποιό ελληνικό πρωτάθλημα τώρα ?
Το χαρτί του Βιερίνια η διοίκηση θα το παίξει δυνατά γιατί είναι και το τελευταίο της.Για μερικούς λόγους η Αγγλία θα παίξει δυνατά και μάλιστα με ομάδες που είναι κοντά στον πάτο.
Και η τιμή θα είναι εκεί γύρω στα 5 εκατ. ευρώ.Αν ακούσετε ότι πουλήθηκε ο Τάαραμπντ της QPR ο Αντελίνο την άλλη μέρα θα μας κουνήσει μαντήλι.Έτσι απλά...
Τώρα εν μέσω περιόδου είναι λίγο δύσκολο να αναζητήσουμε ευθύνες.Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να ελεγχθεί η ''σκοτεινή΄΄ διετία του Βιολίδη και γιατί άφησε ο Ζαγοράκης να γίνουν όλα αυτά που έγιναν.
Αυτή την στιγμή πάντως είμαστε στην καλύτερη διοικητικά περίοδο του ΠΑΟΚ αφού πλέον τελείωσε η απόλυτη μοναρχία του προέδρου και όπως λέει ο ζήσης '' υπάρχει πλέον εταιρική '' διοίκηση.
Είμαι ασιόδοξος πλέον.Υπάρχει η ασφαλιστική δικλείδα που λέγεται Ζήσης που και με την παρουσία των υιών Σαχπατζίδη το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα είναι'' one man show''. Άλλωστε και ο Ζαγοράκης έχει καταλάβει τα λάθη του και απλά ευχόμαστε να μην τα επαναλάβει ξανά.Γιατί θα είναι και τα τελευταία του.
Το καλοκαίρι όταν ήταν να πουληθεί ο Βιερίνια στους Rovers έγραφα στα φόρουμ τους ότι αν τον πουλήσει ο πρόεδρος θα πρέπει να αλλάξει χώρα.Τώρα που ξέρω πλέον τι παίζει έχω αλλάξει γνώμη.
Έχω δει από τον ΠΑΟΚ να φεύγουν εκατοντάδες παίκτες. Και παίκτες σημαίες σαν τον Τερζανίδη,Αναστασιάδη,Ορφανό,Γούναρη,Δημόπουλο,Κωστίκο,Σκαρτάδο κτλ .Δεν θα κλάψω για κανένα επαγγελματία παίκτη αν από τα ανταλλάγματα εξασφαλίζω την απρόσκοπτη πορεία του ΠΑΟΚ στο μέλλον.
Υ.Γ.Τον Μπόλονι και τα μάτια σας...